Kothak panyimpenan Omah Zara

Kothak panyimpenan Omah Zara

Aku ora ngerti apa kedadeyan sampeyan, nanging, utamane aku pesen freak lan diklumpukake. Aku seneng kabeh wis ditata kanthi apik, kabeh sing ana ing panggonane, lan kabeh sing dikemas ing kothak, lan uga ana ing njero urutan uga klasifikasi.

Mula, kanggo pesen-pesen aneh kaya aku, sing ngerti pirang-pirang wong, aku wis nggawa sampeyan ayu Kothak panyimpenan omah Zara, ing ngendi sampeyan bisa nyimpen macem-macem barang.

Kajaba iku, kothak kasebut duwe desain apik banget, miturut warna sing bisa diduweni ing omah miturut gaya sing paling disenengi: serius, wani, elegan, narik kawigaten, lsp.

Kothak panyimpenan Omah Zara

Kabeh mau duwe rong ukuran standar, ukuran pisanan 26 x 17 cm lan nomer loro 29 x 20; kajaba kothak belang sing ukurane 16 x 35 x 17 cm lan 17 x 36 x 19cm. Kajaba iku, regane regane € 9,99 lan € 12, dikurangi coklat polos sing regane ana 99 lan 15,99.

Dheweke cocog kanggo sudhut omah, amarga desain apik banget dekorasi omah, Kajaba iku, duwe kekhususan njaga kabeh perkara sing ora dikarepake.

Informasi Liyane - DIY: Penyelenggara Meja

Sumber - Zara Home


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.