Desa-desa ing Prancis kidul sing kudu sampeyan kunjungi

apa sing kudu dideleng ing Carcassonne

La wilayah Prancis sisih kidul gampang diakses saka Spanyol, luwih-luwih yen sampeyan manggon ing wilayah kasebut cedhak wates. Mula dadi papan sing dikunjungi wong-wong Spanyol sing ngupayakake nemokake penjuru Prancis sing durung bisa dijelajah. Ing wilayah kidul iki, kaya ing kabeh Prancis, bisa nemokake desa kanthi pesona luar biasa sing bisa dikunjungi kanthi cepet.

Ing njaban kutha, ngunjungi kutha-kutha cilik pancen apik banget, amarga duwe sentuhan sing beda, luwih tenang lan luwih tradisional. Ing masarakat ing sisih kidul Prancis kita bisa ndeleng kaya adat istiadat kasebut ing kutha-kutha sing nampa pengaruhe saka Spanyol sing cedhak. Kita bakal ndeleng sawetara sing paling menarik.

Carcassonne, benteng abad pertengahan

Ing papan benteng kasebut wis ana pamukiman Romawi lan ing abad kaping XNUMX benteng pisanan dibangun. Trencavels minangka sing nggawe bètèng saiki, sanajan wis dibangun ing sawetara acara. Udakara abad kaping telulas pambangunan bagéan ngisor sing dikenal minangka Bastida de San Luis. Sampeyan bisa kanthi bebas mlebu liwat Gerbang Narbonne, cedhak parkiran mobil, kanggo ndeleng miles ramp. Ing njero ana menara, sawetara lawang akses, Kastil Count Carcassonne utawa Basilika Santo Nazaire.

Najac

Najac ing sisih kidul Prancis

Najac dununge ing departemen Aveyron, ing antarane bukit-bukit ijo ing lanskap bukit. Iki minangka kutha sing kepengin weruh susunan meandering ing garis sing munggah ing bukit, dununge dununge istana. Plaça del Barry minangka alun-alun utamane lan kepengin kepengin mlaku ing dalan sing ana ing kraton kasebut. Saka kastil kasebut uga ana pemandangan panorama wilayah kasebut.

Belcastel

Belcastel ing sisih kidul Prancis

Belcastel minangka salah sawijining kutha ing Prancis sing menehi persis apa sing digoleki. Nduwe jembatan watu sing apik banget wiwit abad kaping XNUMX, omah watu ing lingkungan alam sing luar biasa lan akeh katenangan. Uga duwe kastil watu abad kaping-XNUMX. Sampeyan bisa bukak bagean saka kastil iki, sanajan nduweni pribadi. Sing paling becik yaiku mlaku liwat kutha kanthi tenang nemokake sudhut. Ana sawetara panggonan kanthi teras kanggo ngaso ing papan kaya iki.

Conhet

Conhet ing sisih kidul Prancis

Este kutha kasebut ana ing Camino de Santiago lan dununge dununge ana ing antarane daerah sing subur, mula dadi kutha sing apik banget kanggo kaendahan lan lingkungane. Sampeyan bisa munggah menyang sudut pandang kanggo ndeleng kutha Conques lan mesthine sampeyan kudu liwat dalan kanggo ndeleng arsitektur pedesaan omah watu cilik kasebut. Biara Romanesque sing hebat karo Portico of the Last Judgment pancen katon apik.

Lauzerte

Lauzerte ing sisih kidul Prancis

Iki minangka salah sawijining liyane kutha-kutha abad pertengahan sing cukup ing wilayah Occitania. Dununge dununge ing Camino Frances de Santiago, mula dadi papan sing cukup rame. Ing kutha kasebut kita bisa ndeleng facade watu cahya sing apik ing omah-omahé sing lawas. Iki minangka bastide, kutha sing nyebar saka alun-alun tengah gedhe. Bisa dideleng saka Plaça des Cornieres, sing diwiwiti saka rong lurung. Sampeyan uga bisa ndeleng greja San Bartolomé sing asri kanthi rakitan barok.

La Roque Gageac

Apa sing kudu dideleng ing Gageac

Desa sing luar biasa iki dununge ana ing departemen Dordogne, cedhak kutha Sarlat. Ana ing pinggir kali Dordogne lan ing sawetara tebing watu. Omah-omah kasebut ora ngerteni tebing kanthi cara sing apik tenan lan mesthine cara paling apik kanggo ndeleng yaiku kanthi numpak prahu ing kali. Ing desa kasebut sampeyan uga bisa ndeleng kebon Marqueyssac, kebon sing apik lan apik. Kaya ing akeh desa, sing uga duwe kastil, yaiku Castelnaud la Chapelle


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.