Macaroni nganggo saus keju bayam

Macaroni nganggo saus keju bayam

Dina iki ing Bezzia kita siyap a resep sing gampang lan cepet, sampurna kanggo ditambahake ing menu minggon: macaroni karo keju lan saus bayem. Ing taun iki, nalika bisa nemokake bayem seger ing kabeh pasar, ayo gunakake!

Bayem Iki bisa digabung karo bahan baku lan masak ing menu. Minggu kepungkur kita siyap a salad warna karo godhonge lan saiki, kita masak kanggo nggabungake dadi saos sing bahan utamane yaiku krim, keju lan bayem.

Sampeyan bisa tindakake langkah-langkah saka resep kanggo nyiyapake macaroni karo saus keju bayam, nanging resepake uga resep nganggo keju sing paling disenengi utawa sing wis kasedhiya ing omah. Kita yakin manawa kanthi keju warna biru bakal apik banget. Coba wae!

Ingredients

  • 180 ml krim
  • 20 g. keju parut
  • Sal
  • Mrica ireng sing anyar digiling
  • 1/3 sendok teh pala
  • 1 sendok makan minyak zaitun prawan
  • 1 trikatuka disigar
  • 3 genggem bayem, disigar
  • 140 g. macaroni

Langkah demi langkah

  1. Ing wajan nambah krim lan keju. Season lan tambah jiwit pala. Kalor lan masak nganti keju diintegrasi lan saus wis kenthel.
  2. Kangge, ing wajan liyane rebus bawang bombay sing disigar ing lenga zaitun. Yen wis cekap, lebokake bayem, aduk lan masak suwene rong menit.

Macaroni nganggo saus keju bayam

  1. Masak macaroni ing wadhah liyane nuruti prentah pabrike.
  2. Sawise bayem wis mateng, nambahake saos keju sing bakal siyap kanggo wajan lan campuran iki. Masak kabeh nganti sawetara menit sadurunge nambahake makaroni sing wis mateng lan wis mateng.
  3. Banjur campur kabeh, mbenerake titik uyah lan mrico - yen perlu- lan wenehake macaroni panas karo saus keju lan bayam.

Macaroni nganggo saus keju bayam


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.