Mambu bawang, kepiye cara ngilangi kanthi efektif?

Ngilangi bau bawang

Apa mambu bawang bombay sampeyan? Sejatine, ora mung katon nalika masak, nanging ing acara liyane katon ora diresiki ing awak, mula bisa uga ora kepenak. Dina iki sampeyan bakal pamitan selawase!

Kita bakal seneng sawetara cara supaya bisa ngilangi bau iki saka macem-macem wilayah, dadi sampeyan bisa lali karo dheweke selawase. Yen sampeyan ora ngandel, sampeyan mung kudu nemokake apa sing kita tinggalake, amarga wiwit dina iki, bau bawang ora bakal dadi masalah maneh.

Cara mbusak bau bawang saka tangan sampeyan

Sawise trikatuka disigar, iku normal banget yen tangane bisa mambu kaya ngono. Sanajan ngumbah nganggo sabun, mambu karakteristik kasebut ora bakal sirna. Dadi, yen sampeyan kudu metu lan ora pengin nggawa, sampeyan butuh serangkaian tips kaya mangkene:

  • Ing tangan siji, sampeyan bisa ngusap tangan karo uyah. Ya, kayane exfoliant, uyah ing tangan bakal njupuk kabeh ambune lan nuwuhake kulit sing luwih tipis lan resik. Mesthi wae, tangan nganggo tangan sing garing lan sampeyan bakal bisa ndeleng cara kerjane.
  • Kita nyelehake ing wadhah gedhe segelas banyu kanthi cuka rong sendhok. Tangane dicampur ing campuran iki suwene sawetara menit lan banjur dicuci kaya biasane nganggo sabun lan banyu.
  • Lemon uga minangka obat liya sing bisa pamitan mambu bawang saka tangan sampeyan. Kanggo nindakake iki, sampeyan butuh jus lemon, kanthi tangan sampeyan bakal gosok kanthi apik lan ngenteni nganti garing. Banjur, sampeyan bakal ngumbah nganggo sabun lan banyu. Elinga yen jeruk nipis bisa garing ing kulit, mula yen sampeyan wis duwe, luwih becik gunakake obat ing ndhuwur.

carane mbusak bau bawang saka rambut

Cara mbusak bau bawang ing rambut

Mbok tinimbang tangan, sampeyan ngerti yen rambut iku sing wangi. Sampeyan kudu ora kuwatir amarga ana uga solusi!!

  • Sawise ngumbah rambut nganggo sampo sing biasane, paling apik yaiku mbilas pungkasan nganggo infus mint. Mesthine, priksa manawa anget.
  • Maneh, kita kudu ngomong kaya ngono olesake jus jeruk nipis ing mbilas pungkasanIki minangka solusi liyane, nanging kudu ati-ati, amarga ora menehi sunar srengenge sawise nindakake trik iki. Kita wis ngerti manawa lemon cenderung nyuda rambut.
  • Gunakake sampo sing kalebu buah jeruk ing bahan-bahane. Amarga iku cara paling apik kanggo netralake mambu kasebut. Dheweke bakal kaget!

Ngilangi ambu saka omah sampeyan uga

Kaya sing wis dikomentari, nalika mambu mandheg ing omah, ora ana sing bisa, utawa bisa uga katon. Mangkono, ambune bawang bombay minangka salah sawijining sing paling kuat. Saliyane iki, ora nyenengake masarakat, sing ndadekke kita golek alternatif liyane. Kanggo omah sampeyan, sing paling apik yaiku nang kayu manis. Sampeyan bakal nyelehake salah siji ranting ing panci kanthi banyu lan godhok lan godhok pawon utawa kamar kanthi wangi iki.

Kayu manis tumrap bau bawang

Kita kudu nyebutake salah sawijining obat apik sing mesthi ana: bicarbonate. Ya, sampeyan bisa nindakake kaya karo kayu legi lan totoan banyu sing umob kanthi rong sendok bahan kasebut. Mung kanthi uap sing diluncurake, kita bakal ngerti apa sing sejatine digoleki. Sampeyan bakal bisa ndeleng manawa sampeyan bakal bisa netralake bau lan bisa pamitan karo trikatuka bawang sing mesthi bakal ngelu. Apa obat sing biasane digunakake?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.