Langkah-langkah kanggo ndhelikake rambut abu-abu ing alis

werna alis

Apa sampeyan pengin ndhelikake rambut abu-abu ing alis? Banjur kita duwe seri trik sing kudu ditindakake. Biasane, ing sawijining dina, nalika kita ngresiki wilayah iki, kita bakal weruh kepiye rambut putih liyane wis ngrebut. Iku wektu kanggo nindakake soko kanggo nggawe kabeh alis katon siji werna seragam.

Napa aku duwe rambut abu-abu ing alis? Amarga mundhut melanin sing progresif, kita wiwit ndeleng rambut putih. Nanging ora mung ing alis nanging rambute mesthi bakal duwe. Sampeyan ora kudu kuwatir amarga mesthi ana sawetara langkah lan tips sing bisa ditindakake kanthi cepet. Temokake kabeh sing digawa!

Singidaken alis abu-abu kanthi dandanan

Kaya sing wis dingerteni, dandanan minangka salah sawijining pitulung gedhe sing bisa ditindakake. Amarga yen babagan dissimulating, bakal ngrampungake misi kasebut. Mesthi wae kita kudu milih produk sing paling apik, lan sing spesifik. Ing kasus iki, sampeyan bisa njaluk potlot alis utawa, karo dandanan uga dimaksudaké kanggo alis. Yen sampeyan duwe alis sing rada entheng, mula luwih becik milih potlot utawa warna sing rada entheng tinimbang iyub-iyub alis..

Dandanan alis

Nalika yen sampeyan duwe rambute peteng banget banjur pindhah menyang iyub-iyub utawa loro malah rodo peteng. Yen wis dipilih, sampeyan kudu nyisir alis kanthi apik supaya warnane disebar kanthi rata. Sampeyan bakal nggambar garis alis lan isi kanthi teliti. Kanggo sing terakhir sampeyan bisa mbantu dhewe nganggo sikat. Iki kudu cukup apik, supaya luwih tliti. Sampeyan uga bisa nindakake padha karo potlot lan banjur entheng smudge karo sikat. Ide iki yaiku wilayah kasebut ditutupi nanging kanthi finish alami.

werna alis

Kaya kita duwe pewarna supaya bisa nuduhake warna sing beda-beda ing rambut kita, ing kasus alis uga ana sing khusus. Kanthi cara iki sampeyan bisa ndhelikake rambut putih kanthi cepet. Ya tenan, Aja pewarna alis nganggo pewarna rambut, amarga bisa nyebabake iritasi ing wilayah kasebut. Mula, sampeyan kudu tuku pewarna khusus lan tindakake pandhuane. Iki biasane ditrapake ing arah wutah rambut, nanging banjur ing arah ngelawan. Kanthi cara iki kita priksa manawa kabeh wis ditutupi kanthi apik. Kita bakal ngenteni kurang saka 10 menit lan wis rampung. Ana sawetara omah sing duwe warna alis lan sawetara wis duwe produk sing tepat arupa potlot kanggo nggawe proses luwih gampang.

Singidaken rambut abu-abu ing alis

Obat ngarep kanggo alis abu-abu

  • Ing sisih siji sampeyan bisa nggawe chamomile kaya biasane. Yen wis kadhemen, sampeyan kudu nyampur papat tablespoons karo a jiwit kunir (kurang saka setengah tablespoon). Saiki, kita bakal nyampur kanthi becik lan bakal siap kanggo ditrapake. Mesthi, paling apik kanggo nindakake kanthi sikat. Sampeyan mung ninggalake 5 menit lan mbilas nganggo banyu.
  • Uga aplikasi sawetara infus teh ireng Iku efektif. Amarga iki duwe pigmen sing bakal ndhelikake rambut abu-abu. Nanging bener iku mung sak wentoro.
  • kopi lan coklat liyane saka úa gedhe sing kita nyampur bisa menehi eyebrows sing werna peteng, ngandika pamit kanggo rambute putih. Mesthine kopi ireng karo bubuk coklat lan kabeh dicampur. Yen dicampur metu banget banyu, sampeyan bisa nambah madu sethitik. Kanthi sampeyan bakal weruh carane adheres luwih apik kanggo kulit.

Kaya sing sampeyan ngerteni, kabeh trik kasebut bakal menehi warna rambut, nanging kanthi logis ora bakal tahan. Iku mung bisa ngandika sing padha bakal sampurna kanggo njaluk metu saka alangan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.