Kuku gel nalika meteng

Kuku gel nalika metengSaka wiwitan kita kudu ngerti manawa ing nggunakake kuku gel nalika meteng, nanging anggere kabeh tindakan pancegahan ditindakake nalika aplikasi lan dicopot. Kuku gel Dheweke ditrapake ing bentuk gel utawa cairan ing kuku, kanggo mbenakake mengko nggunakake sinar ultraviolet.

Bahan kimia sing ana ing gel kuku minangka monomer methacrylate sing diarani akeh, sing akeh aman kanggo digunakake, nanging ana jinis monomer metil sing ora bisa digunakake nalika meteng. Senyawa iki bisa ngganggu kulit, uga mata lan paru-paru, lan bisa uga nyebabake reaksi alergi.

Yen sampeyan isih duwe kuku gel, sanajan rekomendasi isih ana, ayo menyang salon kecantikan sing duwe reputasi apik, saliyane konsultasi karo jinis produk sing digunakake kanggo ngetrapake kuku. Babagan penting liyane sing kudu dipikirake yaiku kuku gel ngetokake asap nalika cahya UV ditrapake, mula mual bisa kedadeyan.

Uga kudu nimbang sing nalika meteng, kulit dadi luwih sensitif, tegese sampeyan duwe kemungkinan luwih gedhe ngalami reaksi alergi marang kuku gel utawa malah kena infeksi jamur ing sacedhake kuku. Ing kasus apa wae, paling becik sampeyan kudu informasi lengkap babagan macem-macem cara aplikasi, uga produk lan zat sing digunakake ing prosedur kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.