Langkah-langkah prasaja kanggo ngurus tangan sampeyan

Obat kanggo ngrawat tangan

Ngrawat tangan minangka salah sawijining langkah sing paling penting sing kita kudu menehi. Amarga kaya sing wis dingerteni, iki uga minangka surat pengantar. Mulane, tangan sing apik banget sinonim karo kaendahan. Sanajan ana akeh faktor, kita bakal menehi perawatan sing dibutuhake.

Mula, langkah-langkah sing luwih spesifik uga dibutuhake nalika nindakake perawatan kasebut. Nanging aja kuwatir amarga sampeyan bakal duwe bahan sing dibutuhake lan uga kanthi wektu dedikasi, amarga iki paling cepet. Yen sampeyan pengin nang ing tangan luwih ayu, alus lan peduli, banjur aja kantun apa sabanjure.

Kanggo perawatan tangan, exfoliation apik

We ngerti sing saka wektu kanggo wektu kulit kita nyuwun a exfoliation lengkap. Inggih, ing kasus iki ora bakal kurang. Tangan sing paling butuh amarga kulite luwih tipis. Dadi, elinga yen seminggu sepisan sampeyan bisa nangani. Kanggo exfoliate sampeyan bisa milih produk tartamtu utawa golek moisturizer cilik sing bisa dicampur karo gula utawa uyah. Mung kanthi nyampur lan ngobati tangan, kita bakal entuk luwih saka cukup. Banjur, wisuh kanthi apik lan aplikasi moisturizer sing dipilih.

Jaga tangan sampeyan

Stroberi lan yogurt kanggo tangan sampeyan

Ing wektu sing padha bisa dadi exfoliant, dheweke uga bakal nindakake kaya hydrant utawa pilihan nutrisi. Kanggo dheweke, sampeyan mung butuh tresna bab 4 strawberries lan nambah menyang 3 tablespoons saka yogurt nggawe alam. Yen sampeyan duwe campuran, sampeyan bakal pijet kabeh tangan lan sampeyan bakal weruh carane softness bakal miwiti dadi salah siji saka protagonis gedhe. Banjur copot nganggo banyu lan sampeyan bisa nggunakake moisturizer sethithik kanggo ngrampungake proses kasebut.

Ngresiki tangan kanthi jero

Yen exfoliation penting, mesthi hidrasi uga ora ditinggalake. Mula, kadhangkala ora mung migunani kanggo aplikasi moisturizer, nanging uga kudu milih obat omah. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu remukan setengah avocado. Kanggo iki sampeyan nambah tablespoon saka madu lan banjur, sampeyan bakal aplikasi dicampur liwat tangan. Ayo ngaso sawetara menit banjur mbilas nganggo banyu. Sampeyan mesthi bakal sok dong mirsani carane kulit luwih alus.

Aja nggunakake banyu panas banget

Pancen, langkah liyane sing paling umum, lan sing gampang dilalekake yaiku iki. Iku babagan ora nggunakake banyu panas banget ing tangan. Kaya kulit liyane, bisa uga luwih cepet garing. Dadi yen sampeyan nggoleki obat kanggo ngelawan, iki ora cocog karo kita. Tansah nggunakake banyu anget lan sabun netral utawa khusus kanggo perawatan maksimal saben jinis kulit.

Trik krasan kanggo tangan

Kanggo nuduhake tangan sing luwih alus

Cetha yen kabeh sing wis diomongake, tangan kita bakal luwih alus, ora ana keraguan. Nanging yen sampeyan pengin sawetara bantuan ekstra anyar, banjur kita bakal pitutur marang kowe sing kudu nyampur yolk endhog karo sawetara irungnya saka lenga almonds, utawa apa wae sing ana ing omah lan sing disenengi. Sampeyan aplikasi lan ngenteni dicokot supaya bisa. Banjur, nalika nyopot, sampeyan bakal weruh carane thanks kanggo tumindak loro bahan iki kulit luwih Gamelan saka biasanipun.

Nganggo sarung tangan ing omah

Minangka sarung tangan, kita nyebutake sing kita gunakake ing omah nalika kudu ngresiki. Amarga kita ora mikir, nanging kanthi ndemek produk pembersih, kanthi bahan kimia, kulit uga retak lan dadi luwih sensitif. Amarga, kita kudu ngurus kanthi maksimal lan nganggo sarung tangan, kabeh tansah luwih apik. Sawise kita mbusak mau sampeyan bisa tansah wisuh tangan lan aplikasi krim sethitik, ing kasus padha wis dicokot atos saka nggunakake sarung tangan. Ngrawat tangan iku sing paling penting!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.