Gaya ireng lan putih kanggo nyambut cuaca apik

Gaya ireng lan putih
Kepiye carane saben musim menehi inspirasi kanggo sampeyan gawe klambi ireng lan putih, kombinasi sing ora ngerti musim, gaya utawa mode. Kombinasi sing menang gampang banget kanggo nggawe kombinasi sing apik.

Tandem ireng lan putih mesthi pas, sanajan ing acara sing paling elegan; Anggere label ora ucapake liya, mesthine. Macem-macem sandhangan sing bisa ditemokake ing warna kasebut uga ndadekake kita luwih gampang nggawe klambi dhasar lan tren.

Nggolek tampilan off-road ireng lan putih? Ana potongan sing nggawe kita gampang nggawe kombinasi serbaguna, gampang adaptasi karo macem-macem kahanan sedina muput. Setelan irengContone, cocog kanggo nggawe tampilan profesional. Nanging ora mung ing kahanan kasebut sampeyan bakal bisa njupuk kauntungan.

Gaya ireng lan putih

Digabungake karo kaos putih, setelan kasebut dadi pilihan sing cocog kanggo nyenengake urip saben dinane. Kajaba iku, kita bisa njupuk kauntungan saka saben potongan kasebut kanthi kapisah kanggo nggawe klambi sing luwih santai. Nganggo jaket ireng nganggo jins putih lan gabungake celana nganggo sweter bergaris, kanggo menehi sawetara conto.

Gaya ireng lan putih

Jeans utawa chinos uga dadi pilihan utama ing taun iki. Pilih model dhasar lan gabungke karo ndhuwur sing kontras sing nambah gaya kanggo rasukan sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake lengen klambi bengkok, sulaman, utawa cetakan trendi kanggo entuk

Ngomong babagan cetakan trendi ... lukisan Vichy Dheweke ngidini kita mateni manuk loro kanthi watu siji ing musim iki. Pola iki minangka tren lan mula akeh klambi ireng lan putih kanthi pola iki. Goleki klambi gaya negara, jumpsuit utawa blus sing dicampur karo celana putih. Lan yen lukisan dudu sampeyan, coba goleki titik-titik polka klasik utawa titik-titik polka.

Apa sampeyan seneng klambi ireng lan putih utawa luwih seneng warna?

Gambar - @harperandharley, @komangtrisanthy, @lanakashu, @bartabacmode, @dewahoya, @dewahoya, Sarah christine, @komangtrisanthy


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.