Desa-desa sing nengsemake ing pesisir Portugis

Apa sing bakal dideleng ing pesisir Portugis

Portugal minangka negara sing apik banget, kanthi tradhisi sing luar biasa lan pirang-pirang kilometer garis pantai sing dadi salah sawijining tujuan paling apik kanggo musim panas. Ana wilayah pesisir sing luwih populer, kayata ing Algarve, nanging luwih akeh ditemokake, kayata pesisir lor karo kutha-kuthane sing padha karo Galicia utawa wilayah tengah, ing ngendi kita wis ndeleng turis sing misuwur papan.

Kita bakal weruh sawetara kutha sing apik sing bisa dolan yen lelungan ing pesisir Portugis. Pesisir iki kudu akeh sing bisa dideleng lan bisa diterusake minangka ide sing apik. Iki minangka salah sawijining perjalanan paling apik sing bisa ditindakake ing Portugal.

Viana do Castelo

Viana do Castelo minangka salah sawijining papan utama sing bisa dikunjungi ing pesisir lor Portugis. Kutha cilik iki duwe pantai nanging uga bisa dideleng. Ing ndhuwur a kita bisa ndeleng greja Santa Luzia, bangunan khusus kanthi rencana alun-alun sing duwe pemandangan segara lan kutha sing luar biasa. Sawise ing kutha, sampeyan bisa menyang plabuhan kanggo ndeleng kapal Gil Eanes, kapal rumah sakit lawas sing bisa ndeleng perabotan sing digunakake. Ing Viana do Castelo, kita uga bisa ngunjungi museum coklat.

Póvoa de Varzim

apa sing kudu dideleng ing povoa de varzim

Kutha cilik iki dununge ing distrik Porto lan biyen dadi papan sing khusus kanggo mancing. Ing kutha kasebut kita bisa ndeleng salah sawijining benteng sisih lor sing dingerteni kaya beteng Nossa Senhora de Conceiçao. Salah sawijining poin sing bisa dingerteni yaiku Iglesia da Lapa, cilik nanging apik banget. Ing sacedhake benteng kasebut kita ndeleng monumen kanggo wanita nelayan. Pedunung iki saiki wis akeh pariwisata amarga pante.

Aveiro

Apa sing kudu dideleng ing Aveiro

Populasi Aveiro yaiku dikenal minangka Venesia Portugis amarga kanal-kanalé, sing digunakake kanggo perdagangan ing jaman biyen. Moliceiros minangka kapal sing warna-warni saengga saiki dheweke seneng banget karo turis kanthi ngeterake kanal. Kutha iki duwe fasad sing apik. Kita uga bisa ndeleng Museum Aveiro sing ana ing Biara Yesus lan Katedral da Sé de Aveiro. Ing wilayah kasebut, sampeyan ora kudu ketinggalan pantai Costa Nova lan pantai Barra.

Figueira da Foz

Figueira da Foz ing pasisir Portugis

Iki minangka salah sawijining papan wisata paling apik ing pesisir Portugis. Figueira da Foz duwe pantai sing apik lan jembar kaya praia da Caridade. Ing papan iki, kita uga bisa ndeleng sawetara bèntèng kayata Buarcos lan Santa Catarina. Ing wilayah kutha yaiku Istana Walikota Sotto, gaya Prancis lan kebon sing asri. Kasino minangka poin penting sing narik akeh turis.

Langkawi

Apa sing kudu dideleng ing Cascais

Iki minangka villa apik liyane sing bisa dikunjungi. Ing pasar kutha, kita bisa ndeleng kabeh jinis panganan lan taman Visconde da luz minangka papan kanggo mlaku-mlaku ing tengah kutha. Ing promenade lan pantai da Rainha utawa da Ribeira minangka poin sing paling menarik. Kita uga kudu kesasar ing kutha sing lawas lan ndeleng, kayata, Istana Seixas utawa benteng lawas.

Lagos

Apa sing dideleng ing Lagos

La Populasi Lagos dununge ing wilayah Algarve, ing sisih kidul Portugal. Iki minangka salah sawijining wilayah wisata paling apik ing Portugal. Perengan Ponta da Piedade apik banget lan papan alami sing kudu dideleng. Ing wilayah iki uga ana Meia Praia, salah sawijining pantai paling gedhe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.