Klambi pesta gaya

tutup klambi pesta

Kita kabeh seneng lucu nalika kudu mbukak acara khusus kayata nedha bengi, pesta, pesta karo kanca-kanca sing wis suwe ora ditemokake, kencan romantis karo bocah lanang sing paling disenengi lan pengin nelukake. Sanajan gumantung karo gaya urip sampeyan utawa acara sing kudu dirawuhi, sampeyan milih salah sawijining jinis klambi utawa liyane. Nanging gaun pesta kasebut ora bisa ditrapake, sampeyan kudu hebat.

Apa ora kabeh klambi kanggo keperluan utawa acara apa wae, sampeyan kudu nganggep iki supaya bisa pilih klambi pesta sing sampurna kanggo acara khusus kasebut. Mung kanthi cara iki sampeyan bisa duwe gayane dhewe supaya acara sing dirawuhi bakal dadi drengki para tamu.

Sadurunge milih klambi sampeyan kudu temokake sawetara perkara sing penting banget, kayata:

  • Jadwal pesta kasebut.
  • Apa awan utawa wengi.
  • Yen ana jinis klambi khusus sing sampeyan kudu tindakake amarga kabeh tamu uga bakal nindakake (kayata olahraga, semi-elegan, elegan, gala, informal, kostum, lsp).
  • Sapa sing dadi tuan rumah lan apa sebab acara kasebut.
  • Apa jinis klambi wanita liyane sing bakal melu lan para pria.
  • Wektu taun acara kasebut bakal digawe.
  • Yen ana acara ing njobo utawa ing ajang.
  • Yen bakal nedha bengi, mangan, joget, acara, yen bakal ana kegiyatan.
  • Etc.

Kabeh perkara kasebut penting banget supaya sampeyan bisa milih klambi pesta sing paling spektakuler, nanging sampeyan uga kudu nggatekake aspek liyane saengga bisa ngrasakake nyaman karo lemari klambi (klambi lan sepatu), sampeyan bakal ngrasakake kaya lintang sejati sing lagi pesta.

Klambi kanggo pesta utawa acara penting dina

klambi pesta cekak

Klambi cekak

Yen sampeyan kudu lunga menyang pesta utawa acara sing penting lan wis awan, sampeyan kudu eling yen ora bisa mbukak cara apa wae. Protokol kasebut jelas banget ageman dawa dilarang babar pisan dadi sampeyan kudu nganggo gaun cekak utawa paling ora ana ing sangisore dhengkul.

Klambi nganggo warna

Sing paling apik babagan pesta pernikahan lan acara awan yaiku sampeyan bisa nggunakake warna sing cerah lan nyenengake wiwit srengenge lan cuaca apik ing wayah awan bakal mbantu sampeyan duwe swasana sing luwih apik lan supaya bisa nikmati warna sing paling disenengi. Werna ireng utawa warna sing mboseni, peteng lan sedhih bisa dilalekake.

Tekstur lan sepatu

Kain klambi kasebut bisa uga alus, alus, lan bisa mbukak kanthi transparan, luwih apik tinimbang sing luwih apik. Ing sikil sampeyan, sampeyan ora bakal bisa kliwat sandal sing apik yen musim panas utawa sepatu kanthi tumit sing tipis, sanajan Yen duwe platform, luwih becik sikil sampeyan ora krasa lara. Amarga yen sampeyan ora kepenak lan lara, sampeyan ora bakal bisa ndeleng!

Aksesoris

Aksesoris ing acara pesta utawa acara dina kudu nganggo busana pesta. Dheweke mesthine kudu subtle lan ora kakehan amarga bakal menehi perasaan akeh banget.

Gaya rambut

Gaya rambut kanggo acara kasebut bisa dadi kepenak sampeyan rasane, nanging yen sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake, sing paling apik yaiku rambut nganggo rata utawa semi diklumpukake. Pasang sing diklumpukake kanggo panganten wanita yen pesta utawa acara liyane!

Klambi pesta kanggo acara pesta utawa acara sore

klambi pesta sore

Yen sampeyan menyang pesta utawa acara ing wayah wengi, kabeh bakal ganti dadi acara nalika awan. Ing wayah wengi jinis gaun lan aksesoris liyane ditampa, gaya sing beda banget!

Klambi dawa

Gaun sing ditampa kanggo acara pesta utawa acara sore yaiku gaun sing dawa, kanthi gaya lan nganggo garis leher sing apik.

Werna klambi

Yen sampeyan menyang pesta, sampeyan ora bakal bisa nggunakake warna putih supaya ora ngilangi drajate panganten, amarga saliyane kanggo rasa sing ala, ora bakal katon apik karo tamu liyane. . Saliyane dilarang saka warna iki, sampeyan bisa nggunakake warna sing alus, warna peteng, utawa peteng lan elegan kayata burgundy utawa Maroon.

Aksesoris

Aksesoris kanggo gaun pesta ing wayah sore bakal padha kaya awan, sampeyan ora kudu kakehan aksesoris sampeyan supaya ora bisa ngeterake rasa sing ala.

Gaya rambut

Gaya rambut sing disandhang ing wayah wengi bakal diklumpukake, nanging sampeyan bisa milih gaya rambut liyane gumantung saka klambi pesta wengi. Sampeyan bisa njaluk saran babagan stylist, nanging updo kanthi klambi dawa bakal dadi pilihan sing apik.

Klambi kanggo komuni lan baptis

klambi pesta baptis

Nalika nerangake ageman kanggo komuni lan baptis, sampeyan uga kudu ngerti sawetara perkara kanggo ngerti carane macak ing pesta kasebut lan ora bentrok.

Klambi

Klambi kanggo acara kasebut kudune sederhana, bisa uga ora suwe ing sangisore dhengkul, (padha karo klambi pesta awan). Klambi kasebut kudu rapi lan seger, sederhana nanging elegan. Siji ide yaiku nganggo rok utawa celana panjang nganggo kaos warna pastel sing apik, nanging setelan kasebut kudu peteng.

Aksesoris

Aksesoris warna-warni minangka ide sing apik kanggo nambah gaya lan gaya ing gaun utawa setelan pesta sampeyan. Nanging aksesoris sing dadi klambi sing sederhana bisa uga luwih dimuat, nanging ora kudu kebanjiran.

Alas kaki

Sepatu kasebut uga kudu rapi lan apik gayane. Macem-macem ing kasus kasebut jembar banget amarga sampeyan bisa nggunakake saka sandal nganti sepatu, sepatu bot utawa ballerina.

Yen sampeyan dadi ibu baptis baptis, klambi sampeyan kudu luwih canggih lan elegan, amarga sampeyan kudu pamer ing upacara kasebut.

Klambi pesta kanggo acara kerja

klambi pesta ireng

Kaya acara liyane sing dibahas ing ndhuwur, ing acara kerja, ageman kasebut gumantung karo wektu lan pentinge rapat kasebut. Yen ana acara kerja sing penting, biasane Ing kertu undhangan biasane nerangake gaya sing bakal digunakake ing acara kasebut lan iku bakal dadi nalika sampeyan bisa miwiti mikir apa sing kudu sampeyan pakegake kanthi nggatekake wektu lan papan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

337 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Sabrina ngandika

    Halo !!! Aku pengin njaluk tulung marang kowe, ing wulan Nopember aku duwe ulang taun 15 taun wengi lan bakal semi-elegan, vetido apa sing menehi saran ??? cekak utawa dawa? padhang apa ora ??, warna apa ??? Aku brunette, ceking (normal), dawane 1.65, tulung ngenteni wangsulan amarga aku butuh pitulung

  2.   mimi ngandika

    Aku butuh pandhuan. Kirimake desain kanggo pesta. Umurku 58 taun. Aku butuh klambi, utawa tutup ndhuwur ing ndhuwur lengen, nanging nganggo garis leher. Aku seneng putri sing dipotong. Iki luwih milih garis leher. Aku Chubby. Minangka warna, aku uga njaluk pandhuan, aku coklat karo mripat sing padhang lan kulit entheng. Matur nuwun sanget. Yen bisa, aku ora pengin surat iki diterbitake. Matur suwun banget. Muga-muga warta cepet. Iki kanggo pesta nalika musim panas, nanging aku kudu nemtokake orientasi sing penting. Matur Nuwun

  3.   fabiola ngandika

    Matur nuwun kanggo pitulung, aku nduwe omah karo sedulurku lan aku ora ngerti apa sing arep dipakai. Dheweke lagi bebrayan awan lan dheweke nerangake apa sing bakal dakanggo. Apike, pitulung sampeyan. Aku saka Chili.

  4.   belkis ngandika

    Halo, aku pengin ngerti warna lan suwene klambi kanggo pesta ing wayah esuk lan Desember, umure saya 1.70, ora ceking utawa lemu, kontes normal rambut putih kulit ireng, yen sampeyan bisa nuduhake sawetara model , iku bakal luwih apik, mula aku duwe ide kanggo dewan sampeyan

  5.   Carol ngandika

    Halo, pitakonanku yaiku yen aku bisa mbukak komuni pertama nganggo jins lan blus sutra sing elegan nganggo aksesoris banjur sepatune uga rada elegan utawa luwih apik celonone kain sing sampeyan saranake, aku minangka ibu baptis

  6.   Carol ngandika

    Halo, pitakonanku yaiku yen aku bisa mbukak komuni pertama nganggo jins lan blus sutra sing elegan nganggo aksesoris banjur sepatune uga rada elegan utawa luwih apik celonone kain sing sampeyan saranake, aku minangka ibu baptis, aku aku saka Ekuador

  7.   Sofia ngandika

    Halo Carol, dadi ibu baptis, aku menehi saran supaya sampeyan nganggo celana klambi lan ora nganggo celana jins sing sederhana. Iki minangka acara sing penting banget kanggo sing njupuk komuni, uga kanggo kulawargane, lan kanggo sampeyan sing wis milih dadi ibu baptis, mula sampeyan kudu paling elegan amarga bisa menehi rasa syukur yen sampeyan wis dipilih dadi ibu baptis.

    regards
    Sofia

  8.   Valeria ngandika

    Halo! Aku pengin sampeyan menehi desain klambi kanggo resepsi, resepsi ing wulan Desember lan aku pengin menehi sawetara supaya bisa dadi siji! .. Aku ngenteni tanggepan sampeyan.
    akeh grax! salam!

  9.   Valeria ngandika

    Halo! Aku butuh desain klambi kanggo resepsi, resepsi ing wulan Desember lan aku pengin sampeyan ngirim sawetara supaya bisa dadi siji! .. Aku ngenteni tanggepan sampeyan
    Matur nuwun kanthi sanget! salam!

  10.   Cristina ngandika

    Halo: apa sampeyan bisa nulungi aku, tanggal 28 Februari mbakyuku wis bebrayan, lan aku ora ngerti apa sing bakal dakanggo, aku 1,60mts. kasenengan medium, kulit putih lan rambut ireng, aku klasik banget, umurku 37 taun. CRIS.
    THANK YOU VERY MUCH.

  11.   veronica ngandika

    Hai, aku Veronica lan aku butuh pandhuan amarga anakku umur 15 taun lan aku ora ngerti klambi apa sing arep dienggo .. Aku putih banget, dhuwur 1,63 .. kanthi dhadha lan sawetara weteng .. Matur nuwun !!

  12.   Sofia ngandika

    Halo Verónica, jinis busana bakal gumantung karo jinis pesta sing dianakake putri. Babagan warna, disaranake sampeyan nggunakake warna sing nyenengake lan nyenengake amarga dadi pesta sing akeh tenaga. Minangka kanggo weteng lan dhadha, ana stoking, sabuk lan korsing sing bakal mbantu mbentuk awak, nggawe klambi sing pas karo siluet sing sampurna.

  13.   LONELINESS ngandika

    HELLO !! Aku kesusu banget, aku duwe pesta ing wayah awan ing klub desa, lan aku ora ngerti apa sing bakal dakanggo, sanajan warna sing bakal disenengi, aku duwe kulit sing rada kecokelat lan mripat sing padhang banget, dawa banget dadi topi sing apik uga ?? tulung muga-muga sampeyan nulungi aku !! amarga aku ora trampil banget ing prekara iki !! matur nuwun muga-muga sampeyan bisa nulungi aku !!

  14.   Sofia ngandika

    Halo Soledad, warna sing cocog kanggo sampeyan yaiku warna sing nambah mripat lan warna kulit, sampeyan bakal bisa ndeleng yen warna zamrud, pirus bakal apik banget.
    Gaya busana bakal gumantung karo jinis pesta, yen resmi, gunakake klambi dawa lan yen ora, sampeyan bisa nggunakake klambi sing dawa utawa dhengkul, kayata topi sing bakal gumantung awan awan utawa wengi.

    regards
    Sofia

  15.   J.bonita ngandika

    Halo, jenengku apik, lan aku butuh sampeyan mbantu aku golek model busana kanggo pesta promosi pacarku, warna kain iku pirus lan kudu dawa, aku butuh sampeyan nulungi aku kanthi telusuran supaya rampung Matur suwun sanget

  16.   naomi ngandika

    Hai, aku Naomi, umurku 20 taun, akhir minggu iki aku nganakake pesta 15 taun lan aku ora ngerti apa sing bakal dakanggo. Apa sampeyan bisa nulungi aku?

  17.   oscarina ngandika

    Halo, aku duwe pesta ing tanggal 24 Desember lan aku ora ngerti kepiye pesta kasebut bakal dadi pesta sing elegan, nanging aku pengin dadi sing paling apik amarga pesta kasebut ana ing omahku, mula aku pengin dadi sing paling apik. taun kepungkur aku putih karo mripat coklat enom rambut lucu cekak sethitik

  18.   isabel..m ngandika

    Halo, tanggal 20 Desember aku duwe promosi kelas 5 sing mesthi bakal dadi pesta sing elegan lan sing sejatine aku ora ngerti apa sing bakal dakanggo Umurku 25 taun, aku umur 156 Aku warna canelita ora peteng banget, entheng banget mripat coklat, rambutku ireng sing wujude apik, awake gundul, ora lemu uga ora ceking
    kisiera conke klambi lan warna, cendhak utawa dawa, ana barang mengkilap utawa ora, sejatine yaiku sing seksi, aku pengin dadi sing paling apik, kabeh, tulung tulung aku, aku ilang pokisimo

  19.   Roxana ngandika

    Aku duwe pesta pernikahan ing wulan Juni, nanging aku pengin menehi orientasi awak, bobote 55 lan dhuwure 1, sing bakal menehi saran babagan salu56 lan grax

  20.   Camila Gutièrrez ngandika

    Halo ing Agustus iku pesta 15 taun lan aku pengin ngerti apa sampeyan bisa nulungi aku milih klambi ...
    Aku kudu ngerti sebabe ibuku jengkel banget lan pengin ngerti apa sing bakal dak sandhang.
    heh ..
    Aku pengin klambi sing duwur ora kaya putri amarga repot-repot aku pengin turquoise lan ireng ...
    Gracias
    Camiila * = P

  21.   LORE ngandika

    Hai, dakkandhani, aku diundang karo pacarku sing apik Guille menyang pesta pernikahan, aku pengin ngerti warna apa sing paling cocog kanggo digunakake ing wulan Mei. Dhuwurku 1.75 lan awakku selaras, mripatku ijo lan aku pengin nyorot tanpa katon kaya manuk beo. Matur nuwun sanget

  22.   CAROLINA ngandika

    HELLO ING MARCH AKU NGANGGO KAWAN KANAK-KANAKKU LALAKI LAN AKU SAKSI, AKAN NGANGGO Dinane lan SEBENARNE AKU ORA GOLEK, AKU KANGGO KANGGO GOLEKI IDEA .. Pisahake aku ana sing kebak lan KOMPLIKASI PILIH MODEL sing cocog karo aku matur nuwun

  23.   Julian ngandika

    Hai, aku nganggo busana saka resesi 5 taun, aku pengin menehi model sing bagean ndhuwur, jinis korsel, pangukuranku: 1.65m lan rasa 95 lan pinggul 60

  24.   Jamrud ngandika

    Halo! Aku duwe pirang-pirang pesta xv taun ing wulan Mei ing wayah wengi lan aku minangka ibu baptis sing aku pengin ngerti klambi lan warna apa sing kudu dakanggo, aku minangka brunette, tulung tulung aku.

  25.   AGAMA ngandika

    Halo, aku butuh pitulung sampeyan tanggal 21 Maret iki, aku duwe pesta suwene 15 taun, ing wayah wengi, klambi apa sing sampeyan saranake kanggo digunakake lan model apa. Umure saya 1,50, kulit peteng, kanthi dhadha rada weteng, rambutku ireng, aku ngenteni wangsulanmu…. Matur nuwun

  26.   cinthia ngandika

    Hellooo…! Ing wulan iki ana 50 taun lik bulik jodhoku lan sejatine aku ora ngerti kepiye, aku kepengin menehi saran apa arep nganggo klambi apa ora ..? Sing kelakon yaiku mitraku bakal nganggo klambi lan aku ora ngerti kepiye carane ngancani dheweke. Aku pengin sing kepenak bisa uga klambi, nanging aku ora ngerti kepriye muga-muga sampeyan nulungi aku .. matur nuwun

  27.   maribel ngandika

    Halo, aku butuh pitulung sampeyan ing sawetara wulan, yaiku 15 taun putrine lan aku pengin ndeleng awakku miturut umur lan umurku, aku 1.51 cm. lan aku duwe dhadha akeh lan duwe pinggul lan pinggul sing sithik, aku ora duwe roti, nanging yen dawa aku ngarep-arep bisa menehi ide babagan klambi sing bakal digunakake, klambi putri bakal nggawe kenari kuning, matur nuwun, muga-muga wangsulan sampeyan

  28.   Sandra ngandika

    Halo! Aku Sandra, lan aku pitutur marang kowe yen aku duwe pesta pernikahan ing wulan September saka sedulurku, lan aku ora ngerti apa sing bakal dakanggo. Aku cekak, mung 1.50m Aku rambut coklat lan umure 28 taun, tulungana aku !! Matur nuwun Ambungan!

  29.   Lu ngandika

    Halo, wulan Mei aku ulang taun kaping 15. Iki bakal cukup elegan. Umurku 17 taun, dhuwure 1.65. Aku pengin ngerti klambi apa?

  30.   Ana ngandika

    Halo, aku butuh saran babagan cara macak kanggo manten desa, yaiku musim gugur lan aku ora ngerti arep nganggo klambi nganggo lengen klambi utawa ora utawa sepatu apa

    muchas gracias

  31.   yerardin ngandika

    halo ing november aku wis lulus saka universitas lan aku pengin sampeyan mbantu aku nganggo foto gaun modis kanggo acara kasebut, matur nuwun

  32.   Jessy ngandika

    Hai, aku kudu ngerti klambi apa sing kudu dinggo kanggo prom yen sampeyan bisa ngirim model kanggo nuntun aku

  33.   maria n ngandika

    Hai, aku pengin njaluk tulung, tulung aku duwe pesta lan aku ora ngerti klambi apa sing bakal dakkanggo lan pengin dakanggo, masalahe yaiku pinggulku jembar banget, ukurane 125 lan pinggangku cilik banget, sikilku jengkel lan dhengkul. wates lan aku ngukur 1.55 apa sing daklakoni, aku butuh wangsulan cepet, matur nuwun

  34.   rocio ngandika

    Halo, aku butuh saran, aku duwe komuni ing wulan Juni awan lan siji-sijine gaunku yaiku gaun satin ireng yaiku tabung x ngisor lutut karo garis leher kekasih, lan kothak kain dobel warna liyane, sisih ndhuwur kaya kothak menehi gambar gambar ing klambi, tali tipis, garis leher V, ngisor lutut kanthi bal lan gulu v ing sisih mburi. Ing wektu iki aku ora duwe cukup dhuwit kanggo wong liya lan aku duwe keraguan ing antarane wong loro kasebut, kulit ireng luwih formal nalika komuni kanggo dina iki bakal katon ora apik banget, ing sisih liya lan kahanan tartamtu, aku uga nangisi ... beno, aku ngukur 1,65 saka kaos kaki 90-65-90, pirang lan warna kulit normal, yen aku ora mutusake ing antarane kalorone, jinis klambi apa sing bakal menehi saran? Matur nuwun sanget

  35.   Amayrani ngandika

    Halo, apa kabar sampeyan, ing Mei aku duwe koktail ing pantai ing wayah wengi lan aku kudu ngerti warna apa sing dituduhake kanggo klambi ing jinis acara iki

  36.   MARILYN ngandika

    Halo ing wulan Desember aku duwe pesta "GRADUATE" lan aku butuh klambi. Aku arep ngirim model ... matur nuwun.

  37.   Rebecca ngandika

    HELLO, aku prelu mbiyantu ing pungkasan BULAN aku bakal duwe komune kaping pisanan lan aku sing dadi allah, nanging aku ora ngerti kepiye cara nganggo yen aku nggunakake TROUSER utawa busana, aku duwe ukuran putih 1.60 lan sethithik sing dienggo. NULANG AKU arep mutusake saiki…. KOMUNIONI PERTAMA AKU JAM 6 WIS, ORA KITU NGANGGO GLITTER ATAU ORA
    GRACIAS

  38.   Karina Pasquel ngandika

    Aku butuh sampeyan nulungi aku nganggo model klambi darurat, wayahe komitmen wis teka lan aku ora ngerti apa sing bakal digunakake, yaiku nikahan ing asrama esuk, tulung aku tulung

  39.   Sam ngandika

    Tulung aku butuh pitulung, udakara 15 dina aku kudu nekani 15 taun sedulurku sing sepisanan, dheweke pancen resmi lan masalahe yaiku jadwal jam 1 awan nganti jam 3 esuk, aku kurus (normal ), dhuwur 1.67, rambut ireng lan warna kulit rame, aku ora ngerti klambi apa sing bakal dituku, aku njaluk ngerti, aku bakal ngormati pitulung sampeyan.
    Ngambung.

  40.   Ngandika ngandika

    hello, aku pengin menehi ngerti manawa wit-witan kasebut apik banget lan aku seneng karo wong ireng sing dakdeleng ing kana. tetep ing cara sing. adita
    .

  41.   mariana ngandika

    Hai, aku butuh pandhuan kanggo gaun tulle resepsi. Aku putih nganggo rambut coklat enom. Aku 1.60 lan warna mripatku coklat lancip.

  42.   apik tenan ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa sampeyan bisa nulungi aku milih klambi, yaiku ing wulan Juli kelulusan mbakyuku lan bakal awan, warna kulitku entheng lan lancip, matur nuwun kanggo pitulung sampeyan .......

  43.   marianitaa ^ ngandika

    Halo !! ..
    Aku pancen butuh pitulung .. !! Saiki ing wulan Juni aku duwe ulang taun semi-formal kaping 15 .. lan aku mikir yen nganggo klambi cendhak kanthi jamur kabeh diwiwiti .. nanging umume sing ngandhani aku yen nganggo jamur ora pas!
    Aku opo !!? ngomong apa jamur utawa jinis alas kaki liyane?
    ngambung lan matur nuwun

  44.   ANGELA MARIA ngandika

    HELLO !!!! AKU DIKUNDANG KANGGO KAHWIN sing bakal dianut greja jam 4 sore.EWISI UPACARA, RESEP AKU DITANGKUT ING FARM. PANGANTEN PUNYA NGADILAKEN KANGGO LALAKI KANGGO MUNGGU ING GAYABERA LAN WANITA KANGGO DRESS WARNA VIVID.
    Kepiye aku kudu nganggo busana ???? NANGGO AKUN AKU ORA NGGUNAKI PAKAIAN Cendhak Amarga Kuciwo Sithik lan Sithik ????
    THANK YOU VERY MUCH

  45.   Itzel ngandika

    Halo, aku nyaranake sampeyan model klambi kanggo wisuda sing ndhelikake weteng utawa iwak cilik, Matur nuwun

  46.   nubia ngandika

    Aku Panjaluk KE KE TRIKO KOMO KONVINO DRESS KOLOR SILVER KOLOR sing ATI KOLOR Dening ACCESSORIOZ NEZECITOI
    Aku wis duwe SEPATU KOLOR SILVER AMM ESAZ
    Bakal ngawula

  47.   kasepen ngandika

    Halo Nubia, piye kabare? Klambi perak bisa dikombinasikake kanthi pirang-pirang warna, gumantung karo gaya sampeyan. Yen sampeyan salah sawijining klasik, sampeyan bisa nggabung karo ireng utawa kanthi warna abu-abu. Yen sampeyan pengin menehi sentuhan warna, sampeyan bisa nindakake kanthi sawetara sayuran ijo utawa biru. Aksesoris sing bisa digunakake yaiku dompet, pashmina utawa kalung, gelang.
    Matur suwun komentar ing MujeresconEstilo! Terus maca kita !!

  48.   Claudia ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen kakehan nganggo topi krem ​​semi-transparan kanggo komuni pisanan sing ana ing klub olahraga, nanging ing njero ruangan, aku bakal nganggo celana sprei krem ​​lan blus renda sing padha warna, aku bakal ngormati komentar sampeyan. Ngomong-ngomong, aku 1.65 lancip.

  49.   Lilac ngandika

    Hola
    Aku duwe ulang taune 15 saka putri baptis ing kertu sing wis katon elegan. Pesta kasebut penting lan aku sejatine ora ngerti jinis klambi apa sing bakal disandhang amarga bobote 1,55 kg 50 kg lan dhadha gedhe.
    regards
    Lila

  50.   Ivanna ngandika

    Halo, aku duwe mantenan mbakyuku lan wis awan, 1 Juli, mula aku ngetung bakal adhem. Matur nuwun !!!

  51.   KEMBANG KEMBANG ngandika

    KANGGO HUTLO. PALING Paringi Saran KANGGO APA JENIS PAKAIAN sing kudu sampeyan gunakake. LAN WARNA APA APA. Aku ukuran 1,62 lan bobot 50 KG.
    DRESS FOR GRADUATE LIKE FOR ME. BISA GRATIS ING NOVEMBER ……….
    Sumbangan KISS Matur Nuwun

  52.   katty ngandika

    Halo, aku duwe ulang taun kanggo wong sing luwih tua (70) yaiku ing wayah wengi ing ruang acara, dadi aku pengin menehi saran babagan jinis busana sing kudu dakanggo, matur nuwun kanthi sanget
    regards
    Katt

  53.   julieth ngandika

    Hello,
    Lha, mbakyuku lagi bebrayan ing wulan Desember lan aku arep wiwit milih klambi wiwit saiki. Pernikahan kasebut bakal dianakake ing wayah awan, kulit lancip, coklat lan umure 1.60, umurku 19 taun, apa klambi sing disaranake?

  54.   Marta ngandika

    Aku duwe omah-omah ponakan putrine ing wulan Agustus, dheweke omah-omah jam 11 esuk lan aku ora ngerti klambi apa sing bakal dakkandhak umur 48 taun. Umure 1,60, ukurane lemu yen aku nganggo yaiku 14, aku ora ngerti sing bakal tetep apik, bisa uga klambi resmi utawa klambi pesta

  55.   amalia ngandika

    Halo, aku butuh pitulung, tulung aku duwe pesta wisuda lan aku ora ngerti model klambi sing bakal dakanggo dadi putri. Aku milih warna perak, nanging aku ora ngerti modele, tulung tulung aku , nulis aku, ya? Kiss lan matur nuwun

  56.   KEMBANG KEMBANG ngandika

    HELLO FLORENCIA, AKU PILIHEN ING NOVEMBER IKU PIHAK GRADUATE LAN WARNA KANGGO GOLONG APA ORA KANG MODEL PILIHAN PILIHKU, INGKANG KANGGO ngirim model busana kanggo siswa-siswi sing dakwenehake: FLOPPY1991@HOTMAIL.COM. MODEL LAN WARNA. PALING NULIS AKU NGANGGO.
    CUN KISS AND THANKS ………… .. KEMBANG.

  57.   lulu ngandika

    Aku duwe putri kaping 15 lan aku ora ngerti apa sing bakal dienggo Aku umur 44 taun lan pengin klambi sing cocog karo umure, bobote 65kg, kulit coklat 1.65 cahya, apa ana sing bisa nulungi aku? Matur nuwun

  58.   Heidi ngandika

    Halo, aku mbakyu panganten lanang, mantenan jam 4:00 sore. Aku ora ngerti apa aku kudu tuku klambi dawa utawa cendhak, apa sing disaranake? Lan apa warna trendi? Pernikahan kasebut ing wulan Oktober ing Miami. Matur nuwun kanggo pitulung sampeyan !!!

  59.   maria de los angeles ngandika

    Hai, aku wis lulus taun iki lan aku ora ngerti klambi endi sing kudu nganggo cendhak utawa dawa? Aku 1; 65 praupane pirang, putih. Aku seneng abu-abu perak, nanging aku ora ngerti yen modis utawa yen bakal katon apik kanggo aku.
    kisses

  60.   VALESKA ngandika

    IBU AKU KUDU MUNJUT PANGANTEN, LAN KUDU DUWET PETANG, KANGGO PENDEK LAN KECIL, ORA ORA LOBA, MUNG KANGGO BISA NGGOLEK KANGGO NEMUKAN SARAN AYA PUTRA PUTIH KANGGO MATA. MATA BANYU

  61.   marjuliana ngandika

    Aku duwe omah-omah ing wulan Agustus bengi ing kebon negara lan aku duwe klambi kembang sing katon apik

  62.   Kara ngandika

    Halo! Aku duwe pesta pernikahan tanggal 9 Agustus awan. Aku ngukur 1,63mts. bobote 63ks.; Aku brunette sing pengin ngerti apa sing bisa dakanggo. Matur suwun.

  63.   mariana ngandika

    halo para desainer ..! Aku lulus taun ngarep lan aku kudu ngerti model klambi apa (dawa) sing dakkarepake! Sejatine aku "caderona" ora dhuwur banget haha! isin matur nuwun wiwit saiki.

  64.   SARA ngandika

    hola
    Kanggo bocah wadon umur 14 taun, aku bakal dadi XV, nanging aku duwe kulit coklat sing menehi saran supaya aku nganggo warna klambi ing XV taun, aku butuh.

  65.   iki ngandika

    halo sejatine aku pancen mbutuhake sampeyan dhukungan karo warna klambi kanggo pesta 15 warna kulitku coklat coklat Muga-muga bisa menehi pendapat sampeyan
    Aku pengin katon spektakuler, matur nuwun.

  66.   jennisssss .... ngandika

    buenooo… .holiiiaaaaasssss… menyang todaaasssssss….
    Sejatine aku ora maca, nanging kanggo nulis apa wae aku ninggalake pesen iki ....
    Siji-sijine sing dakkandhakake yaiku Esteban aku tresna sampeyan ... ..lan aku ngerti apa sing bakal dilebokake ing aku ... ...

  67.   Paulina ngandika

    Halo, aku nulis kanggo ngerti apa sampeyan bisa ndhukung aku, sing kedadeyan yaiku aku bakal melu udakara XV taun nanging pesta lan pesta sawise jam 7:00 sore aku ngerti manawa klambi sing elegan amarga dheweke ora ngidini sampeyan mlebu karo jeas dadi aku pengin ngerti apa sampeyan bisa nulungi aku milih warna klambi sing seger lan anget uga aksesoris sing bisa digunakake ...

    Matur nuwun ...

  68.   DANIELA GILER JUMPS ngandika

    Halo ... aku pengin sampeyan mbantu aku nganggo klambi kanggo sesi solmne, aku bakal nggambarake sithik, aku rambut putih, lancip, dawa lan ngguyu, 1.60 taun, lan minangka saran aku seneng banget ora tahan nanging nganti wates tartamtu.
    Sadurunge, aku matur nuwun banget ...
    Teluk

  69.   Liz ngandika

    Halo !! Aku butuh sampeyan ngewangi aku milih warna kanggo mantenan sedulurku amarga bakal ana ing wulan Desember nanging nalika awan lan ing kebon, uga yen sampeyan bisa nuntun babagan model kasebut lan tegese sepira cendhak utawa dawa klambi kasebut musim lan cuaca.
    Matur nuwun.

  70.   liliana lira ngandika

    Halo !!! salam kanggo kabeh
    Keria takon tulung aku amarga aku ora ngerti apa gaun eskoger kanggo lulusan kuñada
    pesta kasebut bakal diwiwiti ing wulan Oktober lan wengi,
    Aku rada kurang, ukurane 1.65 meter lan bobote 65kgs
    Aku brunette, rambut ireng lan mripat coklat peteng.
    Muga-muga sampeyan bisa nulungi aku milih apa sing dituduhake kanggo aku.

    Matur suwun sadurunge

  71.   Rocio ngandika

    Halo !! Aku butuh pitulung, aku duwe pesta pernikahan ing negara pribadi, pancen elegan banget nanging masalahe diwiwiti jam 18:00 sore nganti sore .. Aku ora ngerti yen sore utawa sore .. Aku seneng klambi dawa nanging aku ora ngerti apa sing bakal tetep apik .. Aku kulit cekak, rambut ireng, bobote 1,65 mts lan bobote normal .. pista ing wulan September .. Aku butuh set sandal aksesoris lan kabeh! ! Buebo sakderengipun matur nuwun sanget !!

  72.   Glenda ngandika

    Halo, aku butuh pitulung, tulung, mbakyu ipuku wis bebrayan ing Desember, pesta diwiwiti jam 4 awan nganti wengi, lan aku ora ngerti apa sing bakal dakanggo. Kula cekak, pucuk ing pinggul, kulit pethak, rambut coklat, mripat ijo lan umur 19 taun. Aku ora ngerti arep nganggo klambi dawa utawa cendhak lan warna apa sing cocog karo aku? Tulung, yen sampeyan bisa nulungi aku, maturnuwun banget.

  73.   Camilaaa :) ngandika

    halo, wisudaku wis desember !! Aku wis duwe luwih utawa kurang milih warna klambi, nanging aku ora bisa nemokake model sing pas !! Aku ngerti aku pengin ijo, jelas cekak! lan Cut ing pinggul, sing duwe gelombang! dadi aku bisa nggabung karo gaya rambut lan sepatu sing apik. Aku 1.67 meter. kulit dhuwur lan madhange ora putih lan ora padhang, rambut coklat, mripat ireng, bobote 59 Kg.
    tulung tulunganaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa matur nuwun.

  74.   Maria ngandika

    Halo, mbakyuku bakal omah-omah ing wulan Oktober lan aku minangka prameswari, lan dudu gaya klambi, resepsi esuk. Aku duwe warna coklat terang, ukurane 1.62 lan rambut coklat tuwa, mripat coklat peteng lan bobote 65Kg.
    Matur nuwun kanggo pitulung sampeyan

  75.   miriam ngandika

    Halo, aku pengin ngerti klambi apa sing bakal dakkanggo ing sawijining dina. Aku umure umure rata-rata, sampeyan morema bening, bobote 60 kilo, aku pengin nganggo klambi, apa ora apa-apa utawa pendapat sampeyan? matur nuwun

  76.   mutiara ngandika

    Halo, aku pengin menehi saran marang aku klambi sing bisa dakanggo kanggo manten ing wulan Oktober, dhuwure 1.73 lancip 63 kilo, umur 25 taun, rambut pirang putih, nanging rasane klambi dawa wis ora nganggo maneh aku pengin separo -kulo nanging ora kaya sing dikarepake ringkih, ora cedhak, apa sampeyan bisa menehi katrangan yen cocog karo aku, utawa kirim gaya

  77.   veronica ngandika

    Halo, aku pengin menehi saran babagan klambi sing bakal dinggo kanggo pesta wisuda, aku bocah wadon 1.60 lan lancip banget .. Aku mikir klambi ing ndhuwur dhengkul sing ora longgar nganggo busur utawa busur soko sing digunakake ing umur iki… matur nuwun !!

  78.   victoria ngandika

    Halo, aku iki Viqui. Aku pengin takon saran. Taun ngarep aku bakal umur 15 taun. Aku ceking, dhuwur lan peteng karo kulit lan rambut. Aku isih durung milih warna sing dikarepake klambi kasebut, lan apa jinis klambi sing kudu dakenggo. Aku ketemu nalika musim panas.
    matur nuwun rumiyin, saran sampeyan bakal migunani banget kanggo aku.

  79.   michel ngandika

    Werna coklat tuwa lan aku bakal dadi xv, aku kudu ngerti warna apa sing cocog karo aku

  80.   patty ngandika

    HELLO KANGGO NULUT AKU? AKU NGANGGO BRUNETTE Cukuran BLACK BLACK 165 Bobot 47KG KURUS AKU ... LAN AKU BAPTIZE NEPHEW AKU LAN ORA NGERTI CLOTHES BENAR KANGGO KOWE, KOWE SEN BISA PITUTURAN ... Matur Nuwun !!! KISSES KECIL.

  81.   Karina ngandika

    Hai, aku karina, apa sampeyan bisa nulungi aku? Aku brunette ringan, ukuran 1.65 lan bobote 47kg. Aku lancip banget, umure 25 taun. Aku bakal dadi ibu baptis baptis lan aku ora ngerti sandhangan apa, sampeyan bisa nulungi aku. Matur nuwun !!! ambungan alit.

  82.   Regane = D ngandika

    Halo !! Aku nembe nemoni kaca iki ...
    Aku butuh pitulungaaa !!. Aku melu pesta wisuda lan aku arep nganggo klambi dawa! Aku lancip lan ngukur 1.70… nanging ora apa-apa, .. sing dadi masalah yaiku aku mung sithik !! lan aku pengin klambi sing disorot .. kepiye carane aku? haha
    Yen sampeyan bisa nulungi aku, mula apik !! matur nuwun sanget !!! =)

  83.   Karla ngandika

    Hai, aku diajak pesta ing wulan Oktober, bakal ana ing kamar hotel ing pantai lan aku ora ngerti apa sing kudu dakanggo, bobote 1.50 lan bobote 49 kg.

  84.   Karla ngandika

    Halo, aku diundang menyang pesta ing Oktober, masalahe yaiku aku ora ngerti apa sing kudu digunakake amarga massa bakal awan, roti panggang ing wayah wengi ing kamar hotel ing pantai aku ngukur 1.50 bobot 49kg yen sampeyan bisa mbantu aku ngormati

  85.   Adriana garcia ngandika

    Halo, aku duwe ulang taun kanca lan ing negara iki, aku butuh sampeyan nulungi aku lan menehi saran babagan carane aku klamben, supaya aku katon spektakuler .. .. matur nuwun

  86.   Martina ngandika

    Halo, aku butuh model klambi cekak .. amarga aku diundang wisudha lan aku ora weruh klambi sing tak senengi

  87.   Irma ngandika

    -Hi ,! Aku duwe babagan XV bengi iki lan aku tuku Rok ireng kanthi cetakan Pepas Putih, sing arep dakgunakake Kanthi Blus Rendah Putih, aku kepengin ngerti yen aku bakal katon apik kaya iki! Aku butuh pitulungmu, wangsulan kanthi cepet Pls!

  88.   Verónica ngandika

    hello,
    Aku seneng banget karo kaca iki amarga aku bisa mlebu kanthi gampang lan kanthi cepet bisa menehi sawetara opsi, aku takon sampeyan menehi saran, ternyata aku diundang menyang rong perkawinan saka rong kanca apik ing dina sing padha, siji ana ing esuk lan liyane ing wayah sore, aku pengin menehi saran babagan sing bisa digunakake kanggo macak

  89.   noelia ngandika

    Halo: Aku mung nyambung karo kaca iki lan butuh saran amarga wulan Januari 2010 aku duwe pesta lan aku wis rencanakake nganggo klambi
    Ndhuwur dhengkul warna sing anget, aku lancip lan ngukur 1.65, rambut ireng. Apa warna lan kepiye klambine? Saking sampun matur nuwun sanget

  90.   cecilia ngandika

    Halo! saiki aku ndeleng kaca iki, lan aku pengin menehi saran sethithik.
    ing wulan Desember minangka pangiriman diploma, aku entuk gelar teknik konstruksi, yaiku master kerja utama.
    tumindak kasebut kedadeyan jam 7 awan, yaiku ing njobo.
    Aku mikir arep nganggo klambi, nanging aku ora yakin, ora ana warna uga dawane.
    Ing kene aku ngirim sawetara informasi babagan aku, kanggo ngerti apa sampeyan bisa nulungi aku: warna rambutku coklat peteng, dawane 1.70m, lan kurus, ora duwe dhadha, aku bakal ngomong 85 muga-muga, lan apa sing dakwenehake yaiku buntut, mula aku mikir babagan klambi, sing ora cekak banget.
    Yen sampeyan bisa nulungi aku sadurunge, matur nuwun kanthi sanget.
    salam!

  91.   kasepen ngandika

    Halo ing pungkasan taun iki wis lulus aku ora ngerti klambi apa sing bakal dakpilih. Aku seneng klambi dawa lan cekak. Aku pirang lan mripat entheng lan 1.65, matur nuwun kanthi sanget.

  92.   mariana ngandika

    Aku duwe perkawinan sipil karo kanca lan bakal kedadeyan ing wayah esuk, aku lancip kulit peteng, rambut coklat dawa, umurku 1.62 ... kepiye carane aku bisa nganggo klambi, klambi apa sing bisa dakanggo ?? ? ... matur nuwun

  93.   valeria ngandika

    Halo, aku butuh pitulung, aku ora ngerti klambi apa kanggo pesta, apa wae sing cocog karo aku, aku ora lemu ora kurus nanging aku rada gedhe, aku butuh saran utawa sampeyan bisa menehi sawetara desain kanggo menehi ide yen aku bakal luwih pas, aku 1.60, salam

  94.   Angelica ngandika

    HELLO! ... Aku pengin sampeyan milih klambi sing apik amarga aku duwe acara yaiku jam 6:00 sore lan kaya upacara penghargaan gaya karpet abang, aku pengin tampil apik banget, aku putih, lancip, kanthi kreta lan sikil sing apik, rambut coklat dawa, mripat madu lan saya 1.67 ... Aku ngenteni kabeh tips sing pengin diwenehake lan tanggepan cepet ... matur nuwun!

  95.   Roo ngandika

    Halo, aku butuh saran kanggo pesta wisuda. Pendapatku yaiku dawa utawa cendhak, aku ceking, 1.65 meter, rambut coklat, kulit putih! Tulung aku nganggo desain lan warna. Matur nuwun

  96.   Maite ngandika

    Halo, aku duwe pesta putri putri jam 8 bengi bakal apik banget, aku nganggo klambi siji-pundak abang sing nganggo langsir, lan duwe detail pailletes emas ing pundhak, aku arep nganggo nganggo sawetara sandal emas sing duwe tumit transparan, aku ora ngerti apa kudune dicet abang kanthi abang (aku cekak) utawa ora sopan, babagan gaya rambut aku duwe setengah rambut, aku arep nganggo longgar kanthi gelombang njaba , apa sing sampeyan saranake?

  97.   catalina ngandika

    Halo .. Aku Catalina, aku duwe dhadha ngarep sing gedhe lan mburi nanging saya ceking, putih karo mripat coklat ... rambut coklat sing entheng banget.

  98.   maythe ngandika

    hello saiki ing desember aku dadi wanita ing pesta pernikahan warna klambi sing dipilih panganten kanggo kita yaiku apel ijo sing kacau ... nanging aku iki rambut coklat .. kajaba nunka aku wis nganggo klambi xk aku wis kebak .. Aku 1.64 lan bobote 75kg, pinggul saya amba nanging dhadha sithik

  99.   maria ngandika

    pasang klambi sing luwih apik lan luwih apik, matur nuwun

  100.   Sari ngandika

    Halo, aku pengin menehi saran, aku butuh klambi sing ora dawa kanggo pesta promosi putriku, uga model kanggo dheweke, dheweke wis umur 11 taun
    Gracias

  101.   rosana ngandika

    Halo, aku duwe perpisahan taun bank nasional tanggal 4 November lan aku ora ngerti apa sing bakal dakparingake, mangga, aku menehi saran haaa, aku duwe sepatu biru Prancis, aku bisa nggunakake, matur nuwun

  102.   Maria Camila ngandika

    Halo, aku duwe gelar lan wayah saya rumit amarga durung telat utawa wengi (18:00 sore) ... kaya klambi sing kudune.

  103.   marlin ngandika

    Halo, aku pengin menehi saran yen sampeyan pengin klambi ing wayah wengi kanggo pesta pernikahan. Aku wanita umur 44 taun kanthi remaja sing rada lemu, bobote 160 lan aku 155 aku pengin sampeyan ngirim siji menyang ndeleng ing mail, matur suwun

  104.   patricia ngandika

    Hai, aku Patricia de Bernal, lan aku pitutur marang kowe yen aku duwe komuni pertama karo bocah wadon sing ayu, tanggal 8 Desember. prox ing kamar awan ... lan aku ora ngerti arep nganggo apa ???? apa saran aku !!! bisa dadi blus penting karo jabot? lan celana satin? blus ireng lan celana. abu-abu ?. Aku dhuwur lan dhuwur. 1.69 lancip. Aku mripat warna almond ... matur nuwun !!!!

  105.   yami!!!! ngandika

    nulungi !!!! Aku butuh saran kanggo pesta promo sekolahku, aku butuh klambi cekak sing edan kaya gayane …………. Matur nuwun ………

  106.   Maria ngandika

    Halo, tulung aku, kakangku bakal omah-omah tanggal 20 Desember 09 jam 14:XNUMX sore ing greja, banjur bakal ana resepsi ing sawijining ruangan. Lan, aku ora ngerti arep nganggo apa !!!!
    Umure 42 taun, dhuwure 1.59, 63 kg. brunette cahya. Matur nuwun

  107.   ALEXA ngandika

    Halo Aku duwe perkawinan tanggal 2 Januari jam 7 sore ing peternakan, wong-wong Iran saka Guayabera, partai kasebut ora resmi. Aku milih jumpsuit clono dowo, nganggo sprei Walanda, warna ireng, unta lan sandal coklat dhuwur. Miturut sampeyan, apa sing aku katon ora resmi?…. Tulung aku arep milih.. matur nuwun

  108.   mukjijat ngandika

    Halo, aku umur 33 taun lan bobote 57 Kilos, aku kulit putih lan aku pengin sampeyan mbantu aku nganggo pilihan klambi kanggo nekani pesta promosi kanggo ponakan, acara kasebut bakal dianakake ing wayah wengi.
    Matur nuwun kanthi sanget kanggo pitulung sampeyan
    emailku yaiku
    milagrosjaneth@hotmail.com, saben saran apik

  109.   Sunrise ... ngandika

    Halo, kepiye carane nggawe baptis bayi lan pesta dina, klambiku warna cema, halter lan cekak kanthi aplikasi kusam ing sisih kiwa ...... warna sandal, dompet lan aksesoris sing ana .. . .. tulung tulung aku lan Kepiye cara nyisir rambutku?

  110.   Karel ngandika

    Hai, aku nganggo busana saka resesi 5 taun, aku pengin menehi model sing bagean ndhuwur, jinis korsel, pangukuranku: 1.65m lan rasa 95 lan pinggul 60

  111.   osiris ngandika

    Halo sesuk aku bakal melu perkawinan ing klub, umurku 21 taun lan kulit ireng, sampeyan mikir manawa klambi biru navy bakal katon apik kanggo aku. apa saran sampeyan bakal menehi kula
    matur nuwun…

  112.   osiris ngandika

    pesta kasebut ing wayah wengi, gala

  113.   zarela lucero ngandika

    Sandhangan apa sing kudu dakkanggo kanggo umure 50 taun? Aku ora ngerti kudu gabung apa

  114.   jessica ngandika

    Halo, dina Setu ngarep aku duwe acara, yaiku pesta lan baptisan sekaligus, wiwit jam 1 awan lan aku dadi prameswari, kulitku cekak, lan rambut abang stroberi cekak. Kepiye cara tuku klambi? Sepatu opo Gaya rambut apa? Matur nuwun sanget
    Ah! Umurku 21 taun.

  115.   Tania ngandika

    Aku duwe komune anakku, MUNG INGGRIS, lan aku ora ngerti apa sing bakal daklakoni, napa nalika ndeleng sandhangan sing ana ing wiwitan kaca minangka conto kanggo dina libur, apa wis disenengi, apa wis nggambar KANG SAKA SITUS KHUSUS? BISA AKU NGANGGO APA?

  116.   Carmen Brugues ngandika

    Aku seneng karo kaca sampeyan, aku rasukan klambi sing elegan lan apik banget. Pitakonanku yaiku: klambi endi sing luwih cocog karo aku yen aku rada kenthel, ora lemu nanging pundhak lebar lan kandel, aku ngukur 1.67 lan bobot 63kgs
    Aku kudu nggawe klambi koktail kanggo wengi lan siji dina, matur nuwun kanthi sanget!
    Carmen

  117.   NGlindhungi ngandika

    Hai, kepiye aku butuh pitulung? Aku ngancik 18 wulan Mei lan aku pengin sampeyan mbantu aku milih wektu sing pas, aku dadi brunette

  118.   Iveth ngandika

    hola

    Aku duwe baptis ing wulan Maret, udakara awan, aku minangka ibu lan aku pengin ngerti apa sing bisa digunakake kanggo gelas kasebut. Ngukur 1.63 lan bobote 66 kilo. Aku putih, rambut cekak, mripat entheng.

  119.   Norway ngandika

    Kaca kasebut apik, aku duwe pesta pernikahan sing diwiwiti jam 18:XNUMX sore lan aku ora yakin arep nganggo gaya apa, aku cekak. Aku bakal ngerti yen sampeyan menehi saran busana utawa celana lan blus sing cocog. Matur suwun!

  120.   Ana ngandika

    Sugeng Enjing !! Aku wis lulus pacar lan wis jam 1:00 sore. Aku duwe klambi coklat kanthi kembang (abang, putih), iku sederhana lan cekak. Aku pengin ngerti apa cocog kanggo mungkasi acara kasebut? Matur nuwun Aku enggal ngenteni wangsulanmu

  121.   BETIANA GOITRE ngandika

    Halo, aku butuh saran, pacarku luwih cekak tinimbang aku, aku duwe pesta malam lan aku ora ngerti klambi apa sing bakal dienggo karo ballerina, aku pengin elegan tanpa kudu nganggo tumit .. Matur nuwun

  122.   Macarena ngandika

    Hello!
    Tanggal 20 Maret aku duwe tanggal 15 saka kancaku Erika! Aku ora ngerti sandhangan apa!
    apa sampeyan bisa nulungi aku?
    Umurku 13 taun, ukuran 1,54 lan bobote udakara 42k
    Aku pengin warna sing peteng kurang ungu tinimbang klambi kancaku sing duwe warna kasebut!
    Muga-muga wangsulan!
    Besos

  123.   Lucrecia ngandika

    Halo, aku butuh sampeyan menehi saran, aku duwe komuni anakku tanggal 30 Mei lan wis esuk, aku ora ngerti apa sing bakal dakanggo, aku pirang, kulit putih, ora lemu uga ora kurus, bobote 60 kg. lan aku 1,57, apa sing bisa dakanggo? Aku pengin modern lan ora kesusu.

  124.   lilia michel chavez ngandika

    Halo, mangga enggal, aku duwe pesta awan ing kebon lan aku dadi ibu baptis dasi lan ora ngerti carane macak, bobote 80 kilo aku 1.55 brunette cahya, rambut dawa nganti genggaman kotang. plissss nuntun aku, aku ora seneng karo warna peteng utawa rambut ing rai kanthi cepet, nulungi aku

  125.   Andromeda ngandika

    SELAMAT Dina sing Apik Aku Pengin Sampeyan Saran Aku Cara Nggawe Pangantenan lan WARNA KANGGO SIVIL AT 14 PM IKU SIJI TINGKAT 49 TAHUN 1.55 Bobot 55 KILOS, IKU APIESONADA. RESEPTION Bakal ING RUANG LIVING. Aku pengin rumangsa PRETTY kanggo bojoku mbesuk. Wiwit iku dina khusus
    GRACIAS

  126.   Maria Alejandra ngandika

    Halo, apa apik banget yen aku nganggo klambi ing ngisor dhengkul, kanthi latar ireng lan kembang-kembang warna gedhe kanggo pesta ing awan? Sepatu apa sing kudu dakenggo? Kepiye cara dandanan?

    Matur suwun

  127.   Letty ngandika

    Aku ngukur 1.60 bobot 75kg. Kirimake foto gaya busana pesta sing elegan, awan lan wengi, amarga kadhang kala aku ora ngerti carane macak, yen pas karo awakku lan sekaligus nguntungake logika, matur nuwun.

  128.   ana maria flores ngandika

    Aku pengin sampeyan mbantu aku lulusan anakku lan kita kudu nganggo klambi Hawaii. bilih kula matur nuwun

  129.   carmen fernandez ngandika

    Aku mikir apik tenan, aku uga pengin nulungi aku, aku bakal dadi ibu baptis ing pesta ponakan putuku lan aku wis nandhang sangsara amarga aku ora pengin warna klambi lan gaya, pesta kasebut bakal dadi ing wulan Mei ing Guadalajara bakal elegan banget, aku duwe warna kulit coklat 1.57, nganggo ukuran L lan aku duwe dhadha lan aku pengin broadiso kanthi lengen cekak, aku umur 40 taun nanging ora seneng klambi sing resik banget utawa tumit sing enom, mula aku bakal ngormati pitulung sampeyan

  130.   MARTA ngandika

    Halo, aku diundang kanggo mbaptis, jam 3 awan, aku pengin ngerti carane klambi lan sepatu apa sing kudu dakanggo amarga durung tuku apa-apa lan kanggo tanggal 17, tulung

  131.   tefy ngandika

    Halo, aku kudu ngerti warna klambi sing bakal digawe lan dimodelake amarga aku kulit cilik lan ora duwe awak sing sampurna, 100 ing ndhuwur 94 pinggul lan 100 pinggul.

  132.   maria ngandika

    ombak! Ing wulan Juni wis lulus taun enem lan aku pengin ngerti klambi, gaya rambut lan aksesoris sing bisa digunakake, aku kaya iki:
    Aku 1:65 rambut pirang lan coklat enom, bobote lancip, bobote 60k
    Aku kudu nulungi aku !!!

  133.   cris ngandika

    Halo, aku bakal ngandhani yen ing wulan Juni minangka pesta ulang taunku lan dianakake ing lapangan, aku pengin dheweke ngirim model lan nuntun aku nganggo apa sing bakal dakanggo, aku umur 36 taun, lan ing kene adhem banget. Matur nuwun

  134.   karma ngandika

    HELLO, AKU PUN PITUTURA LAN ING WAKTU APA OLEH PUNYA PENDAPAT babagan perkara kasebut, aku dijodohke ing wulan juni 2010 ing spa lan ibuku ana ing VENEZUELA, dheweke wis nyoba aku golek sandhangan sing pengin dakwenehake KAHWIN Dheweke pancen wong sing brunet tenan lan pengin ngerti warna apa utawa warna sing luwih disenengi, dheweke dudu wong Afrika ireng, nanging peteng katon ireng. Yen sampeyan bisa nulungi matur nuwun. REGARDS

  135.   Judit ngandika

    hello,

    Aku duwe pesta ing negara iki ing awal Mei lan aku ora ngerti apa sing arep dipangan !! Bakal ora resmi nanging dudu jins lan kaos ... Aku pengin nganggo klambi jinis negara sawetara jaket, nanging aku ora wani, aku ora seneng menehi cathetan menyang sepatu bot yen wis panas …… .. Apa ide ?? Yen dudu jaket, apa jinis sepatu sing rata? ?

  136.   dahlia ngandika

    Halo, aku duwe masalah gedhe, aku ora ngerti carane tuku klambi, umure udakara 15 taun kanggo Setu 24 April, lan barang sing umume jam 5 lan aku pengin sampeyan menehi sawetara saran babagan cara tuku klambi lan aku pengin ngejutake kabeh kulawarga pacarku

  137.   yulexi ngandika

    Halo ,,, aku umure 17 taun lan aku pengin ngrayakake 18 karo busana lan nganggo klambi sing lucu banget, aku ngerti yen sithik ngrayakake 18 nganggo vaile, aku ora ngrasakake pengalaman pesta 15 lan sing pengin 18 x dhuwure, aku menehi saran model kanggo klambi lan kanggo para wanita, matur nuwun

  138.   marlene cervantes ngandika

    Halo, aku butuh dhukungan, ing pungkasan Mei yaiku taun kaping limalas putrine, massa jam 5 lan resepsi jam 6:30 sore lan bakal ana ing ruangan sing dilengkapi separo wong diwasa (formal) lan setengah liyane Kanggo wong enom (klub jinis lounge, aku minangka ibu enom umur 34 taun, dhuwure 1,55 lan 55 kg, kulit coklat enom, sing dakkanggo kanggo acara kasebut. Aku matur nuwun dhukungan.

  139.   Hilda ngandika

    HELLO, AKU Duwe PUTRA 3 TA ANAK ANAK IKI JUNI LAN ORA KANGGO IDEA KANG APA KANGGO KANGGO KANGGO LAMPIR LAN GOLEK Matur Nuwun

  140.   Paola ngandika

    Halo, aku diajak ulang taun kaping 15 ing sawijining klub.
    Umurku 13 taun lan dhuwure 1.55.
    Aku nganggo opo ??? Amarga iki pisanan aku arep mlebu ing umur 15 taun lan aku ora ngerti kepiye cara klambine ... Urgent, tulung wangsulan

  141.   fer ngandika

    hello zoy fer and kiziera a komentario my primixx kumple in november and kisiera komo fix it so that it might be good I don't know k kolores le kedarian she is brunette x fa resp this komentario goodbye well !!!!!!!!

  142.   sarahi ngandika

    Halo, aku pengin menehi saran babagan klambi apa sing bakal dakanggo nalika wisudha, yaiku sabanjure. Aku rada brunette lan ora duwe dhadha, aku lancip! Aku seneng yen sampeyan mbantu aku mutusake!

  143.   anitta ngandika

    Halo, aku dadi calon ratu ing sekolah menengah, final bakal ana ing ruangan sing elegan
    Aku pengin ngerti apa sing kudu dipakai
    Aku guera, mripat warna madu lan cekak
    tulung
    esk wis 2 minggu lan ora
    carane ndandani aku
    bye

  144.   cristinaa ngandika

    HELLO, AKU SING GOLEK NGOMONGI AKU ... AKU NGADAMAKE PANGKAKAKING SISTER 21 AUGUST, AKU KAPANJUTAN LAN ING WENGI ... APA PAKAIAN BLACK PANJANG Luwih Apik?
    Aku umur 18 taun, bobote 50 kg lan aku 1,55…
    Apa sing Saran karo aku?
    Matur suwun

  145.   Isis ngandika

    Halo, kabeh pisanan, aku seneng kaca iki. Aku pengin sampeyan menehi saran babagan apa sing bakal dipakai, aku bakal dadi ibu baptis kelulusan ponakanku lan upacara jam 8:00 esuk. Apa aku bisa nganggo klambi ireng ireng kanthi dawa ing sangisore dhengkul?

  146.   Patricia ngandika

    Halo, mbakyuku arep lulus lan acarane bengi-bengi sepi, aku pengen nyengkuyung aku kanthi menehi katrangan apa sing bisa dakanggo, aku ora kepengin suwe amarga lulusan bakal budhal kaya ngono lan aku ora pengin katon kaya bocah-bocah mau, Aku rada lemu, brunette umurku 18 taun lan ukuranku 1.75cm Aku uga butuh pitulung karo sepatune sing dhuwur banget, aku bisa nggunakake, aku butuh banget amarga iku ing wulan Juli lan aku bakal nggawe klambi kasebut.

  147.   Adrian ngandika

    Halo, aku pengin menehi pandhuan babagan cara macak, kanggo pesta 15 taun ing kebon. Aku bakal ngapresiasi tanpa wates. Bakal wengi bengi.

  148.   Dalia ngandika

    halo, aku butuh pitulung, aku bakal duwe acara sing penting banget kanggo mbuka demonstrasi nalika aku ora melu protes, nanging aku minangka tamu terhormat sing aku pengin ngerti apa sing bisa dakanggo kanggo acara kasebut.

  149.   Tania ngandika

    Halo ... aku wis lulus taun iki lan aku pengin sampeyan tulung nganggo klambi. Aku seneng warna-warna lan ora nyenengake ... lan sing paling apik ... kepenak rta .... matur nuwun… .. bsss

  150.   Maria Isabel Perez Mendoza ngandika

    Halo, amarga aku ora ngerti kepiye klambine amarga aku ora weruh, ora ana nonguno sing bisa dideleng. muga-muga muga-muga diwaca b

  151.   Angeles ngandika

    Halo tanggal 26 Juni, aku duwe pesta ing wayah awan, bakal setengah elegan, lan aku ora ngerti apa sing bakal dakanggo, aku butuh pitulung, aku langsing, brunette ringan, umur 22 taun. Aku ngenteni wangsulanmu, matur nuwun

  152.   biru ngandika

    Halo, aku butuh pitulung ing wulan Oktober, yaiku ulang taune pesta # 5 lan aku ora ngerti klambi apa, klawan ukuran kulit coklat cilik, mripat sing padhang, lan acara kasebut bakal ana ing ruangan ruangan jam 5:00 pm Mbukak upacara cilik lan resepsi. matur nuwun wangsulan

  153.   elizabeth ngandika

    Halo: Aku butuh sampeyan nulungi aku sing kedadeyan yaiku 15 sing wis cedhak lan wis rong wulan lan aku wis duwe klambi 15 nanging masalahe aku durung nemokake klambi bocah-bocah wadon sing bakal nari ing omahku pengadilan lan aku takon supaya sampeyan bisa mbantu golek gambar gambar rok, blus lan rok cekak
    Matur suwun sanget !!

  154.   sonia ngandika

    Halo, aku butuh pitulung amarga aku pesta ing wayah wengi, nanging aku dibakar srengenge ing awakku lan amarga katon kanthi warna sing beda-beda lan garis leher klambine katon ora apik. Apa sing bisa daklakoni? Matur nuwun

  155.   mariana ngandika

    Halo, aku lagi kesusu, aku duwe pesta dina iki jam 5 sore. Aku duwe klambi biru turquoise sing ayu banget nanging cekak aku ora ngerti yen bener digunakake, pesta kasebut ana ing hotel ing riviera Maya ing pinggir pantai, utawa apa aku kudu nganggo klambi dawa, tulung ...

  156.   Lucy ngandika

    Halo, aku bakal mbaptis anakku lan aku ora ngerti kostum sing bakal dakanggo. Minangka baptis ing wayah awan lan nedha awan ing ruangan sing aku saka Kolombia lan aku umur 33 taun

  157.   ANDY ngandika

    Aku duwe dina 15 taun kepungkur lan aku prelu ngerti apa jinis BOOTS sing cocog karo lutut sing cocog, ora cocog.

  158.   yaenia ngandika

    Halo:
    Aku pengin sampeyan menehi saran babagan klambi sing bakal digunakake kanggo baptis anakku tanggal 31 Juli taun iki lan aku ora ngerti sing dadi dalane lan aku ora ngerti musim apa wae !!! tulungana aku !!!! Aku duwe umur normal 18 taun, aku ora lemu lancot !!! tulungana aku!

  159.   saray ngandika

    HELLO, AKU Duwe PARTI ANAK, SAKA NEPHEWE BOYFRIEND, AKU NGERTI APA KANGGO AKU, AKU PISAN PISING ING PALAPA PALING AYA NULUN AKU NGANGGO 17 taun

  160.   frida ngandika

    ola

    Aku pengin sampeyan nulungi aku dina Minggu 13 Juni iki, aku duwe XV, klambi apa sing bakal dakkanggo yen 1.65mts
    rambut ireng ireng lancip lan sikil saya garing, nanging sawetara jaket lan kulit coklat

  161.   ZARAH ngandika

    Tulung aku, aku dadi ibu baptis baptis, lan aku tuku klambi dawa, yaiku krem ​​seger lan print ngo. gulu halter. tulung digamne yen ora apa-apa yen aku macak kaya ngene

  162.   malvi ngandika

    Halo, aku duwe masalah gedhe, aku mung sawetara wektu wisuda lan aku butuh pitulung kanggo milih klambi, jebule aku duwe dhadha sing gedhe banget, aku lancip, ora kurus lan aku ora ngerti apa jinis klambi cocog kanggo tampilan sing beda-beda. Aku butuh pitulung

  163.   YULIANA ngandika

    Halo, iku gelar bojoku jam 02:00 PM, iki acara ing njobo, nanging daerahe adhem, aku butuh pitulung, aku ora ngerti apa sing arep digunakake.

  164.   Karla ngandika

    Halo, jenengku Karla, aku pengin nulungi amarga aku ora ngerti apa sing arep nganggo. Aku duwe pesta ing pungkasan Juli ing Xalapa. Aku 1.70 Aku rada lemu. Aku ora ngerti nganggo klambi utawa klambi, nanging klambi apa wae sing dakkarepake kanggo sampeyan matur nuwun

  165.   ana ngandika

    Hai, aku butuh pitulung aku arep manten sedina, nanging iki gaya barat lawas dadi aku pengen klambi modern nanging ora pas karo gaya pesta, apa sing disaranake? kanthi cara iki aku plump lan kulit peteng rame graxxx ewu.

  166.   Jenni ngandika

    Hai, aku udakara limalas lan klambiku ungu kanthi bukak ireng lan rok ing pucuk lan aku ora ngerti sepatu apa sing bisa digunakake, apa sampeyan bisa menehi saran, matur nuwun

  167.   ariset ngandika

    Halo !!!!

    Tanggal 30 Oktober mbesuk yaiku mbaptis bayi, sing sejatine aku ora ngerti apa sing bakal dakanggo. Aku pengin sampeyan bisa nulungi aku. Aku ngukur 1.54 kulit kanthi bobot medium rambut coklat tuwa dadi kulit singset. Aku ngenteni wangsulan cepet. Yen bisa, sawetara gambar model liyane. Aku pengin kaya sikil tengah utawa ngisor ngisor sing cocog karo garis leher sing apik, warna sing jelas sing nggawe aku lan pendapat babagan gaya rambut lan sepatu.

    Matur Nuwun !!!!

  168.   ruth helena ngandika

    Halo, anakku lulusan ing Bogota ing wayah sore, lan amarga aku urip ing negara sing panas, sejatine aku bingung banget babagan macak kanggo dina sing penting kanggo aku. Aku pengin elegan, nanging sampeyan bakal ngerti kajaba amarga wis ketinggalan jaman, aku ora duwe Garment kanggo lahan sing adhem lan bakal digunakake sethithik, mula aku uga pengin dadi praktis. tulung aku tulung

  169.   Anita ngandika

    Halo, aku pengin nggawe klambi kanggo pungkasan taun kanggo kelulusan anakku, aku umur 31 taun pengin sing elegan nanging duwe weteng lan sawetara dodo x aku ora ngerti yen pas karo aku butuh nuwun matur nuwun sanget,

  170.   Alejandra ngandika

    Halo…. Ing wulan Agustus bakal dadi kelulusan pacarku, aku butuh sampeyan menehi saran babagan klambi apa sing bakal dakkanggo, yaiku ing Veracruz, papan sing panas lan wengi. Aku 158 lan pangukuran 84,66,96. tulung tulungana aku

  171.   Rosy ngandika

    Kanggo pesta perkawinan ing negara sing adhem, aku mikir manawa transparansi ora dadi pilihan sing paling apik. Perkawinan jam 3 sore lan sore bisa uga udan bisa digawe adhem. Apa sampeyan menehi saran babagan lemari klambi sing paling cocog?

  172.   joana quintero ngandika

    Halo, aku pengin menehi saran babagan dina Setu 1, aku duwe pesta kelulusan kanggo dokter gigi enom lan aku ora ngerti apa sing dakwujudake kanggo acara kasebut, aku duwe rambut coklat 160 sing cilik, mata coklat sing lemel, tulung kula

  173.   Diana ngandika

    Halo, aku pengin menehi saran babagan cara aku busana kanggo gelar universitas, jam 5 sore, aku langsing lan ngukur 1.60. Matur nuwun kanthi sanget!

  174.   rosana lopez ngandika

    Halo, aku diajak ulang tahun sing resmi kabeh jam 6:00 sore. Iki minangka ruang tamu kebon kanthi meja putih lan akeh kembang, klambi apa sing sampeyan saranake supaya dakenggo?

  175.   rosana lopez ngandika

    Aku Rosana, aku kelalen kulitku cukup kecoklatan. Aku ing kene musim panas, bobote 130 kilogram ... pesta ing akhir minggu ngarep…

  176.   ANA ngandika

    HELLO, AKU NGANGGUNG PANUTUP DINING DUIT nanging ora ngerti klambi apa sing bener, tulung tulung ...

  177.   carmen ngandika

    Aku pengin ngerti sandhangan utawa klambi apa sing cocog kanggo melu upacara wisuda kanggo sub perwira tentara

  178.   dalan lettys ngandika

    Aku pengin sampeyan ngirim foto klambi paling apik kanggo kelasku umure 17 taun, kulitku mripat ireng rambut ireng dawa ireng rambut normal normal awak, wenehi pitutur paling apik, bijiku bakal enggal dikirim menyang email lettys010393@hotmail.com Matur suwun kabeh kanggo sing ngirim foto, matur nuwun akeh lan akeh komentar kanggo sampeyan riko

  179.   patty ngandika

    HELLO Aku pengin sampeyan nuntun sandhangan apa sing kudu dakanggo kanggo ngirim piocha ing universitas putri, dadi resepsi ... matur nuwun

  180.   Magali ngandika

    Halo! Aku butuh pandhuan, aku diundang ing ulang taun saka perusahaan sing penting, kedadeyan awan lan wong sing penting banget. Aku ora ngerti apa sing bakal nganggo utawa saka sirah nganti sikil. Aku pengin katon gaib lan tampil apik dening fa !!! pitulung

  181.   hola ngandika

    Halo! Matur suwun Gusti wis ketemu ... Muga-muga bisa mbantu aku. Aku duwe pesta 15 kanggo minggu pertama September, acara iki jam 3 lan aku ora ngerti apa sing bakal dipanggoni supaya katon ayu; 27 taun, aku mripat coklat coklat 1.50, rambut cekak, rai pasuryan, bobote 55k Aku duwe dhadha, lan aku bali luwih jembar tinimbang pinggul, m nkntaria bisa nulungi aku. Atte.Ana

  182.   iv ngandika

    Halo, aku pas, aku butuh pitulung, aku duwe bar mitzva awan lan aku ora nate menyang. Wis elegan lan ing musim salju, sing bisa dakanggo, saiki tanggal 20 Agustus. Aku pengin sing elegan, nanging ora adhem. Ngambung

  183.   ana ngandika

    Halo, aku nulis kanggo sampeyan amarga dina Sabtu tanggal 31 aku ulang taune 15 lan aku ora ngerti apa sing bakal dakanggo aku ngrampungake jubah kain ireng lan aku mikir yen nganggo sepatu ing ngisor lan tumit sing apik, nanging aku pengin sampeyan matur apa sing bisa tak lakoni, aku kudu mangsuli kanthi cepet

  184.   vane ngandika

    Halo, aku pengin ngerti klambi sing bisa digunakake kanggo umur 15 taun, yaiku barbekyu sing sederhana nanging aku pengin ngrasakake kepenak

  185.   maria ngandika

    Informasi sampeyan pancen menarik lan ndhukung.

    Aku, sedulurku 15anera, massa jam 12, lan resepsi jam 6-8, kulitku coklat enom, awake saya lancip, rambutku ing punggung ora dawa coklat karo lampu pirang ora pati jelas. Rekomendasi dandanan lan gaya rambut apa? pesta kasebut dina Jumuah ngarep!

  186.   barty ngandika

    Halo Aku Barty. Aku duwe pesta jam 2 awan lan duwe klambi biru. Blus kasebut pola lan celonone alus. Aku bisa nggunakake wiwit pesta kanggo pesta koktail. Kajaba iku, aku duwe celana beige kasual sing sempit lan disaranake aku nganggo lan blus apa sing bisa aku lebokake lan banjur sampeyan bisa nggunakake kanggo acara kasebut, pesta kasebut tanggal 13 Agustus. Salam, matur nuwun sanget, tulungana aku.

  187.   laura ngandika

    HELLO, INGKANG Kowe Nasihat Aku Kepiye Aku Mesthi nganggo Busana kanggo Pesta karo Tema CHARRO… ING WENGI, GARDEN LAN IKI KANGGO SELESA 3 TAHUN ... X PELAJUL MEMeEEEE ¡¡¡¡

  188.   jackeline esther silva spanyol ngandika

    Halo, aku butuh sampeyan nulungi aku amarga aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake anakku wadon kanggo ngilangi komuni pertama lan wajib mlebu nganggo klambi putih. Mesthi banget elegan nanging serius banget, ora nganggo garis leher sing jero. disaranake

  189.   jackeline esther silva spanyol ngandika

    Matur nuwun wis menehi kesempatan kanggo nemokake dhukungan lan solusi kanggo masalah kita.

  190.   Gloria ngandika

    Aku pengin sampeyan nuntun babagan sing kudu dakanggo kanggo gelar profesional putri, sing bakal ditindakake ing wayah sore. Aku wanita umur 55 taun.
    Gracias

  191.   maria ngandika

    helpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  192.   Vicky ngandika

    Halo, tanggal 11 Sep, sedulurku lagi omah-omah ing greja, resepsi bakal ana ing peternakan lan swasana rada adhem ing wayah wengi yen aku kudu nganggo klambi, lancip, ukuran 6, umurku 1.61 lan apa sing dakanggo bojomu, anakku lanang umur 13 taun. lan anakku wadon 5 matur nuwun sanget.

  193.   Estefi ngandika

    Halo, aku duwe pesta kakak iparku tanggal 16 Oktober, aku nganggo klambi dhengkul kanthi warna pink fuchsia. Nalika aku tuku, aku duwe busur pistachio (strident banget). Aku pengin mbusak busur lan ngerti warna sing bisa dakpasang. Aku duwe aksesoris lan sepatu ing salaka lan selendang padha karo warna klambi. Tulung aku wis ilang banget. Matur nuwun !!!!!!!!!!!!

  194.   AKire ngandika

    Halo !!!!!
    Aku duwe pesta xv taun kepungkur, lagu sing bisa dakbukak ing tarian modern lan ing waltz aku seneng musik cumbia
    Lan kepiye sampeyan menehi saran supaya aku dadi klambi ????
    PLZ
    bantuan
    sadurunge tanggal 20 November
    xfaaaaaaaaaa

  195.   laura ngandika

    Halo! Aku kudu menehi saran babagan gaun promo, dhuwure 1,62 meter, saya kuat, bobote 70 lan kulit saya peteng. Aku pengin ngerti klambi apa sing bakal menehi saran babagan aku?

  196.   thalia ngandika

    Halo!
    Nyuwun tulung, aku butuh sampeyan nulungi aku nganggo cara macak menyang pesta promosi sing bakal ditindakake tanggal 27 November taun iki, jam 8:00 wengi. Ing kana, aku tak takoni: Aku 1; 64cm . dhadha 96cm. pinggang 78cm. pinggul 95cm Aku lancip, bobote 52kg. Rambut cekak, sikil brunette lan lancip. Uga swasanane panas banget. Aku ngenteni saran sampeyan.

    Aku nganggo ukuran 40, jempol sikilku dawa, sikil lancip sing disaranake sepatu lan tumit sing dakkanggo. Tulungana aku !!! monggo aku pengin katon gaib. matur nuwun

    ngenteni balesan sampeyan. Matur suwun !!!
    yaiku sadurunge 27.11.2010/XNUMX/XNUMX.

  197.   kamulyan ngandika

    Halo, aku pengin njaluk tulung, aku duwe baptis ing wulan November nanging aku ora ngerti carane aku kudu nganggo klambi wiwit bobote 1.57 70kg lan aku leggy banget .. aku njaluk tulung amarga aku ora pengin katon rapi ...
    Gracias

  198.   manuk dara ngandika

    Halo, apa sampeyan bisa nulungi aku? Apa sing bakal dadi ibu baptis umur 15 taun lan aku bocah wadon lemu lan ora ngerti apa sing kudu daklakoni, aku bakal ngirim email sampeyan kanggo ndeleng apa sampeyan bisa nulungi aku. mpaloma38@yahoo.com.mx Aku menehi sampeyan sawetara sing dakkenal babagan pesta kasebut yaiku jam 6 sore lan pesta kasebut ana ing ruangan serrado, muga-muga sampeyan bisa nulungi aku pesta kasebut tanggal 20 Oktober.

  199.   lily ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa sampeyan bisa nulungi aku milih jinis klambi kanggo pesta sepupu lan liyane kanggo mbaptis amarga aku bakal dadi ibu baptis .. Aku umur 20 taun lan dheweke lemu mula aku pengin ngerti jinis apa klambi sing disaranake ... x antenamu matur nuwun sanget….

  200.   nggegirisi ngandika

    Hai, Aku Rous, umurku 31 taun, umurku 1.50 taun lan aku rada kabotan, aku dadi ibu baptis baptis lan aku ora ngerti apa sing bakal dinggo

  201.   liliana chavez ngandika

    Nyuwun tulung, aku nulungi sampeyan, bocah wadon umurku 6 taun bakal nganakake pesta promosi awal lan aku pengin ngerti carane macak amarga upacara kasebut jam 10 esuk, matur nuwun

  202.   Antonella ngandika

    Halo !!! Aku pengin ngerti apa sing bisa dakanggo kanggo pesta wisuda !!!! Aku ora ngerti yen klambi sing cendhak utawa dawa bakal katon apik !! lan warna apa !!! Aku ceking kanthi kulit brunette lan karo mripat sing ijo !! tulung aku partai wis desember !! matur nuwun !!

  203.   sel ngandika

    halo, aku kudu ngerti kepiye aku arep lunga menyang pesta sing tema yaiku pantai. Matur suwun

  204.   stephania ngandika

    Matur nuwun sampun nulungi kula nalika nggarap PR

  205.   Lilia Mora ngandika

    Halo, aku duwe bebrayan ing awan, negara, nanging ing kahanan sing adhem banget lan undhangane ujar "Putih Suit" Aku takon karo panganten wanita lan dheweke ujar manawa ana klambi cilik lan panganten lanang sing "disesuaikan"… . Tulung aku iso opo ???? Matur nuwun kanthi sanget kanggo tanggepan lan pitulung sampeyan. Salam lan dewan sing apik banget!

  206.   Zayu ngandika

    Halo !! Ing wulan November, sedulurku omah-omah jam 2 sore. Aku duwe klambi biru biru?

  207.   Ruth ngandika

    Umurku 58 taun, 1.50 mt 80 kilo kulit putih, nganggo kacamata lan ningkah dina, aku duwe celana ireng, sepatu lan dompet ireng, pancen angel golek blus kanggo ukuranku amarga pitulung sing dakkarepake nanggepi rauh lan yen bisa sawetara desain

  208.   veronica ngandika

    Halo, apa sing bisa dakanggo nalika dibaptis lan persekutuan pisanan kanggo anak-anakku yaiku ing wulan November 2010, bobote 69, aku lemu 1.52

  209.   Betsi ngandika

    Halo, aku tuku klambi ireng cekak ing ndhuwur dhengkul, ngethok A, kenceng ing dhadha lan pinggul, lan sisih ngisor iki jembar, duwe busur kanthi pucuk ing pucuk, lan pundhak tanpa lengan, uga Aku lancip lan cekak 1.50, pitakonku yaiku yen aku milih sing bener, cocog karo aku, nanging amarga sikilku luwih tipis, aku ora ngerti manawa potongan sing dakpilih kanggo klambi iki pas, mangga ana sing menehi saran

  210.   juana ngandika

    Halo, aku butuh saran, aku duwe pesta 15 sakedhik lan aku ora ngerti jinis klambi apa sing pas kanggo aku amarga aku cekak, matur nuwun

  211.   Rosita ngandika

    Tulung aku kudu ngerti jinis sing bisa dakanggo nalika manten nalika esuk ing Hacienda. Ing papan kasebut adhem rada adhem (Sierra) aku ngukur kulit putih 1.60 kanthi plump ... ..

  212.   Jessica ngandika

    Halo, aku duwe udakara 18 saka kanca nalika dina Minggu. Bakal awan, nedha awan banjur nari sethithik. Gaya sing kudu dakanggo yaiku Elegant Sport; Aku duwe klambi straple kanthi pesawat ing sisih ngisor, udakara udakara 20cm. Saka dhengkul (ukurane 1.60m kira-kira.) Ireng lan fuchsia, sing duwe kembang ing rok; Aku duwe tumit ireng lan kaleng ireng sing dicithak. Apa aku bisa nganggo klambi iki? Aku seneng banget yen sampeyan nulungi aku.

  213.   Hai, aku Maribel ngandika

    Halo, aku butuh pitulung, aku bakal nekani udakara 15 taun lan aku ora ngerti apa sing bakal dienggo Aku umur 32 taun aku duwe 4 anak, umurku 1.64 lan aku ukurane 30 nanging aku ora pengin katon resik banget ana ing kelas

  214.   cecak ngandika

    hello, aku butuh klambi prom
    Umurku 17 taun lan aku pengin tampil ayu
    Gracias

  215.   andrea ngandika

    Aku kudu ngerti klambi apa sing bisa dinggo kanggo pesta umur 15 taun. Dheweke bakal bengi.

  216.   andrea ngandika

    Aku kudu ngerti klambi apa sing bisa dinggo kanggo pesta umur 15 taun sing bakal ditindakake ing wayah wengi x fa bantuan aku umur 16 taun lan aku 1:60

  217.   Niurka ngandika

    Halo, tulung, aku minangka ibu baptis baptis bayi lan ing wulan Desember, dina Minggu jam 2 awan lan dadi pesta, monggo yen sampeyan bisa menehi saran babagan cara milih klambi lan aksesoris, aku bakal ngormati iku, matur nuwun

  218.   JESSICA ngandika

    hello tanggal 27 November Aku duwe omah-omah ing monteria iku wengi lan kertu ujar miturut resmi; Aku ora ngerti apa sing arep dipakai, carane nganggo klambi, aku kulit coklat 1`52, mripat ijo, rambut ireng, lan ora lemu uga ora kurus, aku pengin katon gaib, apa sing sampeyan saranake?

  219.   angie ngandika

    Halo, aku pengin menehi saran marang aku. Aku duwe bocah wadon umur 13 taun sing bakal nggawe komuni kaping pisanan. Aku ora ngerti apa sepatu utawa sandal sing bakal disandhang, klambi kasebut dawa lan putih, yen sandal, celonone setengah digunakake, matur nuwun amarga saran sing migunani

  220.   caina ngandika

    Halo! Desember ngarep wis lulus putrane siji-sijine. Aku 1,56 lan bobote 54 kilo. driji milih klambi cekak utawa dawa. Acara kasebut yaiku kanthi nedha bengi lan karakter semi-elegan. Apa sampeyan bisa nulungi aku kanthi cepet?

  221.   Kawa ngandika

    Halo, aku duwe pesta ing Desember, nanging adhem banget lan ana ing papan sing mbukak lan aku butuh klambi sing cocog karo kahanan iki. Tulung aku umure 17 taun

  222.   Kawa ngandika

    iku mantenan

  223.   Karla ngandika

    Halo, aku duwe pesta ing Desember jam 3 awan, aku pengin ngerti apa aku bisa nganggo klambi dawa utawa luwih nganggo klambi sing cekak, warnane karang ... umure 1.60 lancip lan putih

  224.   lintang ngandika

    HELLO !!! Ing wulan Desember aku duwe promosi adikku awal sing pengin ngerti cara nganggo klambi, aku ora ngerti yen kudu nganggo klambi cekak utawa celana ... klambi ... aku umure 14 taun aku brunette kanthi ukuran cekak sing bakal menehi saran supaya aku nggunakake pesta promosi yaiku ing wayah wengi mangga tulung aku

  225.   lintang ngandika

    Halo! Ing wulan Desember aku duwe promosi adikku awal sing pengin ngerti cara nganggo klambi, aku ora ngerti yen kudu nganggo klambi cekak utawa celana ... klambi ... aku umure 14 taun aku brunette kanthi ukuran cekak sing bakal menehi saran supaya aku nggunakake pesta promosi yaiku ing wayah wengi mangga tulung aku

  226.   pitutur ngandika

    Iki apik nanging keprigelan kula yaiku kudu melu ulang taun tanggal limalas wengi lan aku ora ngerti apa sing bakal nganggo yen klambi sing cendhak utawa dawa….

  227.   carmen ngandika

    Halo, aku duwe pesta ing wayah wengi, lan aku ora ngerti bakal nganggo klambi apa, tulung critakake yen sampeyan isih nggunakake tornazol warna abang, tulung critakake warna apa ing mode..suwun

  228.   carla ngandika

    hello, aku pengin menehi saran cepet banget, iki bakal dadi kelulusan aku pengin ngerti klambi apa sing bakal dinggo.

  229.   Jessica ortiz ngandika

    Ora suwe anakku wadon umur enem taun bakal nindakake pesta promosi sing bakal esuk, muga-muga sampeyan bisa mbantu aku milih klambi sing pas; Umurku 35 taun, bobote 55 kilo, ukuranku 1.60, kulite cilik, rambut coklat.Matur suwun dhisik.

  230.   grethel ngandika

    Aku butuh desain kanggo udakara limalas taun yaiku kanggo tanggal 21 Desember kanggo fas

  231.   juliat ngandika

    Halo, aku bakal mbaptis bayi sing umur 18 wulan lan aku ora ngerti apa sing bakal dakanggo dina iku, aku pengin ngerti sandhangan apa sing bisa dakpasang, matur nuwun

  232.   yakelin toloza ngandika

    Halo, aku pengin ngerti kepiye cara aku macak kanggo dina komuni pisanan kanggo anak-anakku, matur nuwun

  233.   Alejandra ngandika

    Hai, aku bakal mbaptis anakku lan sing sejatine, aku ora ngerti carane nganggo, bakal ana ing kebon udakara jam 4:00 wulan Januari, aku rada lemu, aku 1.60k , Aku bisa nganggo klambi liya kanggo acara kasebut, bojoku cekak lan aku ora ngerti yen kudune nganggo sandal.

  234.   kembang andrea ngandika

    Hai piye kabare! Aku butuh pitulung, kedadeyan yen dina Setu aku duwe wengi bioskop ing greja sing dakenggoni lan aku pengin sampeyan nulungi aku nganggo klambi miturut acara kasebut, aja nganti diwatesi kanthi maca Gereja, ora hallelujah cm ora bisa nganggo busana ... dening fis, tulung tulung aku! matur suwun sadurunge ciuman!

  235.   PATY ngandika

    HELLO, aku duwe KRISTEN lan aku dadi ibune bayi, aku urip ing kutha sing adhem lan bab kasebut bakal dadi negara, kepiye aku kudu nganggo busana? WARNA KANG SENARKAN AKU?

  236.   lan Jessica ngandika

    minggu liyane yaiku pesta promosi (utami) anakku, aku ora ngerti kepiye kabare ... !!

  237.   nancy ngandika

    Heh
    lo
    sing
    kelakon
    sing
    en
    Januari
    kang
    ing
    15
    de
    mi
    adhine
    sing
    sugih
    me
    apa sampeyan menehi saran

  238.   yuyi ngandika

    Halo, aku butuh pitulung, wisudha arep teka lan aku ora ngerti klambi apa, kulit saya peteng, umur 1:50 bobote 57 kilo lan lengen kenthel, klambi apa kanggo aku, matur nuwun

  239.   Ed ngandika

    Sing bisa dakanggo ing pesta akhir taun sing diwiwiti jam telu esuk. Sore ing kanvas charro

  240.   yael ngandika

    ola
    Ing 2 minggu aku nari promosi, sejatine, aku ora ngerti nganggo, aku cekak, umurku 1.55 lan aku ora ngerti yen nganggo klambi dawa utawa cendhak mbantu, mangga ...

  241.   Mary ngandika

    Halo, aku duwe penginapan natal bengi iki ing hotel sing apik banget, kepiye carane aku kudu nganggo klambi, tulung saranake, matur nuwun.

  242.   VAF ngandika

    Kaca Chafa ... dudu wangsulan kanggo pitakon.

  243.   vane ngandika

    ole Aku omah-omah ing wulan Februari lan aku durung milih klambi aaaaaaaaaaayyuuuuudaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! !!!!!!!!!

  244.   kasepen ngandika

    Halo! Sajrone rong minggu maneh aku duwe bebojoan .. lan aku ora ngerti klambi apa sing bakal dakkanggo. Aku ngukur 1.55 lan bobot 58 kilo, pinggul sudhut lan dhuwur normal, akeh pinggul, model klambi sing bakal menehi saran marang aku? Werna apa? Aku duwe warna kulit cahya rambut sing entheng! aah lan gaya rambut?

  245.   amerika ngandika

    Halo, aku umur 16 taun lan kanca nggawe aku umur 15 taun nanging aku ora ngerti apa sing bakal dakanggo. Umure 1.80 lan bobote 138k. Aku pengin nganggo blus ireng lan celana nganggo celana. Kepiye Aku katon?

  246.   sandra ngandika

    Matur nuwun kanggo pandhuan sampeyan, rawuh ing pesta awan iku luwih becik nganggo jaket lan celana, sing menehi saran

  247.   Brenda ngandika

    Halo! Aku duwe baptisan ponakan lanang lan aku butuh gaya sing paling apik lan aku mikir babagan prekara sing apik lan entheng lan masalah sing luwih gedhe yaiku aku ditumbuk ... aku butuh saran supaya tampil apik 😀

  248.   rocio ngandika

    Halo! Ing wulan Mei aku duwe komuni lan duweke ponakanku umurku 27 taun lan ukurane 36 Aku mikir klambi nanging sikilku rada lancip lan aku ora biasa nganggo klambi nanging aku ndeleng lan aku seneng dheweke, apa sing menehi saran marang aku?

  249.   edith ngandika

    HELLO, AKU ING DILEMMA BISA Kowe NULANGI AKU Dening FVR. Aku duwe pesta tanggal 6 Maret, umure umure 50 taun, apa sing bakal dirameke MASS bakal jam 11 esuk lan balai jam 14:00 sore. JENIS PAKAIAN sing bisa dituku? Matur Nuwun.

  250.   ADRIANA ngandika

    HELLO ING FEBRUARY, AKU NGADIKAN AKU AKU NGAKAKI MADRINA DE ARRAS, WARNA KANGGO NGANGGO IKI MERAH lan AKU KUDUH NULUNGI GAYA PAKAI, KANGGO KANGGO NGirim, PIHAK KANGGO ING TANAMAN, NANGYU matur nuwun Bengi-Bengi, matur nuwun

  251.   Yasmi ngandika

    Halo, kaca iki apik banget ... Aku seneng banget,

  252.   Liliana ngandika

    Halo, aku pengin menehi saran babagan jinis klambi sing bakal cocog kanggo aku, aku cekak, 1,50 lancip lan duwe kulit kayu manis, aku bakal ngrayakake ulang taunku lan taun iki aku pengin nganggo klambi. Aku kudu crita apa klambi lan warna sing bakal cocog kanggo aku. Matur nuwun =)

  253.   kandhang ngandika

    Hai, aku umur 18 taun lan aku dadi ibu, Setu yaiku pembaptisan wong lemu lan aku ora ngerti apa sing bakal dakanggo aku pas karo awakku nanging aku ora ngerti yen klambi cilik kurang luwih celana klambi nganggo kaos sing elegan

  254.   Cristina ngandika

    Halo wisuda wis jam 2:00 sore, aku pengen menehi rekomendasi warna lan gaya gaun sing cekak, matur nuwun kanthi sanget

  255.   Harlen ngandika

    Aku butuh pitulungmu ... Aku seneng karo kaca iki lan mulane aku njaluk pitakon marang sampeyan ... Aku pitutur marang kowe yen aku duwe bebrayan (pesta perak) wong tuwaku tanggal 29 Januari lan bakal ditindakake ing sisih kidul nalika awan, nanging bakal ditambah nganti wengi lan aku isih ora ngerti apa sing bakal dakanggo klambi, aku kuwatir banget amarga aku wis menyang mall, toko, lsp, lan ora ana sing ngyakinake ... Umurku 21 taun, kanthi bentuk semi-kenthel, kulit peteng, rambut ireng lan 1,62 meter ... Aku seneng banget. Mratelakake panemume !!!

  256.   Ana Maria ngandika

    Halo, aku duwe komuni millet ing tanggal 26 Juni lan aku ora ngerti kepiye cara aku dawa lan lancip karo sorot pirang. Aku pengin nganggo klambi nanging aku ora ngerti warna lan utamane Juni sanajan umurku 45 taun. kayane wis kurang saka pirang-pirang taun amarga katon enom lan modern banget.
    Muga-muga sampeyan mbantu aku.

  257.   Viviana ngandika

    Halo, aku nulis amarga butuh saran. Aku duwe omah-omah lan aku dadi ibu baptis, aku ora ngerti apa sing bakal dipakai, nanging aku pengin sing semi-formal, aku ringkes, aku ngukur 1.55 lan normal. Muga-muga bisa mbantu aku lan matur nuwun banget .. =)

  258.   kimfy ngandika

    hello .. Aku duwe pesta karo sedulur ing Februari lan ora nganggo klambi abang utawa cahya utawa ungu ireng ndhuwur ?? nulungi Aku brunette, umurku 1.5 lan umur 100 lancaran lan acara pesta 4.

  259.   Maricela ngandika

    HELLO, AWA KANGGO NGGUNAKI KANGGO TIPS.
    Tulung aku, aku cedhak ngrungokake kawin SILVER, sing ana ing wulan MAYI 2011, aku pengin ngerti kepiye aku kudu nganggo busana, aku kulit, rambut coklat, rambut ireng. LAN WARNA KUNCIT APA, BENGOL. Aku bakal ngucapake matur nuwun. Matur Nuwun MARY

  260.   vale ngandika

    Halo wisuda jam 7 sore aku pengin saran warna lan gaya klambi lan gaya rambut sing bakal tiba, aku 00 Aku rambut coklat lan rambut dawa

  261.   Gaby ngandika

    Halo !! Kanggo perayaan ulang taun manten (40 taun), warna klambi apa sing disaranake kanggo panganten wanita?

  262.   Ney ngandika

    Halo !! Aku duwe dina baptis, pitakonku apa aku bisa nggunakake jinis palatzo warna sing ora peteng ??? Apa aku tungkak tungkak lan sikilku isih luwih tipis tinimbang liyane, mula aku ora pengin nganggo klambi !! utawa apa sing sampeyan saranake ???

  263.   mel ngandika

    Halo, jenengku melani lan taun iki aku nampa resepsi ..
    Aku kudu dikandhani jinis klambi lan warna apa sing cocog karo aku.
    Aku brunette lan umur 1,35

  264.   evelynnn ngandika

    Aku kudu nulungi kanca clumple 15 .. lan pz ba dheweke 15
    Aku pengin nganggo boots nooo kierooo kom kabeh wong nganggo tumit lsp ... Aku ora nate seneng kaya wong liya
    Nanging aku ora ngerti carane nggabungake ... Aku mikir yen bakal nganggo celana megro denim nganggo boots dawa nanging ora nganggo hak dhuwur xk soi dhuwur bnoo ora sithik mmm soi isih kari sak kilo haha nanging aku wis mikir babagan blus gulu lycra xk kepungkur sing lagi teka ing chihuahua haahaha lan nelpon aksesoris ireng lan perak ing wektu sing padha…. obssions

  265.   cress ngandika

    Halo, aku butuh sampeyan nulungi aku ing wulan April, iku pesta anakku sing umur 3 taun, bakal ana kebon sing menehi saran supaya aku nganggo celana utawa klambi, aku cekak, si rambut coklat, muga-muga sampeyan nulungi aku , matur nuwun.

  266.   zaira ngandika

    Halo Matur suwun sanget kanggo saran sing diwenehake! spa menarik banget.
    Ora suwe iki bakal dadi pesta 5 sedulurku, aku bakal dadi ibu baptis tuwung lan aku bakal metu nalika roti panggang hehe
    Pesta kasebut bakal ing lapangan, diwiwiti saka jam siji awan lan bakal rampung nalika esuke. Cuaca ing kana biasane adhem nanging cerah.
    Masalahe yaiku aku ora ngerti apa sing bakal dipakai amarga aku bakal dadi ibu baptis, amarga jinis acara; nanging ing papan kasebut bakal ana rereget, mula aku ora ngerti yen kepenak nganggo klambi lan tumit. Tulung heh
    Umurku 20 taun.
    Thanks kanggo manungsa waé :) Salam ...

  267.   zaira ngandika

    Halo Matur suwun sanget kanggo saran sing diwenehake! spa menarik banget.
    Ora suwe iki bakal dadi pesta 15 (limalas) taun saka sedulurku, aku bakal dadi ibu baptis omben-omben lan aku bakal metu nalika roti panggang hehe
    Pesta kasebut bakal ing lapangan, diwiwiti saka jam siji awan lan bakal rampung nalika esuke. Cuaca ing kana biasane adhem nanging cerah.
    Masalahe yaiku aku ora ngerti apa sing bakal dipakai amarga aku bakal dadi ibu baptis, amarga jinis acara; nanging ing papan kasebut bakal ana rereget, mula aku ora ngerti yen kepenak nganggo klambi lan tumit. Tulung heh
    Umurku 20 taun.
    Thanks kanggo manungsa waé :) Salam ...

  268.   bibiana ngandika

    Halo, masalahku yaiku sajrone 3 wulan aku mbaptis anakku lan aku ora ngerti apa sing bakal dakanggo ing wayah awan lan aku uga duwe lemu, dheweke bakal menehi pitulung yen mbantu aku amarga aku ora Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake lan aku wis umur 20 taun, matur nuwun, muga-muga wangsulan

  269.   tete G ngandika

    Halo! Kanggo pahargyan pengetan 50 taun pesta pernikahan, warna klambi apa sing disaranake amarga wulan Mei wis putih, ukurane 1.60 lan akeh.

  270.   cecak ngandika

    Ya, aku pengin sampeyan nuntun aku supaya tampil. Aku duwe pesta kelulusan kanggo gala pejabat non-komisioner sing bakal dianakake ing wayah wengi. Ya, aku arep takon sampeyan babagan klambi lan warna apa sing bisa dipilih. Aku "M 8. Aku pengin saran lan model sing aku seneng tenan….

  271.   celine ngandika

    Aku Celina, umur 11 taun, aku butuh pandhuan kanggo pesta umur 15 taun, kepiye aku bisa nganggo klambi? Aku duwe sepatu bot lan celana putih kanthi kaos sing bakal dakanggo utawa liyane kula ....

  272.   vero martinez ngandika

    Halo, aku butuh pitulung ing dina Jumuah, 11 Mei, aku lagi mangan bareng karo bojoku ngrayakake dina Guru, dheweke kepala sekolah, kelas gampang banget ... nanging aku ora ngerti klambi apa Aku bisa nganggo, nesu saka setelan ireng karo abu-abu ... .. Aku ngenteni komentar sampeyan sanalika bisa, matur nuwun

  273.   vero martinez ngandika

    Halo, aku butuh pitulung ing dina Jumuah, 11 Mei, aku lagi mangan bareng karo bojoku ngrayakake dina Guru, dheweke kepala sekolah, kelas gampang banget ... nanging aku ora ngerti klambi apa Aku bisa nganggo, nesu saka setelan ireng karo abu-abu ... .. Aku ngenteni komentar sampeyan sanalika bisa, matur nuwun

  274.   vero martinez ngandika

    Halo, aku butuh pitulung ing dina Jumuah, 11 Mei, aku lagi mangan bareng karo bojoku ngrayakake dina Guru, dheweke kepala sekolah, kelas gampang banget ... nanging aku ora ngerti klambi apa Aku bisa nyandhang, nesu saka setelan ireng karo abu-abu ... .. Aku ngenteni komentar sampeyan sanalika bisa, matur nuwun ... Aku duwe kulit putih cekak, rambutku awu pirang-pirang kanthi sinar kuning krik. yaiku wong cina nanging aku pengin mbenerake dina iku ....

  275.   vero martinez ngandika

    Halo, aku butuh pitulung ing dina Jumuah, 11 Mei, aku lagi mangan bareng karo bojoku ngrayakake dina Guru, dheweke kepala sekolah, kelas gampang banget ... nanging aku ora ngerti klambi apa Aku bisa nyandhang, nesu saka setelan ireng karo abu-abu ... .. Aku ngenteni komentar sampeyan sanalika bisa, matur nuwun ... Aku duwe kulit putih cekak, rambutku awu pirang-pirang kanthi sinar kuning krik. yaiku wong cina nanging aku pengin mbenerake dina iku ....

  276.   bebener ngandika

    Halo, aku mangan ing kelas sing sederhana banget, kanggo mengeti Dina Guru, dina Jumuah, 11 Mei, nanging aku ora ngerti kepiye carane aku kudu macak, bojoku bakal nganggo klambi ireng lan abu-abu… lan dheweke minangka kepala sekolah. Aku kulit putih cekak, rambutku nganggo basa Cina dicelup nganggo krem ​​lan warna pirang abu .. Aku ukuran 32 .... Apa sampeyan bisa nulungi aku, matur nuwun ...

  277.   miriam ngandika

    Halo, aku Miriam, umurku 40 taun, anakku bakal lulus 12 lan aku ora ngerti apa sing bakal dipakai, pangukurane 33 inci ing dhadha, pinggul 27 inci lan dhuwure 35 inci, aku 5.5 Aku duwe kulit putih lan mripat ijo sing sampeyan saranake, aku mung duwe panjaluk 1 lan setengah minggu kanggo nggoleki raciashelp, nunggu jawaban sampeyan matur nuwun

  278.   maria ngandika

    Halo, aku wanita sing wis omah-omah, aku diundang menyang quinceañera ing wulan Juni, aku pengin ngerti klambi apa utawa klambi apa sing bisa dakanggo ,,, warna sing menehi rekomendasi… dhuwurku 1.52 ,,, kulit coklat … Lan ora lemu utawa ceking ,,,,,, s salam lan aku ngenteni saran sadurunge aku matur nuwun kanthi sanget

  279.   Kowe-FLAKITA ngandika

    HELLO IKU BAKU. Aku umur 17 taun lan aku diundang suwene suwene limapuluh taun ing dina sabtu 28 MM aku 1.71, aku SLIM, PUTIH, aku ora ngerti warna klambi apa sing dakanggo utawa modhel

  280.   Ncy ngandika

    Halo, aku umur 29 taun lan ing wulan Desember aku bakal dadi ibu baptis cincin, warna klambi apa sing bisa dakanggo lan nganggo jinis sepatu apa? Matur nuwun 

  281.   Soldeluna060575@hotmail.com ngandika

    Halo, aku duwe anak wadon, sing lulusan kaping sanga tanggal 25 November sing kudu dakkanggo kanggo dina kasebut. Dhuwurku 1.53 rambut ireng lan kulit coklat. Aku ukuran sedheng ... tulung aku, matur nuwun kanthi sanget kanggo saran ,,,, att Laura.

  282.   Desiree Suarez A. ngandika

    Halo, jenengku Desiree lan umure 23 taun, aku pengin ngerti apa sampeyan bisa nulungi aku sethithik yaiku yen aku duwe klambi jinis corcer, nanging masalahe yaiku fuchsia, aku kulit lan kulit tenan ora ngerti yen cocog karo aku matur nuwun

  283.   Gina ngandika

    Halo, aku umur 29 taun, umurku 1.55 taun, ukuran 5 utawa 7, aku dadi ibu baptis udakara limalas taun bebarengan karo bojoku ... kita ora ngerti apa sing bakal dipakai ... pesta bakal mlebu kamar ing jam 7 bengi lan bakal diwiwiti wulan Maret ... kepiye carane klambine ... matur nuwun kanggo pitulung sampeyan

  284.   Graciela ngandika

    Halo, aku menehi saran supaya sampeyan nganggo hajatan 50 taun yaiku ing wayah wengi lan aku ora pengin nganggo klambi, iku ana ing kebon lan karo saloon cilik iku ora resmi, aku duwe ide Blus lan celana ireng sing apik, muga-muga sampeyan bakal matur nuwun kanthi sanget.

  285.   Monse Chavez ngandika

    Halo, aku butuh saran, nak, dadi ibu baptis saka komuni pisanan lan aku kudu ngerti yen aku bisa nganggo klambi sing seneng banget karo blus utawa gaun sing sikil cilik nanging aku ora ngerti apa sing bakal digunakake

  286.   Paola ngandika

    Hai, aku Ximena, umurku 29 taun, aku butuh pitulung, kakangku lulusan wulan Mei, acara diwiwiti jam 6 sore lan bakal ana ing ruangan ing kutha Mexico. Masalahe aku ora gelem Ora ngerti apa klambi sing cocog kanggo dirawuhi, dheweke kudu dawa utawa cekak? Werna apa sing paling cocog? Lan kepiye carane kudu nganggo rambutku, dandanan, bisa menehi kabeh saran sing dibutuhake kanggo tampil paling apik ing dina kasebut !!!

    Matur nuwun !!!!!!!

  287.   Gloria ngandika

    Apa sampeyan bisa nganggo sepotong kanggo pesta nalika wengi nganggo kerut?

  288.   Mar ngandika

    Halo, kepiye bocah-bocah wadon umur 12 lan 15 taun kudu macak ing bar mitzvah nalika awan ing kutha Miami? Matur nuwun

  289.   Gambar placeholder Leticia Vazquez ngandika

    Hai, aku diundang udakara 15 taun, aku ora ngerti apa sing bakal dienggo, acarane ana ing peternakan, aku luwih tipis tinimbang lemu, aku ukuran 34, aku 1.56
    Mesthi wae, kanthi tumit sing luwih sithik tinimbang sing sampeyan saranake kanggo nyandhang, aku wis omah-omah, brunette cahya, mata coklat, matur nuwun kanthi sanget kanggo pitulung sampeyan.

  290.   IVONNE ngandika

    HELLO, JAMU TUNGGAL 42 TAHUN LAN ING DILAKU ING LAHIR JAMU 85 TAHUN LELAKI ING AFTERNOON LAN KARTU MENGENAI SUITAN PORI, aku ora ngerti apa sing bakal digunakake. AKAK KANG NGOMONG KANG TROUSER, Apa AKU KANGGO SALAH?

  291.   Urania Berrios ngandika

    Aku duwe anak lanang sing lagi kelas lan aku pengin gambar sandhangan cendhak sing isih enom, umurku 53 taun, kanthi weteng lan lemu

  292.   china ngandika

    Halo, aku umur 22 taun. Aku diundang menyang pesta umur 7 taun. Aku mung ngerti yen bakal ana ing salon. Apa aku bisa nganggo klambi ireng cekak karo sneaker abang ???

  293.   carmen ngandika

    Halo, aku butuh saran kanggo mbaptis ing wulan Desember, yaiku dina klambi sing bisa katon apik lan aku bakal dadi host sing pengin katon luwih apik tinimbang 1.65 lan aku brunette tulungana aku X PLEASE

  294.   Gaby ngandika

    Halo, tulung saranake, aku duwe sarapan wisuda kanggo bocah wadon lan aku pengin ngerti apa aku bisa nganggo ireng amarga iku siji-sijine warna sing kasedhiya saiki, aku duwe klambi anyar lan saiki durung duwe dhuwit, Matur nuwun !!,

  295.   maria ngandika

    Lulusan Minovio dheweke duwe ebento ing kamar yen awan lan nesu saka setelan sing ora dakkandhani

  296.   rosario ngandika

    Halo, aku njaluk tulung aku, iki wis lulus putuku saka sekolah pers lan aku ora ngerti apa sing bakal dak pakean, acarane wiwit jam 400 nganti 900 malam ing ruangan sing elegan, ireng bisa digunakake

  297.   rosario ngandika

    Halo, aku njaluk tulung aku, iki wis lulus putuku saka sekolah pers lan aku ora ngerti apa sing bakal dakanggo, acarane wiwit jam 4:00 nganti 9:00 sore ing ruangan sing elegan, ireng bisa digunakake

  298.   natalia vergara velis ngandika

    Ya, aku pengin dadi juru warta, jenengku natalia soniry vergara velis deletro soniry

  299.   Guadalupe ngandika

    Halo, aku duwe baptis ing pantai lan aku ora ngerti carane macak !!!!

  300.   zulina ngandika

    Aku duwe pesta 15 lan aku ora ngerti kudu nganggo apa, kepiye aku kudu lunga?

  301.   Jacque ngandika

    HELLO, AKU NGANGGO 18 TAUN, NGANJE INGKANG DIREKRASAKAN Karo Pesta KANG DEE XV TAUN AKU KANG DUWE, APA ORA NGERTI JENIS PAKAIAN APA WONG KANGGO NGANGGO! TULUNGGULAKE AKU

  302.   micaela ngandika

    Halo, aku butuh saran saka wanita sing wis ngalami iki! Wis sithik banget kanggo lulusanku lan aku ora bisa mutusake klambi apa!
    Aku pengin sing dawa lan elegan, lan sing mburi ditemokake (sing mburi katon) apa sing diomongake?

  303.   hilarismar ngandika

    umm kiweo golek udakara 15 saka kanca nanging aku pengin ndeleng awake dhewe beda karo umure 15 taun

  304.   Helm Micka Caballero ngandika

    Hai, aku Micaela lan umure 13 taun lan rong minggu aku duwe kancaku 15, sing pesta kasebut ora bakal mewah lan aku ora ngerti carane macak… apa sampeyan bisa nulungi aku?

    1.    Stella ngandika

      Halo, aku butuh pitulung ... kita bakal ngrayakake pesta ulang taun kanggo lulusan sekolah menengah, umur 40 taun ... ing lorong bowling ing wilayah kasebut, kalebu nedha bengi, iku penting banget, amarga kabeh bisa kumpul kursus taun kepungkur, kita umur 57, 58 lan 60 taun, pitakonane sandhangan apa sing kudu dakanggo kanggo acara kasebut ??? Aku ragu-ragu ... Aku bakal ngurmati saran. -

  305.   jessy ngandika

    Nuwun sewu, aku umur 18 taun lan nedha bengi nari ing dina Kamis iki minangka kerja bareng ibu tunangane, mula aku pengin ngerti apa sing bakal dakanggo dina iku amarga aku ngerti kabeh kolega ibune pacarku lan aku ora ngerti pengin kuciwo. Iki minangka koeksistensi k sing nggawe area kasebut kanggo para guru sekolah tinggi. Muga-muga bisa mbantu aku matur nuwun.

  306.   johanne ngandika

    gumantung nalika wayah esuk utawa wengi sampeyan warna kulit lan yen sampeyan dawa

  307.   Vanina ngandika

    Halo! Aku milih klambi wisudha nanging ora ngerti warna lan desain apa sing cocog karo aku, dhuwure 1,60, aku coklat, mata coklat, kulit putih banget, pasuryan kanthi rahang sing cetha, punggung amba lan pinggang cilik. egress ing wayah wengi lan elegan.

  308.   daneyi ramirez ngandika

    Sugeng siang, kula kersa nulungi aku, aku duwe pesta 15 taun ing klub kasebut jam 7.00:XNUMX sore nanging kertu kasebut ora nemtokake cara macak, klub kasebut duwe kolam renang ing kertu kasebut, apik banget, sampeyan bisa ngandhani yen aku bisa nganggo yen aku nganggo klambi lan tumit utawa nganggo tumit lsp sing bisa menehi saran. Matur suwun saran sampeyan bakal menehi pitulung banget.

  309.   maria gonzales mendoza ngandika

    pitulung cepet, anakku dadi calon raja lan dheweke njaluk dheweke presentasi nganggo pakaian olahraga sing elegan, kayata klambi ... apa bisa duwe glitter ?????? pamrentahane ing wayah wengi.
    wangsulana ... bakal rong dina maneh

  310.   isabelapinzon399 ngandika

    Halo lan aku pengin ngerti kepiye aku bisa lunga ing pesta sing umur 15 taun umurku 60 nanging aku ora seneng klambi dawa yaiku kanggo setelan resmi? Pitulung ?????????? ?

  311.   susana castillo ngandika

    Hai, aku umur 18 taun ing wulan Februari, aku duwe bebrayan ing awan, aku ora ngerti kepiye cara amarga iki bakal kedadeyan ing negara kasebut ing papan sing ana pantai, aku kudu duwe ide supaya aku bisa miwiti golek klambi sawetara dina sadurunge lan sepatu apa sing kudu dak sandhang

  312.   Gabriela ngandika

    Halo, aku butuh pitulung umurku 40 taun lan nedha bengi wisuda lan ora pengin nganggo klambi (amarga duwe vena varikos), apa sing kudu daklakoni? Iki ing wulan Desember lan ing njero omah

  313.   Maria Elena Farfan ngandika

    Halo dina Jumuah aku duwe acara KERJA ANNIVERSARI, kepiye aku bisa turu nalika bengi lan ucapake COCKTAIL

  314.   Aku weruh ngandika

    Aku seneng yen dheweke nemokake kaca kaya iki amarga mbiyantu banget supaya ora dadi bebek sing ora apik ing acara kasebut, aku umur 32 taun, putrine njupuk kelas prasekolah ing wayah sore, nanging sing ditindakake rampung ing wayah wengi, Aku dawane rambut coklat 162 kanthi bobot 74 kilo aku njaluk tulung. Matur nuwun

  315.   Pulo yezit pio ngandika

    Aku seneng duwe klambi biru utawa biru enom sing dakkira
    Aku seneng lapisan sing diduweni kaya gaya putri

  316.   Bianca madinah ngandika

    Ora biasane katon nganggo klambi utawa rok ... aku mesthi nganggo celonone. Aku pengin sawetara pilihan nganggo celana ... pesta ing wayah wengi lan kudu elegan ... sing sampeyan saranake ... Aku wong cilik sing akeh dhadha

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Werna peteng nanging ora mesthi ireng. Temokake warna sing sampeyan seneng lan yen garis lorone vertikal luwih apik. 🙂

  317.   claudia vargas ngandika

    Halo, apa sampeyan bisa nulungi aku? Aku bakal mlebu penginapan sing arep dakgawe ing peternakan lan ora ngerti carane macak, aku pengin sing kepenak lan elegan amarga kita melu anak-anak.

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Yen ing wayah wengi klambi dawa bakal cocog, yen awan bisa dadi gaun telung prapat. Celana uga bisa mlaku kanthi apik. Nanging sing penting sampeyan rumangsa kepenak nganggo sandhangan sing dienggo. Salam!

  318.   Yenisleidy ngandika

    Halo, aku umur 30 taun, aku pengin nganggo klambi tanggal 24 Desember. Aku diundang ing pesta sing pengin dak tampil Aku putih lan umur 157 lan sepatu apa matur nuwun.

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Sepatu kasebut bakal gumantung karo jinis klambi. Yen sampeyan pengin tampil ayu, sampeyan kudu golek klambi sing nyorot bagean awak sing paling disenengi lan warna sing cocog kanggo kulit. Werna burgundy cocog kanggo dina kasebut, salam!

  319.   Karo lan ngandika

    Halo, hei, kepiye aku bisa nganggo klambi kira-kira 15 taun saka sedulurku? Tanggal 19 Desember lan pesta kasebut bakal ana ing kebon.

    Muga-muga sampeyan bisa nulungi aku acara kasebut ing wayah wengi

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Klambi dawa nganggo jaket supaya anget nalika hawa adhem. 🙂

  320.   mary ngandika

    halo aku butuh pitulung kaya ngono. Klambi sing apik kanggo digawa menyang acara bisnis ing wayah wengi. Aku ngukur 1.50 lan duwe kulit medium, mbantu !!!

  321.   Ngenteni ngandika

    Halo, pacarku wis menehi klambi abang sing semangat, dawa lan nganggo kepang sing mbukak bolongan. Kasunyatane pancen apik banget, amarga aku seneng jinis klambi kasebut lan aku kepengin klambi abang lan aku ora seneng miturut karepku lan sing katon katon…. Jebule aku nggolek klambi ing pungkasan taun, lan dheweke diparingi supaya dakparani pamitan taun iki, lan aku kepengin ngerti manawa banget banget utawa ana sing ora umum, utawa Yen ora, iku bakal dadi alternatif sing apik ... Aku butuh pitulung yen ora golek golek lol.
    Matur suwun dhisik lan salam

  322.   Mariel ngandika

    Halo, aku butuh pitulung, aku bakal dadi ibu baptis komuni jam 12, wulan Januari, aku 1.55cm, lemu, brunette lan aku pengin dituntun babagan macak dina iku

  323.   Ade ngandika

    Halo, apa sing bakal dadi busana sing cocog kanggo pesta 1 taun, tema balerina. Aku ibu

  324.   isis ayala marin ngandika

    Halo, aku saka Veracruz Meksiko, umurku 50 taun lan anakku bakal omah-omah Desember iki. Aku pengin menehi saran supaya aku tuku klambi sing apik kanggo dina kasebut. pesta bakal ing kebon wengi, ukurane 155 cm. lan bobote 72 k. Aku kulit coklat enom. Matur nuwun

  325.   Rosario ngandika

    Hola.
    Umurku 62 taun lan diundang ing pesta ulang taun kanggo klompok sing wis lulus karo bojoku 45 taun kepungkur. Pahargyan / pesta iku wengi.
    Aku kepengin weruh, yen cocog karo nyandhang klambi kanthi kembang kanthi warna sing beda-beda, nyuda, lipet, ing dhengkul?

  326.   Johann ngandika

    Apa sampeyan butuh kualifikasi bisnis utawa utang pribadi sing gampang yaiku $ 3,000- $ 50 yuta? Kredit utawa kredit sing ora apik ora ana bedane kanggo kita. 3% aplikasi disetujoni sajrone 72 jam. Kanggo nglamar, hubungi kami liwat E-mail: johann_rogers2@aol.com

  327.   patricia ngandika

    Hai, aku tertarik karo model khusus sing diterbitake kanggo acara awan, aku pengin ngerti cara tuku, matur nuwun

  328.   Angela Maria Castellanos ngandika

    Aku pengin ngerti sandhangan apa sing kudu dakkanggo kanggo pesta ulang taun ing peternakan jam 6 awan, yen bisa nganggo celana sing elegan, blus warna utawa kanthi nada siji.

  329.   Judith ngandika

    Halo !!! Apa sampeyan bisa nuntun aku, aku arep menyang acara ibu ing papan sing mewah, mula tengah sore, apa sampeyan bisa menehi katrangan apa sing bisa dakanggo?

  330.   emy ngandika

    Halo! Apa sampeyan bisa nuntun aku? Aku arep ngrayakake 50 taun, dekorasi kamar ireng lan emas; Apa warna sing bisa tuku klambi?

  331.   Brandon ordinola gonzales ngandika

    Halo, apa sampeyan bisa menehi katrangan babagan klambi putih sing sepisanan kanggo omah-omah lan kepiye bisa tuku? ukuran apa? xfabor

  332.   Roxana ngandika

    Halo, sawetara dina aku bakal ngancik limalas taun lan aku ora ngerti carane macak, nyikat rambut, dandanan, kanthi ringkes aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake dina iku. tulung tulungana.