Kunci kanggo nyuda kuatir

Ngurangi kuatir

Ora yakin carane nyuda kuatir? Mesthi wae ora gampang banget, nanging kita kudu milih sawetara langkah utawa kunci sing mbantu kita ngontrol urip lan pikiran kita. Mula, kita menehi pitulung kanthi cepet supaya sampeyan bisa enggal praktek.

Kadhangkala katon kaget nalika urip lan iki bisa nyebabake masalah gedhe utawa serangan panik sing bisa uga duweni nalika ora dikarepake. Dadi, sadurunge kabeh kedadeyan, kita kudu miwiti bisnis. Wayahe nyerang masalah kasebut kanthi cara paling ngerti.

Tansah prioritas ing urip sampeyan

Ana prekara sing ora bisa ditindakake wiwit sedina nganti sabanjure, mula kita kudu nindakake langkah-langkah cilik nanging aman. Salah siji sing paling penting yaiku. Kuwatir katon nalika kita wis kebak stres, nalika ora bisa ngatasi maneh lan saraf katon ing permukaan. Mula, luwih becik mandheg lan mikir. Amarga dhasar kabeh yaiku prioritas apa sing sejatine penting lan kita kudu nindakake. Apa ora, bisa ngenteni amarga kesehatan kita luwih dhisik. Dadi, dhasar dina kita yaiku ing organisasi.

Prioritas masalah

Aja kuwatir banget

Yen sampeyan ora teka ing wektu kanggo ngrampungake kabeh sing sampeyan pikirake, aja kuwatir. Amarga kita kabeh duwe watesan lan sampeyan ora kudu ngluwihi, yen durung ngerti apa sing bakal nunggu kita. Luwih becik mikir kanthi positif, amarga yen duwe solusi, apa gunane kuwatir banget? Lan yen sampeyan ora duwe, mula ora prelu. Kita kudu ngeculake pikirane negatif amarga yen ora bakal ana ing pikirane lan bakal dadi luwih angel kanggo maju.

Tansah nyebutake emosi sampeyan

Ninggalake apa sing kita rasakake ing saben wektu, dudu perkara sing apik. Mula, eksternalitas mesthi trep. Yen sampeyan bisa, ora ana sing luwih apik tinimbang karo sedulur utawa wong-wong spesial sing ana ing urip sampeyan. Yen ora, ora kaya wong spesialis sing bakal menehi saran paling apik. Nanging salah sawijining cara utawa cara liya sampeyan bakal bakal rumangsa luwih apik yen njupuk lan ora ngiwa. Mesthi sampeyan wis ngerti, nanging ora gampang dileksanakake lan kita ngerti. Yen sampeyan biaya, coba dhisik nulis emosi lan sampeyan bakal bisa ndeleng manawa iku langkah pertama kanggo ngrasakake luwih apik.

Luangake wektu saben dina

Sampeyan bisa uga ora duwe akeh wektu, nanging sing apik yaiku kudu sawetara menit kanggo awake dhewe. Ing sampeyan bisa nindakake apa sing paling disenengi, wiwit main olahraga nganti ngrungokake musik. Soko sing nggawe sampeyan rasane luwih enak, santai, lan menehi tenaga cukup kanggo sampeyan terus. Kaya sing sampeyan ngerteni, ora prelu njupuk langkah-langkah sing rumit, nanging kudu usaha saben dina kanggo nggayuh apa sing dijanjekake. Lan wektu kanggo kita akeh banget.

Gagasan kanggo turu

Ngaso cukup kanggo nyuda kuatir

Mesthi wae, wong sing pengin nyuda rasa kuatir ora mesthi turu sing lena. Insomnia bisa uga ana lan dadi bagean negatif liyane dadi kuatir terus dadi masalah. Dadi, kita kudu netepake sawetara kebiasaan saben dina, iki kudu dijaga sajrone prentah. Amarga mung awak bakal bisa digunakake luwih apik. Nanging ya, yen angel turu, kita kudu ngetrapake langkah kanggo wong sing luwih tuwa kayata ora nedha bengi sing akeh, adus santai sadurunge turu utawa mateni kabeh jinis piranti. Sampeyan bakal bisa ndeleng kanthi cara iki lan kanthi jumlah langkah, sampeyan bisa nyuda rasa kuwatir lan sinau supaya ora kuwatir.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.