Kosmetik kanggo nyetel musim panas

Jaga awake dhewe musim panas iki

Musim panas wis cedhak lan kita wis ngarep-arep bisa ngrasakake. Pramila kita bakal menehi ide babagan sampeyan macem-macem kosmetik sing cocog kanggo riasan musim panas. Saben taun kita eling yen ing musim panas, kita kudu ngurus srengenge lan nuduhake luwih akeh, prekara sing bisa nggawe stres, nanging ana akeh kosmetik ing pasar sing mbantu kita supaya luwih apik lan ngrasakake awake dhewe luwih apik.

Ana sawetara perkara sing sampeyan bisa nindakake supaya katon apik ing musim panas iki lan nikmati miturut kudune. Macem-macem kosmetik sing bisa dadi rutinitas sampeyan musim panas iki. Tanpa mangu-mangu, ana akeh poin sing bisa diatasi nanging mung bakal sawetara kosmetik sing kudu dipikirake.

Nyamak Àvene Solar Moisturizing Gel

Kulit sawit kanggo musim panas

Salah sawijining perkara sing kedadeyan nalika musim panas teka yaiku awake dhewe pengen pamer sithik, nanging iki mung bisa ditindakake kanthi wektu. Yaiku, yen srengenge aman yen ora aman, ora bakal aman karo warna kulit sing apik. Babagan sing paling apik sing bisa ditindakake kanggo nuduhake warna ing kulit kanthi sandhangan musim panas yaiku nggunakake kulit sawit sing sederhana sing menehi nada liyane lan ora nyebabake kulit.

Àvene duweni kulit penyamak sing uga gel pelembab, kanthi tekstur gampang nyebar sing nyebar akeh lan godhong kulit kenceng lan terhidrasi. Iki minangka penyamak kulit sing ideal kanggo kulit sensitif ing merek kasebut dikhususake lan uga menehi efek tenang. Iki nduweni tekstur sing entheng lan ora greasy sing ndadekake kulit katon apik sawise ditrapake.

Shea Butter Body Scrub saka Body Shop

Gosok saka The Body Shop

Yen ana prekara sing kudu dilakoni sadurunge musim panas supaya bisa ngrasakake tan sing paling apik, luwih becik aplikasi scrub awak sadurunge. Ing scrub bisa digunakake kaping pirang-pirang utawa kaping seminggu kanggo entuk kulit sing mulus. Sampeyan bakal nemokake prabédan gedhe ing siji iki, ora mung nalika njupuk samak, nanging uga nalika nggunakake kosmetik liyane, amarga padha nembus kulit luwih apik.

Nos utamane seneng produk kasebut saka The Body Shop amarga nduweni akeh tekstur, bau lan macem-macem jinis produk awak. Sing digawe saka shea butter wis misuwur amarga bisa mbantu kulit dadi terhidrasi. Kanthi cara iki, kita ora mung nyuda kulit, nanging uga ngurus kulit kanthi bebarengan. Iki nduweni tekstur grainy lan aroma nutty sing alus. Godhong kulit alus kanthi hidrasi lan sampurna kanggo samak.

Topeng Rambut Hydrating Moroccanil

Topeng Hydrating Moroccanil

ing Produk Moroccanil dadi populer amarga efek kasebut ing rambut garing lan perawatan sing diwenehake. Perawatan pelembab iki nglembut lan mulihake rambut sing garing lan rusak amarga minyak argan sing migunani, minyak sing akeh gizi sing digunakake ing kosmetik amarga moisturizing banget. Sajrone musim panas, rambut cenderung garing maneh, mula penting banget kanggo menehi hidrasi sing dibutuhake karo jinis produk iki.

Calvin Klein CK Siji Wangi Musim Panas

CK Siji Wewangian Panas

Musim panas uga butuh aroma dhewe, amarga kita ora nggunakake aroma sing padha karo musim salju. Ing wektu iki, kita seneng wewangen sing luwih entheng, sing wangi kaya musim panas, mula ana merek sing nggawa versi, kayata Calvin Klein, sing wangi CK Salah sawijining klasik, sing saiki uga duwe versi musim panas. Iki minangka aroma wangi jeruk, kanthi jeruk nipis, jeruk bali, semangka utawa peach.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.