Mascarpone lan kue lemon

Mascarpone lan kue lemon

Nganti saiki, kita durung nglebokake keju mascarpone ing Bezzia biskuit kita Lan deleng apa sing wis digawe biskuit! Asil wis pleasantly kaget kita. Nyatane, iki mascarpone lan kue lemon Iku salah siji saka softest lan fluffiest kita wis disiapake.

Kue iki dadi alus lan alus sing dipangan dhewe Sampeyan bisa ngawula minangka panganan cuci mulut saiki ing mangsa panas karo scoop saka es krim nanging sampeyan uga bisa seneng kanggo sarapan utawa cemilan karo tuwung saka warung ing sisih. Iku bakal tansah dadi wektu sing apik kanggo nglelebke untu menyang.

Yen kombinasi úa lan tektur wis meh nggawe percoyo, nalika ngerti carane gampang iku kanggo nindakake Kita manawa sampeyan bakal diwanti-wanti kanggo nyoba. Lan biskuit iki minangka salah sawijining sing kudu ditindakake mung nyampur kabeh bahan lan digawa menyang oven. Siapke bahan lan entuk!

Ingredients

  • 180g mascarpone
  • 80 g. saka gula
  • Jus lan zest saka siji lemon
  • Endhog 3
  • 70 ml. lenga kembang srengenge
  • 180 g. oatmeal
  • 1 sachet ragi kimia

Langkah demi langkah

  1. Pre-open oven ing 180ºC kanthi panas munggah lan mudhun panas.
  2. Kanthi rod manual nyampur keju mascarpone ing mangkuk, gula, zest lan jus lemon.
  3. Sawise kabeh bahan digabungake Uga nambah endhog. lan lenga lan nyampur nganti massa homogen ditampa.

Mascarpone lan kue lemon

  1. Kanggo mungkasi, nambah oatmeal lan ragi lan nyampur nganti terpadu.
  2. Pupuk cetakan utawa dilapisi kertas parchment lan tuangake adonan kasebut.

Mascarpone lan kue lemon

  1. Gawanen menyang oven lan masak nganti kurang luwih 50 menit nganti dadi curdled lan rada emas. Apa browning banget? Kanggo nyegah kobong sawise 45 menit, nyelehake aluminium foil ing kue yen perlu.
  2. Sawise kue wis rampung, copot saka oven lan ngenteni 10 menit unmold ing rak.
  3. Ayo adhem lan nikmati kue bolu mascarpone lemon iki.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)