Gaya musim panas: wektu kanggo njupuk kathok cendhak saka lemari

Gaya musim panas nganggo celana pendek

Kabeh nuduhake manawa minggu iki kita bakal bisa seneng musim panas, sanajan kanthi resmi kita ora bakal mlebu musim iki nganti 21 Juni ngarep. Dadi, wektu kanggo nyopot kathok cendhak utawa kathok cendhak, kanggo nggawe gaya kaya sing saiki digunakake.

Celana pendek yaiku a klambi sing ana gandhengane karo musim panas, sanajan ana uga sing nganggo nalika musim salju. Sandhangan sing sampurna kanggo ngrasakake dina-dina sing paling apik dikombinasikake karo kaos, blus utawa kaos lan sandal utawa kaos. Apa sampeyan pengin ngerti kepiye carane nggawe?

Kaya biasane, saben dina Senen, kita nggunakake akun instagram mode beda kanggo nuduhake sangang tampilan karo sampeyan. Sembilan klambi musim panas kanthi sebutan umum: kabeh duwe kathok cendhak utawa celana pendek.

Gaya musim panas nganggo celana pendek

Tren

Kita bisa ngapresiasi tren sing beda-beda yen nganggo celana jinis iki. Celana pendek denim isih dadi salah siji sing paling populer nalika musim panas teka, nanging ing taun iki kathok cendhak waisted dhuwur digawe ing kain cahya kaya sprei. Sing paling apik, tanpa mangu-mangu, ngadhepi dina-dina sing paling panas.

Gaya musim panas nganggo celana pendek

Yen ndeleng macem-macem opsi kanggo nggabungake, kita uga kudu ngomong babagan rong tren. Sing pertama, inspirasi minimalis, ngajak kita nggabungake Kaos dhasar utawa kaos putih utawa ireng lan lengkap tampilan nganggo sandal utawa kaos sing rata kanggo kenyamanan sing luwih gedhe.

Tren kapindho ngajak kita nggabungake kathok cendhak kaos utawa blus sing inspirasi saka boho. Bisa uga kaos nganggo cetakan kembang lan / utawa kanthi detail modis kayata renda, ruffles utawa lengen klambi. Kanggo ngrampungake tampilan sampeyan, sampeyan mung kudu sandal tumit utawa medium-tumit, sandhangan sing paling apik kanggo sampeyan, lan aksesoris raffia.

Apa biasane nganggo celana pendek nalika musim panas? Utawa, apa sampeyan luwih seneng nganggo rok utawa klambi nalika sampeyan kepengin cekak?

Gambar - @whaelse, @bartabacmode, @dewahoya, @satriyaa, @ fleuron.paris, @komangtrisanthy, @lionseb, @auroraartacho


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.