Manicure set - apa kanggo saben bab?

Kanggo apa saben alat manikur?

Kita seneng yen tangan kita tansah rapi, amarga padha uga biasane ngomong akeh babagan awake dhewe. Empu, yen sampeyan salah siji saka wong-wong sing eksprimen karo macem-macem jinis designs lan werna, iku wektu kanggo pirembagan bab set manikur. Apa sampeyan ngerti kanggo apa saben alat kasebut?

Amarga iku ora bakal pisanan kita tuku a set manikur lan kita mikir sing ora kabeh iku bakal entuk game padha. Pramila saderengipun langkung rumiyin, langkung prayogi dipun mangertosi saben perangan ingkang dipundamel menika badhe dipunginakaken kangge pundi lan tamtu wiwit punika kita saged ngraosaken kanikmatan kaping kalih.

Set manikur: cat kuku

Salah sawijining alat sing biasane ditemokake ing saben set manikur yaiku iki. Nduweni wangun segi telu ing sisih ndhuwur lan iku bener sing kita ora tansah ngerti apa iku, nanging kita bakal pitutur marang kowe iku kanggo ngresiki kuku. Amarga sawise nglereni utawa ngajokake, sawetara rereget bisa nglumpukake ing sangisore lan alat iki nduweni cara sing sampurna kanggo mbusak. Apa sampeyan kerep nggunakake?

Set manikur

Alat pusher kutikula

Amarga kita ora kudu tansah ngethok kutikula kuku. Ana pirang-pirang kesempatan nalika kita njaluk manikur lan ndeleng kepiye pusat kecantikan alat kanggo push kutikula tanpa nyopot. Kanggo nindakake iki, sampeyan butuh alat sing duwe bentuk spatula utawa sendok, dibunderake ing sisih ndhuwur. Dadi kutikula bakal dicopot, utamane yen wilayah iki cukup angel. Saiki bakal dadi wektu kanggo miwiti manicure kita dhewe!

Cuticle nippers lan gunting

Uga kanggo kutikula kita bakal duwe rong alat utama. Ing sisih siji, gunting, sing bakal dadi tip sing paling cetha lan paling apik, uga kanthi sudhut mlengkung. Mesthine, mung kanthi ndeleng, kita bakal weruh bedane karo gunting biasa. Amarga iki luwih tipis, mula mung kanggo ngethok kutikula. Nalika tang uga nindakake fungsi sing padha karo gunting, nanging kanthi pinggiran luwih cetha kanggo bisa Cut ngandika kulit.

nippers kuku

Mesthi, yen kita ngomong babagan nippers kutikula, kita uga ora pengin nippers kuku ditinggalake. Padha sampurna kanggo bisa ngethok lan uga kanggo mbentuk kuku. Nanging ditujokake kanggo kuku sing luwih kandel, ing tangan lan sikil. Dadi, supaya ora ngrusak wilayah sing bakal diobati, elinga yen mung digunakake ing kasus iki nalika ana area kuku sing luwih padhet sing ora bisa dipotong nganggo gunting.

set manikur

piso wulu

Ana alat liyane sing bisa uga ora digunakake akeh banget, sanajan ing sawetara kasus bakal dadi dhasar. Nalika kita duwe sawetara kulit sing rada suwek saka area kuku, kita bakal nggunakake piso iki. Senadyan bentuke ora kaya lading kaya sing kita kenal. Iku babagan endhas kang nduwèni lading alus, wujudé kaya sisir sing rata. Mung kanthi ngliwati, kita bakal mbusak kulit sing wis suwe, tanpa masalah. Kadhangkala, ing set manikur kita nemokake liyane sing padha nanging duwe wangun 'V'. Loro-lorone duwe fungsi sing padha.

Piranti gabungan

Kadhangkala kita uga weruh carane alat padha duwe sirah pindho, tinimbang mung siji. Nanging ora ana sing kudu kaget amarga bakal duwe tujuan sing padha karo sawetara sing wis diomentari. Yaiku, bisa uga ana sing ngresiki kuku lan nyurung kutikula ing wektu sing padha. Dadi mung karo instrumen iki, kita bisa nindakake rong proyek bebarengan.

Dadi tanpa ujar manawa file kuku uga bakal katon ing set manikur, sing kita kabeh ngerti, uga pinset lan uga gunting kuku.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.