Koleksi Olive Autumn-Winter 2021 temokake!

Koleksi Olive Autumn-Winter 2021

Siji mangsa maneh kita bareng karo sampeyan usulan-usulan saka Olive, tenan Inggris karo gaya banget pribadi. A gaya inspirasi negara prasaja sing narik perhatian kita luwih saka limang taun kepungkur lan perusahaan kasebut tetep setya ing koleksi musim gugur-musim dingin 2021 anyar saka Olive.

Tetep dadi gaya ninggalake tren aside Kita pitados bilih ing donya minangka globalisasi minangka kita manggon ing, iku, tanpa mangu-mangu, fitur kanggo nyorot, ora sampeyan mikir? Yen sampeyan seneng gaun kotak-kotak, celana korduroi, rok kembang lan sweter sing anget, diundang sampeyan nemokake proposal anyar.

Sadurunge miwiti kanggo njelasno koleksi anyar kita wanted kanggo konfirmasi sing ya, sing kapal tenan menyang Spanyol. Amarga Brexit, kahanane wis diganti, nanging pangiriman dijamin tanpa kudu mbayar pajak utawa bea liyane. Lan apa syarat-syarat kasebut? Pesenan kudu rega maksimal 180 (sing arang ngidini sampeyan tuku luwih saka telung sandhangan) lan biaya pengiriman saiki duwe rega tetep 5 euro.

Koleksi Olive Autumn-Winter 2021

Koleksi OI'21 Olive

Koleksi Olive anyar ngirimake anget biasanipun ing koleksi merek. Loro-lorone ing celana korduroi straight cut Kaya sing diilhami saka celonone momohiki Jepang klasik, digawe saka wool lan nganggo gulungan tungkak, padha becik kanggo njaga anget nalika mangsa paling adhem. Gabungke karo kaos kotak-kotak, jumper anget lan flat kaya sing ditindakake perusahaan.

Koleksi Olive Autumn-Winter 2021

Sandhangan liyane sing biasane ora ilang ing koleksi perusahaan yaiku klambi plaid. Musim iki sing paling disenengi yaiku desain dawa kanthi pola longgar, dipotong ing pinggul lan lengen dawa, sanajan uga bisa nemokake desain sing cendhak. Perusahaan kasebut nggabungake kaos kaki wol lan sepatu bot sing rata, apa sampeyan wani nindakake kaya ngono?

Sandhangan luar biasa liyane ing koleksi anyar iki yaiku: kardigan kerah sing digabungake kanthi sampurna karo gaun lan rok; lan sweter turtleneck kanthi hem asimetris. Kajaba iku, mokal ora katon ing sandhangan njaba: jas wol, jas trench lan jaket kulit imitasi sing bisa dideleng ing katalog.

Apa sampeyan seneng proposal koleksi musim gugur-musim dingin 2021 Olive?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)