Latihan sing paling efektif kanggo ngucapake pamit marang gagang katresnan

Wong wadon Michelin

Kita kabeh ngerti apa michelines. Sing bagean sing ngelingke karo utawa tanpa celonone, sing metu saka sandhangan ing pinggul utawa nyedhaki pinggul. Dadi, endi wae sampeyan ndeleng, dheweke mesthi ora kepenak. Dadi, kita bakal nyoba nangani latihan sing paling efektif kanggo pamitan.

Wiwit wiwit saka diet apik, saiki Wektu kanggo fokus ing latihan fisik. Kanthi kombinasi saka rong bagéan iki, kita mesthi bakal entuk awak slimmer, ngandika pamit kanggo muter utawa katresnan Ngalahake. Malah sandhangan bakal luwih pas karo sampeyan tanpa dheweke!

twists Rusia utawa 'Russian Twist'

Dheweke dikenal kanthi cara loro nanging mesthine sampeyan wis ngetrapake luwih saka siji kesempatan. Amarga Iki minangka salah sawijining latihan sing sampurna kanggo nggarap area inti, sanajan toning saka sikil uga gabung. Kanggo nindakake iki, kita njagong ing lemah, mbengkongake sikil lan angkat tumit saka lemah. Saiki iki wektu kanggo ninggalake wong-wong mau isih lan kanggo mindhah trunk kita saka sisih siji menyang sisih liyane. Bisa ditindakake kanthi bobot utawa disk. Dadi gerakan kaya-kaya kita pengin ngliwati disk kasebut saka sisih siji menyang sisih liyane. Dadi bakal tanggung jawab kanggo nyaring pinggul kita, amarga kita bakal njaga wilayah weteng sing dikontrak lan giliran dhewe.

Pendaki kanggo ngilangi gagang katresnan

ngleksanani iki dikenal dening kabeh lan sepisan maneh, iku uga sampurna kanggo ngomong pamit kanggo nangani katresnan. Dadi, kita arep ngapusi madhep mudhun, kita ndhukung dhéwé ing tlapak tangan nalika lengen kita wis digawe dowo. Kita mbuwang sikil lan sikil maneh. Saiki mung kudu nggawa siji sikil menyang pundhak ngelawan lan bali menyang posisi wiwitan. Kita ora kudu meksa sawayah-wayah, mula mung sabisa-bisa. Kita bakal terus nindakake pirang-pirang pengulangan lan banjur, kita bakal ngganti sikil. Iku sampurna kanggo padharan nanging uga kanggo nyaring wilayah hip liyane.

sepeda sit-up

Sepeda kasebut ngidini kita seneng ngleksanani kanthi intensitas moderat nganti dhuwur, saengga sampurna kanggo ngilangi kalori lan ngencangake awak kabeh. Nanging ing kene kita ora butuh sepedha kaya ngono, nanging bisa nindakake serangkaian sit-up sepeda. Kepiye manawa sampeyan ngerti dheweke? Inggih, sampeyan mung kudu ngapusi ing mburi lan sijine sikil ing 90º. ugi, incorporate sirah lan karo tangan sampeyan bakal tetep munggah. Mesthine, aja nglebokake kekuwatan ing wilayah serviks, nanging kabeh bakal konsentrasi kanggo nyepetake inti kanthi apik.. Saiki wis wayahe ngayuh sikilmu kaya-kaya numpak sepedha utawa karo mulur lan nyusut sikilmu. Apa sampeyan bisa tahan 60 detik?

Squats

Ya, sampeyan bakal mikir yen sampeyan mung nguatake area gluteal, sampeyan salah. Amarga padha uga sampurna kanggo terus toning liyane awak lan mesthi, kanggo wilayah padharan. Cara paling apik kanggo nggarap sing terakhir yaiku sing nindakake mau karo bobot sethitik. Loro-lorone karo barbell, dicocogake kanggo kabutuhan, lan karo dumbbells. Sing bakal gumantung ing saben wong! Nanging thanks kanggo bobot sing kita kalebu, kita bakal nindakake malah liyane olahraga awak.

piring sisih

Kita uga ora bakal lali babagan dheweke. Amarga piring sisih tansah salah siji saka pilihan sampurna kanggo kita katresnan Ngalahake lan liyane awak. Ing kasus iki, bagéan saka kang lying ing sisih. Banjur sampeyan nggabungake batang lan pungkasane ngunggahake pinggul lan condong ing sikil lan lengen siji. Pinggang lan abdominals bakal dikuatake. Saiki sampeyan ngerti carane ngucapake pamit menyang gagang katresnan!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.