Olahraga nganti sikil langsing

Cara nyuda volume sikil

Apa sampeyan pengin ngerti apa latihan sing paling apik kanggo ngilangi sikil bobot? Dina iki sampeyan bakal ninggalake keraguan amarga iku minangka salah sawijining pilihan sing dikarepake lan akeh. Ora gampang nyuda area tartamtu ing awak, lan amarga iku, kita cenderung ora kentekan niat.

Mula, luwih becik gawe a kombinasi latihan dhasar, olahraga spesifik liyane lan kabeh kalebu panganan sing sehat wonten pundi. Kita mung bakal bisa nggayuh apa sing bakal ditindakake. Mesthi wae, sampeyan kudu cukup sabar lan ngeyel. Apa kita wiwit ngupayakake tujuane?

Cara ngobong lemak sikil kanthi cepet

Sanajan pengin, kita wis nyebutake manawa ora bisa ngilangi lemak ing area awak kanthi cepet-cepet. Nanging sejatine kita bisa nemokake sawetara rute sing luwih cekak. Sing pertama mikir babagan pola makan utawa gaya hidup sing sehat. Ora usah ngelih Ora kurang, nanging kita nyuda asupan kalori, milih sayuran lan protein luwih akeh, njaga karbohidrat, nanging njupuk panganan goreng lan kue-kue saka sawetara wektu.

Mangan sikil ngisor

Saliyane, ana bagean olahraga sing rampung karo panganan. Ing kasus iki, sampeyan bisa miwiti kanthi langsung nindakake disiplin kayata kegiatan kardiovaskular. Sing endi? Dadi, mlaku-mlaku kanthi cepet, latihan nganggo muter utawa muter lan mesthine, munggah utawa mudhun tangga uga dianggep kaya ngono. Kabeh mau minangka kegiyatan ing endi jantung dadi balapan meh menit kapisan, sing bakal menehi asil sing luwih apik nalika pamitan kanggo lemak. Kalorone sadurunge, sajrone lan sawise, elinga ngombe akeh banyu utawa teh herbal lan aja nganti ngombe omben-omben. Langkah pertama sampeyan kanggo nggayuh tujuan sing dikarepake wis ditindakake!

Apa sing kudu mandheg mangan nganti sikil langsing

Iki minangka pitakon sing bola-bali nalika ngomong babagan ngilangi bobot ing sikil utawa area awak liyane. Nanging Sejatine kita pancen kudu mangan, nanging luwih sehat lan beda-beda. Sejatine yen seminggu sepisan kita bisa nyenengi awake dhewe, nanging yen njaga gaya urip adhedhasar panganan sing sehat, kita bakal entuk target luwih cepet tinimbang sing diarepake.

  • Kita kudu pamitan, utawa pamitan, kanggo kabeh panganan sing wis dimasak, goreng utawa kue-kue.
  • Kajaba iku, uga kanggo ombenan karbonat legi utawa jus rangkep.
  • Kita bakal ngombe luwih akeh infus utawa kopi, nanging nganggo susu skim, uga yogurt tanpa gula.
  • Minangka kanggo daging, sejatine yen kaping pindho sampeyan bisa duwe apa sing sampeyan karepake. Nanging akeh-akehe wektu kita kudu fokus ing daging putih kayata daging pitik utawa kalkun.
  • Iwak, tuna lan sawetara panganan laut uga bakal dadi bagean saka panganan anyar.
  • Mesthi wae, kabeh protein kasebut kudu dikombinasikake karo sayuran. Nyatane, iki bakal nutupi separo piring sampeyan. Saka setengah liyane, siji bagean bakal kanggo protein lan liyane kanggo karbohidrat kayata roti gandum utawa pasta.
  • Kalebu woh-wohan kanggo momen cemilan lan kanggo kontribusi vitamin sing uga dibutuhake.

Olahraga nganti sikil lan paha sing langsing

Apa olahraga sing paling apik kanggo nyuda sikil? Iki minangka pitakon sing mesthi ngganggu kita lan saiki, kita duwe wangsulan. Nanging ora mung siji, nanging kita bakal nemokake sawetara lan kabeh efektif banget, mula kita bakal nyoba ing awak.

Squats

Sadurunge diwiwiti nalika ana latihan rutinDisaranake luwih dhisik supaya panas sadurunge supaya ora cilaka. Ngandika, nalika mangsuli pitakon babagan latihan sing paling apik kanggo sikil sing langsing, kita bakal tetep jongkok ing posisi kaping pisanan. Kita duwe sawetara versi, kanthi bobot utawa tanpa bobot, kanthi garis, sumo, isometriklsp. Nanging kudu diarani kabeh mau bakal luwih sampurna kanggo ngrampungake apa sing nggawa kita ing kene saiki. Apa maneh, sampeyan bisa nggawe rutinitas kanthi macem-macem jinis supaya latihan sampeyan luwih nyenengake. Elinga ngaso udakara 20 detik ing antarane blok rep.

Strides

Ing kasus iki, langkah-langkah bakal mbantu ngilangi bobot, nanging uga bisa nada kabeh sikil. Dadi uga kudu ana ing rutinitas saben dinane. Sampeyan jumeneng, kanthi pamisahan cilik ing antarane lan mundur maneh karo sikilmu, dene sikil liyane isih fleksibel. Nanging elinga yen lutut ora bisa ngliwati sisih sikil amarga bisa uga kita ngalami cedera. Lubang bisa kanthi mlumpat, lateral, kanthi tendhangan ing sisih ngarep utawa mburi mundhak, lsp. Apa sing nggawe kita duwe pilihan maneh kanggo nggawe rutinitas latihan sing sampurna. Sampeyan bisa nggabungake jongkok lan metu saka njero ruangan.

Langkah munggah lan mudhun

Langkah, bangku utawa langkah bakal dadi dhasar olahraga kaya iki. Amarga iku ngidini kita terus menehi sikil supaya luwih gerakan, sing dibutuhake banget. Lan uga kita melu pinggul, quad utawa pedhet ing olahraga kaya iki. Kita wiwit ngadeg sadurunge langkah, nanging yen sampeyan milih bangku utawa laci, mesthine ora luwih dhuwur tinimbang dhengkul. Kita nyelehake sikil siji, njupuk langkah banjur meksa sikil liyane. Apa wae dhuwur sing dipilih, aja nganti nyoba nyepetake awak, nanging supaya mburi tetep lurus, nggawe sikil ing sikil kita. Sampeyan bisa ngganti sikil supaya luwih seimbang.

Mlumpat langkah

Burpees

Iki minangka latihan sing lengkap, mula uga kudu latihan. Sampeyan bisa miwiti squatting lan squatting. Banjur, nyelehake tangan sampeyan ing lemah, sampeyan bakal mbuwang sikil maneh, kanthi push cilik. Banjur kita bakal tangi lan ya bakal mlumpat, bali menyang lemah maneh kanggo miwiti proses. Yen ditindakake kanthi cara sing lincah, kita bakal entuk asil sing apik amarga uga bakal nggawe ati dadi balapan. Mesthine, sampeyan kudu mesthi nyetel intensitas lan gaweyan kanggo kabutuhan.

Olahraga kanggo sikil langsing lan ngilangi selulit

Masalah liyane sing kuwatir yaiku cellulite. Salah sawijining alangan sing ora bisa diatasi, mula kita kudu nindakake akeh perkara. Saliyane kabeh rekomendasi sadurunge, nuansa tartamtu kudu ditambahake. Contone, ing bagean panganan, pancen bener woh-wohan uga ana, nanging ing kasus iki, kita bakal luwih milih stroberi, semangka utawa gedhang amarga duwe antioksidan lan nyegah kita nyegah cairan sing akeh, sing minangka salah sawijining dhasar sing ditumpukake selulit sing disengiti.

Antarane latihan kanggo nyuda sikil lan ngilangi selulit, kita isih kari karo sing mbutuhake kekuwatan. Sing paling apik yaiku taruhan band elastis, sing bisa mbantu nada saben bagean sing bisa digunakake. Dadi ing kene pancen prelu. Aja lali loro paru-paru lan jongkok sing ora bisa absen amarga iki. Nanging elinga yen ing kasus iki, sampeyan uga bisa ngatasi bobot, supaya bisa ngrasakake asil sing luwih apik. Podo karo munggah lan mudhun tangga, sampeyan uga bisa menehi bobot ing tungkak. Iki bakal mbantu ngilangi kendur lan bisa nuduhake skandal sikil sampeyan luwih cepet saka sing sampeyan ngarepake.

Squats ngleksanani lengkap kanggo sikil

Trik lan olahraga kanggo nyuda paha

Antarane trik sing isih ora bisa disebutake, kita isih tetep ana sampeyan kudu nambah asupan protein. Amarga saliyane ngisi lan mbantu kita nambah massa otot. Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing ora kepenak ing wayah esuk, coba ngombe kanthi moderat, nanging aja lali. Kajaba iku, sampeyan mesthi bisa ngiringi susu skim. Sampeyan wis ngerti manawa omben-omben sing nyepetake metabolisme, mula kita uga butuh ing sajroning urip. Garam mudhun menyang sisih, kaya sing sampeyan kira, lan luwih becik nambah rempah-rempah kayata papak, oregano utawa apa wae sing paling sampeyan seneng. Sampeyan bakal entuk rasa nanging tanpa nyegah cairan.

Kanggo ngencengi paha, sampeyan bisa milih olahraga liyane kayata jembatan ing pundhak. Yaiku, sampeyan kudu turu ing punggung kanthi sikil ditekuk lan mbaka sethithik ambegan lan mundhakake awak, nanging aja nganti ana ing blok. Sampeyan bakal tetep didhukung kanthi tlapak sikil lan sisih pundhak. Olahraga iki bisa beda-beda kanthi ngunggahake lengen utawa nyepetake sikil. Iki minangka salah sawijining postur sing biasane ditindakake ing Pilates lan disiplin iki bakal mbantu kita kanthi postur lan latihan sing nada. kanggo nggayuh tujuan kita.

Geser kanthi bobot

Angkat sikil minangka sing paling dhasar. Ngapusi maneh, ngadhepi, kita bakal ngunggahake sikil siji banjur bakal mudhun alon-alon tanpa ndemek lemah nalika ngunggahake sikil liyane. Saliyane olahraga ing wilayah iki, kita uga bakal nindakake perkara sing padha karo weteng. Dadi, kita wis mateni manuk loro nganggo watu siji! Sedikit demi sethithik lan ngetutake kabeh tips, sampeyan mesthi bakal weruh prabédané. Kandhani!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.