Krim jahe lan jahe

Krim jahe lan jahe

Ora ana sing luwih gampang tinimbang nggawe krim sayuran. Mung 25 menit sampeyan bisa duwe krim kacang lan jahe sing kita usul dina iki. Bebas repot lan tanpa kudu ngenteni wektu kanggo ngresiki 40 pot mengko.

Krim kacang jahe lan jahe minangka krim sing sampurna kanggo taun iki. Sampeyan bisa ngatasi panas, nanging uga adhem yen suhu dhuwur dikarepake. Bahan-bahane gampang banget: kacang polong, bawang, bawang, bawang putih, wortel, kentang lan jahe. Ing langkah demi langkah, kita menehi jumlah kasebut.

Cahya lan seger Dadi alternatif sing apik kanggo wiwitan utawa nedha bengi. Sampeyan uga bisa ngrampungake kanthi nambahake iwak empuk, jamur tumis utawa dadu tahu; Pilihan kanggo kabeh selera! Apa sampeyan wani nyiyapake?

Bahan kanggo 3

  • 2 sendok makan minyak zaitun prawan
  • 1 trikatuka disigar
  • 1 bocor, dicincang
  • 2 ulas bawang, diupas
  • 1/2 sendhok teh utawa jahe parut
  • 1 kentang gedhe, dikupas lan dipotong
  • 1 wortel, dipotong-potong
  • 2 cangkir kacang polong beku
  • Banyu
  • Uyah lan lada
  • Ragi nutrisi (opsional)

Langkah demi langkah

  1. Panaskan minyak ing panci lan tumis bawang, bawang, bawang putih lan jahe limang menit, nganti malih warnane.
  2. Banjur nambah kentang lan wortel lan campuran.
  3. Banjur tambahake kacang polong lan tutup banyu.
  4. Nalika banyune wiwit umob, uyah karo mrico masak 15 menit kanthi panas medium utawa nganti kentang empuk.
  5. Ngremuk kabeh bahan ngilangi bagean banyu menyang mangkuk supaya ora krasa krasa kesel. Sawise diremuk, mbenerake titik uyah lan tambah bagean duduh kaldu sing wis dicabut nganti konsistensi disetel, yen perlu.
  6. Sajrone anget kanthi ragi nutrisi.

Krim jahe lan jahe


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.