Massimo Dutti nyedhiyakake omah penerbitan anyar SS21: Unsur alami

Editorial SS21 dening Massimo Dutti

Fotografer Dan Martensen tanggung jawab kanggo Editorial anyar Massimo Dutti: Unsur alami. Editorial ing perusahaan Spanyol ngusulake lelungan menyang alam liwat koleksi sandhangan sing mili kanthi nada khaki.

Massimo Dutti nyedhiyakake koleksi iki minangka sing paling apik kanggo nyoba wates sampeyan dhewe, kanggo lelungan cahya lan ora kudu kuwatir apa-apa kajaba lingkungan. Ing klambi sing pas Dheweke duwe protagonisme sing apik ing antarane klambi koleksi, nanging sing penting aksesoris kasebut, mung sawetara sing dipilih.

Kain lan warna

Khaki bayangan banjir koleksi Elemen Alam perusahaan. Bebarengan karo iki, sampeyan bakal nemokake rincian cilik, nuansa lan tekstur sing nggawe koleksi iki dadi koleksi khusus. Kaya kain sing digawe klambi, campuran 76% asetat, 6% poliamida, sutra 18% (mulberry).

Editorial SS21 dening Massimo Dutti

Klambi

Kabeh klambi penerbit cilik iki duwe potongan cairan. Utamane sing penting yaiku ageman irisan sisih ing bass supaya ora ana sing ngalangi kita supaya bebas pindhah. Sampeyan bakal nemokake kalorone kanthi lengen cekak lan suspender, kanthi warna abu-abu, khaki lan ireng.

Bebarengan karo iki rok midi lan jaket bomber nganggo hoodie. Set sing ing editorial kita bisa salah nganggo klambi, nanging menehi kita luwih akeh dolanan tinimbang bisa nggunakake saben klambi kanthi kapisah. Lan ora kurang protagonis yaiku celana kargo, kudu nalika menehi taruhan kanggo nyenengake.

Komplementar

Komplement kasebut uga misuwur ing editorial iki. Kabeh klambi lengkap karo sandal warata kulit samak nggunakake. Satchel raffia sing nganggo tangan lan sabuk ribbed sing pas karo ageman ing pinggul uga ora dingerteni.

Massimo Dutti nyengkuyung kesederhanaan lan ngajak kita milih sing cocog karo gaya urip, amarga ora ana gaya liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.