Kombinasi warna sing kandel kanggo musim semi iki

Kombinasi warna

Ana akeh wong sing nemokake warna netral minangka sekutu sing apik kanggo nggawe klambi saben dina. Iki ngidini kita nggawe kombinasi kanthi gampang kanthi muter klambi sing beda-beda meh tanpa mikir. Nanging, ana sing mesthi gelem resiko.

Emili Sindlev, Leonie Hanne, Elena Giada lan Blaire Eadie ora mung ora wedi karo warna nanging uga nggawe ciri khas kasebut. Lan kanthi ndeleng akun Instagram, kita bisa menehi inspirasi kanggo nggawe kombinasi seksi musim semi iki.

Perkara sing padha karo warna kaya klambi sing durung biasa digunakake lan ing sawijining dina kita arep tuku. Kaping pirang-pirang kaping pisanan kita bakal ngerteni yen kita nggunakake banget; banjur kita menyang dheweke. Mendidik mripat iku kabeh sing kudu dilakoni. Diwiwiti kanthi nggabungake kontras liwat plugin lan maju saka kana yen sampeyan ora yakin banget.

Kombinasi warna

Nanging ayo padha ngerti, kombinasi sing ngajak risiko karo musim semi iki. Salah sawijining favorit yaiku sing bakal digawe fuchsia lan ijo. Sampeyan bisa milih warna ijo sing beda-beda, sanajan kita ora bisa milih prilaku sadurunge kanggo sayuran ijo.

Kombinasi warna

Jingga lan biru gawe proposal kaping pindho. Kombinasi sing wani banget, yen kaya Emili, sampeyan bisa nggabungake sandhangan kanthi nada sing kuat, nanging gampang dilembut. Piye carane Milih klambi biru kanthi nada pastel kaya Giada.

Sampeyan uga bisa nggabungake oranye lan lilac. Lilac nduweni peran penting ing koleksi musim semi-musim panas paling anyar lan bakal terus ditindakake. Werna iki bisa digunakake kanthi nada sing anget lan adhem. Sampeyan bisa gabungke karo warna kuning lan fuchsia kanggo nggawe kombinasi warna sing wani ing musim semi iki.

Gambar - @leoniehanne, @Elenagiada, @alexandrapereira, @marianamachado____, @dewahoya, @dewahoya, @blaireadiebee

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.