Koleksi Calzedonia karo Adriana Lima ing ngarep

Bikini tricolor

La Koleksi Calzedonia iku salah sawijining acara saben musim. Iki minangka cara sing sampurna kanggo ngresiki musim panas amarga kombinasi bikini utawa baju renang, trikinis lan sandhangan pantai umume. Mula kanggo musim panas 2016 iki, perusahaan kasebut wis duwe Adriana Lima kanggo nuduhake pilihan fashion paling apik sing bakal kita tingali ing pesisir lan kolam renang negara kasebut.

Sepisan maneh, musim panas teka kanthi gaya anyar lan gaya sing seger banget, kalebu etnik lan kombinasi warna paling apik. Kabeh mau bakal ana ing rasukan sing kepenak lan kanthi macem-macem gaya supaya bisa diadaptasi kanthi lengkap karo awak wanita. Temokake kabeh koleksi Calzedonia 2016!

Koleksi Calzedonia, mode pantai paling apik

Cuaca sing apik wis cedhak lan kepengin, ora kepengen nindakake apa-apa, nanging mung ing pantai. Kanggo kabeh bejo sing wis mambu preinan, sampeyan bisa milih pakean renang luwih cocog karo gaya sampeyan. Kepiye carane miwiti nganggo bikini warna lengkap?

Bikini crochet ijo

Ora diraguhi, wektune nyengkuyung supaya kita nganggo warna sing paling warna lan nyenengake. Dadi, kita ora duwe sebab kanggo uwal saka dheweke, amarga koleksi kasebut nuduhake warna sing ekspresif kaya sayuran ijo jinis fluor. Ing kasus iki, kita mung kari a bikini crochet Nduwe ndhuwur sing transparan lan garis leher sing dhuwur sing endhek. Sisih ngisor uga duwe sulaman sing padha ing sisih ngarep. Bayangan sing sampurna sing bakal nambah kulit kita sing disamak.

Baju renang bordir

Kajaba iku, kita nemokake sing anyar segitiga bikini. Salah sawijining tokoh sing paling umum saben taun ditemokake, nanging kita uga seneng karo kenyamanane. Motong segitiga bakal nambah gambar sampeyan lan uga wektu iki uga menehi sulaman macramé, sing bakal nutupi sisih ndhuwur lan ngisor kanthi alus.

Werna bikini

Yen luwih seneng nyepetake sulaman, sampeyan uga bisa seneng nganggo bikini sing ditutupi trims sing sederhana. Maneh, kita ngadhepi garis leher segi telu nanging kanthi tulangan sethitik ing sisih ngisor kutang. Tali luwih jembar nanging luwih kepenak kaya sing sadurunge.

Bikini ireng bandeau

Kaping pirang-pirang kita minggat saka para suspender supaya tandha sing ora dikarepake ora tetep. Mula, tinimbang kudu nganggo utawa nyopot, kita isih duwe model gaya bandeau. Baju bikini sing uga duwe desain etnik sing dikarepake saben musim. Kajaba iku, duwe motif openwork pusat, yaiku ing bra lan kathok. Kanggo dhasar, ora ana warna ireng dhasar sing tanpa wates wektu. Cara kanggo nggawa gaya paling apik ing pantai!

Bikini crochet putih

Yen sampeyan pengin inovasi taun iki, sampeyan bakal seneng banget trikini. Klambi sing nyawijikake ndhuwur lan ngisor kanthi cara sing alus banget. Kadhangkala godhong bagean pinggul lan pinggul ing udara sing mbukak, nutupi area tengah awak. Ing kasus iki, kita wis milih trikini putih sing bisa ngrampungake maneh kanggo bagean tengah kasebut. Iki ngidini kita nikmati kain dhewe lan transparansi. Kanggo ngrampungake model, maneh potongan segitiga kanggo garis leher bakal dadi protagonis.

Kajaba iku, kita bisa nemokake Bikinis utawa baju renang kanthi cetakan kembang, cetakan geometris lan kewan. Kanthi cara sing padha, sampeyan bisa nikmati warna sing paling apik ing saben warna lan adaptasi gaya sing paling apik ing awak. Mesthi, kanggo ngrampungake a tampilan pantai kaya sing iki, ora liya kaya nambahi kaftan utawa klambi dawa ing kain sing apik. Apa sampeyan gabung karo koleksi Calzedonia?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.