Tips paling apik kanggo lelungan

Ayo lelungan

Lelungan, temokake papan anyar lan pedhot sambungan Iku telu saka iku sing biasane kita seneng paling lan sing bebarengan. Kajaba iku, kudu dikandhakake yen dheweke uga pancen perlu kanggo kesehatan mental kita. Dadi, yen sampeyan mikir arep lelungan, luwih becik sampeyan ngrancang kabeh sadurunge supaya sampeyan ora ketinggalan.

Kajaba iku, kita ninggalake sampeyan tips paling apik supaya sampeyan bisa nindakake mau. Saran sing migunani banget sing kita ngerti nanging ora tansah kita weruh nganti telat. Dadi, kita wis nggawe dhaptar kanggo sampeyan. Sampeyan mung kudu maca kanthi tenang lan nulis kanthi apik. Sugeng Riyaya!

Aja nggawa kabeh dhuwit ing sak panggonan

Ora preduli apa alat transportasi sing bakal digunakake kanggo lelungan. Sing paling apik yaiku sampeyan ora tau nggawa kabeh dhuwit ing sak panggonan. Sampeyan bisa nggawa sawetara karo sampeyan ing kanthong lan sawetara ing dompet, etc. Mung kanthi cara iki kita bakal mesthekake yen, ing sawetara acara sing ora dikarepake, kita ora kudu kelangan kabeh. Bener, dhuwit sing ilang kudu digawa nanging ora kakehan. Iku tansah dianjurake kanggo duwe kertu sing bisa uga ora duwe kakehan dhuwit nanging cukup kanggo trip lan sing ora ngendi sampeyan duwe expenses umum utawa liyane saka tagihan. Mesthi, ora mesthi bisa duwe luwih saka siji lan uga ora penting.

Tips kanggo lelungan

Bet ngerti panggonan sing luwih cedhak

Pancen yen dheweke takon apa lelungan sing dikarepake utawa tujuan sing arep dituju, dheweke bakal ngimpi jeneng sing adoh minangka aturan umum. Inggih, iku kudu ngandika ing akeh kesempatan kita bakal oleh surprises amba yen kita tetep nyedhaki panggonan kita manggon. Amarga kita uga diubengi dening komunitas lan kutha kanggo njelajah. Kajaba iku, mesthine kita uga bakal nemokake tawaran sing apik amarga dudu wilayah wisata.

Apa sawetara riset sadurunge sampeyan lunga

Yen ing pungkasan sampeyan bakal digawa menyang papan sing adoh iki, mula kudu ditindakake riset sethithik. Saiki kita duwe teknologi ing pucuk driji lan kanthi siji klik saiki kita bisa ngerti kabeh adat, gastronomy lan panggonan paling kerep dibukak. Dadi, ora lara yen sampeyan wis ngrancang babagan apa sing bakal dikunjungi. Ya, bener yen ana rencana kasebut bisa diganti gumantung ing wayahe, nanging paling ora, kita bisa duwe papan sing kudu dideleng.

Tips kanggo lelungan

Yen sampeyan pengin nyimpen, dadi fleksibel

Titik penting liyane nalika lelungan yaiku pengin ngirit biaya. Inggih, yen sampeyan pengin ora nglampahi akeh dhuwit mung ing trip, sampeyan kudu fleksibel ing dina utawa jam ing umum. Amarga yen sampeyan nggoleki dina tartamtu lan kita pindhah menyang akhir minggu, rega bakal skyrocket. Mengkono uga karo sawetara tujuan, pramila kita wis menehi saran supaya sampeyan bisa taruhan ing papan utawa papan sing ora dikenal kaya sing ana ing pikirane.

Aja nganggo sandhangan akeh banget kanggo lelungan

Salah sawijining wektu sing paling diwedeni yaiku wektu kanggo ngemas. Amarga misale jek sing kita kudu kabeh lan liyane, nanging banjur kita nggunakake kurang saka setengah. Dadi, gumantung ing mangsa kita bakal nganggo sandhangan dhasar lan sepatu nyaman banget kanggo dina lan siji sing bisa uga dibutuhake kanggo bengi iki. Iku paling apik kanggo nang ing gagasan dhasar sing mengko bisa ngganti gaya lan menehi kita dipikir liyane mung nambah aksesoris. Soko sing kedadeyan karo gaun ireng, utawa nganggo jins lan blus putih, umpamane. Saiki sing isih ana yaiku kanggo seneng-seneng yen sampeyan arep lelungan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.