Jinis kursi sing beda-beda kanggo ruang makan sampeyan

Jinis kursi sing beda kanggo ruang makan modern

Pilih ing kursi dhahar Biasane ora gampang kanggo kita. Iki minangka bagéyan utama ing fungsi ruang iki; dheweke mesthi kepenak banget yen nggunakake ruang iki saben dina saben dinane. Nanging, Kajaba iku, dheweke duwe pengaruh gedhe ing estetika. Kanggo mbantu sampeyan milih, dina iki kita pengin nuduhake macem-macem jinis kursi kanggo ruang makan.

Kursi sing dituduhake saiki yaiku kursi desain modern. Kursi sing populer banget sing diarep-arep bisa menehi inspirasi kanggo ngenali gaya kursi sing dikarepake ing ruang makan. Aja wedi tresna karo wong amarga keunggulane, saiki akeh kursi sing diilhami lan malah bisa ditiru, sing bakal ngidini sampeyan tuku potongan sing padha karo rega sing luwih murah tinimbang sing asli.

Eames

Kursi Plastik Eames Dirancang dening Charles lan Ray Eames ing taun 1950 kanggo Museum of Modern Art ing New York. Ana ing kursi industri pertama digawe nganggo plastik lan pionir jinis furnitur anyar sing mengko bakal dadi umum: kursi multifungsi sing cangkang bisa digabung karo pangkalan sing beda.

Ruang makan karo kursi Eames

Saiki dheweke isih sukses ing komersial. Pilihan sing apik kanggo dekorasi ruang makan, ing njero ruangan lan njobo, kanthi akeh tiruan ing pasar. Sing duwe sikil kayu Dheweke paling populer saiki amarga dheweke kekancan apik karo gaya Nordik. Selehake ing meja putih gaya modern lan sampeyan bakal oleh kamar modern. Utawa, coba gabung karo meja kayu kanggo kontras tradhisi lan modernitas.

Tolix

Lair ing Prancis ing taun 1927, kursi Tolix tetep dadi salah sawijining barang sing paling akeh dijaluk. Baja lan ditumpukKursi iki diproduksi Tolix, sawijining perusahaan sing didegake dening industriis Prancis Xavier Pauchard kanggo ngasilake mebel logam sing praktis lan berkualitas, nganti saiki nganti saiki nganti pirang-pirang versi.

Kursi tolix ing ruang makan

Digawe saka baja galvanis, varnished kanthi matt utawa gloss, warna lacquered ... Gabungke kursi Tolix karo meja kayu sing katon pedesaan kanggo dekorasi kamar makan gaya desa utawa industri, lan modern lan minimalis kanggo nggoleki gaya sing luwih apik. Rampungake set karo lampu gantung gedhe lan sampeyan bakal entuk sudhut kanggo mangan majalah.

wishbone

Kursi Y, uga dikenal minangka Wishbone Chair, minangka salah sawijining desain paling misuwur Wegner lan salah sawijining jinis kursi sing dianggep paling sukses ing ruang makan. Dibentuk ing taun 1949, kursi iki diukir ing kayu kanthi kursi dhingklik, duwe sandhangan sikil sing benten Y sing menehi jeneng. Sanajan katon minimalis, katrampilan sing dibutuhake kudu digawe kanthi tangan.

 

Kursi Wishbone

Kursi sing elegan lan nyaman kasedhiya ing alas, warna lan warna sing beda. Ing versi paling tradisional, cocog banget ing lingkungan klasik lan avant-garde, dihiasi kanthi warna putih, sing menehi anget banget. Nalika ing ireng lan ngubengi meja kayu gaya modern, luwih becik kanggo nambah ketenangan lan keanggunan ruang makan.

Panton

Kursi Panton minangka salah sawijining Lambang Pop Art. Dirancang dening arsitek Verner Parton ing taun 1960, wiwit diproduksi kanthi seri wiwit taun 1967 kanthi kolaborasi karo Vitra. Yaiku a kursi ergonomis siji potong, lan digawe saka plastik. Sepotong sing mung wani paling wani.

Kursi Panton

Kursi Panton kasedhiya kanthi macem-macem warna. Ora perlu diucapake, dheweke nggawa tutul modern lan wani menyang ruangan sing dipasang. Sanajan ana sing wani ngubengi meja makan kanthi eksklusif karo kursi Panton, umume gabung karo jinis kursi liyane, luwih-luwih yen sampeyan pengin anget. Kita seneng karo putih kanthi kombinasi kaca utawa meja kayu ringan.

Cesca

Kursi Cesca, dirancang dening Marcel Breuer ing taun 1928 lan disunting dening Knoll, nampilake pigura baja tubular lan dikepang bolong lan kursi, khas kerajinan tradisional. Kombinasi revolusioner ing jaman saiki sing ora bisa ditolak.

Kursi Cesca ing ruang makan

Dadi kaya saiki furnitur bolong minangka trenNggabungake kursi jinis Cesca menyang ruang makan bisa uga ora kaya ide sing luwih sukses. Kita seneng versi sing luwih tradisional sing digabung karo meja kayu utawa kaca desa. Nanging uga sing nganggo pigura ireng amarga kontras sing apik sing digawe nalika diselehake ing sacedhake meja kayu kanthi nada terang.

Kursi jenis endi sing bakal dipilih kanggo ruang makan sampeyan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.