Mitos katresnan romantis

katresnan romantis

Katresnan romantis minangka salah sawijining goroh gedhe sing mung ana ing jagad film utawa buku sing ora nyata utawa fiksi. Jinis katresnan iki nyebabake idealisasi gedhe ing antarane anggota pasangan kasebut lan exaggeration saka iku ora kaya apa mengkono ing donya nyata. Penting kanggo nyingkiri mitos kasebut lan manggon katresnan sejati karo wong sing ditresnani.

Ing artikel sabanjure Kita ngomong babagan seri mitos cinta romantis lan carane mitos iki bisa nimbulaké karusakan gedhe tenan kanggo saperangan.

Panelusuran kanggo setengah luwih

Gagasan babagan setengah sing luwih apik minangka salah sawijining mitos sing ana gandhengane karo katresnan romantis. Dianggep katresnan iku eksklusif lan ana wong ing donya sing bakal nggawe kita seneng kanggo urip. Akeh wong nggawe kesalahan gedhe ngenteni kabeh urip kanggo setengah sing luwih apik sing ora bakal teka. Kabeh iki soko palsu sing belongs kanggo unreality kang gerakane katresnan romantis. Sing becik yaiku kanggo urip macem-macem hubungan sing mbantu wong dadi jelas babagan apa sing dikarepake ing babagan katresnan.

katresnan bisa karo kabeh

Katresnan sing katon ing fiksi iku apik banget lan bisa ngatasi alangan apa wae sing ana ing ngarepe. Ing urip nyata, ngelawan mengkono lan sing katresnan ora bisa nindakake kabeh. Katresnan sing beda-beda nilai ora diajeni ora bisa diidini. Ora ana apa-apa yen sampeyan ngomong ora kanggo katresnan lan sesambetan. Sing paling penting yaiku kabegjane awake dhewe, ora preduli urip dhewe utawa karo wong liya.

mitos-tresno-romantis-wide

Wong sing ngelawan seneng lan narik kawigaten

Ing bab normal iku loro wong karo pikirane beda lan panemu sing njaga sesambetan, mungkasi munggah confronting saben liyane ing rutin. Argumentasi lan konflik sing terus-terusan asring ngrusak jinis hubungan apa wae.. Ing akèh-akèhé saka kasus, beda kuwi ing gati kanggo pikirane biasane nuduhke masalah serius nalika nerangake ngramut sesambetan dianggep sehat. Ing akeh kasus iku pancene angel kanggo njaga hubungan karo wong babar blas beda lan ngelawan.

Ing cendhak, katresnan romantis kaya sing kita ngerti mung ana ing fiksi. Cetha yen ing urip nyata, katresnan iku luwih rumit lan angel. Sing penting seneng tresno sing sehat lan kuat lan langgeng. Ana sawetara nilai sing kudu ana ing kabeh wektu ing sesambetan, yaiku kepercayaan, rasa hormat utawa toleransi. Kombinasi kabeh iki nyebabake katresnan sing sehat lan kesejahteraan tartamtu ing hubungan kasebut. Elinga kanggo mlayu saka katresnan sing dumadi ing fiksi lan nikmati katresnan sing nyata, diwasa lan sehat.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.