Kesalahan dekorasi sing biasane kita lakoni

Kesalahan hiasan

Jagad dekorasi pancen beda-beda lan mesthi wae kita bisa dekorasi kanthi bebas, sanajan sejatine uga ana kesalahan umum sing kita lakoni meh ora disengaja. Sinau dekorasi ora mung ana gandhengane karo tren utawa rasa saben wong, amarga ana sawetara trik sing bisa mbantu kita nggawe ruang sing unik lan khusus.

Temokake sawetara saka kesalahan dekoratif sing paling umum sing biasane ditindakake bola-bali amarga pakulinan. Nalika dekorasi, kita kudu duwe pikiran sing mbukak kanggo ide anyar lan uga sinau babagan cara dekorasi anyar. Temokake kabeh sing sampeyan ora ngerti nalika nindakake dekorasi.

Tata letak sing ala

Kesalahan hiasan

Salah sawijining perkara sing kudu dideleng yaiku distribusi barang ing njero omah. Iki minangka salah sawijining perkara sing paling penting, wiwit a distribusi sing apik mbantu omah dadi fungsional awit kabeh katon sampurna. Kita kudu nggatekake papan sing ana lan perabot sing pengin diisi. Ide sing apik yaiku nggawe rencana kanthi distribusi sing beda sing pengin digawe lan nyoba karo dheweke. Kita uga bisa motret lan takon marang kanca-kanca supaya bisa ndeleng apa sing dirasakake nalika tata-tata omah, amarga dheweke bakal ndeleng prekara liya saka perspektif liyane. Uga inspirasi karo ide majalah, amarga nggawe tata letak sing apik lan trendi.

Ora ngerti carane nggedhekake spasi

Nggedhekake papan dekorasi

ing Spasi sing jembar mesthi luwih nyenengake. Salah sawijining masalah utama omah kanthi suwe yaiku ruang sing kebak barang lan kayane cilik. Werna cahya minangka sentuhan utama, amarga bisa nambah papan, nanging sampeyan uga kudu nggunakake kaca kanggo nambah cahya. Mirror ing jejere windows utawa ing ngarepe nggawe cahya dadi luwih akeh.

Kabeh dipasang bareng

Kesalahan liyane umum banget yaiku nggabungake kabeh ing ruang. Kadhangkala kita mikir manawa luwih gampang nggabungake kabeh, nanging sing sejatine nggawe ruang dadi bosen lan tanpa kepribadian. Iku mung menehi kesan yen kita ora ngerti babagan dekorasi utawa ora ngganggu. Dadi luwih becik milih telu utawa loro warna lan tetep dadi siji, yaiku sing utama. Kajaba iku, saiki uga umume nyampur pola.

Kelet kanggo siji gaya

Gaya campuran ing dekorasi

Sampeyan mung bisa tetep nganggo siji gaya kanthi milih tombol banjur nambah kabeh. Nanging luwih becik milih sawetara lan nyampur kanthi cara sing alus, sanajan salah sijine kalebu sing utama. Dadi goleki inspirasi amarga gaya iki bisa dicampur, kaya gaya modern lan industri, deso lan modern Lan terus nganti tanpa wates.

Tancepake kabeh ing tembok

Umume wong nyelehake perabotan cedhak tembok kanggo ngirit ruangan, nanging yen kamar jembar bisa uga ditinggalake sawetara barang sing beda. A) Nggih kita bakal nggawe swasana sing luwih santai. Kita ora prelu duwe prabotan kanthi susunan sing padha, amarga bisa diganti kanggo nggawe ruang anyar saben wektu. Sampeyan kudu ngecor cetakan kanggo seneng-seneng dekorasi.

Lampu saka ndhuwur

Lampu kanggo dekorasi

Kesalahan liyane sing digawe yaiku nggunakake lampu mung saka ndhuwur. Muter lampu mbantu nggawe ruangan sing luwih anget lan ing sawetara wilayah lan prabotan katon luwih apik. Gunakake lampu tembok nganggo sconce lan uga lampu lantai.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.