Lipat andhuk kaya hotel

andhuk lempitan.jpgDina iki aku menehi rahasia kanggo nutupi andhuk kanthi apik lan cocog kaya sing ana ing hotel, rapi lan apik. Dheweke mung telung lipatan sing ora bakal dilalekake lan sampeyan bakal bisa ndeleng manawa saiki sampeyan bisa pamer andhuk kaya hotel mewah.

Miwiti kanthi melu bagean A andhuk menyang andhuk tengah (luwih cekak) andhuk. Banjur lempitake bagean maneh menyang tengah B (luwih dawa) banjur gulung maneh menyang tengah C, ninggalake sampeyan kanthi becik lan rapi banget.

andhuk-anduk.jpg


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.