Latihan njobo

latihan njobo

Apa sampeyan pengin latihan ing njaba? Inggih, sampeyan uga bisa nindakake iku, nglaras kabeh kaluwihan, kang ora sawetara. Wiwit sawise kabeh mangsa lan mangsa pungkasan sing kita wis luwih ditutup ing ngarep, bab sing paling apik kanggo metu lan seneng. Njupuk kauntungan saka cuaca apik, ora kaya milih wektu kurang panas dina kanggo seneng latihan njobo.

Iku cara sampurna kanggo rendhem munggah kabeh kaluwihan lan ing wektu sing padha, kanggo bisa kanggo menehi awak gerakan sethitik. Dadi, Yen sampeyan pengin terus njaga, iku luwih apik sing nang ing latihan sing saiki kita ninggalake sampeyan. Amarga dheweke duwe kabeh kanggo ngenalake rutinitas sampeyan lan seneng. Aja kantun wong-wong mau!

Keuntungan saka latihan njobo

Sadurunge arep latihan, ana apa-apa kaya ngerti kabeh keuntungan sing latihan njobo ndadekke kita. Amarga mbantu kita ngendhokke pikiran, mikir kanthi positif lan kaya mangkono, kanggo ngeculake stres sing mung nggawa muatan negatif. Saliyane mbantu supaya ora kesel banget lan menehi oksigen ing awak kanthi cara sing luwih alami. Dadi ing stroke amba kita bisa ngomong yen kesejahteraan fisik lan mental bakal ana saben dina. Mesthi, nalika kita olahraga njobo kita uga kathah mbayar manungsa waé liyane lan duwe konsentrasi sing ing wilayah liyane kita uga ora duwe.

Latihan kanggo olahraga njobo: jogging

siempre kita kudu nindakake pemanasan sadurunge miwiti latihan awake dhewe. Dadi, sampeyan bisa jogging kanthi kecepatan dhewe, mlayu utawa gantian kanthi mlumpat. Mesthi sampeyan uga bisa mlaku nanging kanthi cepet, yen sampeyan seneng. Iku mesthi dadi pilihan sampeyan, nanging sing penting yaiku kanggo nindakake kira-kira 8 utawa 10 menit. Amarga kanthi cara iki kabeh awak diaktifake. Iki tegese kanthi dadi panas, kita ngucapake pamit kanggo ciloko sing bisa nandhang sangsara.

langkah munggah

Mesthi ing area taman sampeyan bakal nemokake sawetara undhak-undhakan utawa undhak-undhakan. Inggih, sampeyan wis duwe materi kanggo bisa nindakake sing disebut 'Step-up'. Iki minangka cara sing sampurna kanggo miwiti lan nggarap kabeh awak ngisor. Sampeyan mung kudu nyelehake sikil siji ing langkah lan menek kanthi awak tansah lurus. Mesthi wae, sanajan katon gampang banget, yaiku, kita wis ngerti manawa kita bisa nggawe luwih rumit. kepriye? Inggih, kanthi langkah sing luwih dhuwur lan luwih cepet ing saben pendakian. Elinga kanggo sulih karo sikil liyane.

Lompat-lompat

Amarga kita duwe langkah sing wis ditindakake 'step-up', kita bisa nggunakake kanggo latihan anyar. Iku bab lompatan, kang uga padha bakal ngleksanani sikil kita nanging uga bisa inti. Salah sawijining wilayah sing kita butuhake kanthi kuat lan bakal ditindakake kanthi cara iki. Dadi saiki kita kudu mlumpat lan njupuk sikil loro ing langkah. Sawise munggah, kita kudu mundur lan mbaleni maneh.

push-up njaba

Push-up

Iki minangka latihan dhasar liyane, ya, nanging bisa ditindakake ing ngendi wae. Sampeyan bisa nindakake push-up ing bangku taman tanpa ndemek lemah utawa ing wedhi yen sampeyan ana ing pantai. Mesthi, sampeyan kudu tansah elinga supaya punggungmu terus lurus, supaya ora lengkungan. Kanggo nindakake kanthi gampang, sampeyan bisa nyandhak ing area sing rada dhuwur. Mesthine, yen sampeyan pengin intensitas mundhak rada, mula sing paling apik yaiku area sing bisa dideleng luwih murah.

gendera naga

Yen sampeyan ora ngerti latihan kasebut kanthi jeneng, nalika kita nerangake kanggo sampeyan, sampeyan mesthi bakal ngerti. Ing kasus iki kita bakal ndherek loro weteng lan ngisor, bokong lan malah biceps.. Dadi sampurna kanggo nggarap awak kabeh. Kita kudu ngapusi ing punggung lan ing dhuwur sirah ana pager utawa sing tahan. Amarga sampeyan bakal mbuwang tangan maneh lan sampeyan bakal nyekel. Saiki wayahe ngunggahake sikil munggah lan mudhun sethithik. Padha kudu tetep bebarengan lan awak lurus. Nalika sampeyan sejajar karo lemah, sampeyan bali munggah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.