Pil KB

Wanita sing duwe pil KB

ing pil KB yaiku cara supaya ora meteng paling umum ing antarane wanita ing masyarakat kita. Saliyane ngindhari meteng, uga ditrapake supaya ora lara, kanggo ngatur menstruasi lan uga kanggo ngatasi masalah kulit.

Kapan kudu ngombe pil KB?

Pil KB kudu dijupuk saben dina ing wektu sing padha, Kanthi cara iki sampeyan bisa nggawe pakulinan sing apik lan luwih angel yen sampeyan lali. Akeh wanita nyetel weker ing jam tangan utawa ponsel kanggo ngelingake yen kudu ngombe pil kontrasepsi lan mula lali karo pikiran sing ora ana sing bisa nyebabake masalah serius.

Kepiye yen aku lali ora ngombe pil KB?

Yen aku kelalen pil KB, apa aku bisa meteng? Ana akeh keraguan babagan pitakonan iki, nanging bakal nyoba mangsuli sampeyan kanthi cetha.

Minangka aturan umum, yen ana sebab apa wae sampeyan lali ora ngombe pil utawa sampeyan ora bisa, nanging sampeyan kelingan sadurunge 12 jam kliwat, Sampeyan njupuk sanalika sampeyan ngelingi utawa bisa lan ora bakal ana masalah. Yen ing siklus sing padha, sampeyan asring lali utawa ora ngombe pil kontrasepsi luwih saka sedina, luwih becik nggunakake sawetara jinis metode penghalang ing hubungan seksual, kayata kondom, nganti periode sampeyan mandheg. Yen ora, sampeyan duwe risiko meteng yen sampeyan ngalami dina subur.

Ing kene sampeyan duwe kabeh informasi babagan kedadeyan yen sampeyan ora njupuk pil anticonceptive.

Artikel sing gegandhengan:
Dina subur

Apa pil bisa diilangi saka awak?

Bocah-bocah wadon sing ngombe pil KB

Sanajan sampeyan ora nate lali ngombe pil, yen sampeyan nandhang lara contone karo gastritis utawa gastroenteritis lan mutah, bisa uga iki diusir saka awak yen sampeyan wis rampung sadurunge wis kliwat sejam sawise ngombe.

Yen kedadeyan kasebut, sampeyan kudu ngenteni rasa ora nyaman kanggo njupuk obat liya lan yen kedadeyan sing padha kedadeyan maneh lan ora duwe jinis virus weteng, bisa uga pil sing nyebabake masalah kasebut.. Hormon ing pil KB bisa nyebabake mual, muntah, lara jantung, utawa diare.. Yen rasa ora nyaman sacara kasebut terus-terusan utawa asring banget, sampeyan kudu menyang dhokter kanggo nunjukake cara kontrasepsi sing cukup.

Nanging aku bakal ngobrol kanthi luwih khusus babagan topik iki.

Pil apa sing sampeyan gunakake?

Sampeyan kudu ngerti jinis pil apa sing sampeyan gunakake kanggo ngerti tumindak sing bener yen sampeyan lali ngombe, amarga gumantung yen sampeyan njupuk pil kontrasepsi gabungan utawa pil progesteron. Bedane utama ing rong pil iki yaiku pil progesteron ora ngemot estrogen.

Pil progesteron dijupuk saben dina tanpa istirahat, lan pil kombinasi dikonsumsi saben dina suwene 21 dina banjur kudu ngaso 7 dina tanpa ngombe.

Pil kontrasepsi gabungan

Pil kontrasepsi

Pil kontrasepsi gabungan, kaya sing wis dakkandhani, sampeyan kudu ngombe sajrone 21 dina banjur mandheg suwene 7 dina, yaiku nalika sampeyan mandheg. Sawise 7 dina rampung (ora preduli apa pendarahan kasebut kurang saka sawetara dina) sampeyan kudu miwiti siklus kasebut 21 dina ngombe pil. Sampeyan kudu mesthi ngombe pil ing urutan sing bener lan ing wektu sing padha saben dina, nanging elinga yen sampeyan bisa duwe kisaran 24 jam sing bisa dijupuk.

Apa sing kedadeyan yen aku lali ngombe pil kombinasi?

Yen sampeyan lali ora ngombe pil saka bagean siklus utawa miwiti bungkus ing dina kaping 8 sawise ngrampungake paket sadurunge, sampeyan ora bakal dilindhungi saka meteng. Sanajan ora perlu nggunakake kontrasepsi tambahan, kudu ngombe pil langsung (sanajan tegese njupuk rong pil kontrasepsi ing sedina) lan sampeyan kudu terus njupuk sisa pil kanthi cara sing padha.

Kepiye yen aku lali ora ngombe pil loro utawa luwih?

Yen sampeyan lali ora njupuk loro utawa luwih pil utawa miwiti bungkus anyar ing dina kaping 8 utawa 10 sawise ngrampungake bungkus sadurunge, sampeyan bakal meteng. Sampeyan kudu langsung njupuk pil sanajan tegese njupuk rong pil sajrone sedina. Nanging aja ngombe pil sing padha lali, yaiku aja nganti 4 pil sajrone 4 dina lali. Banjur terusake ngombe pil kanthi normal. Nanging sampeyan kudu ngati-ati kanggo nyegah hubungan seksual kayata panggunaan kondom.

Yen sampeyan lali ora ngombe pil sajrone minggu pertama bungkus lan yen sampeyan nindakake hubungan seks tanpa lindhung sajrone 7 dina kepungkur, sampeyan uga bakal ngandhut. Sampeyan kudu menyang GP yen ora mangu-mangu apa sing kudu ditindakake.

Artikel sing gegandhengan:
Cara nggawe periode sampeyan luwih cepet

Pil kontrasepsi progesteron

Pil KB

Pil kontrasepsi progesteron dijupuk saben dina tanpa istirahat. Sampeyan kudu ngombe kanthi urutan sing bener, nanging ing kasus iki yen lali ora njupuk pil, sampeyan mung kudu 3 jam kanggo ngombe pil kanthi ora sengaja (ing pil gabungan 12 jam lan uga sawetara progesteron, nanging sampeyan kudu mriksa leaflet kanggo ngerteni), Yen wektu iki sampeyan ora bakal dilindhungi saka meteng.

Kepiye yen sampeyan lali ngombe pil nanging sampeyan wis siyap?

Yen sampeyan lali ngombe pil, nanging sampeyan isih ana telung jam (utawa 12 gumantung saka merek), sampeyan bakal dilindhungi saka meteng, mula ora bakal kuwatir yen wis nindakake hubungan tanpa lindhungan amarga ora ana jinis kontrasepsi darurat sing dibutuhake. . Yen sampeyan kelakon, sampeyan mung kudu njupuk pil yen wis setuju lan terus ngombe pil kaya biasane (sanajan sampeyan kudu ngombe rong pil ing dina sing padha).

Apa sing kedadeyan yen aku lali ora ngombe pil?

Yen wis luwih saka telung (utawa rolas jam ing sawetara pil jinis iki), sampeyan ora bakal dilindhungi saka meteng. Yen duwe hubungan seksual, sampeyan kudu nggunakake kondom sajrone rong dina sabanjure. Yen sampeyan ngelingi ngombe pil, coba langsung njupuk pil tambahan, tanpa pil sing lali, terusake pil kanthi normal.

Yen sampeyan lali ora ngombe pil lan ora nindakake proteksi ing wektu kasebut, sampeyan bisa uga bakal ngandheg.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

914 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   andrea ngandika

    halo, sejatine iku konsultasi sawise cuti 7 dina, aku kudu miwiti ngombe pil dina Minggu lan aku miwiti 2 dina mengko (Selasa) apa aku dijamin? Apa sampeyan bakal mangsuli yen ora, apa sing kudu aku lakoni wiwit saiki, matur nuwun kanthi sanget

  2.   yasbel ngandika

    Yen ing wulan aku lali kaping 2, nanging esuke aku njupuk 2 lan kedadeyan kaping 2 ing wulan iku kedadeyan
    ora ana meteng

  3.   maria del mar osuna perez ngandika

    Halo kanca, aku kuwatir banget. Wis 2 taun nggunakake kontrasepsi lan iki durung nate kedadeyan karo aku, haidku wis teka 6 dina sadurunge aku melu. Iki bisa kelakon.

    1.    YOLANDA ngandika

      Ana kedadeyan sing padha karo aku, aku duwe limang pil kanggo ngrampungake siklus iki lan aku isih getihen wiwit wingi ... lan kuatir, aku ora ngerti apa aku kudu terus ngombe pil utawa ora. Ana sing bisa tulungana aku.

      1.    Maria Jose Roldan ngandika

        Pil kasebut kudu dikonsumsi kaya dhokter. Yen getihen sampeyan rumangsa ora umum, bukak dhokter. Salam!

  4.   Files ngandika

    Kepiye yen aku lali ora ngombe pil, nanging sadurunge nindakake kelamin sadurunge? Aku mesthi ngombe pil nanging wektu iki wis kliwat lan aku kelingan ngombe sawise jam 12 awan.

    1.    ana ngandika

      hello kanca, ami ma kedadeyan padha karo sampeyan, nanging aku njaga hubungan ing dina Minggu lan dina Selasa sabanjure aku ovido ngombe pil ana kemungkinan bisa njupuk konteks hamil sanalika bisa

      1.    Lazaro ngandika

        Pungkasane, apa kedadeyan sing lali pil?

    2.    melissa ngandika

      Halo cah wadon! , jenengku melissa Aku ora duwe wangsulan masalah sampeyan nanging aku pengin ngerti apa sing kedadeyan karo sampeyan amarga kedadeyan sing padha karo aku!
      Aku pengin sampeyan mangsuli sadurunge, matur nuwun kanthi sanget.

      1.    chuchi ngandika

        Bocah-bocah wadon apa pungkasane crita, wangsulan!

  5.   diana ngandika

    Aku ngombe pil yasmin 6 wulan kepungkur wulan iki, aku wiwit ora ngombe amarga aku nindakake 3 dina sawise dina sing bener yaiku sawise dina haid.
    uga aku lali karo 3 dina berturut-turut ing minggu kapindho kanggo miwiti kothak.
    Sanalika aku kelingan (4 dina mengko) aku njupuk kabeh, nanging aku ora ngerti yen aku apik
    Aku pengin ngerti apa sing disaranake sampeyan yen njupuk kabeh pil bebarengan lan nglarani awak?
    Kepiye yen dikira aku duwe risiko meteng?

  6.   ADRIANA ngandika

    Aku KONTRAKTIF Nanging siji dina lali aku duwe hubungan sadurunge aku bisa meteng?

  7.   mriksa ngandika

    Halo! Iki pertama kaline ngombe pil KB. Apa sing bakal ditindakake yen ditindakake seminggu sawise haid, apa bisa digunakake? utawa aku bisa ngandheg luwih cepet? Utawa kepiye supaya aku bisa nindakake proses kasebut? Utawa apa aku kudu ngenteni nganti tekan wektu sewulan?

  8.   melissa ngandika

    Halo, pitakonane: sawise istirahat 7 dina, aku wiwit ngombe pil rong dina mengko. Tinimbang dina Slasa Kamis, apa aku ditutupi? Matur nuwun kanthi sanget!

  9.   Kary ngandika

    Halo, aku pengin takon. Aku lali njupuk 3 dina berturut-turut lan dina katelu teka. Apa sing kudu aku lakoni? Aku terus ngombe, njupuk bebarengan utawa aku lunga, tulung aku ngenteni tanggepanmu.

  10.   dessi ngandika

    Halo, aku kudu ngombe pil pungkasan dina Senen lan miwiti sesi nanging amarga lelungan aku tuku kaja lan njupuk telu maneh supaya haidku ora mudhun ing perjalanan kasebut saiki aku kudu ngenteni haidku lan miwiti liyane Sawise 7 dina wiwit pungkasan utawa kepiye carane daklakoni, matur nuwun

  11.   mil ngandika

    Aku bisa meteng yen kudu miwiti pil pil mengko dina Senen, aku ora miwiti lan aku duwe hubungan seks ing dina Selasa lan aku mesthi durung terus njupuk. lan periodeku rampung dina Senen sing padha

  12.   yaenia ngandika

    Aku mandheg ngombe pil sewulan kepungkur lan aku ora duwe hubungan seksual sing dilindhungi, pasanganku dadi siji ing jero, nanging aku sing ngilangi mani, bisa uga kabeh ora metu lan aku bisa ngandheg.

  13.   Viviana ngandika

    Aku njupuk yazmin rong taun kepungkur 2 wulan kepungkur, aku hamil, nanging aku kelangan nalika njupuk maneh, nanging aku duwe pengawasan, aku lali 2 pil lan luwih saka 12 jam wis kliwat lan aku duwe hubungan sing ora direksa karo pasanganku dheweke rampung Apa kasempatan kanggo ngandut?

  14.   Laura ngandika

    Aku lali ora ngombe pil rong dina berturut-turut, nanging dakombe ing kalorone, sadurunge jam 12, nanging banjur lali ora njupuk lan ngombe sawise jam 12, apa sing bisa kedadeyan? Apa dibatalake sewulan pil utawa kaya ngono?

  15.   Kary ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, apa sing kedadeyan yaiku dina iki aku kudu njupuk pil pungkasan saka kothak 21 lan aku ilang mula aku ora bisa ngombe .. sesuk aku miwiti karo istirahat 7 dina, keraguan sing dakkarepake yaiku yen aku bisa hamil lan yen aku kudu miwiti kothak liyane dina Kemis kaya biasane aku utawa aku kudu maju sedina ??????

    1.    Barbie ngandika

      Halo, aku duwe pitakon dina Setu, aku kudu ngrampungake pil Bellaface pungkasan sing nggawa 21 Aku lali lan njupuk nganti Minggu 24 jam mengko, aku ora ngerti apa aku kudu miwiti njupuk dheweke ing dina Minggu utawa Senin amarga dijupuk maneh ing dina kaping 8

  16.   Luisa ngandika

    Aku lali karo rong pil keajaiban aku banjur njupuk obat-obatan sing cocog karo aku nalika semana, nanging aku duwe sesambungan sing ora dilindhungi, aku bakal ngandheg, yaiku wolung dina kepungkur

  17.   victoria ngandika

    Aku duwe 4 dina nalika berhubungan seks lan ora njupuk pil utawa nggunakake kontrasepsi apa wae, pitakonane aku yaiku yen isih bisa nindakake apa-apa? Aku kuwatir banget yen isih ora gelem meteng amarga bocah cilik, apa sing kudu daklakoni?

  18.   Macarena ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil luwih saka 3 taun, nanging aku duwe jinis lan aku lali ora ngombe pil udakara 3 dina lan dina sing padha nalika aku ngobrol ing wayah wengi aku njupuk kabeh telu
    Ono opo ??
    Apa ana risiko sing padha ??

  19.   yuliana ngandika

    Aku pengin ngerti yen mung nganggo pil, aku bakal ora meteng ... .. sepira amane cara kontrasepsi iki .. ..

  20.   yuliana ngandika

    Pil bisa njamin yen aku ora bakal hamil, sanajan nuroni kaping papat saben wulan, lan aku njupuk pil siji utawa rong jam mengko, nanging kepiye yen ngombe sadurunge, luwih becik ngombe pil luwih cepet utawa mengko?

  21.   carolina ngandika

    Halo, piye kabare, aku duwe pitakon, aku ngombe pil Yasmin, minggu kepungkur aku ngrampungake siklusku, dina Selasa minggu aku miwiti njupuk dina Rebo, kancaku ejakulasi, minggu semana aku njupuk jam 8 bengi nanging wingi aku lali njupuk sawise 12 jam lan aku ora njupuk lan njupuk nganti udakara 8 bengi iki, pitakonku apa ora duwe efektivitas sing padha? lan apa ana risiko meteng?

  22.   Patricia ngandika

    Hai…
    Sejatine, sejatine aku njupuk Feminol 20 sewulan, nanging apa sing kedadeyan karo aku? kelakon aku lali bab 28 dina iki lan aku wis 5 dina tanpa njupuk, pitakonku: Apa prelu aku miwiti aturan kasebut, njupuk pil kaya wulan kaping pisanan aku wiwit ngombe ? Tulung aku butuh wangsulan. Matur nuwun

  23.   luisa madinah ngandika

    Ing minggu 2 aku lali pil, esuk aku njupuk loro sekaligus, ing minggu sabanjure aku lali wong liya lan aku njupuk wong loro sekaligus, aku ora duwe proteksi nalika minggu ngaso, aku duwe periode nanging teka sithik banget. apa aku duwe risiko meteng?

  24.   mari sanchez ngandika

    Aku wiwit ngombe pil saben dina sing duwe 28 pil lan wiwit ngombe saben dina tanpa dilalekake sedina wae nanging ora njupuk ing wektu sing pas, apa aku bisa ngandut?

  25.   Carlos ngandika

    Halo, pacarku, aku lali ora ngombe pil suwene rong dina. 3 dina sabanjure, dheweke biasane ngombe pil lan awake dhewe nuroni, aku ejakulasi ing njero, apa risikone?
    Dheweke ngandhani yen dheweke mikir ora ana sing salah amarga wis ngombe pil suwene 3 taun lan mikir ora ana risiko? Dheweke isih subur. 3 dina wis kliwat.
    Matur suwun kawigatosan

  26.   anonim ngandika

    Halo, aku njaluk tulung karo aku pitakon, aku njupuk pil kontrasepsi lan dina Minggu kaping pisanan aku lali ora njupuk ing wektu sing padha kaya biasane sing daklakokake nganti jam pungkasan lan x bengi aku ora duwe proteksi ing dina esuk aku njupuk ing wektu sing padha kaya biasane aku pengin ngerti apa aku duwe risiko meteng. Muga-muga sampeyan bisa mbantu aku, matur nuwun

  27.   Marcela ngandika

    Halo, aku pengin takon babagan pil kontrasepsi, aku lali ora njupuk dina Kemis lan Jumuah lan dina Setu iki nalika arep njupuk, aku sadhar, aku njupuk 2 saurutan amarga 3 katon akeh kanggo aku, nanging saiki aku kelangan getih, apa biasane? opo sing tak lakoni Apa aku terus njupuk nganti blister rampung? Matur nuwun Marce

  28.   Andreina ngandika

    Halo, aku njupuk minesse lan aku wis ngombe udakara 2 taun, kepiye yen aku njupuk 28 pil ing blister iki, ngrampungake pungkasan dina Kemis lan wingi dina Jumuah aku lali njupuk pil pertama saka blister sabanjure lan aku njupuk iku dina iki. Aku kudu piye? Ngenteni 8 dina, utawa apa aku ngenteni ngrampungake blister iki lan miwiti sabanjure.?

  29.   stefy ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku wis ngonsumsi pil kanggo 1 minggu 3 dina. Dina kaping 4 aku lali ora njupuk pil lan aku nate sesambungan lan sesuk aku kelingan 19 jam mengko lan aku njupuk altiro. Apa ana ana risiko meteng? Aku butuh wangsulan sing cepet.

  30.   anonim ngandika

    hello, aku njupuk ladyten 35; Apa sing kedadeyan yaiku sesuk aku kudu njupuk pil pungkasan nanging aku ilang, apa prelu aku ngombe? utawa mung ngenteni kapan aku kudu miwiti kothak liyane?
    matur nuwun !!

  31.   andrea .. ngandika

    Aku ngerti yen sawise haid aku mesthi miwiti pil kmo .. Aku miwiti ing dina Minggu aku njupuk nganti Kamis dina Jumuah aku duwe sesambetan lan dina iku aku lali. Aku sadhar dina sabanjure dina Setu .. lan ing putus asa aku lunga lan aku tuku pil sedina !! Ngitung dina wiwit dina wiwit menstruasi nganti dina sing lali, 11 dina kliwat ... apa aku duwe risiko hamil? manawa ing jam-jaman sing tanpa proteksi apa bisa kedadeyan? Aku wedi banget ..

  32.   yanet mendoza ngandika

    Yen lali ora ngombe pil suwene 6 dina lan saya ngalami pendarahan…. Saliyane ora lunga karo gym, apa sing sampeyan saranake kanggo aku? Yen aku ora duwe hubungan seksual, apa sampeyan njaluk supaya aku njupuk pil dina liyane?

  33.   Ana Maria ngandika

    Halo, aku kuwatir banget, aku miwiti kothak yasmin ing dina Selasa kepungkur, aku ngombe obat biasane nganti dina Kamis, aku kelalen dina Jumuah lan Setu yaiku dina 5 lan 6, banjur dina Minggu tanggal 7 aku kelingan lan njupuk kalorone lali jam telu awan, nanging aku duwe hubungan seks ing wayah wengi jam 8 bengi tanpa proteksi, banjur terus njupuk pil ing wektu sing wis ditemtokake, aku kuwatir banget, apa aku bisa ngandut? Apa sing bisa ditindakake minangka metode darurat? Matur nuwun

  34.   Roxana ngandika

    Aku nembé ngombe pil wiwit tanggal 7 Mei lan tanggal 13, aku lali ora ngombe, wis 2 dina tanpa njupuk obat-obatan, aku lali amarga lelungan, ora ngerti apa sing kudu ditindakake lan yen wis intim aku bakal dadi meteng

  35.   Francisca ngandika

    Halo, aku kuwatir banget amarga sawise haid aku kudu miwiti kothak kontrasepsi anyar, nanging aku ora njupuk nomer 4, kudune dijupuk dina Kemis lan njupuk dina Jumuah. Wektu ngombe pil yaiku jam 10 wengi. Dina Jumuah aku njupuk 2 rapat jam 10 lan dina Setu esuk karo pacarku sing wis padha pacelathon. Pitakonku, apa kemungkinan hamil amarga lali pil ing minggu kapisan lan adoh, wis nindakake hubungan seksual?

  36.   eugenia ngandika

    Hai, aku rada kuwatir ... Aku wis ngombe pil KB meh 2 taun… wulan iki aku lali ora njupuk rong pil pungkasan ing minggu kaping loro, nanging aku sadhar sawise dina iku, mula saya kelangan getih kaya wis jamane., nanging isih kari luwih saka seminggu. Sing paling kuwatir karo aku yaiku seminggu wis kliwat wiwit aku miwiti kerugian kasebut lan durung sirna; lan dheweke uga ora mudhun. Lan ora nate, apa aku ngalami periode sing dawa lan akeh banget. Tulung tulung aku utawa critakake supaya bisa nuntun aku supaya bisa kedadeyan. Matur nuwun sanget

  37.   Lanes ngandika

    Halo! Sasi iki, aku ngombe pil kanthi beda-beda amarga jam kerja, aku lali ora njupuk 2 lan aku njupuk dheweke diterusake nalika aku kelingan, banjur ing wayah sore aku njupuk obat kasebut kanggo dina kasebut dina sabanjure kanggo aku Periode lan isih ana 11 tembakan, saiki isih kari 5 lan suwene wis seminggu ... apa biasane? Apa bakal bali nalika siklus rampung? Utawa aku mandheg njupuk lan wiwit nalika haidku teka? akeh lara panggul sajrone minggu iki lan durung nate kedadeyan !!

  38.   Gabriela ngandika

    hello aku pengin sampeyan mangsuli sanalika bisa. periode njupuk pil yasmin, dina Senen tanggal 25 lan Selasa tanggal 26 aku lali njupuk ing dina Rebo aku njupuk. Apa sing kudu aku lakoni, apa aku bisa ngandut yen aku duwe hubungan seks? Matur suwun sadurunge

  39.   Gabriela ngandika

    Aku maneh wiwit pungkasan periode nalika lali ora njupuk pil

  40.   vanessa ngandika

    Aku ngombe pil pertama dina esuk jam 8 02:8 lan sing liyane meh lali lan dakombe jam 10:XNUMX esuk yen ana risiko meteng sajrone menit kasebut.

  41.   romina ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil Yasminel udakara telung taun, jebule tanggal 29/05 aku wis berhubungan seks, lan bengi iku aku ora njupuk pil, aku nembe sadina nalika arep njupuk dina iku, yaiku udakara udakara 24 jam kepungkur utawa luwih, apa aku risik meteng? Apa sampeyan males email? Muga-muga wangsulan sanalika !!! Ngambung

  42.   Teresa ngandika

    Sugeng siang, aku ngombe pil suaveuret 7 taun kepungkur, 3 minggu kepungkur aku wiwit ngombe rifampisin lan aku lali ora njupuk 2 pil saka blister, haidku teka ing dina kaping telu, sanajan ing dina iku uga aku terus nganggo blister. blister rampung 7 dina suwene wektu aku durung teka (tekan 2 minggu kepungkur ing tengah blister) lan dina iki kanthi teori tanpa wektu, aku kudu miwiti nganggo blister liyane, apa sing kudu aku lakoni? Aku miwiti tanpa wektu teka?
    Gracias

  43.   Maria jose leon tello ngandika

    Hai, aku njupuk pil lan aku kecelakaan, amarga cocog karo aku njupuk jam 23:30 lan njupuk dina esuk jam 10:00 esuk.

  44.   anonim ngandika

    Halo, topik kasebut yaiku dina Jumuah tanggal 29, aku kudu ngombe pil lan aku lali, yaiku dina Sabtu kepungkur jam rolas jam wis valid. Aku njupuk dheweke 3 jam mengko. Goleki dina Jumuah lan Setu bareng.
    Apa ana kemungkinan yen dheweke isih ngandheg ing kana?

  45.   melani ngandika

    Halo, aku duwe hubungan seks tanpa nglindhungi rong dina sawise ngrampungake kothak pacar nomer telu, nalika aku arep lunga ... apa aku duwe resiko ???

  46.   Nikol ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa kemungkinan hamil sajrone cuti 7 dina saka pil kontrasepsi. (Aku njupuk cyclidon udakara 5 taun kepungkur)

  47.   Eli ngandika

    Halo, dina Setu aku duwe hubungan pertama karo pacarku, aku njupuk diane 1 udakara 35 wulan kepungkur lan ing minggu sadurunge aku lali siji utawa loro pil, sing dakwenehake sanalika aku sadhar lan njupuk 5 rasa. , pacarku ngurus awake dhewe nanging ora ngerti yen aku duwe kondom kanthi bener, sawise aku lali minggu kepungkur biasane pil biasane, dina Senen aku rampung pil lan dina iki aku weruh sithik debit aku bakal duwe ovulasi ??? Apa aku bakal ngandut ??

  48.   alyx ngandika

    Iki pertama kaline ngonsumsi pil KB lan aku lali ora ngonsumsi akeh pil KB, nanging aku durung duwe hubungan seks nalika durung ngombe, nanging ing sawijining dina aku lali njupuk lan aku wis nuroni bojoku lan rampung ing njero batin aku duwe 2 wulan yen bayi lan esuke aku njijiki apa bisa uga aku ngandheg?

  49.   mary ngandika

    Halo, masalahe yaiku dina Setu tanggal 13 aku kudu ngombe pil jam 9 bengi lan aku kelalen, yaiku dina Minggu pungkasan jam rolas jam iku bener. Aku njupuk dheweke 3 jam mengko. Coba njupuk dina Setu jam 12 awan
    Apa ana kemungkinan yen dheweke isih ngandheg ing kana?

  50.   MARTA ngandika

    Aku lali njupuk, ana masalah lan njupuk sawise rong dina, rong pil sing aku ngerti yen aku wis mandheg njupuk sedino

  51.   maria ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen duwe risiko yen njupuk rong pil kontrasepsi ing dina sing padha yen ana ... 40 menit sawise njupuk pil aku pengin mutah ... apa sing kedadeyan yaiku muntah teka menyang cangkemku lan nguntal, nanging nalika dakanggo muntah ing tangane meh padha wae .. lan aku wedi, mula aku njupuk pil liyane .. lan njupuk 2 jam sawise jadwalku sing biasane

  52.   ngyakinake ngandika

    halo aku nati
    Aku duwe jatah lan kaping pisanan aku ora nggunakake proteksi nanging ing dina sing padha aku njupuk rong pil kontrasepsi ing wektu sing padha aku njupuk amarga aku ora ngerti cara nggunakake nanging sawise 6 dina suwene aku teka. ngandut lan aku wedi yen aku mung bocah cilik

  53.   mariana gonzales ngandika

    Kepiye yen wiwit ngombe pil kontrasepsi tanpa menstruasi ???

  54.   cel ngandika

    Halo, pitakonku kaya ing ngisor iki ... Aku wis ngombe pil kanthi rutin, njupuk mileva35, njupuk kabeh kothak lan duwe cuti 7 dina, aku kudu miwiti dina Minggu lan wiwit dina Senen lan saiki pil pungkasan dina Setu lan dina Minggu aku miwiti kothak liyane, ana kedadeyan? Aku bisa ngandheg kaya iki ... lan liya-liyane saben wulan aku lali njupuk pil lan njupuk bareng karo sing sabanjure, yaiku , ana kedadeyan

  55.   F ... ngandika

    Dina iki dina kaping 8ku sawise istirahat 7 dina, aku ora njupuk pil pisanan saka kothak sabanjure, aku ora bisa tuku. Apa sing kedadeyan yen aku miwiti kothak anyar sesuk, yaiku tanggal 9? Utawa aku njupuk loro?

  56.   Maria ngandika

    Aku wis ngombe pil lan sawise ngaso dina aku njupuk pil pertama bungkus anyar udakara 14 jam telat. Aku wis nuroni sadurunge lan nalika istirahat. Apa ana risiko meteng? Aku kudu piye?

  57.   Andrea ngandika

    Halo, pitakonku kaya ing ngisor iki: Aku ora mandheg ngombe pil kontrasepsi sawetara wulan, nalika ngombe maneh, aku lali 3 pil pertama banjur sawetara sajrone sewulan nalika aku duwe 4 pil kanggo ngrampungake, aku haid lan aku wis rampung ora njupuk pil sing isih ana, banjur aku miwiti kothak kaping 2 lan ing minggu kapindho aku lali 5 dina saurutan kanggo njupuk pil lan dina kaping 5 ana getihen cilik
    Aku bakal meteng .. ?????? Kanthi cepet, apa sing kudu aku lakoni kanggo 5 pil sing lali?

  58.   mariana ngandika

    halo, pitakonku kaya ing ngisor iki:
    Aku kudu miwiti kothak femelle anyar dina Senen, dina iku aku njupuk pil, nanging dina Selasa aku lali njupuk lan nindakake hubungan seksual tanpa proteksi, mula dina Rebo aku mutusake njupuk kontrasepsi darurat (postinol 2) lan aku njupuk pil femele lan terusake. Apa bisa meteng?

  59.   leonela ngandika

    Halo, pitakonanku yaiku: Aku wis ngombe pil suwene telung taun lan ora lali, telung dina kepungkur aku lali lan ngombe jam 22. Apa aku duwe risiko meteng? Matur nuwun

  60.   claudia ngandika

    Halo, pitakonku apa aku mandheg ngombe pil rong dina sadurunge masa subur, apa ana kemungkinan meteng?

  61.   Natalia ngandika

    Hai, iki sejatine konsultasi sawise cuti 7 dina. Aku kudu miwiti pil nalika dina Senen lan aku durung miwiti. Apa aku bisa njupuk dina Rebo? utawa liya apa sing kudu aku lakoni

  62.   cecilia ngandika

    Halo, aku wis njupuk diane 2 suwene 35 minggu, aku lali ing sawijining dina, lan esuke aku njupuk kalorone, banjur aku duwe sesambungan, banjur aku lelungan lan lali aku ora njupuk, saka kana aku wis 4 dina q aku ninggalake dheweke, lan saiki aku ngalami pendarahan kaya jamane !! Aku kuwatir, iki umume dakcritakake ......

  63.   cecilia ngandika

    bisa uga aku ngandheg ....

  64.   Andrea ngandika

    Hello!
    Aku lali ora njupuk pil 2 dina lan njupuk ing dina 3 (kabeh 3 bebarengan, yaiku nalika aku sadhar yen aku lali), iki ing minggu pisanan lan aku ngerti yen aku lali dina kaping pisanan ing minggu kaping 2, iku nalika njupuk kabeh 3 pil bebarengan.
    Masalahe yaiku ana getih cilik sing metu lan aku duwe hubungan seks nalika njupuk 3 pil bebarengan.

    Pitakonku yaiku apa aku kudu terus ngombe kanthi rutin utawa yen getih sing tiba tegese wiwitan haid lan aku ora kudu terus njupuk.

  65.   matur nuwun ngandika

    Hai, aku nggunakake kontrasepsi lan aku lali sawijining dina, nanging aku langsung njupuk. Aku sadhar, nanging aku sadhar nalika dina Jumuah lan sedina sadurunge aku nindakake hubungan seks, apa aku bisa ngandheg? Tulung jawab, aku sibuk

  66.   jazmin ngandika

    Hai, aku kuwatir njupuk pil b pil kaping pindho ing 7 dina, mula aku pengin ngerti apa risiko sing bakal ditrapake lan apa sing bakal kelakon karo periodeku .. matur nuwun

  67.   karen ngandika

    Halo, aku ora ngombe pil 21 (Setu), istirahat 8 dina, kaya-kaya wis ngombe lan miwiti bungkus anyar (Minggu), wolung dina mengko aku wis berhubungan seks (sawise dina Minggu), apa ana kemungkinan aku meteng?

  68.   Maria ngandika

    Halo, sampeyan ngerti aku mandheg ngombe pil, aku mung njupuk kothak, mandheg njupuk, haidku pas 5 dina sawise aku mandheg njupuk, aku ora terus njupuk pil nanging ora duwe hubungan maneh, ing kana apa ana risiko meteng? Aku wis duwe 15 dina tanpa njupuk. Matur Nuwun !!

  69.   linda ngandika

    Halo, aku duwe hubungan seks tanpa nglindhungi dina iki, lan dina iki aku wis entek saka dosis pungkasan pil, iki minangka dina sing aku arep ora aktif ... apa aku duwe risiko hamil ??? Tulung wangsulan karo msnku

  70.   mara ngandika

    Hai, aku kudune wis rampung ngombe pil dina Kemis dina iki, nanging wingi aku salah njupuk nalika miwiti bungkus sabanjure

  71.   Angie ngandika

    Halo .. Aku pengin takon apa aku duwe risiko yen lali njupuk pil, aku ora nate hubungan seks nanging yen ngono, nanging aku bakal duwe

  72.   jose ngandika

    halo, aku lali ora njupuk 3 pil banjur njupuk bareng, dina esuk aku dadi nesu nanging sithik ...

  73.   antoinette ngandika

    hello, aku lali njupuk pil, feminol 20 72 jam kepungkur, aku ana ing minggu pertama siklus lan dina iki nggawe aku rasane ora ngerti apa sing kudu tak lakoni, arep njupuk pil saka wadhah anyar saiki utawa terus nganggo kothak sing padha njupuk 1 saben 12 jam utawa ngenteni?

  74.   Jose D ngandika

    Halo, aku telat njupuk pil siklus pertama, (aku njupuk jam 9 wengi lan njupuk jam 11.45:XNUMX) karo pacarku sing wis nuroni sedina sadurunge ing minggu istirahat, apa aku bisa meteng? Njupuk pil mengko? Apa aku kudu ngurus awake dhewe minggu iki?

  75.   romina ngandika

    Halo !!! Aku lali ora njupuk pil mlathi 12 jam kepungkur. apa ana risiko yen aku bisa meteng? kapan lan kepiye cara njupuk pil?

  76.   macarena ngandika

    halo, pitakonku minangka jadwal sing biasane kanggo asupan pil kontrasepsi yaiku ing wayah wengi, nanging kanthi ora sengaja aku mangan nalika esuk ngantisipasi asupan biasane udakara 13 jam.
    nyuda efek? apa aku kudu nggunakake mekanisme liya kanggo ngurus awake dhewe? Aku ngenteni tanggepan sampeyan, matur nuwun kanthi sanget

  77.   maca ngandika

    Halo, jadwal sing biasane kanggo ngombe pil KB yaiku ing wayah wengi, nanging pil esuk esuk 13 jam luwih dhisik.
    nyuda efek? apa sampeyan kudu nggunakake cara liya?

  78.   mariana ngandika

    Halo, jenengku Mariana, aku wis ngombe pil kontrasepsi 2 wulan nanging 1 dina kepungkur aku ngenteni 15 menit ing kana, apa ana risiko? nyuda efektifitas? utawa apa sing kudu tak lakoni?

  79.   emi ngandika

    Sawise mandheg njupuk pil, kira-kira pirang-pirang dina aku haid?

  80.   Agostina ngandika

    Aku kudu njupuk pin ing jam 10 bengi. Aku lali. Aku kelingan nalika jam 12 nanging nalika semana aku duwe hubungan karo pacarku ... Apa aku bisa ngandut?

  81.   kepungkur ngandika

    Aku lali ora ngombe pil 2 jam (kudune diombe jam 22 lan jam 00
    lan sajrone jam kasebut aku duwe sesambetan ... Apa aku bisa ngandheg?

  82.   ROSE ngandika

    Halo !!! Aku ngombe pil 21 kanthi istirahat pitung dina ... kepiye yen aku ora yakin yen rampung 21 taun ... lan dudu nglakoni pitu dina ... daklakoni nem utawa wolung dina amarga ora kelingan nalika aku kudu ngaso ?????????

  83.   ayo ngandika

    Halo, aku wedi amarga aku kudu miwiti kothak anyar sawise istirahat ing dina Jumuah, nanging aku miwiti dina Minggu lan ngombe 3 pil, dina Jumuah aku pacaran karo pacarku nanging aku ora ejakulasi ing jero, aku pengin ngerti apa kemungkinan meteng?

  84.   Roxana ngandika

    HELLO IKU LELAKI 20 TAUN LAN LINGKUL SUMBULAN QM Aku NGGAMEN PIL PALING PUNGGU LAN GAK PROBALITAS meteng tanggal 21 JULI.

  85.   margaria ngandika

    Apa sing kedadeyan yen aku hubungan intim tanpa proteksi sedina sawise ngrampungake pil kontrasepsi, apa aku bisa hamil?

  86.   vane ngandika

    Halo, aku pengin konsultasi sawise cuti 7 dina. Aku kudu miwiti ngombe pil dina Minggu lan aku miwiti 2 dina mengko (Selasa). Apa aku dijamin? lan sajrone iku, aku duwe hubungan seks tanpa pengawet nganti ngerti yen aku lali lan wiwit ngombe pil maneh suwene 21 dina. Saiki 21 dina wis kliwat, aku ngaso ing dina kaping telu lan menstruasi durung mandheg. opo sing tak lakoni

  87.   delia ngandika

    Halo, monggo, aku lali ngombe pil kontrasepsi suwene 6 dina banjur getihen, bisa uga meteng, matur nuwun.

  88.   nicole ngandika

    Aku mung duwe rasa mangu-mangu, bisa uga aku kena infeksi pacarku wiwit aku nate pacaran karo dheweke nalika kena infeksi bawok sing entheng

  89.   Laura ngandika

    Keraguan: Wingi dina pungkasan ing pil lan aku lali ora njupuk. Aku njupuk esuk iki nanging luwih saka 12 jam wis kliwat. Apa akibate?… .Matur suwun.

  90.   Lily ngandika

    Hello,
    Aku wis suwe ngombe pil, debit saya suwe banget, lan suwene wulan pungkasan ing wiwitan pil aku duwe debit kaya jambon. 7 dina sawise miwiti pil aku lali 3, lan dina katelu aku ngalami pendarahan, aku njupuk pil lan 2 dina nindakake, lan dina iki nandhang getihen coklat maneh .... Apa ana sing bisa nulungi aku ngerti apa yaiku?

  91.   Juanita Maria ngandika

    Halo, aku njupuk pil sing ana 21 taun, nanging aku ora ngerti yen kudu mandheg 7 dina lan terus ngombe, dadi sawise rampung aku terus nganggo tablet liyane, aku wis telung wulan kaya ngono, kenapa mbebayani, apa akibat sing bakal ditindakake, lan apa sing bisa daklakoni saiki. Tulung tulungana aku

  92.   jhan ngandika

    forum iki ora bisa digunakake! ojo mbuang wektu wong

  93.   claudia ngandika

    Aku lali ora njupuk pil ing sawijining dina dina candhake, aku kepiye?

  94.   patricia ngandika

    Halo! Aku wiwit ngurus diri karo pil sawetara wektu kepungkur, aku ngrampungake kothak pisanan tanpa komplikasi utawa lali, lan sing saiki daklakoni yaiku kothak nomer loro sing lali ora njupuk pil lan njupuk sawise rolas jam sing diwenehake ing pandhuan… Pitakonanku: apa aku bisa hamil amarga kelalen iki, negesake manawa aku wis nggunakake cara iki kanggo sawetara wektu?…. Apa aku bisa ngandut yen aku duwe sesambungan nalika preinan? ... Aku bakal matur nuwun marang sapa wae sing bisa nulungi aku ...

  95.   vanessas tetallamtzi ngandika

    njupuk loro pil dina esuk sekaligus
    Aku ora ngalami rasa ora nyaman sacara, lan malah ora getihen, malahan sithik
    Iku normal?
    Apa sing bisa tak lakoni?
    Apa ana wong sing nulungi aku ngliwati 72 jam sing jarene aku duwe lan aku njupuk dina katelu apa sing daklakoni?

  96.   NATALI ngandika

    HELLO, aku prihatin, aku njupuk pil YASMIN 1 lan setaun kepungkur, aku nduwe aturan nalika dina Rebo, LALAKI NAMPAK IKI HARI Wiwit Aku biasane miwiti dheweke ing dina sing kurang banget, aku njupuk 2 pil nalika njupuk jumat Saben dina. Aku KANGGO HUBUNGAN ORA TANPA METODE KONTRAKEPTIF LAIN, INGGRU NGerteni APA ANA RISIKO KANGGO HAMIL, Amarga KOWE ORA KANGGO.

  97.   Rebecca ngandika

    Halo, aku njupuk belara, aku wiwit njupuk dina 97 ing dina 237, aku lali njupuk pil lan ing dina 247 aku berhubungan seks karo pasanganku tanpa proteksi, nanging dheweke metu saka aku! Aku kelingan mengko njupuk pil, dadi biasane aku njupuk sing cocog karo dina iku! Ing dina 277 aku wiwit noda tanpa ngrampungake pil, ing dina 297 aku nelpon ginekolog lan dheweke ngandhani aku supaya ora ngombe rong pil sing dakkirakake amarga lali siklus wis terganggu, dina kaya ngono mula murahake menstruasi lan dina iki 2 Agustus aku wis lunga ... Iki kothak pertama! Aku pengin sampeyan menehi wangsulan cepet babagan apa aku duwe risiko!? Aku prihatin banget! Matur nuwun

  98.   Rebecca ngandika

    Dina-dina sing dakkandhakake cocog karo wulan Juli, mulane 7 pungkasan ing dina-dina kasebut! Matur nuwun

  99.   Rebecca ngandika

    Dina-dina sing dakkandhakake cocog karo wulan Juli, mulane 7 pungkasan ing dina-dina kasebut! Matur nuwun! Mangga balesan cepet!

  100.   Camila ngandika

    hello ... Aku duwe pitakon ... dina Minggu 02 aku njupuk pil ing wayah sore aku ora kelingan wayah ... Senen 03 aku lali njupuk lan dina Selasa 04 aku nindakake hubungan seks tanpa lindhungan jam 9.30 ing esuk nanging kurang, lan jam 10:30 aku ngombe pil loro ... apa aku bisa meteng utawa ora? tulung njaluk tanggap wangsulan!

  101.   linda ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, apa sing kedadeyan yaiku nalika aku wis njupuk sideburns sajrone 4 wulan lan wulan iki aku durung ngombe pil reguler, aku lali kaping pirang-pirang ing antarane tanggal 15 udakara jam 4 sore lan dina sabanjure aku njupuk kekarone bareng jam 10 bengi, saiki aku tanggal 25 lan ora entuk, bisa uga aku meteng, apa kemungkinane?
    Tulung, jawabane penting banget, aduh, matur nuwun.

  102.   VANESSA ngandika

    Halo, aku lali miwiti njupuk pil ing dina sing padha karo aku, dina Kemis lan aku njupuk pil kaping pisanan ing dina Senin, aku durung nate sesambungan, nanging kuatir yen ora bakal bisa. aku iso opo

  103.   anonim ngandika

    Halo, aku ngombe pil, nanging iki wulan pertama, aku lali ora njupuk lan mbesuk njupuk dina sabanjure lan saiki aku isih ngaso kaping telu nanging ora teka, bisa uga aku iki meteng?

  104.   nadia ngandika

    Aku ora njupuk pil # 20 minggu 4, aku njupuk nomer # 21 ing dina Jumuah, dina Setu aku tanpa jinis tanpa proteksi lan ing wayah wengi aku njupuk # 22 (sing pertama saka warna abang), dina Minggu aku bakal njupuk Sing sing ngetutake nanging aku ngerti yen aku duwe sing putih (yaiku nomer 20) lan aku njupuk, Dina Senen iki jam 8 esuk, aku njupuk 2 pil sedina (sing kudu dijupuk sajrone 72 jam sawise nuroni). ana risiko meteng? opo sing tak lakoni ana pil darurat ing wektu sing tepat? Mugo-mugo butuh jawaban sing penting !!!

  105.   DANIELA ngandika

    hello, pitakonku yaiku ing ngisor iki aku njupuk yazmin 10 wulan kepungkur lan wulan iki minggu pisanan aku lali ora njupuk rong pil lan sing kaping telu sing aku njupuk ing wektu sing cocog lan aku wis hubungan seks karo pacarku lan aku ejakulasi ing njero awak .. hamil ????

  106.   Gladys ngandika

    Hello

    Aku nembe duwe bayi lan aku wis ngombe pil kontrasepsi luwih saka 31 dina, Camila, aku miwiti ngombe nalika dina Minggu bengi. Masalah sing dakalami yaiku saben turu, aku njupuk pil lan banjur krasa gatel ing awakku mula saya bengkak ... aku ora ngerti apa efek kasebut saka pil utawa apa ???

  107.   YERKA ngandika

    Aku wiwit njupuk kontrasepsi kanggo kelainan hormon amarga dokter kulit menehi resep kanggo aku, butuh 21 dina, bakal istirahat 7, sing kedadeyan aku lali njupuk rong dina berturut-turut, lan aku ora ngerti arep njupuk 3 bareng utawa terus utawa apa sing bakal dakkarepake kanggo wangsulan sampeyan

  108.   sani ngandika

    Halo, 2 wulan kepungkur aku duwe kulawarga lan sewulan mangan karo pil nanging tanggal 20 aku lali ngombe, aku njupuk dina sesuk, apa ana risiko meteng? tulung wenehi wangsulan aku kuwatir banget matur nuwun

  109.   Graciela ngandika

    Halo, pitakonku ing ngisor iki ... Aku wis nggunakake kontrasepsi sajrone 11 taun, nanging ing taun iki aku ora tanggung jawab, wis pirang-pirang wulan aku ora njupuk amarga ora duwe mitra lan wulan-wulan liyane ya , uga wulan Juli iki aku ngerti yen duwe perjalanan aku lali njupuk pil lan banjur bali aku njupuk 5 pil perjalanan nganti dina iki, Rebo 12, aku durung nampa 21 dina lan aku banget kuwatir aku ora pengin meteng lan nandhang lara payu, lan wis pirang-pirang dina aku nesu banget, ora pengin tes, aku wedi banget, tulung wangsulan kanthi cepet, apa sing kudu aku apa? matur nuwun

  110.   sophia ngandika

    sugeng siang pitakonku yaiku: apa aku bisa mungkasi ora njupuk pil iki yen pengin? utawa yen aku mandheg njupuk dheweke, aku bakal ngandut lan aku wis nekat

  111.   elena ngandika

    Aku pengin ngerti sui sajrone pil istirahat ing pil sampeyan bisa ngandut

  112.   michelle ngandika

    Halo, aku pengin ngerti, njupuk mung telung pil lan aku duwe hubungan seksual karo pasanganku lan dheweke kliwat ing klub lan aku ing minggu istirahat dina 3 lan dheweke ora adol periode kanggo aku, bisa uga aku ngandut utawa mung tundha. Aku mung umur 5 taun, tulung tulung aku, aku butuh wangsulan.

  113.   kembang ngandika

    Hai. Aku ngombe pil 21 dina nanging ora ngerti, aku lali njupuk pil nomer 21, lan kudu njupuk ing tanggal 11 lan njupuk ing tanggal 13. Apa aku bisa ngandut?

  114.   Jimena ngandika

    Halo, aku pengin ana wong sing nulungi aku ... Aku wis kontrasepsi meh 1 taun lan rekomendasi saka ginekolog sing aku leren suwene 1 wulan, aku wis ngaso 7 dina, sing kelakon karo aku yaiku hubungan karo pasanganku, dheweke ngrawat awake dhewe .. yen aku rampung Kita kabeh ngerti yen kondom ora duwe, ana ing njero ati! lan saiki aku wedi meteng. Yen ana wong sing bisa nulungi aku, aku luwih seneng ... salam.

  115.   jenny ngandika

    hello pitakonku dina Setu aku ora ngombe pil kontrasepsi, aku lali kaping pisanan, nanging dina Minggu aku duwe hubungan seksual, nanging ing wayah wengi yen njupuk biasa, aku bisa meteng

  116.   Jenifer lopez ngandika

    Halo .. Aku duwe pitakon meh 1 taun setengah wiwit ngombe. pil novial, 24 Juli minangka haid pungkasan. Banjur aku ora njupuk maneh, nanging aku duwe hubungan seks, dheweke ngandhani yen biasane sewulan utawa rong wulan awakku isih durung cocog amarga ana kandhutan amarga isih duwe efek apa bakal bener utawa saran supaya luwih entheng haidku ... aku ora gelem meteng ...

  117.   Monse ngandika

    Halo !! Wis 2 taun wiwit njupuk pil kontrasepsi monophasic, lan wulan iki aku lali ora ngombe 2 pil, nanging salah sijine njupuk dina sabanjure, lan liyane yen ora njupuk, kuatir yen kudu mudhun dina Jumuah tanggal 14 lan mung noda lan uga aku noda amarga aku lali ora njupuk pil, yaiku saka tanggal 19 saka 21 pil. apa ana kemungkinan aku meteng?

  118.   barbara collilen ngandika

    Halo, iki pisanan njupuk pil lan aku kudu ngerti apa sing kedadeyan yen wiwit ngombe pil ing dina pungkasan haid, aku pengin ngerti apa efektif utawa ora, aku bakal ngenteni wulan ngarep, tulung wangsulan.

    1.    Michelle ngandika

      SAMPAI KANGGO TAMBNKU LAN KOKO ORA WIS 1 MINGGU KANG SING MBINGGI LAN ORA BISA TUKANG PIL KANGGO KANGGO LAKU. Aku WIS Tuku Wong-Wong Saiki, Nanging Dheweke Dakkandhani Apa sing Kudu Ditunggu Nganti Aturan Tekan Aku Lagi? Utawa aku bisa miwiti njupuk dheweke dina iki?

  119.   Gaby ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa risiko sing ana ing kehamilan amarga aku njupuk pil mercilon nanging aku lali ora njupuk 2 pil ing wiwitan paket ing dina kaping telu aku njupuk kabeh 3 lan aku pengin ngerti manawa ana wonten risikone, matur nuwun rumiyin.

  120.   Eli ngandika

    Halo, aku njupuk pil 6 wulan kepungkur lan saben rampung 28 taun, periodeku tekan wektu kasebut, istirahat 5 dina liwat lan aku wiwit ngombe maneh nanging wulan iki aku ngrampungake lan ora teka lan 3 dina wis kliwat ... aku bakal ngandut ??

  121.   maria ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen ana kemungkinan meteng. Aku njupuk pil mercilon. Aku ora bisa ngombe nalika haid pisanan. Aku budhal jam 4 sore lan njupuk dina sabanjure jam 2 sore .. !! wangsulan tulung !!!

  122.   karina ngandika

    Apa sing kedadeyan yen aku lali pil sawetara jam lan mengko dakombe, mung telung jam

  123.   gisela ngandika

    Halo, pitakonku ing ngisor iki, aku wiwit ngombe pil tridette ing dina haidku, aku duwe hubungan seks seminggu, nanging aku ora ngurus maneh, nanging aku mikir yen ing minggu aku rampung 3 kali Dina Jumuah lan wingi Setu aku wis berhubungan seks Lan dheweke pungkasane mlebu ing jero, lan iki pisanan, sing ana ing njero ovariumku wis lara, ana kemungkinan meteng utawa sampeyan pengin ujar yen lara amarga bakal teka. ? Tulung tulung aku, aku rada keweden amarga pil pil pertamaku.-
    Gracias

  124.   ivania ngandika

    Aku wiwit ngombe pil kontrasepsi lan aku njupuk sing pertama nalika dina haid sing pertama, nanging dina kapindho aku lali aku kudu ngerti apa sing bisa kedadeyan.

  125.   Johanna madinah ngandika

    Good morning

    Aku pengin menehi saran ... tanggal 11/08/2009 aku wiwit ngombe pil, mung dina pertama haidku (wulan) ... diterusake ... periodeku ilang nanging kasunyatane entheng banget pewarnaan ... bintik-bintik cilik banget. (rada peteng) Iki pisanan nggunakake kontrasepsi ... apa bintik-bintik iki normal? Dr kula ngandhani yen iki bisa kedadeyan.

    ngenteni komentar sampeyan lan tanggepan cepet

    regards

  126.   luli ngandika

    Aku njupuk pil 21 ing kothak, aku mung lali siji dina (aku ora ngelingi sing endi) nanging aku kelingan sajrone 12 jam lan aku njupuk nalika iku. Masalahe isih durung menstruasi Periode lan aku ora ngerti sebabe, ya aku njupuk kabeh, muga-muga wangsulan, matur nuwun

  127.   karen ngandika

    Halo, aku lali pil kontrasepsi ing dina iku, aku duwe hubungan seksual, aku njupuk biasane jam 11 bengi lan aku kelingan nganti esuke jam 5 esuk, aku bisa ngandheg.

  128.   allison ngandika

    Halo Dina iki aku kudu ngombe pil terakhir nanging kudu lelungan lan lali ora njupuk, apa sing kudu daklakoni?

  129.   mirian ngandika

    Halo, aku wis nggunakake kontrasepsi oral luwih saka 6 taun, wulan iki aku lali 3 pil pisanan siklus anyar lan wiwit pulih saka dina kaping papat lan terus karo liyane, aku ora duwe hubungan seksual. wektu nanging aku pancen ora duwe hubungan seksual tanpa ngurus awake dhewe 25 dina sawise wiwit njupuk pil, apa siklus "rusak" kaya iki? apa aku dilindhungi padha? Apa gunane miwiti dina kaping 4? apa ana risiko meteng?

  130.   Daniela ngandika

    Aku budhal tanggal 23 Juli. lan aku wis hubungan seks ing 1 Agustus. lan aku ora bakal mangkat wulan iki. lan aku uga duwe hubungan seksual ing 25 Agustus. Lan aku isih durung budhal, aku telat 7 dina lan ora ana siji-sijine sing bakal hamil… ¿? ¿?

  131.   Rosalia ngandika

    Halo, aku lali ora ngombe pil sedina lan dina mau sadurunge aku wis berhubungan seks, dina candhake aku njupuk sawise 12 jam, aku njupuk loro tablet kasebut.
    Sawise episode iki, aku terus nggunakake rutin lan njaga sesambetan, nanging aku maca manawa pitung dina kudu nggunakake kontrasepsi penghalang. Nalika rampung njupuk paket kasebut lan ngaso 7 dina, aku ngalami getihen sithik karo sawetara perempat dina kaping wolu aku biasane miwiti paket anyar. ing wektu kasebut aku njupuk tes obat-obatan lan asile negatif, saiki aku ngrampungake paket liyane lan aku isih ngaso. Aku pengin ngerti sepira kemungkinane aku yen duwe hamil?

  132.   vane ngandika

    Halo, aku wis ngonsumsi pil KB kanggo rong wulan, nanging wulan pungkasan sawise istirahat 7 dina, aku kudu miwiti njupuk dina Setu lan aku lali lan wiwit dina Senen…. Aku duwe risiko meteng sawise jodhomu durung ngrampungake aku ing omah, nanging nalika dina ngaso dheweke .... tulung jawaben aku ..

  133.   simoney ngandika

    Halo, apa sing kedadeyan yaiku aku lali pil luwih saka 12 jam, contone, aku njupuk pil jam 8 bengi lan dina iku aku njupuk jam 9:30 esuk banjur njupuk pil maneh jam 8 wengi lan terus njupuk kaya ngene iki sawise 6 dina aku hubungan karo kancaku, nanging kita njupuk cara ejakulasi ing njaba minangka pancegahan. Sawise rong dina aku entuk haid nanging ora sithik dibandhingake karo periode liyane, iki kena pengaruh pil utawa apa sing kedadeyan? apa ok sing dakdeleng nalika lali pil? Matur nuwun

  134.   Pame ngandika

    Halo, aku lali ora njupuk 2 pil, loro pil kasebut cocog karo dina Rebo lan Kamis, nalika aku lali 2 sing dakombe ing dina Jumuah karo pil sing ana ing dina Jumuah ... aku pengin ngerti apa aku bisa meteng?

  135.   DORIS ngandika

    Aku lali ora njupuk 2 pil lan njupuk ing dina Jumuah karo pil sing cocog karo dina kasebut. apa aku bisa meteng?

  136.   m-malaekat ngandika

    Hei wenas, delengen, aku wis ngombe pil kontrasepsi suwene telung wulan lan aku kelangan salah sawijine bungkus cilik lan aku kudu tuku siji liyane lan saiki aku ora entuk jumlah lan aku wis berhubungan seks karo kancaku saben dina Aku ngenteni tanggepan sampeyan kanthi ora sabar

  137.   Paola ngandika

    Hai, aku lali ngombe pil dina Setu, aku setuju dina Selasa, aku wis hubungan seksual karo ejakulasi nalika semana tanpa ngombe. Apa aku wis ngandut ?: S Thanks

  138.   melissa ngandika

    Halo! Dina Minggu aku kudu ngombe pil nomer 21 (merek Kala) nanging aku njupuk dina Senen awan. Dina Senen sing padha, aku miwiti nganggo 7 plasebo lan dina Selasa awan (wingi) aku hubungan intim tanpa perlindungan tambahan. Perlu dielingi yen dheweke wis njupuk kabeh tablet sadurunge kanthi bener. Apa aku duwe risiko meteng amarga wis kasep njupuk nomer 21? Matur nuwun

  139.   Carolina ngandika

    Hai piye kabare? Aku pengin ngerti amarga iki pisanan aku miwiti karo April kanggo fibroid lan aku golek meteng yen lagi lemu lan apa duwe kaluwihan kanggo tumindak kulit? Utawa bisa uga bakal noda raimu? Utawa bisa uga metavolisme sampeyan ganti lan sampeyan duwe ambre luwih akeh tinimbang biasane? Saking sampun matur nuwun sanget.

  140.   JANYS ngandika

    halo aku ngrampungake paket pil novial tanggal 10 Agustus haidku tekan tanggal 13 tanggal 14 aku terus njupuk paket nomer loro kanggo ngganggu haidku suwene 3 dina tanggal 25 wulan sing padha mudhun maneh lan tanggal 26 lan 29 Aku wis duwe hubungan seks, ana kemungkinan kanggo hamil, aku ora ngerti kapan wayah subur aku?

  141.   anonim ngandika

    Apa sing kedadeyan yen ing wektu iki aku njupuk 1 pil lan sawise 12 jam aku ngombe 2 pil Apa sing bakal daklakoni sawise 12 jam kanthi pas (3 jam mengko)

  142.   VANESSA ngandika

    HELLO, aku butuh RESP, aku lunga menyang plancongan lan lali pil sing daklakoni patang dina Q, aku ora njupuk wong-wong mau kaya sing bisa nggawe RESP XFA.

  143.   Maria ngandika

    Kayane aku ngerti yen kabeh bocah wadon sing konsultasi karo jinis aku lali karo telung pil, aku njupuk bareng-bareng, aku wiwit njupuk seminggu sawise haid, lan liya-liyane. Mesthi maca instruksi ing wadhah pil lan / utawa konsultasi karo dhokter Kontrasepsi oral ora acak, iku keputusan sing tanggung jawab lan kudu dicedhaki.

  144.   Maria ngandika

    Penting banget kanggo ngombe pil saben dina, ing wektu sing padha, tanpa nglumpati dosis, diwiwiti ing dina sing cocog karo merek pil, lan ngaso yen pas uga. Cara kasebut aman banget yen dijupuk kanthi bener. Bocah-bocah wadon sing takon apa sing bisa kedadeyan amarga ora duwe jinis sing ora dilindhungi lan ora ngombe pil ing wektu sing tepat bisa uga ora meteng, ora mesthi, saben awak menehi reaksi kanthi cara sing beda. Nanging aja nganti main, luwih dhisik amarga ana hormon, lan nomer loro amarga kaping siji utawa loro durung meteng, ora ateges bakal kaya ngono.

  145.   Maria ngandika

    Babagan liyane sing dakkarepake sampeyan ngerti, bocah-bocah wadon, amarga sampeyan isih enom banget lan ora ana sing pengin duwe anak saiki, yaiku:
    1- pungkasan ing njaba ora aman, ana kemungkinan (lan sawetara) kanggo hamil.
    2- sanggama rong utawa telung dina sadurunge / sajrone / sawise periode kasebut ora aman amarga ovum kadang durung dibuwang, lan ana ing awak lan bisa dibuahi.
    3- Yen sampeyan ora mangu-mangu yen lagi ngandut utawa ora, coba langsung tes menyang omah. Cepet ngerti, luwih cepet bisa tekad.
    4 - Nganggo rong pil ora nyilikake risiko meteng, kosok baline, njupuk akeh efek hormonal lan ovulasi bisa ngganti siklus lan wham, ati-ati uga.
    Good luck kanggo sampeyan kabeh, ambungan !!

  146.   marilu ngandika

    Halo, aku butuh wangsulan sing apik lan bisa dipercaya, aku wis ngombe pil kontrasepsi 2 dina suwene 21 wulan, nanging dina terakhir njupuk pil sing ora kejawab luwih saka setengah jam lan dina iku aku sesambungan, apa ana risikone dadi meteng? Dheweke ora kalah nang batin nanging aku wedi amarga iki pertama kaline

  147.   marilu ngandika

    Halo, aku butuh wangsulan sing apik lan bisa dipercaya, aku wis ngombe pil kontrasepsi 2 dina suwene 21 wulan, nanging dina terakhir njupuk pil sing ora kejawab luwih saka setengah jam lan dina iku aku sesambungan, apa ana risikone dadi meteng? Dheweke ora kalah ing batin nanging aku wedi amarga iki pertama kaline

  148.   Alejandra ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil KB luwih saka rong taun, nanging wulan iki amarga alasan finansial aku ora bisa tuku, kudune aku miwiti njupuk rong minggu kepungkur lan aku ora takon, pitakonku kapan kudu miwiti? Apa entuk wektu kanggo miwiti njupuk? punapa panjenengan saged nuntun kula

  149.   Carmen ngandika

    Apa ana sing nulungi aku? Aku ngerti, iki bisa uga dudu sing pertama lali ora ngombe rong pil, nanging kuatir banget lan ora kepengin meteng !! Aku seneng banget karo bayi, nanging mesthine yen sampeyan bisa menehi keamanan lan mesthi tresna marang kekarone, tulung tulung aku, apa sing aku lakoni?

  150.   Daniela ngandika

    Halo, aku pitutur marang kowe bab setaun kepungkur lan aku setengah njupuk conty marvelon 20 m dokumen sing diwenehake kanggo kista ... 4 wulan kepungkur aku hubungan karo pacarku lan kabeh wis apik, nanging wulan pungkasan iki aku entuk periode karo ngenteni rong minggu nanging ora sepira netes, yaiku nderek netes nanging sawetara dina, lan sadurunge iki aku duwe hubungan seks lan dina iku aku lali pil, mesthine aku hamil, sejatine yen kanggo aku ora bakal dadi masalah gedhe, nanging aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake, aku njupuk tes kehamilan urin utawa aku isih ngenteni luwih suwe, nanging iki mung 2 minggu kepungkur.
    Apa sing tak lakoni? Tulung wangsulan aku!

  151.   panah ngandika

    Hai, aku pengin ngerti, aku nggunakake kontrasepsi norgestrel ditambah telung taun kepungkur, saiki ing wulan iki aku isih butuh ngombe 6 pil kanggo ngrampungake tablet lan rong dina kepungkur aku ngalami pendarahan lan lara cilik ing bathi weteng lan aku elinga aku mung njupuk pil ing wengi sewengi aku lali, nanging aku njupuk dina esuk sing mung salahku nanging aku ora ngerti apa pendarahane.?

  152.   anonim ngandika

    Halo, apa sampeyan ngerti yen pertama kaline ngonsumsi pil kontrasepsi "conti-marvelon 20" lan aku lagi ing pil nomer 21 lan aku wis hubungan seks karo pasanganku lan ejakulasi ing jero, aku pengin ngerti apa aku bisa hamil? amarga kanggo wangsulan kula !!

  153.   tangi ngandika

    Halo, aku mesthi ngrampungake pil ing dina Rebo lan dina Minggu utawa Senen, haidku teka, wektu iki ora kaya ngono lan aku kelingan yen lali telung dina berturut-turut aku percaya ing minggu kaping loro lan aku njupuk kabeh telung pil bebarengan. Aku pengin ngerti apa aku duwe risiko hamil?

  154.   Eli ngandika

    Halo, aku lali ora njupuk pil lan dina iku aku wis berhubungan seks, nanging sawise nindakake jinis, aku njupuk, apa sing kedadeyan

  155.   Carmen ngandika

    Good evening,

    Pitakonku kaya ing ngisor iki: Aku wis ngombe pil nganggo blister sing diwiwiti wulan iki suwene telung wulan lan bakal kaping papat! Aku miwiti blister ing dina Kamis lan dina Selasa minggu pisanan (wingi) aku lali njupuk pil, aku kelingan sawise 14 jam lan aku ngukur wektu biasa ngombe, udakara, ing leaflet pilku (YAZ saka Bayer ) Ngandika manawa iki minangka minggu pertama lan 12 jam sawise ngombe, bisa uga ana risiko meteng yen sampeyan wis nuroni 7 dina sadurunge lali! pitakonku yaiku sepira risiko meteng ??? Aku duwe hubungan seksual, nanging kondom minggu iku amarga aku wis ngombe antibiotik lan minangka pancegahan nggunakake kondom, apa isih ana risikone? Aku rada kuwatir amarga pisanan aku lali.

    Ngenteni balesan cepet. Salam lan matur nuwun kanthi rumiyin.

  156.   Nicole ngandika

    Halo, aku lali ora njupuk pil kontrasepsi, lan aku njupuk 2 sadurunge 12 jam kaya dhokter sing dakkandhani.
    seminggu utawa 3 dina mengko aku hubungan karo pasangan, aku pengin ngerti apa ana risiko.

  157.   Camila ngandika

    Halo, piye kabare? Aku duwe pitakon. Aku wiwit ngombe pil KB Jazmin, 3 dina mengko aku nacun karo kancaku tanpa pancegahan. Apa ana kemungkinan meteng? Aku ngenteni balesan cepet sampeyan!

  158.   yoana ngandika

    HELLO ... delengen, aku njupuk yasmil lan dina iki minangka dina istirahat pungkasan esuk aku nyelehake lan ora bisa nemokake .. Aku pengin ngerti apa aku bisa bobote padha karo kothak liyane sesuk? Risiko apa sing daklakoni ... Aku ora bakal duwe sesambetan, nanging aku pengin ngerti yen miwiti ing kothak liyane sesuk utawa kudu ngenteni sikile liyane nalika haid? Aku bakal matur nuwun banget kanggo wangsulan sampeyan, ...

  159.   yoana ngandika

    Aku bakal mbutuhake wangsulan sampeyan kanthi cepet ... matur nuwun

  160.   priskila masias ngandika

    Halo, sampeyan ngerti, kedadeyan sing padha karo Andrea. Kanggo pisanan aku lali terus siklus. Sawise ngaso 7 dina, dheweke kudu miwiti dina Jumuah kanggo njupuk kothak pil anyar lan kudu miwiti dina Minggu iki, apa ana risikone? Aku ngapresiasi wangsulanmu

  161.   angela ngandika

    Hai, delengen, dakkandhani ... Aku njupuk pil sing kudu dikonsumsi 28 pil, ora duwe minggu istirahat, lan mesthine bakal tekan minggu pungkasan kothak. Yen ing minggu beresiko meteng ..? Matur nuwun

  162.   Paola ngandika

    Halo Dhokter,
    Aku duwe pitakon, udakara 8 wulan kepungkur aku njupuk tablet Jazmin 21 lan wulan sadurunge aku lali ora njupuk pil nomer 21 dina Jumuah sing dakgawe lan aku njupuk sesuk (Setu), sawise udakara 18 jam, banjur aku diwiwiti. periode istirahat lan aku duwe periode biasane, lan aku miwiti njupuk paket liyane maneh nalika aku miwiti (Setu), nanging dina kasebut sadurunge miwiti paket anyar aku wis nuroni, mula aku pengin ngerti ana risiko meteng?
    Matur suwun sanget !!!!!

  163.   mukjijat ngandika

    Hai, delengen, aku wis ngombe pil KB luwih saka rong taun saiki. Sasi iki pancen cocog yen dakwiwiti ing dina Jumuah, nanging amarga ana sawetara masalah, aku ora bisa nemokake lan lan dina Senen, apa aku bisa njupuk papat pil kasebut? Risiko apa sing daklakoni?
    Tulung wangsulan.
    Aku nekat

  164.   meli ngandika

    Halo, aku kudu ngerti yen istirahat 7 dina saka pil kontrasepsi, sampeyan kudu nuroni lan apa ana risiko meteng?

  165.   Langkawi ngandika

    Aku lali ora njupuk pil lan nalika ngerti yen aku njupuk kabeh telu, esuk aku wiwit haid, apa sing kudu aku lakoni?

  166.   vanessa ngandika

    Halo, sugeng siang ... masalahe aku kudune mulai ngombe pil dina Jumuah, kaya biasane ... lan wektu iki aku ngeculake luwih saka seminggu lan wiwit njupuk dina Setu utawa Minggu sabanjure (luwih saka seminggu), apa sing bakal kedadeyan karo aku? Lan kapan periode ku bakal entek? ing wektu sing padha kaya biasane utawa telat seminggu?
    Matur suwun sanget lan salam

  167.   romina ngandika

    Halo, aku pengin takon ing dina Jumuah aku njupuk pil nomer 14 lan sawise luwih saka sakjam aku muntah, lan aku ora njupuk maneh lan terus ngaso kanthi normal, mula aku ora nate sesambungan. Aku kudu nuruti perawatan biasane.
    Yen aku nuroni ing dina Jumuah sadurunge nginum pil dina Jumuah, bisa uga ana risiko meteng. Matur nuwun sanget

  168.   Roxana ngandika

    Halo Ngapunten kro ngerti yen pirang-pirang dina utawa menit pil kontrasepsi ditrapake kanggo Radiance, apa sing kelakon aku hubungan seksual ing 2 dina sawise njupuk pil nanging ing wektu sing padha menehi kula kaya yen aku kdo karo wetengku lan kita isih ora pengin duwe, matur nuwun kanggo wong sing menehi informasi

    salam ya

  169.   Florencia ngandika

    Wigati
    -Napa dheweke ora menyang gynecologist utawa nelpon dheweke yen dheweke duwe keraguan utawa masalah sing paling gedhe kayata eg BLEEDING. Ora guyon, urip saben wong duwe resiko.
    -Yen sampeyan lali ngombe pil luwih saka 24 jam utawa rong pil utawa luwih sajrone 21 dina, dheweke ora ditutupi, mula aja mara takon, apa aku bakal ngandheg? Yen sampeyan wis ngerti yen lali, Napa sampeyan ora ngurus! ??? ana kondom ... utawa ora, jaman. Aku njaluk ngapura amarga nada, nanging jinis iki apik, kita kabeh seneng, nanging ora kabeh kita siyap nggawa anak menyang jagad, lan kanggo kesenengan, kita ora bisa terus nggawa "ora dikarepake" menyang jagad .
    -Nalika dina cuti, TANPA kasempatan meteng.

    -A TIP: Kayane paling ora 90% wong sing nulis duwe ponsel. Setel pangeling, weker utawa apa wae sing diarani, SETIAP HARI sekaligus ngelingake sampeyan njupuk pil. Ing kasusku, iki bisa digunakake kanggo aku, lan biasane ponsel tetep ana ing tangane. Tip liyane: pil ing dompet utawa dompet, dadi yen metu bakal ora dilalekake.

  170.   Lau ngandika

    Hai .. Aku lali ora njupuk pil lan wis kliwat luwih saka 12 jam. Aku mulih awan mau! Aku ana ing minggu katelu pil .. aku kudu kepiye? aku dijamin

  171.   MARCELA ngandika

    Halo, apa sampeyan ngerti wingi, aku ora njupuk pil lan aku ora ngerti yen bakal njupuk rong jaring dina iki, aku kuwatir, uga aku isih ora duwe hubungan, aku bakal omah-omah ing 15 dina lan aku ora ngerti yen bakal sukses, tulung saranake yen bisa cepet.

  172.   paola ngandika

    Halo, aku ngombe pil 4 taun kepungkur lan saiki aku mutusake ora ngurus maneh awakku. Kayane wis siyap duwe bayi sing ayu. Bojoku kembaran lan adhine ipar kembar. Aja dadi wedi, bisa dadi ibu sing apik banget.

  173.   Maria ngandika

    Aku miwiti ngombe pil KB kaping pisanan dina sawise haidku teka. Ana kedadeyan? cara kontrasepsi diganggu? Matur nuwun kanthi sanget!

  174.   karen ngandika

    Halo, aku wis nggunakake pil Yazmin suwene 5 wulan nanging aku miwiti kothak lan dina sadurunge njupuk jam 10 wengi kaya biasane nanging udakara setengah jam aku muntah amarga lelungan nganggo mobil lan amarga kurva aku lara pusing dadi aku terus ngombe pil biasane ana risiko meteng? utawa kabeh normal? Aku ora duwe hubungan wiwit minggu kepungkur, muga-muga bisa mangsuli
    matur nuwun !!

  175.   janei ngandika

    Halo, aku wis pirang-pirang taun njupuk belara, nanging wulan pungkasan iki aku mandheg njupuk pirang-pirang lan nindakake hubungan seks kaya ora ana liyane, apa ana kemungkinan bisa hamil ??? Tulung wangsulan ... Garcias.

  176.   Paulina ngandika

    Halo, sawise cuti 7 dina aku kudu miwiti ngombe pil dina Jumuah lan miwiti 2 dina mengko (Minggu) iki ora mbebayani lan apa aku pancen bakal dilindhungi? Apa sampeyan bakal mangsuli yen ora, apa sing kudu aku lakoni saiki?

  177.   Paulina ngandika

    Halo, iki pancen konsultasi sawise cuti 7 dina. Aku kudu miwiti njupuk pil siji dina Jumuah lan miwiti 2 dina mengko (dosmingo) nanging aku miwiti karo merek pil kontrasepsi liyane. Apa aku dijamin? Apa sampeyan bakal mangsuli yen ora, apa sing kudu aku lakoni saiki?

  178.   betiana ngandika

    Halo, dakkandhani ... Aku ngombe pil yasmin x 28, amarga kesel banget aku teka tanggal 17 suwene 3 dina lan aku bali tanggal 24 sing udakara 7 dina, nanging nganti saiki aku durung teka, aku lali ora ngombe 5 pil anthocinceptive lan aku wis nuroni, apa sejatine?

  179.   Daniela ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa sampeyan bisa nulungi aku kanthi masalah ing ngisor iki. Aku wis njupuk Yasmin suwene 2 taun, dina Senen tanggal 21 wiwit njupuk tablet kasebut, nanging dina Jumuah aku lali njupuk. Dina Setu aku melu 2 rapat ing wektu normal. Sawise rong jam aku hubungan karo kancaku, kita ora ngurus awake dhewe nganggo kondom, nanging ngganggu hubungan seksual lan mesthine bakal ngatasi. Apa ana kemungkinan meteng? Matur nuwun

  180.   rolcely ngandika

    Aku butuh pitulung, aku ngombe pil kontrasepsi wiwit umur 21 taun, iki pertama kaline, lan nalika duwe 5 pil kanggo ngrampungake kothak pisanan, aku wiwit mudhun kaya debit coklat, aku pengin ngerti apa normal apa. Dina iki aku miwiti istirahat 7 dina lan isih mbuwang debit coklat lan dheweke menehi rasa lara ing weteng, mula bakal haidku.

  181.   rubenalba ngandika

    Halo, sugeng enjing kabeh, delengen, aku pengin ngerti apa pacare bisa meteng? Apa sing kedadeyan yaiku nalika tanggal 24 September, periode dheweke rampung, sing nalika tanggal 28 aku hubungan karo dheweke, sing ala yaiku nalika aku ngenalake mani ing njero dheweke, dheweke bisa meteng, pancen penting, aku gelisah banget

  182.   evelyn ngandika

    Aku kelalen njupuk pil sedina nanging aku njupuk luwih saka 4 taun kepungkur, bisa uga kedadeyan

  183.   marie23 ngandika

    Aku butuh sampeyan mangsuli pitakon iki, 72 jam wis kliwat lan aku ora ngombe pil darurat sing bisa aku lakoni amarga aku ora pengin meteng, tulung wangsuli aku lan critakake yen ana cara liya Matur Nuwun Nuwun Nuwun Kowe

  184.   Lau ngandika

    Halo, apa sing kedadeyan yaiku yen aku ngombe mlathi, aku mesthi ngati-ati banget, dina Jumuah aku butuh wektu luwih suwe sakjam saka dina biasa, nanging dina Setu aku kerja lan aku lali njupuk nalika semana aku duwe hubungan karo mitra lan aku turu sawetara dina dina Minggu yen aku tangi lan aku arep njupuk sing saka dina iki ps aku ndeleng saka wingi aku njupuk 2 ahy resiko ???? Aku kudu njupuk jabatan lan mangga kanthi cepet
    Gracias

  185.   javiera ngandika

    Apa sing kudu ditindakake yen ora entuk haid sajrone 7 dina istirahat njupuk pil KB sawise 21 aku durung nate nuroni lan wiwit njupuk pil amarga ora teratur

  186.   Yolanda ngandika

    Hola

    Pitakonanku yaiku: Aku kudune miwiti pil dina Kemis, nanging ora, 4 dina kepungkur lan aku nindakake hubungan seksual, apa aku bisa ngandheg, bisa njupuk pil utawa apa sing kudu ditindakake?

  187.   Irenemar ngandika

    Halo: apa sing terjadi karo aku yaiku aku duwe sesambungan, nanging ing dina iku aku lali ora njupuk pil lan dina sabanjure aku noda nalika mlebu kamar mandhi, dudu kompres, apa aku bakal ngandut? pil, matur nuwun

  188.   jenny ngandika

    Hai, aku lali ora butuh wektu 19 jam
    Aku kudu njupuk jam 9 wengi lan aku kelingan dina esuk jam 4:XNUMX sore.
    lan aku langsung njupuk
    banjur ing dina iku uga aku njupuk swiwi liyane 9
    Aku duwe risiko meteng

  189.   TANIA ngandika

    HOLLO TO KOSAS DE LA VIDA, LALAKEN PILKU ORA KENE
    LAN aku wis 4 dina tanpa nompo, dina iki dina kaping 4 aku duwe POKO GETIHAN. Aku seneng ngerti yen iki duweke dhewe lan apa risikone sing kudu kliwat. Aku bakal mbenerake ing dina kaping sepuluh lan aku uga ragu-ragu ing cara kanggo njupuk pil KE MISSING NORMALIZE ME ...
    KANGGO SEGET !!!!!!!!!!!!!!!!!

  190.   panah ngandika

    Halo, aku ngombe pil KB 3 wulan nanging tanggal 5 Oktober aku lali ora ngombe suwene 3 jam lan sajrone 3 jam aku hubungan seks karo pasanganku lan ejakulasi ing njero bisa dadi meteng

  191.   Josep ngandika

    Kepiye yen aku lali ora ngombe 2 pil, yaiku yen dina Minggu jam 11 bengi aku wayahe lan dina Senen jam 11 liyane lan aku njupuk 2 ing dina Selasa jam 5 sore aku nindakake hubungan seks ing dina Minggu

  192.   Lili ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil kontrasepsi sajrone setaun, dina Kemis tanggal 1 aku miwiti minggu istirahatku, jebule dina Jumuah, dina Selasa iki tanggal 6 aku wis sesambungan. Aku wis mutusake ora ngombe pil, apa ana ing resiko meteng?

  193.   Lili ngandika

    Aku butuh wangsulan

  194.   manis ngandika

    HELLO, uga dina Jumuah 02 jam 10 malam, aku wiwit ngombe obat (lisan nganggo f) dina Minggu aku lali, lan dina Senen nalika kelingan aku njupuk esuk, lan nalika wengi aku kudu njupuk, aku ora nindakake lan Aku isih ngombe dina Selasa ing wektu sing dakkarepake (10pm), mula kudune aku ngombe 5 pil nganti wingi, nanging mung njupuk 4, lan dina Selasa aku duwe hubungan seks lan ejakulasi, apa ana risiko yen aku ngandheg? Kanggo pil sing saiki durung dijupuk yen njupuk pil ing wektu sing tepat nanging dianggep yen nalika kothak rampung, aku bakal njupuk 27, apa ana risiko meteng? kanggo pil (1) iku sampeyan mikir aku bisa ngirangi haid? - Tulung jawab kanthi cepet, aku bocah cilik

  195.   Adriana aquino ngandika

    Hai, apa ana sing bisa ngomong apa sing kedadeyan yen aku lali njupuk kontrasepsi bengi ... apa mengaruhi aku?
    nanging dina iki aku njupuk 2 bareng ??
    Tulung jawab aku? Adriana

  196.   SWEET ngandika

    Halo, aku ngirim pitakon tanggal 7 Oktober jam 11 esuk, lan nganti saiki aku durung nampa wangsulan ing akun hotmail, mangga aku butuh wangsulan, aja nganti ala—

  197.   nena ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa sing kedadeyan yen aku ora ngombe pil kontrasepsi 6 wulan kepungkur lan 3 wulan kepungkur, aku duwe hubungan seks lan njupuk salah sawijining pil sing ditinggal 8 dinane aku wis berhubungan seks maneh lan njupuk pil liyane maneh, apa kedaden Lan amarga ana banyu transparan sing metu saka puting susu nalika ditekan, aku bakal ngandut, tulung wangsulan manawa aku nekat

  198.   agostina .. ngandika

    halo ... aku miwiti ngombe pil 1 minggu kepungkur .. apa wis ditutupi aku? Yen aku duwe hubungan karo pacarku saiki (ora ujar) lan ora ana cara kontrasepsi liyane kajaba pil sing dakkonsumsi, apa aku duwe risiko hamil? nulungi !!

  199.   gigi ngandika

    hello aku duwe sangsi gedhe banget.
    Aku wis ngombe pil kontrasepsi femelle 20 udakara 6 wulan lan suwé saya rutin tanpa kelalen pil, nanging dina liyane aku wis telat ing jadwal aku kudu njupuk esuk lan njupuk jam 7 ing sorene masalahe yaiku aku lagi jaman subur lan aku pacaran karo pacarku. aku kudu kuwatir ??? ana kemungkinan dadi enbaraso.?

  200.   anonim ngandika

    Halo, aku umur 27 taun, iki wulan pertama njupuk kontrasepsi, ngenteni istirahat 7 dina, haid teka, nanging 5 dina liwati sawise 7 lan aku lelungan lan aku ora njupuk, apa sing kudu aku lakoni, Aku ngombe pil 5 jam pira sadurunge?

  201.   noelia ngandika

    Aku pengin ngerti apa aku duwe risiko meteng yen aku lali pil kaping 5 mbulan. Aku njupuk jam 16:2 sore 3 bareng-bareng lan bengi iku siji sing giliran aku bengi total XNUMX dina sing padha lan aku wis nuroni dina lali lan mbesuk. ana risiko apa?

  202.   Pau ngandika

    Halo, aku duwe pitakon sing nyiksa aku:
    Aku wis ngombe pil telung wulan saiki, wulan iki kaping telu, nanging ing wulan iki kedadeyan telung dina aku mandheg njupuk lan nalika kelingan aku njupuk obat-obatan kasebut kanthi cepet, telung dina iku ora padha yen ora adoh , Aku wis asring nate hubungan seksual karo pasanganku, pitakonanku yaiku apa aku bisa ngandut?

  203.   auri ngandika

    Halo, iki pertama kaline aku njupuk pil, jarene njupuk nalika haidku, yaiku, dina pertama, dina iku aku weruh yen haidku mudhun lan aku njupuk pil, dina sabanjure aku ora wis suwé maneh, Pitakonanku yaiku yen wis dipotong utawa apa sing kedadeyan amarga ora teka, dheweke ujar yen ora bakal ngasorake aku amarga aku njupuk, aku njupuk kothak kabeh nganti rampung utawa aku ninggali?

  204.   anita ngandika

    Aku rampung siklus normal, istirahat 7 dina liwati, nanging aku ora njupuk pil siklus pertama, saiki wis pas kanggo aku. Apa aku bisa miwiti dina iki, apa sing kudu dadi dina kaping 2ku ???? Apa ana masalah, padha nyuda efektifitas, apa bakal mbukak dina tekane periode ???

  205.   eliana ngandika

    Halo, ana masalah…, 9 wulan kepungkur aku njupuk kontrasepsi jasmin 28 dina. Masalahe yaiku aku bingung pil oranye pungkasan ing dina Jumuah kanggo plasebo putih pisanan dina Sabtu, sawise aku ngerti yen aku njupuk 'pil jeruk (dina Setu sing padha), banjur ing wayah wengi aku nuroni tanpa perlindungan tambahan, aku bisa duwe risiko meteng mung amarga lali pil pungkasan sadurunge diwiwiti karo plasebo putih ????? dening dioooss reply sanalika bisa ,,,,,,

    bocah wadon sing gela.

  206.   Leticia ngandika

    Halo, aku pengin takon, aku wiwit ngombe pil, nanging aku mikir aku mula ngombe kanthi ala, amarga iki biasane nyebutake dina pisanan "pendarahan" lan aku wiwit nalika ndeleng "gejala" sing bakal diwiwiti , nanging ternyata "pendarahan" durung diwiwiti, lan aku wis ngombe pil suwene 3 dina, aku ora ngerti apa iki efektif utawa ora, utawa kudu mandheg lan miwiti wulan sabanjure .
    regards

  207.   MAHAL ngandika

    hello aku lali ora ngombe pil 2 minggu kepungkur, ana sing salah ?????

  208.   emil ngandika

    hello ... 4 taun kepungkur aku kuido nganggo pil lan wulan iki aku ora njupuk..aku sesambungan karo pasanganku tanpa ngurus aku..aku dilindhungi utawa aku bisa kedar meteng ... salam

  209.   Angela ngandika

    Salam, kabeh padha ngandut ....

  210.   sherry ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil 2 wulan sadurunge, aku ngurus implan lan aku nyopot lan amarga rasane banget, suwene 1 taun nganti saiki lan aku mung miwiti pil nanging sing dadi kuwatirku sing amarga aku ora duwe kebiasaan njupuk ing iki. Ing wulan pungkasan aku lali luwih saka 5 pil lan aku terus sesambungan karo mitra lan tanpa proteksi lan sejatine yaiku ing njero batin lan aku ora ngerti Aku bisa meteng, aku ora ngerti yen sanajan ora njupuk, terus efek ing awak amarga dheweke ngandhani yen nalika ngurus implan, butuh wektu kanggo hamil, nanging aja Aku butuh wangsulan ……

  211.   sherry ngandika

    Aku lali menehi komentar Aku duwe bayi umur 2 taun lan uga wektu sing lali ora njupuk pil yaiku sedina sadurunge pacaran utawa sedina sawise aku njaluk tulung wangsulan.

  212.   Jessi ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen ciuman sing wis ngombe pil suwene 21 dina banjur aku ora ngaso 7 dina istirahat lan mung ngaso 4 wae sing bakal nemoni masalah?

  213.   tamara ngandika

    Halo, aku wis meh nggunakake pil meh setaun lan saiki sawise rezeki saya kurang, lan aku ngeculake istirahat 7 dina lan kebetulan njupuk pil sedina sadurunge kudu ngombe kanthi ora sengaja, tegese ora njupuk ing dina Minggu. Aku njupuk dina Setu sing dina Minggu lan sing dina Minggu aku njupuk sing saka Senin lan siji saka dina Senen lan dina iki aku ngerti yen aku wis nggawe kesalahan lan aku ora ngerti apa sing kudu apa karo sing dina iki yen aku wis nate njupuk, tulung tulung aku muga-muga wangsulanmu mengko

  214.   joceline ngandika

    halo chikas, pitakonku yaiku apa aku butuh saran banget ..
    Pitakonku yaiku periode aku tanggal 21 Oktober taun iki lan pungkasane tanggal 25. Aku njupuk kontrasepsi yaz lan aku telat 7 dina tanpa njupuk lan aku sesambungan kaping pindho amarga ana bebaya? wangsulan mendesak

  215.   joceline ngandika

    Aku kelalen, eh, hubungan sing dakalami dina pungkasan periodeku (21 Oktober) lan liyane tanggal 22 Oktober lan iki minangka ciuman pertama sing kedadeyan iki kanggo aku
    lan pil sing dijupuk saka Maret taun iki

  216.   joceline ngandika

    Chikas Aku lali ora ngandhani yen aku tetep sesambetan ing dina sing padha periodeku (21 Oktober) lan SGT njaga tanggal 22 Oktober

  217.   carolina ngandika

    Sugeng enjing, sejatine aku wis maca akeh forum babagan topik sing padha amarga aku kudu njaluk pitakon; Aku njupuk yaz kontrasepsi lan sawise njupuk pil aku mutah, jelas ora diserep amarga udakara 1/2 jam mengko aku ora mbaleni dosis sing ora ngerti kepiye, aku maca leaflet lan ujar yen aku aku kudu njupuk kabeh tablet Aktif lan ngilangi sing pasif, iku sing daklakoni, saiki aku ana ing kothak 2, nanging aku wis maca akeh perkara sing nggawe aku wedi lan aku ragu yen apa sing aku lakoni bener utawa salah. Tulung tulungana aku! !!!… Matur nuwun…

  218.   angie ngandika

    Aku lali ora njupuk salah siji saka pastiasku lan esuke aku njupuk loro, nanging sawise jam aku mesthi njupuk lan ora ngerti apa sing kedadeyan aku kebetulan aku pusing lan flu weteng sikap lan rasane beda-beda lan ora bisa dakkandhakake kanthi temenan, pasanganku ora protektif lan dheweke kepengin bayi, nanging aku umure 18 taun lan mikir yen saiki ora apik yen dheweke duwe! Muga-muga wangsulan sing mbantu aku!

  219.   Fer ngandika

    ya, sampeyan duwe risiko sing padha kaya ora njupuk apa-apa !!!
    lali siji, enem utawa sepuluh iku padha, risikone ana, ora aman yen meteng, nanging ana kemungkinan luwih saka ya, sing ora
    Yen sampeyan ora siyap njupuk tanggung jawab ngombe pil saben dina: GUNAKAN KONDOMON, ORA GRATIS !!

  220.   carla ngandika

    Aku njupuk 28 pil ilahi, pendarahanku njupuk kaping telu saka sing abang, aku pengin ngerti yen dina kasebut aku wis miwiti nganggo blister anyar utawa aku kudu ngrampungake plasebo (abang) saka paket sadurunge, mangga wangsulan, matur nuwun

  221.   Lala ngandika

    Halo, wulan iki aku duwe loro kelalen, siji aku sadhar lan aku njupuk loro ing dina sabanjure, nanging saiki aku wis ngerti yen aku ilang pil ing kothak, lan njupuk pungkasan yaiku sesuk, apa sing kudu aku lakoni? Aku ngenteni aturane mudhun, banjur aku bakal normal karo kothak liyane, utawa apa sing kudu aku lakoni? Aku butuh tanggap sing cepet.
    thanks.

  222.   Stephanie ngandika

    Halo, masalahku yaiku wulan sadurunge aku lali ora ngombe 2 pil lan saiki aku kelingan aku njupuk obat-obatan sing ana giliranku dina iku, tegese njupuk 3 pil, haidku normal lan wulan iki Aku kelalen njupuk 1 lan aku nindakake perkara sing padha karo jaman biyen, suwene apik kanggo aku dina Selasa 20/10 nanging pranyata saiki 3/11 aku wis 2 dina kepungkur kanthi haid minimal, ora kaya biasane nanging duwe warna coklat. Aku wedi ... !!!! Aku duwe risiko meteng utawa amarga kelainan iki sing sengaja daklakoni… tulung wangsulan ... !!!
    Matur nuwun ..

  223.   Antonia ngandika

    Wiwit tanggal 23 nganti 27 Oktober aku duwe aturan rong dina sawise aku mudhun lan dipotong Minggu 25 lan Selasa tanggal 27 Oktober lan. Ing minggu kasebut dina Kamis 29 aku mandheg njupuk dheweke lan aku ora bisa tuku (CD microgenon) ing Senen aku miwiti ngurus maneh sawise seminggu sing ora ditandhani amarga dheweke ora duwe periode.
    Aku sangsi amarga yen mandheg njupuk dina-dina sabanjure, aku ora entuk wektu, nalika ngerti apa sing kedadeyan, lan aku pengin ngerti apa aku bisa nuroni tanpa kondom utawa yen durung tekan dina-dina iku aku mandheg njupuk kontrasepsi duwe pengaruh kanggo meteng utawa dadi ?????????
    Tulung jawabane ngganggu.

    Gracias
    Anto.

  224.   maria ngandika

    Halo, pitakonanku amarga aku ngombe pil KB lan aku lali ora ngombe kaping 2 mengko dina candhake aku njupuk (iki kedadeyan minggu kepungkur lan sing sadurunge) nanging dina iki aku duwe hubungan seks lan aku ora ngurus awake dhewe, aku bisa meteng? Utawa apa aku duwe cara supaya ora meteng kaya ngombe esuk sawise pil? Aku ora ngerti apa sing kudu dilakoni amarga aku ora kepengin duwe bayi saiki, matur nuwun

  225.   cecilia ngandika

    HELLO .. KUWULANI AKU ,,,,, KANGGO NGANGGO YASMIN Luwih saka 1 taun kepungkur, aku lali njupuk sewu lan 13 pil BLISTER, nanging sajrone wektu lali Liwat, aku durung duwe sesambungan seks, nganti njupuk 18, IKI 5 HARI Sawise LALI KEDUA .. MUNGKU AKU HAMIL ..?

  226.   Nelis ngandika

    Halo, sejatine aku duwe pitakon sing padha karo liyane sing dakdeleng ana ing kana, nanging ora nemu wangsulan,

    Sawise ngaso pitung dina, aku kudu miwiti ngombe maneh pasta nanging rong dina aku ora njupuk amarga aku duwe masalah nggawa pasta, yen aku miwiti njupuk dina kaping telu, apa sing bisa kedadeyan utawa ing kepiye cara? Apa aku kudu njupuk ??, biasane aku njupuk ing wayah wengi, mula aku kudu njupuk telu sing aku ilang sajrone sedina, utawa kaya biasane, sedina?? lan sawise njupuk Aku bisa nuroni Tanpa masalah utawa aku kudu nglindhungi awake dhewe kanthi cara liya, meh pirang-pirang taun aku ngombe pasta!
    Matur nuwun kanthi sanget lan aku ngurmati tanggepan cepet sampeyan, lan sugeng rawuh ing papan pendhidhikan iki.

  227.   juliana ngandika

    Halo! Ya, aku lali ora njupuk 10 pil lan haidku sadurunge rampung 21 pil kontrasepsi, lan nalika getihen, umpamane aku haid, aku wis ora dilindhungi, apa aku bisa ngandheg? dening kontestan fisur

  228.   camila ngandika

    Halo, aku duwe pitakon sawise haid aku kudu ngombe pil kontrasepsi nanging aku telat sajrone 4 dina…. opo sing tak lakoni Kepiye cara njupuk dheweke? Periode aku uga bakal telat, mengko apa mengko? padha karo mitraku, kita nggunakake cara kontrasepsi liyane, aku ngenteni wangsulan sampeyan matur nuwun

  229.   laura ngandika

    Hai, aku Laura, umurku 14 taun, lan aku kelingan njupuk pil lan aku njupuk dina sabanjure lan aku lunga menyang pacarku lan kita duwe hubungan lan dheweke pungkasane, nanging ora jam kepungkur aku njupuk pil. lan aku wedi yen hamil ... aku butuh saran !!
    saka sha matur nuwun kanthi sanget kanggo atte..lau!

  230.   yanco ngandika

    halo, sejatine iku konsultasi sawise cuti 7 dina, aku kudu miwiti ngombe pil dina Minggu lan aku miwiti 2 dina mengko (Selasa) apa aku dijamin? Apa sampeyan bakal mangsuli yen ora, apa sing kudu aku lakoni wiwit saiki, matur nuwun kanthi sanget

  231.   norma ngandika

    Halo, pitakonku yaiku nglarani ngombe pil kontrasepsi kanthi berturut-turut, amarga aku duwe relasi berturut-turut, yaiku rong dina berturut-turut, dina kapisan, istilah ing dina sabanjure, aku njupuk pil ing dina sing padha wis sesambetan maneh lan saiki aku bakal njupuk liyane sing pengin ngerti yen lara yen diterusake kanthi berturut-turut. Aku njupuk pil dina esuk lan aku uga pengin ngerti apa efektif utawa ora. Mangga, aku butuh saran, matur nuwun.

  232.   Gina viceo ngandika

    Halo, apa sing kedadeyan yaiku miwiti siklus anyar karo pil, aku lali ora njupuk sing pertama saka kothak anyar lan aku kelingan nalika wis jam 12 jam lan 15 menit. Ing wektu kasebut, aku njupuk, aku wis tepat wektu kanthi pil sing isih ana nanging durung rampung kothak kasebut, aku isih kari. Nanging, sing paling dakkarepake yaiku yen ana risiko yen njupuk 12 jam lan 15 menit mengko. (Amarga wis ngentekake 15 menit luwih saka 12 jam, saranake supaya ora ana risiko tanpa nggunakake metode kontrasepsi tambahan amarga bocah lanang ora bisa nggunakake kondom lan ora seneng metode kontrasepsi liyane). Matur nuwun

  233.   an ngandika

    Sawijining dina aku lali pil aku hubungane dina sadurunge aku bisa meteng?

  234.   yisela ngandika

    HELLO HELP ME PLEASE !!!! Aku ora duwe hubungan karo kanca kanggo sakwetara minggu lan aku dina iki njupuk pil lan rong dina nggawe hubungan pungkasan karo mitra, mandheg njupuk..Muga ana kemungkinan bisa meteng

  235.   gati23 ngandika

    HELLO Aku butuh saran sampeyan babagan kasus iki: yaiku yen aku kelalen ngombe pil kontrasepsi saka wengi sadurunge (aku wis hubungan seksual lan ejakulasi ing njero ati) ok aku terus pil, aku njupuk dina sabanjure sawise 24 jam. Aku saiki njupuk bareng liyane ... Dadi esuk esuk sanalika entuk pil darurat aku njupuk ... nanging sanajan iki efektif banget…. Aku lali ngombe pil normal kaping pisanan lan aku pengin ngerti manawa postinor utawa pil darurat bisa ditrapake sanajan ana sing wis dakkandhakake.
    XFA Q ANJANG JAWAB

  236.   NICKI ngandika

    SUKSES ENGKUL ING KABEH !!! PITAKONKU IKU IKU KECIL, Nanging KANGGO KANGGO ORA BISA Nindakake Lesan. Dadi aku njupuk pil kontroversial sawise 11 jam, aku ngerti yen ora tekan ing 12 jam, nanging banget cedhak… .. aku pengin ngerti yen aku isih ngerti !!! JAWAB URGENTEEEE !!

  237.   Vanessa ngandika

    hello, aku kudu ngatasi. Ing tanggal 13 November, 21 dina sawise ngombe kabeh pil kontrasepsi wis rampung, wektu tekan tanggal 18, dina kaping 5 rampung pil, tanggal 20 dina 7 dina rampung, yaiku dina sing dakwajibake maneh ., nanging aku kelalen lan njupuk dheweke tanggal 22, yaiku, telat rong dina, lan tanggal 23 aku wis berhubungan seks karo pasanganku. Saiki pitakonku apa iki ala banget? apa aku bisa meteng?

  238.   Mikeyla ngandika

    Halo, pitakonanku: Aku wis pirang-pirang wulan njupuk Yasmin, kanggo aku iki minangka metode sing apik banget, aku mbantu ngatur menstruasi, kukul, kanggo ngontrol bobote lan liyane, nanging masalahku: aku miwiti blister hase anyar Sawetara dina, aku njupuk pil 1, 2, 3 nanging aku lali ora njupuk 4 lan 5, aku ngerti yen aku kudu njupuk 6, dina sing padha njupuk 2 lali esuk lan ing wektu aku biasane njupuk, njupuk 6, wiwit ing kana nganti saiki aku wis normal lan 7, nanging saiki aku wis nuroni, aku pengin ngerti apa ana risiko, apa aku kudu ngombe pil darurat amarga aku ora nggunakake perlindungan apa-apa. Aku ngenteni wangsulan sampeyan sanalika bisa, matur nuwun

  239.   alexandra ngandika

    halo, pitakonku
    Kepiye yen dina Setu iki salah aku njupuk pil ing dina Minggu? Apa aku bisa njupuk pil Setu dina Minggu?

  240.   elena ngandika

    Halo, dina Minggu kepungkur aku ngombe 2 pil, mikir yen aku durung ngombe, lan kanggo dina iki sing terakhir aku ora njupuk. Sesuk aku lagi minggu istirahat. Ana kedadeyan yen dina iki aku ora njupuk amarga Aku ora duwe? Aku bisa nggunakake aturan kasebut? Apa aku kudu nglindhungi awak dhewe ing minggu iki?
    Aku ngenteni balesanmu
    un beso

  241.   vale ngandika

    Hai
    Aku duwe pitakon. Apa sing kedadeyan yaiku aku kudu ngombe pasta saben dina jam 9 bengi nanging minggu iki aku rada ilang lan aku njupuk udakara jam 11 bengi .. lan wingi aku hubungan karo pacarku tanpa proteksi aku pengin ngerti risiko apa aku kudu meteng ..
    matur nuwun sanget amarga wis nulungi aku

  242.   karen ngandika

    Aku lali njupuk pil kontrasepsi dina iki, dina Minggu, dina terakhir minggu pertama aku njupuk, aku kudu njupuk jam 1:12 lan aku njupuk nganti 30:9 esuk, aku njupuk, apa sing kedadeyan kasus, ok, aku bisa, muga-muga wangsulan, matur nuwun

  243.   Ale ngandika

    Kepiye yen ing tengah siklus pil aku lali ngombe pil lan nindakake hubungan seks ing dina sing padha lan ora dakombe? Aku mesthi ngombe pil nanging wektu iki aku kangen lan aku kelingan ngombe sawise jam 12 awan.

  244.   belu ngandika

    Halo, aku ngombe pil lan aku ninggali ing tengah, lan aku terus hubungan seks tanpa ngurus awak dhewe .. 2 minggu maneh, aku pengin ngerti apa ana kemungkinan meteng .. matur nuwun

  245.   lilita ngandika

    Halo, aku ragu yaiku yen dina Setu aku kudu njupuk pastllsa 14 lan aku mandheg menyang 15 tanpa sadhar lan dina iki dina Selasa aku weruh hex iki lan aku njupuk pil esuk lan wis hubungan karo bojoku wingi bengi apa risiko apa aku mbukak tanjung ing njero ati aku ngurus awake dhewe nganggo cd innova

  246.   Maria Elena ngandika

    Halo, aku pengin ngerti sebabe haidku teka rong dina sadurunge ngrampungake pil…. Ora normal, kaya-kaya wis ilang.

  247.   CAROLINA ngandika

    HELLO ..
    Ing sawetara kesempatan, aku lali ora ngombe pil nalika aku arep njupuk. Sawetara lali 8hs, 1 jam, setengah jam ... nanging aja mandheg ngombe ... saiki aku isih sisan Periode ... pitakonanku ... Apa aku kudu miwiti pangobatan anyar utawa aku kudu nerusake pangobatan sing wiwit meh setaun? ...

  248.   eliana ngandika

    Hello!
    Aku pengin ngerti kenapa haidku teka, kapan aku lali ora ngombe pil suwene 4 dina?
    Jupuk wong loro mau dina iki lan siji wingi.?

  249.   tamy ngandika

    hello !! Biasane aku njupuk pil jam telu telung puluh lan njupuk rong nembak, aku lali lan njupuk jam enem, dheweke ngandhani yen ora ana kedadeyan amarga udakara rolas jam nanging esuke kedadeyan maneh, aku uga njupuk sadurunge jam rolas, nanging aku kudu ngerti apa ana risiko ing wulan iki yen pil faye utawa ora ana apa-apa. Wangsulana, matur nuwun sanget !! :)

  250.   lg ngandika

    Halo, saka kothak 21, aku mung njupuk 17, aku wis ngaso ing dina kaping 4 lan isih ora kondur, apa biasane? utawa bisa uga dheweke ngandheg?
    Salam

  251.   marisela ngandika

    Halo, aku nembe wiwit ngombe pil nanging sing dina 2 ilang lan aku njupuk sing dadi giliran aku sesuk, mula aku terus njupuk, nanging pil ora lengkap, aku mung arep njupuk 27. Apa sing kudu ora dakgawe meteng?

  252.   Said ngandika

    Halo, amarga dhuwit amarga aku mandheg ngombe pil kontrasepsi sajrone 2 dina, apa sing kudu aku lakoni? njupuk kabeh 3 bebarengan? ing wektu sing cocog? Nganti pirang-pirang dina aku ngenteni duwe hubungan seks?

  253.   kembang ngandika

    Aku ora njupuk 3 pil kontrasepsi pungkasan yaiku 21 pil, lan aku ora teka minggu kepungkur !! sampeyan bisa dadi apa

  254.   Judyth ngandika

    Hai aku nulis kanggo sampeyan amarga kuwatir banget yen aku njupuk pil kontrasepsi Trolit lan wulan iki aku lali ora njupuk 2 pil berturut-turut dina Jumuah lan Setu banjur Dominfo aku langsung njupuk 2 pil lan mengko ing wektu sing cocog aku njupuk sing cocog salah sawijine kedadeyan yen 4 dina mengko aku duwe hubungan seks, nanging aku tetep ngombe pil biasane, aku kuwatir banget yen bakal hamil apa sing kedadeyan saiki, yen krasa lara ing dodo, lan aku kuwatir banget muga-muga wangsulanmu sanalika bisa

  255.   Andrea ngandika

    Halo, pitakonku yaiku ngerti risiko meteng, aku bakal ngandhani aku wiwit ngombe pil tanggal 28 Nov, tanggal 4 Des aku lali ngombe pil lan tanggal 5 aku pacaran karo pasanganku lan aku kelingan njupuk pil nanging aku wiwit ngetung lan aku ngerti yen aku durung njupuk obat kasebut ing dina 4 lan aku njupuk 2 dina 5 sawise seks. Muga-muga sampeyan bisa nggawe aku seneng.

  256.   Marcela ngandika

    Halo, aku wis ngombe kabeh obat nganti sampurna, aku ora lali lan uga diare utawa mutah, uga ora ngombe obat-obatan, sing dikontraindikake ing leaflet! Wulan kepungkur aku ora teka, lan wulan iki aku kudu teka? Aku pancen tliti lan ora nate ana kesalahan apa-apa, apa ana sing bisa nerangake kenapa sebabe aku ora nemoni wulan kepungkur?

  257.   Kimberly ngandika

    hello aku duwe pitakon lan aku butuh pitulung: uga aku wis hubungan karo pacarku 3 dina berturut-turut lan sing 2 pungkasane aku ora njupuk kontrasepsi nanging nalika semana aku njupuk 2 pil kontrasepsi kaya nalika wis wayahe bareng karo dheweke lan wong liya jam 12 awan aku bisa meteng amarga durung teka, tulung tulung aku, yen aku ora ngerti, siklus haidku wis telat luwih saka 3 dina. Apa normal? Aku wong anyar sing ora ngerti

  258.   mary ngandika

    Halo! Aku duwe pitakon, aku diprentah njupuk pil sajrone 2 minggu pisanan lan wiwitan 3 minggu, dudu diwiwiti karo pil 17 sing dakwiwiti karo 24 pil utawa mung 1 pil sing nggawe kesalahan utawa wiwit salah apa ana risiko Kandhutan? Aku njupuk MAXIMA MD 24 X 28 wis 1 taun kepungkur lan sadurunge wis ngombe pil, sampeyan kudu ngormati, matur nuwun

  259.   anyari ngandika

    Hei, aku ora duwe kontrasepsi lan aku wis suwene 2 dina ora pacarku lan pacarku wis nuroni aku lan ora ana sing ngandhani yen ana kedadeyan utawa ora lan aku ragu yen sampeyan bisa mangsuli. sanalika bisa, matur nuwun kanthi tulus newi

  260.   anyari ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku ora njupuk pil suwene rong dina lan pacarku duwe hubungan seksual ing njero ati, aku uga hamil lan kuwatir lan aku wis ngandhani wong lan dheweke ora bisa mangsuli, dheweke bisa nulungi aku, matur nuwun matur nuwun sanget, lan matur nuwun sanget

  261.   barbara ngandika

    Halo, ternyata aku lali ora ngombe 2 pil kontrasepsi sing kudu dikonsumsi 3 ing dina sing cocog, aku isih entuk haid nanging aku duwe sesambungan sawetara dina sawise periode, aku mamang banget yen lagi ngandut sanajan aku wis ngandhani yen meh mokal, apa sampeyan bisa njaluk aku ora ragu-ragu?

  262.   Paola ngandika

    Halo… Aku ing minggu kaping pindho njupuk pil… nanging aku lali ora ngombe rong pil… lan udakara 3 utawa 4 dina kepungkur aku njupuk 3 pil… Aku ora ngerti yen ora apa-apa, ora dakkira! dina sabanjure aku mung getihen, mung dina iku ... ..Aku mesthi ora teratur nalika hajuku .. Kayane amarga aku lali ora ngombe pil ...... Aku njupuk kira-kira 4 taun kepungkur, kanggo hormonal masalah .... Kajaba iku lan kanggo sampeyan aku nulis ... mung nganti wingi aku duwe hubungan seksual sing pertama, durung rampung nanging aku ora ragu babagan kabeh ... muga-muga sampeyan bisa mbantu kula lan critakake sethithik babagan risiko lali njupuk pil, pendharah sing getihen lan ora nggunakake cara liya minangka metode perlindungan… lan apa sing bisa daklakoni….
    Matur nuwun kanthi rumiyin!

  263.   cecilia ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen aku bisa hamil amarga aku lali 2 dosis pil lan aku lagi wae lagi subur, lan nalika semana aku duwe sesambungan, aku bisa hamil .. wulan iki aku njupuk pil ing sawayah-wayah amarga aku duwe kepala ing sisih liya kanggo masalah kulawarga. Pitulungan sampeyan bakal migunani banget kanggo aku .. matur nuwun.

  264.   lu ngandika

    Aku lali 3 kali ngombe pil.
    siji njupuk sadurunge jam 12. Sing sabanjure kedadeyan ing dina sing padha, lan dak kira-kira padha karo kedadeyan sadurunge (sing lali dhisik lali)
    lan kaping telune luwih saka 12 jam kliwat.
    Aku ora duwe hubungan seks nalika kedadeyan kasebut.
    Pitakonanku yaiku apa njupuk suwene 7 dina bisa ngatasi masalah ... utawa mung suwene sewulan ilang.
    Aku seneng banget karo tanggepan sampeyan.

  265.   antonia ngandika

    Halo, aku wis ngonsumsi pil sajrone 1 wulan lan mulane periode kasebut teka lan sajrone periode utawa icimosm, aku bisa hamil, aku duwe periode nanging ora noda maneh

  266.   lali ngandika

    Luwih saka komentar, minangka pitakon, aku duwe acara sajrone minggu lan aku ora pengin masa ku teka, mula pitakonku yaiku yen tetep nggunakake kontrasepsi sawetara dina maneh, ora bakal dakkandhani ????

  267.   carlota ngandika

    Aku wis ngombe pil ilahi suwene patang wulan, aku duwe hubungan seks tanpa kondom lan sawise telung dina aku ora njupuk pil, dina iki dina kaping 2 ngaso lan ora teka lan aku wedi tenan ... ana ing kana ana kemungkinan meteng?

  268.   Elizabeth ngandika

    Aku lali ora ngombe pil kaping 2 saurutan, kaping pindho aku njupuk loro pil amarga njupuk kabeh iki ing dina sabanjure ing minggu sing padha lan ngalami pendarahan sing sithik, aku tetep njupuk pil utawa aku ninggalake Aku lagi ngombe pil 8 wiwit miwiti kothak ing dina kaping 7

  269.   KARI ngandika

    Halo .. !!! Aku lali pil 2 dina berturut-turut ... Apa aku tetep bisa njupuk pil? utawa aku ngenteni wulan ngarep ??? Lan haid bakal dadi normal ??? iku pil pertama ing tablet ..
    Matur nuwun ..

  270.   pamela ngandika

    Halo! Pitakonku, sawise nggunakake kontrasepsi sajrone 13 taun, apa aku bisa langsung ngandut? utawa bakal butuh wektu suwe? tulung aku jawab !! Matur nuwun !!

  271.   Anne ngandika

    Hello!
    Sampeyan ngerti sawetara wulan kepungkur aku wis ngombe pil amarga miwiti perawatan dermatologis sing kudu ngombe pil KB amarga rong sebab; Siji supaya hormon saya diatur lan liyane supaya ora meteng amarga komponen obat sing dakombe bisa nyebabake masalah janin yen meteng. Intine yaiku aku lan pacarku wiwit hubungan sawetara dina kepungkur, aku ngerti yen pil aku dilindhungi sanajan ora 100% nanging aku isih dilindhungi, intine yaiku pil kasebut bakal entek (aku mung duwe sesuk) sing terakhir yaiku dina Senen lan sawise aku njupuk minggu istirahat (7 dina) sing umume yen sampeyan njupuk kothak 21 tablet. Pitakonku yaiku yen yen nuroni sajrone minggu istirahat (sing ora ngombe pil) apa aku bisa hamil? Amarga sanajan minggu istirahat mesthine amarga haid teka, aku ora teratur lan Sing ana ing minggu iki istirahat sing ndemek masa ku ora bakal teka, mulane aku kuwatir, aku kepengin ngerti yen bisa duwe hubungan ing minggu istirahat tanpa aturan apa aku bisa ngandheg?…. mangga kula suwun wangsulan, matur nuwun kanthi sanget

  272.   gelut sithik ngandika

    hello Aku pengin ngerti yen sampeyan lali yen ngombe pil lan ora duwe hubungan lan banjur duwe lan terus njupuk bisa kedar enbarasada?

  273.   Yanina ngandika

    HELLO… KANGGO RUGI SADAYAN MINGGU SATU MINGGU MUNG WIS KAPISI, APA LAH? Utawa kanggo alesan apa? Matur Nuwun

  274.   Lorena ngandika

    Apa sing kedadeyan yaiku aku ora lali pil nanging kanthi ora sengaja aku nemokake pil sing dak mainake ing dina mbesuke nganggo kuku, aku pengin ngerti apa kena pengaruh efektifitas pil

  275.   ANDREA ngandika

    Halo, aku wis hubungan seks ing dina esuk karo pacarku lan aku lali ora ngombe pil sajrone 72 jam. Kajaba iku, ora nglindhungi aku, nanging sadurunge, kaya suwene 3 wulan, aku ngombe pil sawise esuk. ? utawa bakal ana sing ora meteng banget.

  276.   Nicole ngandika

    Olaa, sampeyan ngerti, kadang aku lali njupuk 2 dina lan njupuk dina katelu lan aturane ora teratur kaya sing daklakoni

  277.   Gabriela ngandika

    Aku ngombe pil KB lan aku lali ora njupuk sedina, nalika kelingan aku njupuk, nanging luwih saka rolas jam wis kliwat nalika aku njupuk pil. Apa sing kudu daklakoni yen terus njupuk ing wektu sing padha, apa isih bakal ana pengaruhe?

  278.   marlene ngandika

    sugeng siang,
    Umurku 20 taun.
    Udakara 2 taun aku ngombe pil kontrasepsi cd, kaya 6 wulan kepungkur, aku lali ora njupuk lan meteng, nanging nalika 2 wulan aku keguguran. Aku ala banget lan wedi banget yen kedadeyan sing padha bisa kedadeyan kula malih. Aku njupuk pil maneh kaya sing diandharake dening gynecologist, wulan iki aku entuk periode normal ing dina sing cocog (2 minggu kepungkur) nanging amarga pengawasan, aku lali ora ngombe pil suwene rong dina lan ing dina kaping telu aku entuk haid maneh, wiwit iku ora, aku wis ngombe pil. pitakonku yaiku "yen aku ora ngombe pil lan meteng, apa risiko kena keguguran maneh?" - "Napa sewulan aku entuk haid maneh?" - "Apa mbebayani banget yen ngandhut cathetan medisku?" - «Apa sing paling disaranake ditindakake nalika iki yen kepengin meteng tanpa resiko luwih gedhe?» Aku njaluk tulung, aku kepengin banget duwe bayi, nanging aku wedi yen bakal kelangan maneh, aku ora bakal njupuk sing kaya ngono maneh. Aku pengin ngeculake aturan iki lan nyoba kanggo hamil, bisa uga aku kudu ngrancang, nanging saiki kedadeyan aku mutusake ora njupuk pil, kabeh sing dakkarepake yaiku duwe bayi sing sehat «tulung tulungana aku»

  279.   pamela ngandika

    Aku telat nalika njupuk rong pil pertama (YASMIN) ing minggu kaping pisanan lan ing dina kaping telu aku njupuk 2 konsekuensi jam 20:00 APPROX lan wong sing negesake nganti saiki aku njupuk ing wektu 22:00 sing dakkarepake KANGGO NGERTI KANGGO EFEKTIF IKI PIL AND RISIKO KAMUNG PALING MUNGKIN, Wiwit aku duwe hubungan, nanging aku ora duwe wektu ... Nulungi

  280.   Rocio ngandika

    Halo, pitakonanku iki. Aku ngombe pil kontrasepsi sajrone 28 dina, yaiku aku wis ngrampungake kothak lan esuke kudu miwiti sing anyar (dina Jumuah), nanging aku miwiti dina Setu? Aku wis hubungan, lan aku kuwatir !!!

  281.   ANGELIKA ngandika

    Dinten Senen aku kudu njupuk pil
    NANGING LALU ORA LAN SELASA AKU NGANGGO SENI
    LAN sawise sawetara jam sing dikatutake nganti selasa
    NANGING ING KANGGO INGSUN KUDU HUBUNGI
    APA RISIKO?

  282.   andrea ngandika

    Halo wingi aku lali njupuk pil kontrasepsi lan bengi aku pacaran karo pacarku. Kaya biasane dheweke mlebu ing jero lan dina iki aku ngerti yen dheweke wingi ora ngombe pil. Apa aku duwe masalah meteng yen ngombe pil wingi saiki uga? Matur nuwun

  283.   de ngandika

    Aku ngombe pil KB 28. Aku kurang 2 pil kanggo diwiwiti minggu kepungkur, nanging aku lali ora ngombe pil suwene 3 dina, ing wayah wengi aku njupuk kabeh 3 wong lan saiki lagi menstruasi .. apa sing kudu daklakoni ? Aku tetep njupuk pil. .Kula ditinggalake…

  284.   Lorraine ngandika

    Halo, aku njupuk Jazmin ing dina Rebo, aku lali njupuk pil sing dakwenehake ing dina Kemis, kalebu dina Kamis, lan dina Setu iki aku kelingan yen wingi dina Jumuah aku uga lali njupuk…. 10 jam wis kliwat lan aku mung njupuk ya aku saiki duwe hubungan seks, apa aku duwe risiko meteng?

  285.   tami ngandika

    wingi aku mulai nggunakake kontrasepsi lan njupuk sing pertama, yaiku obat sing digunakake gynecologist, nanging dina iki aku salah njupuk sing terakhir, yaiku, apa sing dicritakake tablet miturut panahe, ana kedadeyan apa? x ora njupuk pesenane?

  286.   panah ngandika

    Hai, aku lali ora ngombe pil lan dina iku aku ora duwe proteksi lan sawise jam 12 awan aku kelingan lan ngombe. Apa aku mbebayani nalika ngandut?

  287.   Abbyta ngandika

    Halo, masalah sing dakkirim yaiku ing pil kontrasepsi kaping lima, sajrone iki aku njupuk obat kasebut saben dina sing cocog, aku tekan bungkus kaping lima lan ing dina kaping 15 pil kontrasepsi aku lali ora ngombe lan bubar aku kelingan 24 jam mengko nalika aku njupuk pil nomer 16 (jam 2:00 awan aku njupuk pil), sing kedadeyan aku njupuk loro pil ing 2:00 kalorone ing dina 15 Kaya sing tanggal 16, yaiku sing padha karo aku, wis 5 dina aku hubungan karo pacarku amarga aku lagi plancongan lan sejatine aku ora ngerti apa sing kudu tak lakoni, amarga padha, aku pengin ngerti apa sing bakal kedadeyan karo organisme lan apa sing kudu aku lakoni karo pil sing isih ana?
    matur suwun dhisik!

  288.   Clarisa ngandika

    Halo, aku pengin ndeleng apa sing bisa daklakoni ing kasus iki. Aku wis ngombe pil KB 3 taun. Ing dina Jumuah 31/12/09 aku kudune wiwit ngombe pil kontrasepsi, nanging amarga ora bisa ngombe x ing preinan, aku nembe bisa ngombe pil kaping 1 ing bungkus, dina Minggu Minggu 3/01/10 (yaiku yaiku, aku ora njupuk 2 dina). Aku hubungan seksual ing dina Rebo 30/12 lan periode aku dina Kamis 31/12. Pitakonku yaiku apa sing kudu aku lakoni karo kothak anyar, yen sing kudu dakombe, lan kepiye saiki. Matur nuwun sanget

  289.   Nggih ngandika

    Aku duwe hubungan seks tanpa ngurusi awakku dhewe
    & Aku njupuk pil sawise jam 12
    Nanging aku ngalami 2 masalah hamil

  290.   Nggih ngandika

    SOORRII tabung relacIIOONESS, nanging aku bakal nyoba Laa pil dina esuk, nanging sawise jam
    & njupuk 2 masalah nalika hamil: S

  291.   Yaica ngandika

    3 taun kepungkur, aku ngombe pil yasminell, ing kesempatan liyane aku wis telat njupuk ing wektu sing bener, nanging saben-saben ... wulan iki, aku njupuk obat-obatan sing ora teratur banget lan kuatir amarga ing 3 taun ora nate njupuk kula sedina lan Wektu iki ya, sejatine bisa uga saraf lan aku pengin ngerti manawa ana akeh kemungkinan yen aku bisa hamil. Saking sampun matur nuwun sanget.

  292.   Juli ngandika

    Halo, mung siji sangsi yaiku yen njupuk yazmin, aku mesthi nggawa udakara jam 8 wengi, nanging dina iku aku lali lan aku njupuk jam 1 esuk ana risiko meteng. amarga telat 5 jam.

  293.   GUADALUPE ngandika

    Hai, aku pengin takon apa sing kedadeyan yen aku lali ngombe pil, dak kira-kira jam 12 awan, nanging dina kelalen aku duwe hubungan seks ...

  294.   Ana ngandika

    Hello
    Aku umur 34 taun lan aku njupuk kanthong pertama Mercilon ing tanggal 8, aku lali ora njupuk pil lan njupuk jam 16 mengko, nanging aku duwe hubungan seks ing dina iku. Aku lara nemen ing weteng lan ngisor kaya nalika aku ovulasi.

  295.   namung ngandika

    Kula minangka ide utawa ora ana jawaban kanggo kabeh komentar kasebut.

  296.   Mariano ngandika

    Halo ya, sugeng enjing, aku wis hubungan karo pacarku lan kita ngira dheweke bisa uga kena mani lan tempek. 3 dina wis kliwat, apa ana MADIDA GESERNE APA KANGGO LAK: YA? Kulo matur nuwun, matur nuwun sampun nate

  297.   jazmin ngandika

    Hai, aku lagi ing plancongan Buenos Aires, aku nggawa pil kontrasepsi lan dheweke bakal entek, nganti aku bali menyang kutha, aku ora bisa tuku, amarga kerja sosial, isih ora yen balik dina Senen , yen mangkono, aku ora bakal nyuda rutinitas Saben Dina njupuk dheweke saben dina, yen isih ana ing dina Senin, aku ana ing oven, apa sing bakal kedadeyan yen aku mandheg njupuk mung 1 dina utawa 2, wiwit aku aja lali yen aku entek lan aku kudu miwiti sing anyar? ¡?

  298.   yaneth uzcategui ngandika

    Halo, aku pengin sampeyan ngilangi aku sangsi, aku wis njupuk pil mercilon setaun, wulan Desember / 2009 iki aku wiwit njupuk tanggal 10, aku mung sesambungan seks ing wulan (tanggal 25), aku lali. kanggo njupuk wong-wong mau sajrone 2 dina, Dheweke wis dina kaping pindho lan antepenultimate ing kothak 1 lan 2/01/2010 nanging aku njupuk dheweke sesuk banjur rampung njupuk kanthi normal, apa bakal ana masalah? Aku matur nuwun kanggo pitulung sampeyan. Matur nuwun

  299.   kasepen ngandika

    Hai Jazmin. Sampeyan kudu takon karo apotek babagan pil lan tuku ing Buenos Aires. Aku ora menehi saran supaya ora njupuk lan nalika bali menyang negara sampeyan kanggo miwiti maneh, sampeyan bisa uga duwe risiko masalah hormon. Yaiku sing bakal dak saranake. Lan yen sampeyan ora entuk ing Bs As, sawise tekan negara sampeyan, konsultasi karo ginekolog supaya ora ngalami risiko (meteng hormonal lan hormon sing ora dikarepake).

    Salam lan terus maca kita !!!

  300.   SWEET MARIA ngandika

    Halo, aku pengin sampeyan mbatalake aku wis ngombe pil mercilon suwene setaun, wulan iki aku wiwit njupuk kaping 10, aku mung sesambungan seks ing wulan (tanggal 25), aku lali ora njupuk suwene 2 dina, dheweke pancen wis ana lan sadurunge dina pungkasan ing kothak, nanging aku njupuk dheweke sesuk banjur rampung njupuk kanthi normal, apa ana masalah? Aku matur nuwun kanggo pitulung sampeyan. Matur nuwun

  301.   cah wadon cilik ngandika

    Halo, aku miwiti njupuk kontrasepsi ing saben dinane Ora Dina Wiwitane MENTRUASI lan aku duwe hubungan seks tanpa ngurus awake dhewe. Saiki wis 2 MINGGU telat lan aku ora ngerti yen aku ngandut, aku pengin ngerti apa efektivitas sing ditindakake yen aku wiwit njupuk dina kasebut, tulung wangsulan, penting banget lan kuatir.

  302.   Amanda ngandika

    Halo !!
    Saiki aku njupuk pil kontrasepsi sing kuwat kanggo ngatur masalah hormon, nanging iki bisa digunakake minangka metode kontrasepsi. Nalika aku ing pil nomer 15, aku lali njupuk, aku kelingan dina sabanjuré lan njupuk kalorone, sawise rong (2) dina aku ngalami pendarahan sing njupuk siji (1) dina. Aku rampung ngombe 21 pil. Sajrone periode ngenteni wektu, aku duwe hubungan karo pacar lan kedadeyan ing njero ati, sawise rong (2) dina, aku ngalami periode sing alus. Sawise tekan 7 dina regulasi, aku miwiti perawatan maneh. Apa ana kemungkinan aku dadi ngandut? Apa prelu nyoba kanggo verifikasi?

  303.   Soniaaa ngandika

    Aku wis mesthi njupuk pil ing wayah wengi suwene 5 taun, nanging rong wengi kepungkur, yaiku, dina Rebo kepungkur aku lali ora njupuk, dina Kemis aku njupuk obat kaya biasane, lan dina Jumuah aku ngerti yen aku lali lan ngombe 2, sing siji dina Jumuah lan sing dina Rebo aku lali, uga pacaran ing dina-dina iki, dina Setu, apa aku duwe kasempatan meteng ??? aku kudu piye?

  304.   gladis ngandika

    Konsultasi saya njupuk 28 pil annullete lan mandheg njupuk nomer 14 lan 15 lan nalika nomer 16 cocog karo aku, aku njupuk kabeh telu lan terus ngombe kanthi normal lan nuroni saben dina nalika mlaku-mlaku, aku nambah yen ngonsumsi telung taun. nganti saiki

  305.   Carla ngandika

    Ya, iki kothak kaping telu saka yasmin lan umume sawise rong kothak sadurunge haidku mudhun ing dina kaping loro, nanging ing kothak kaping telu iki aku rampung pil pungkasan dina Kemis lan dina iki dina Minggu, apa iki normal? ana apa Aku WEDI .... HELP: s

  306.   paula ngandika

    Sanajan cilik, artikel iki migunani banget kanggo aku, amarga nerangake babagan rincian sing ora disebutake babagan pil, nanging prelu banget.
    Gracias

  307.   laura ngandika

    Hai, aku duwe pitakon. Aku kelalen njupuk pil nomer 5 saka baris pertama blister pack lan sedina sadurunge aku berhubungan seks lan dheweke tekan njero omah, nanging aku meh ora kelingan kepiye jam 4 sore aku njupuk, yaiku Aku nutupi? utawa ana kemungkinan aku meteng?

  308.   kasepen ngandika

    Halo, aku njupuk pil 21 tablet tridestan, jebule aku salah nalika kudu ngombe pil, yaiku, aku kudu njupuk nomer 7 lan njupuk nomer 11, aku mung njupuk nomer 7 dina sabanjure terus nganggo 8,9,10 banjur pindhah menyang 12 lan nomer 11 sadurunge ... Apike nggunakake jinis metode liyane nganti miwiti kothak anyar.?

  309.   Maria Fernanda ngandika

    Deleng, aku ragu, pacarku lan aku wis ragu karo aku, aku butuh saben telung minggu sadurunge pungkasan wulan, nanging njupuk 8 dina, supaya bisa hamil asring banget duwe sanggama.

  310.   elizabeth ngandika

    Halo, jenengku Elizabeth lan aku kudu takon, jebule aku wis ngombe pil udakara 3 taun lan aku ora nate lali njupuk, nanging mung wulan iki aku entuk haid lan kudune ora ngombe. pil nalika istirahat 7 dina, Nanging mung dina aku kudu ngombe pil maneh (dina kaping 8) aku lali, uga dina iku aku pacaran karo pacarku, nanging aku ngombe pil sing lali 10 jam mengko, aku aku wedi amarga iki pertama kaline aku lali lan aku rumangsa wayahe paling ala, yen ana wong sing bisa mangsuli utawa nulungi aku, aku bakal ngurmati, aku pamit lan ngenteni wangsulan.

  311.   Cristina ngandika

    Halo! Aku ora mangu ... aku njupuk pil ... Aku mutah lan diare dadi ora njupuk ing dina Setu, nanging ala banget aku ora njupuk ing dina Minggu utawa ing dina Senen , lan dina Selasa aku menstruasi ... aku ora yakin .. yen aku kudu miwiti njupuk dina Setu iki utawa minggu sabanjure, yaiku nalika aku pancen bakal entuk giliran.

    Muga-muga sampeyan bisa nulungi aku. Salam lan matur nuwun.

  312.   valery ngandika

    Halo .. Aku njupuk pasta jam 6:30 nanging aku lali banjur njupuk jam 6:50, ora ana masalah? Apa aku bisa terus njupuk swiwi 6:30 utawa kudu swiwi 6:50?
    Aku butuh wangsulan pls !!

  313.   Anita ngandika

    Apa sing kedadeyan yen aku ora ngombe pil suwene 5 dina lan nalika semana aku sesambungan jinis?

  314.   Lizeth ngandika

    wolaa Aku ora mangu-mangu apa sing kedadeyan 4 Januari 2010 kepungkur aku pacaran karo pacarku lan awake dhewe ora saling peduli lan dheweke mlebu 2 kali lan nalika aku menyang omah aku njupuk pil anticonsentive lan Wiwit dina iku aku njupuk lan wiwit kaping pindho, aku njupuk 2 pil lan suwene suwene yaiku tanggal 16 Desember 2009 lan kaya sing ujar aku mung kudu mudhun, nanging aku duwe colic kaya pengin lunga mudhun nanging ora ana ... apa sing bakal bisa uga ora meteng ... ??? Aku butuh jawaban ... ... monggo… .. ♥

  315.   johanne ngandika

    Halo, aku pengin konsultasi sawise cuti 7 dina, aku kudu miwiti ngombe pil lan diwiwiti wolung dina, nanging ing minggu aku kelamin tanpa proteksi, ana risiko meteng utawa ora ... aku ngenteni wangsulan. Matur nuwun kanthi sanget!

  316.   Lorena ngandika

    olaaa ace 8 wulan k aku njupuk yasminelle aku wulan iki aku lara aku mutah pil apa sing tak usir masalahku aora esk sadurunge aber rampung ngombe pil haidku wis mudhun! aku terus njupuk nganti blister rampung utawa aku miwiti Apa iku minggu pamitan?
    Tulung, apa ana sing nulungi aku?

  317.   dulceh ^^ ngandika

    Halo !!
    Aku ora mangu-mangu apa sing kedadeyan yen wiwit njupuk pil 3 dina mengko yen aku kudu miwiti kothak maneh lan nuroni sadurunge ... apa ana kemungkinan meteng?

  318.   Adrian ngandika

    Halo; Aku wis lawuh suwene 4 wulan lan aku wis lali rong dina iki, durung nate kedadeyan karo aku, apa sing kudu daklakoni? lan saben aku ngrampungake kothak aku miwiti karo liyane, dhokter aku ora ngandhani apa-apa yen aku kudu ngaso lan ngrungokake banjur mangu-mangu, apa sampeyan bisa nerangake sethithik

  319.   yoselyn ngandika

    Yen wong wis ora ngombe pil suwene sewu lan duwe sesambetan sedina, nanging sadurunge ngombe pil siji lan sawise ngombe siji maneh, apa dheweke bisa meteng?

  320.   maria ngandika

    Yen wong wis ora ngombe pil suwene sewu lan duwe sesambetan sedina, nanging sadurunge ngombe pil siji lan sawise ngombe siji maneh, apa dheweke bisa meteng? Aku bakal ngormati akeh

  321.   paulina ngandika

    Halo, aku njupuk feminol 20 kanggo kaping pisanan lan dina pisanan aku njupuk dheweke lan aku dikethoki? Kayane mung sethithik diwarnai kanthi warna jambon ... apa normal utawa aku hamil wiwit wulan kepungkur aku nate sesambungan nanging ora nate rampung ejakulasi. tulung aku tulung

  322.   carol ngandika

    Halo, sawise cuti 7 dina, aku mangan pil lan aku njupuk sing pertama lan aku wis berhubungan seks lan dina kapindho aku lali, ana risiko meteng. Wangsulan. Matur nuwun.

  323.   jajan ngandika

    Hai .. Aku butuh pitulung .. Aku njupuk kothak 21 pil .. lan masalahe yaiku aku ora ngidini 10 dina diwiwiti karo bungkus nomer loro lan aku hubungan seksual ing dina sing diwiwiti .. ana kemungkinan meteng?

  324.   jajan ngandika

    Hai .. Aku butuh pitulung .. Aku ngrampungake 21 pil lan ngeculake 10 dina sadurunge miwiti bungkus sabanjure .. lan nalika aku miwiti pacaran .. apa ana kemungkinan meteng?
    matur nuwun muga-muga sampeyan bisa nulungi aku!

  325.   Cintia ngandika

    Aku ngombe pil jam 10 bengi, aku lali lan ngombe esuke jam 12 bengi. Dina iku aku njupuk sing cocog karo jam 10 esuk, aku banjur lali maneh lan njupuk dina esuk jam 1 sore dina sing padha, aku njupuk sing cocog karo jam 10 esuk lan banjur nindakake seks tanpa lindhung, aku uga bisa ngandheg. tulung aku wangsulan

  326.   MARIA FERREIRA ngandika

    SELAMAT PETANG MUNGGU! Aku lali ora njupuk pil wingi lan dina iki aku njupuk sing cocog karo aku, nanging wetengku mulai krasa lara kaya tekane periodku lan sore aku mudhun ... aku kudu kepiye? Aku ora ngerti arep mandheg njupuk pil utawa tetep normal nganti rampung .. mangga luwih cepet wangsulane aku, Matur Nuwun.

  327.   MARIA FERREIRA ngandika

    Halo sugeng dalu! Wingi aku lali ora njupuk pil lan dina iki aku njupuk sing cocog karo aku, nanging wetengku wiwit krasa lara lan sorene aku entuk haid. aku kudu piye? Aku ora ngerti arep mandheg njupuk pil utawa terus nganti rampung .. monggo luwih cepet nanggapi luwih apik, Matur Nuwun Luwih Seng

  328.   michelle ngandika

    Halo, aku njupuk femelle 20 sawetara wulan kepungkur, aku lara weteng udakara 3 dina lan bengi sawise ngombe pil (sing aktif) aku mutah, aku pengin ngerti apa prelu njupuk liyane, amarga nalika muntah, aku bisa ngilangi, muga-muga bisa nanggapi sanalika bisa njupuk maneh utawa njupuk rong dina, lan terus kanthi apik

    matur nuwun….

  329.   joget ngandika

    hello, aku njupuk pil sajrone setaun lan ora nate njupuk sewulan maneh banjur njupuk maneh apa sing kedadeyan yaiku nalika dina kaping 5 njupuk dheweke aku duwe hubungan karo pacarku ana kemungkinan hamil banjur sawise jinis. yaiku Ora saka pil kaping 5 lan aku njupuk.
    Dina-dina iki aku rumangsa rada ala, nanging dak anggep efek utawa ora? Aku meteng? tulung wangsulan

  330.   Alicia ngandika

    Aku kelalen njupuk pil ing sawijining dina, sadurunge nindakake hubungan seks. Aku wis ngombe pil 11 jam sawise wektu biasane. Apa ana kemungkinan meteng?

  331.   Alejandra ngandika

    hello a question Aku njupuk pil kontrasepsi nanging menstruasi saya mudhun 3 dina sadurunge rampung amarga kedadeyan iki, iki bakal nyebabake sawetara…. Coba jelasake kenapa sampeyan kuwatir, iki durung nate kedadeyan karo aku

  332.   ailin ngandika

    Deleng aku njupuk feminol 20 rampung; Aku kudu miwiti paket anyar lan aku ora duwe dhuwit kanggo tuku, aku miwiti rong dina mengko, kanggo njupuk!
    Aku bakal meteng !!!!
    Tulung wangsulana pitakonku !!!!!!

  333.   cristina ngandika

    Aku ngombe pil sak suwene wulan, nanging aku lali ora ngombe saben dina lan bola-bali njupuk 2 obat banjur ora njupuk sing terakhir. 4. Apa aku duwe kasempatan hamil?

  334.   maca ngandika

    Halo .. Aku meh ngombe pil meh sewulan, nanging aku ora kejawab lan njupuk dina sabanjure .. apa sing kudu daklakoni nalika kothak wis entek .. Aku tuku sing kudu dakombe lan liyane minangka " cadhangan "lan aku njupuk sing ilang .. utawa ora ana kedadeyan yen aku ora njupuk? Apa efektif yen aku ora nggunakake kontrasepsi?

  335.   Nathaly ngandika

    Halo !!! Aku duwe pitakon lan aku butuh wangsulan cepet .... Aku wis ngombe pil KB kanggo setengah taun lan saben dina aku njupuk jam 8 awan. Kasus iki yaiku dina iki aku wis lali pil lan aku wis nate sesambetan karo pasanganku, lan nalika rampung, aku langsung mikir yen aku durung ngombe pil ... Ya, aku langsung njupuk, yaiku sakjam mengko (ing tinimbang jam 8 nganti jam 9). Pitakonane yaiku ... apa aku duwe risiko hamil? Matur suwun lan salam

  336.   katia ngandika

    Halo, aku kudu ngombe pil dina Setu jam 9 lan ngombe ing dina Minggu esuk jam 30 esuk bareng esuk Minggu, apa sing kudu aku lakoni lan aku duwe hubungan seks ing dina Selasa tanpa proteksi sing daklakoni, aku ngerti risiko nasehati aku

  337.   MJ ngandika

    Hola

    Jebule wulan kepungkur aku lali ngombe pil wiwit minggu kaping telu, aku wis 8 wulan bareng karo dheweke lan durung nate kelakon karo aku. Aku sadhar 12 jam mengko, mula aku ora cuti seminggu, terus nganggo blister liyane, kaya sing ditulis ing brosur, pitakonku yaiku apa aku bisa ngandut? Aku ora kelingan persis nalika aku nate berhubungan seks, nanging aku ujar manawa aku aktif banget mula aku nganggep nate nate pacaran. Aku ngenteni tekane haid nanging saya gugup banget. Matur nuwun kanggo pitulung.

  338.   Mariana ngandika

    Aku duwe pitakon, 1 wulan kepungkur aku istirahat saka pil (marvelon 20), aku pengin njupuk maneh nalika haidku teka maneh. Muga-muga aku wis hubungan seks 2 dina kepungkur lan kita mung nglindhungi kondom, kabeh apik, nanging aku ora ngandel banget. Aku krungu yen njupuk 3 marvelon nalika haidku bakal teka lan ora ana kemungkinan meteng, apa bener? ana sing ngerti babagan iki?

  339.   tombol ngandika

    halo Q ta?
    Aku lali ora njupuk pil lan sesuk nalika arep njupuk pil, giliranku aku ngerti yen aku lali lan njupuk loro-lorone. Masalahe yaiku ing dina sing padha aku kelalen aku duwe hubungan seks ... Ana risiko kedar aku meteng?
    Aku wis ngombe pil suwene 8 wulan kanggo apa regane.
    Greetings lan thanks

  340.   claudia ngandika

    Halo:
    Aku ngombe pil kontrasepsi setaun kepungkur, aku ngrampungake 7 pungkasan lan menstruasi rampung, nanging aku lali ora njupuk pil nomer 1, kaping pisanan, 12 jam wis kliwat aku kelingan lan ngombe pil, nanging aku duwe hubungan seks karo aku dhewe Pasangan jam sadurunge aku njupuk pil tanpa proteksi, apa aku duwe risiko, apa sing kudu aku lakoni? Apa aku isih subur? Kepiye carane aku entuk akun kasebut?

  341.   Adrian ngandika

    Aku lali ora njupuk pil siji ing minggu kapisan banjur duwe hubungan lan tanpa kondom, apa aku bisa ngandut? apa kemungkinan? Matur nuwun

  342.   carla ngandika

    Ana prekara sing padha karo sampeyan, Claudia tanggal 25, aku lali ora njupuk pil lan luwih saka 12 jam wis kliwat lan aku ngobrol karo pasanganku tanpa proteksi. Aku wedi yen ngalami risiko meteng.

  343.   monika ngandika

    Halo, aku njupuk suaveuret kabeh 21 dina lan saiki nalika miwiti maneh sawise dina istirahat, aku ora eling yen kudu miwiti dina Minggu utawa Setu.

    Aku miwiti dina Minggu, nanging aku ora ragu yen wiwit dina mengko mengko luwih becik tinimbang aku, aku bisa meteng nalika blister diwiwiti

    Gracias

  344.   Mario ngandika

    Aku duwe hubungan karo pacarku 8 dina, aku mandheg njupuk sawise 8 dina amarga kukul, bisa dirampungake utawa ora

  345.   veronica ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku kudu ngombe pil pertamaku tanggal 30 jam 10 wengi lan aku lali, tanggal 31 jam 5 sore aku karo kancaku lan aku njupuk pil wiwit dina iku lan siji saka dina sadurunge jam 10 wengi, Aku ora ngerti yen aku sarang kanthi becik lan aku pengin ngerti apa resiko sing bakal dakkandheg

  346.   marina janet ngandika

    hello aku duwe pitakon ... aku lali ora ngombe pil kontrasepsi sajrone telung dina ... lan dina sabanjure aku njupuk kabeh telu lan sawise pirang-pirang dina, periodku teka ... lan saiki aku isih tetep biasane. .. aku mandheg njupuk apa?

  347.   marina janet ngandika

    hello aku duwe pitakon ... aku lali ora ngombe pil kontrasepsi sajrone telung dina ... lan dina sabanjure aku njupuk kabeh telu lan sawise pirang-pirang dina, periodku teka ... lan saiki aku isih tetep biasane. .. aku mandheg njupuk apa?

  348.   macarena ngandika

    Hello,
    Mau bengi aku kelangan getih lan meh rong minggu wiwit aku menstruasi ... apa sebabe kelangan kasebut?
    Aku ngarep-arep wangsulan sampeyan.
    Matur nuwun sanget!

  349.   yura laura ngandika

    Halo, kepiye aku duwe pitakon? Aku bocah wadon. Aku duwe hubungan dina Setu lan dina sabanjure aku njupuk pil sing diarani posday banjur aku duwe hubungan dina Selasa esuk lan njupuk pil sing padha maneh. Pitakonane, bisa njalari aku cilaka? mbesuk ?? Muga-muga wangsulan gedhe sampeyan. Sugeng, sugeng dinten, byebye, aku bakal ngurmati.

  350.   NAYELLI ngandika

    Halo !!!. Aku kelalen njupuk pil ing sawijining dina lan aku sesuk njupuk bareng-bareng dina mengko nanging mengko aku wis seksama aku bisa meteng amarga kelalen aku wis 3 dina lan aku durung nurunake periode nganti saiki lan mesthi kedadeyan nganti 3 utawa 4 dina apa sing daklakoni

  351.   mara ngandika

    hello aku ora ngombe pil 2 dina lan liyane
    Aku duwe hubungan sing ora direksa
    apa aku bisa meteng?
    Utawa apa aku tetep ngombe pil kaya biasane
    Aku wis ing minggu kapindho perawatan

  352.   seda! ngandika

    Halo! Situs iki katon apik banget kanggo aku, nanging aku arep takon sampeyan, yen sampeyan bisa mbantu aku ora mangu-mangu, aku njupuk femalle 20 lan ora teratur ngetutake panah ing sisih mburi, apa ana risikone?

  353.   pangayoman ngandika

    Halo, jebule aku ngurus obat karo pil. Aku ati-ati banget yen aku njupuk dheweke ing wektu sing padha lan saben dina. . Nanging jebule wingi aku lunga saka kutha lan lali ora ngombe pil, aku kudu njupuk sing pertama nanging nganti saiki ora njupuk, udakara meh 18 jam wiwit ora weruh yen dijupuk !! apa ana kemungkinan gedhe kanggo meteng? Mangga wangsuli, amarga aku rumit banget. matur suwun sadurunge.

  354.   pangayoman ngandika

    Aku kelalen ngomong yen dina kudu ngombe pil pertama sing tak pacarke karo pacarku !!

  355.   diana ngandika

    Aku wiwit ngombe yazmin lan dina kaping 6 aku lali ora ngombe pil ing jam 11 bengi, lan ing dina kaping 7 aku duwe hubungan seks esuk tanpa proteksi, mula aku njupuk pil sawise awan jam 1 sore lan yazmin mengko, aku ora gelem ' Aku ora ngerti apa bakal terus njupuk yazmin normal utawa mandheg lan ngenteni suwene

  356.   ana ngandika

    Halo !!! Iki pisanan aku nulis dudu sampeyan ... nanging aku pengin sampeyan mangsuli. Aku wis njupuk yasmin luwih saka setaun tanpa masalah, nanging wulan iki aku kudu miwiti dina Selasa lan amarga alasan kerja aku lali tuku, mula aku miwiti dina Rebo kanthi rutinitas sing padha lan wong sing dakdhelikake tanpa kondom ... bisa uga ana risiko meteng ???
    tulung enteni wangsulan

  357.   Tania ngandika

    Halo, aku pengin ana wong sing mangsuli ..
    Aku wis ngombe yasmin meh 3 taun lan saben dina aku lali ora pil, nanging ora ana akibate ... période kasebut mesthi teka pungkasan, kadang prematur nanging tanpa masalah.
    Wulan pungkasan iki aku lali 3, 2 saurutan lan siji ing minggu sabanjure lan aku entuk 2 tetes haidku seminggu sadurunge, aja padha sumelang ... masalahe yaiku drop 2 tetes sedina minggu aku wis suwé aku mandheg lan Dheweke durung bali, mula aku durung miwiti perawatan kontrasepsi maneh nanging aku wis seminggu pungkasan dina iki, Senen minggu kaping telu diwiwiti ... lan aku nelpon tutup nanging yen sampeyan durung omah-omah ora bisa njaluk janjian lan aku kudu ngenteni dina Senen sing bakal teka.
    Pramila aku kepengin ngerti apa sing wis kedadeyan karo aku ... amarga aku wis hubungan karo mitra ... apa bisa dadi masalah hormonal? Aku butuh wangsulan !!

  358.   Anaid ngandika

    Halo .. Aku pengin takon.
    Aku lali ora ngombe pil kontrasepsi sing asring dikonsumsi saben dina jam 8 esuk, nanging dina iku aku lali lan rumangsa wis ngombe, aku sadhar jam 11 bengi ... lan aku njupuk nalika semana..banjur Aku maca leaflet pil khusus sing diane 35. lan dheweke ngandhani yen gumantung minggu apa sing bakal ditindakake .. ana ing minggu kaping telu lan dheweke kandha yen aku bisa terus ngombe kanthi normal nanging 7 pil putih buwang ... lan wiwiti njupuk pil jambon pungkasan kanthi wiwitan paket anyar. Dheweke ngandhani yen haidku bisa uga ora teka lan mulane aku wedi.. kepiye aku ora teka..Aku ora ngerti yen bakal ngalami risiko meteng..Jebul sawise aku lali aku ora duwe hubungan seks ..lan wis luwih saka seminggu .. aku kudu kepiye? Apa aku kudu tuku tes kehamilan utawa ngenteni nganti wulan mengko yen ngalami menstruasi?

  359.   jackeline ngandika

    Halo, aku lali ora ngombe telung pil lan nalika semana aku wis hubungan seks. Aku njupuk pil loro lan loro asta kedar saben dina karo pil sing kudu dakombe, apa aku bisa ngandut, mung butuh sewulan ngombe, aku kuwatir.

  360.   anonim ngandika

    Aku ora mangu-mangu, yaiku wulan kapindho yen aku njupuk yamin saka 28 tablet, nanging nalika aku ngrampungake kothak pisanan, aku ora ngerti yen aku kudu diwiwiti karo liyane ing dina sabanjure, apa isine 9 dina, kedadeyan kasebut, aku ora katutup utawa ya?

  361.   anonim ngandika

    Hai, aku nulis kanggo sampeyan amarga aku rada kuwatir amarga lali ora njupuk pil lelungan sing ora konsisten. Aku njupuk 4, aku budhal dina Setu lan bali dina Senen, aku njupuk 3 pil siji ing dina Senin wengi lan aku isih ora bisa mulih, aku bisa ngandheg ... kanggo Fa dijaluk, tulung… ..

  362.   VERONIKA ngandika

    HELLO, Aku Nindakake Kontrak suwene rong wulan, nanging wulan pungkasan iki aku lali banget ngetutake perkara kerja lan aku njupuk sawetara perkara sing beda-beda, apa ora ana prelu? Aku LUWIH RUWUL JAM Nanging, ING LALU LINGKING LIMA, DIARRHEA, KEPALING LAN LAN NAUSEA, LAN AKU KANGGO HUBUNGAN.
    AKU KANGGO KANGGO NANGGAL KALANGAN.
    Saking wis matur nuwun sanget.

  363.   Natalia ngandika

    Halo Aku pengin majengake haid amarga arep lelungan, mula aku ngombe 14 pil, ngaso 7 dina kanggo menstruasi, banjur njupuk 7 liyane. Aku ngerti aku kudu terus kontainer anyar, nanging aku lali ora tuku, lan 3 dina dakkirim. Aku haid maneh, lan miwiti pil dina iku uga (3 dina sawise pungkasan), lan ngombe kabeh 21 dina. Ing minggu kepungkur, aku njupuk rong rapat amarga aku kelalen njupuk, lan aku duwe hubungan seks karo pasanganku. Dina sawise nggawe hubungan seks, aku nesu, nanging prakteke ora nate mandheg. Nyuwun tulung, apa aku duwe kasempatan bisa meteng? utawa kasunyatan wis haid, apa tegese ora?
    matur nuwun

  364.   Natalia ngandika

    Saliyane sing dicritakake wingi, bengi uga kita ora ngurus awake dhewe, lan miturut teori, 3 dina kepungkur aku mandheg «mestruating». Apa aku duwe kesempatan? Bakal 8 dina wiwit wiwitan siklusku, masalahe yaiku nalika haid, sithik banget, lan saliyane iku getih coklat, kaya umure. Apa aku duwe kesempatan dadi ibu?
    Matur nuwun

  365.   sofia ngandika

    Halo, aku pisanan pengin nuroni lan ngombe pil kontrasepsi suwene 5 dina. Aku pengin ngerti suwene aku ngenteni kanggo miwiti sesambungan? Matur nuwun

  366.   sara ngandika

    Aku bakal ngerti kml karo pasrtillas lan njupuk rong pil berturut-turut, siji ora main, aku ngerti

  367.   Fabiola ngandika

    Apa aku bisa meteng yen wis nuroni saurutan ??? !! ………… .. sesambetan wis saben limang dina lan sawise saben sesambetan aku njupuk pil ing dina sabanjure. Tulung wangsulan, critakake yen ana kemungkinan, aku uga pengin ngerti yen pil ilang efektifitas

  368.   carla ngandika

    Hai, aku lali ora ngombe pil suwene telung dina lan menses teka, aku kudu kepiye?

  369.   kat ngandika

    Halo, pitakonku babagan pirang-pirang paket sing bisa ditindakake tanpa haid saya mudhun?
    thanks.

  370.   Daniela ngandika

    Endi jawaban kanggo kabeh pitakon kasebut? Apa dheweke dikirim menyang surat?

  371.   Lupita ngandika

    Aku ngombe pil nanging ing sawijining dina aku lali ora ngombe, banjur mbesuk aku duwe hubungan seks, nanging dheweke mikir yen dheweke teka ing njero ati, lan sawise iku aku njupuk pil sing lali lan sing liyane sing dakombe ing wektu sing padha kaya biasane, apa ana risiko meteng! ??? tulung jawaben aku !!!!!!

  372.   cah wadon enom .. ngandika

    Halo, aku umure 14 taun lan wis sawetara kaping nglakoni seks. pungkasane wingi. Nalika rampung nggawe, kondom tetep ana ing njero ati, nanging aku bisa nyopot tanpa masalah. Intine, nalika dakgawa metu, aku duwe mani rada ing tempek lan wedi yen ana kedadeyan ... aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake, arep njupuk pil utawa ora ... apa sing kudu Kulo? Apa bakal kelakon? tulung aku ..

  373.   Mar ngandika

    Halo ... pitakonanku ... aku kudu njupuk kothak kontrasepsi ing dina Jumuah ... nanging amarga sawetara alesan sing aneh aku lali njupuk lan aku eling nganti Sabtu awan, lan ing wektu sing padha aku njupuk, pitakonku yaiku apa aku kudu ora njupuk maneh ing dina Jumuah, tegese, aku wis ngilangi lan ngetutake dosis normal saben dina utawa apa? Tulung, aku butuh wangsulan

  374.   johana ngandika

    Halo, sawise ngaso pitung dina aku kudu miwiti ngombe pil wingi, Setu, lan aku lali, apa aku bisa miwiti ngombe sideburns wiwit dina iki, apa efeke? Apa bakal ngganti dina sing kudu dakwiwiti maneh lan dina sing entuk haid? Sampeyan ora bakal bisa njupuk kalorone dina iki ???? Aku seneng karo perhatian lan tanggepan cepet.

  375.   Carolina ngandika

    Halo, aku duwe perawatan karo Diané lan ing minggu kapindho siklus aku lali ora ngombe rong pil, nanging aku nggawa lan ngetutake pil biasane, karo kancaku aku mesthi nggunakake kondom utawa luwih seneng seks oral, lan aku isih ngalami ovarium polikistik dadi apa ana risiko meteng? Apa sing bisa tak lakoni?

  376.   rossana ngandika

    Halo Sawise ngaso 7 dina, aku kudu miwiti ngombe pil dina Minggu jam 22 wengi. (wengi), nanging aku ora duwe pil lan njupuk dina Senen jam 9 esuk. esuk, mung 11 jam kepungkur, aku kudu kepiye? .. ora apa-apa
    Salam

  377.   Neli ngandika

    halo, sejatine konsultasi sawise cuti 7 dina, aku kudu miwiti ngombe pil dina Kemis lan wiwit 2 dina mengko (dina Setu) apa aku dijamin? Apa sampeyan bakal mangsuli yen ora, apa sing kudu aku lakoni? Matur nuwun kanthi sanget

  378.   Carolina ngandika

    Halo, aku takon sampeyan, aku wis meh ngombe pil meh 4 taun… Aku njupuk saben dina jam 23 wengi ...... wingi aku wis berhubungan seks lan aku kelalen njupuk… esuk iki aku kelingan lan njupuk langsung ... iku 7AM… Apa ana risiko meteng ?????
    Matur nuwun sanget!

  379.   Carolina ngandika

    Aku lali ngomong yen pil sing aku lali nomer 3 ...

  380.   pamela ngandika

    Halo, aku durung nate ngombe pil. Aku miwiti siklus iki nanging telung dina kepungkur aku lali ora njupuk pil. Ora njupuk tango maneh.

  381.   Marina ngandika

    Halo, antarane 30 Januari lan 19 Februari aku njupuk kothak pertama pil 21 pil SERMELLA®10 (levonorgestrel 0,10 mg lan etinil estradiol 0,020 mg), tanggal 14 Februari aku lali ora njupuk pil nomer 15 (pil balung kaping 3 minggu) nanging udakara jam 22 bengi mengko nalika aku weruh kelalen, aku ngombe pil sing dilalekake sing cocog karo dina kasebut lan terus nganggo obat saben 6 pil sing isih ana nganti rampung ing tanggal 19 Februari kaya sing nuduhake sisipan paket yen lali . Wedi kula yaiku nalika tanggal 14 lan 15 Februari aku nindakake hubungan seksual lengkap tanpa proteksi lan gupuh nalika tanggal 19 (dina rampung pil 21) darurat kanggo wektu sing wis kliwat. Saiki aku ana ing minggu istirahat sing diwiwiti tanggal 19 nganti 27 Februari lan saiki 24 Februari aku wis 5 dina wiwit rampung, rata-rata wektu pendarahan kudu kedadeyan lan nganti saiki aku durung ngrasakake uga gejala kasebut. utawa rasa ora nyaman sadurunge haid sing kuwatir banget amarga saiki aku ora golek meteng, tulung critakake apa risiko lan apa sing kudu ditindakake. Perlu dielingake yen aku diwenehi resep kanggo rasa ora nyaman sacara bawok lan udakara 5 dina sadurunge miwiti pil kontrasepsi aku nglamar 3 ovul bawok Bexon® (Saben ovule ngemot 100 mg clindamycin ing kapsul gelatin alus) lan sajrone njupuk pil kontrasepsi , Aku nganggo 15 dina KRODEX F COMPOUND (saben kapsul ngemot 600 mg metronidazole + 200 mg nifuroxazide). Aku pengin ngerti manawa obat-obatan kasebut ora kompatibel karo efektifitas kontrasepsi sing daklakoni lan amarga mikrodosis hormonal, apa bisa lali yen njupuk pil wis nyuda beban hormon, nyebabake ovulasi tiba-tiba? Matur nuwun kanthi sanget kanggo pitulung terkenal lan aku tetep nggatekake saran sampeyan. URGENT !!!

  382.   Miya ngandika

    Halo, pitakonku kaya ing ngisor iki: yen aku ora ngombe pil kontrasepsi sajrone seminggu lan sajrone minggu aku duwe hubungan seks lan sawise seminggu aku wiwit ngombe pil maneh, apa aku bisa hamil? Yen sawise 5 dina aku tes kaping 2 lan tesku metu negatif, nanging aku rumangsa beda banget ??? Apa ana wong sing bisa nulungi aku ??? Matur suwun !!!

  383.   meliza ngandika

    Hai! Aku pengin nggawe pitakon, aku kudu miwiti karo kothak pil anyar nanging aku lali karo rong nembak pisanan, ing dina katelu aku njupuk telung pil kasebut. apa aku bakal ngandut? Aku wis ngombe pil suwene 8 wulan.

  384.   luba ngandika

    Hello,
    Aku mestine wiwit ngombe pil dina Senen, dina Jumuah iki nalika dak wiwiti. nanging aku ora ngerti yen ora apa-apa. Aku ora ngerti arep njupuk kabeh pil sing cocog wiwit dina Senen utawa mung dina iki lan "wiwiti bungkus dina iki"
    apa bakal dadi masalah?
    Saiki, aku ora aktif seksual, dadi kuwatirku dudu babagan kehamilan, nanging babagan kesehatan

    aku kudu piye? miwiti bungkus anyar saiki kaya ora apa-apa utawa njupuk pil sing lali?

    matur nuwun sanget !!

  385.   mary ngandika

    Aku ragu banget …… .. Biasane aku njupuk pil KB kanggo 8 wengi. Ing sawijining Kamis awan aku wis seks, pasanganku ejakulasi ing njero ati; Dina iku aku njupuk dragee sing cocog, nanging dina esuk, aku njupuk 8 jam mengko (amarga aku lali), pitakonane yaiku nalika 4 jam aku muntah, dudu amarga pil, nanging banjur terus karo saben dina. 8 bengi ………. Pitakonku apa ana kemungkinan yen aku hamil?

  386.   Ana ngandika

    Halo, pitakonku iki; Aku lali ora njupuk pil pungkasan (sing dakombe ora nggawa pil istirahat) lan dina sadurunge sawise jam 12, haidku teka lan sawijining dina sawise aku kelalen, aku duwe hubungan seks. Banjur aku terus njupuk kothak anyar kaya sing dakkarepake, yaiku, aku miwiti kothak anyar ing dina sing kudu dakkirim. Apa ana kasempatan kanggo meteng? Apa aku kudu miwiti kothak anyar ing dina sing mesthi dakwiwiti sanajan aku lali sing pungkasan saka kothak lawas?
    Muga-muga sampeyan bisa mangsuli, matur nuwun kanthi sanget

  387.   prici ngandika

    Hai, aku lali ora njupuk pil kontrasepsi lan sedina sadurunge njupuk 2 jam saben dina saben dina, ana kedadeyan?
    tulung wangsulan

  388.   Cintia ngandika

    Aku wis ngombe pil saben dina .. nanging dina Selasa aku ora njupuk, aku lali. aku opo ?. Apa aku terus njupuk ing dina Rebo kaya ora ana apa-apa utawa aku kudu nggawa kekarone? Aku ora ngerti.

  389.   mung ngandika

    Hai, aku wis ngombe pil KB kanggo sawetara taun, aku lali nanging ora ana kedadeyan apa-apa. Sawise minggu sing ora aktif, aku kudu miwiti njupuk dina Senin, nanging aku lali lan dina Selasa aku duwe hubungan seksual lan dheweke pungkasane metu, sawise iku aku njupuk obat loro iki. Apa aku bisa meteng?

  390.   agustina ngandika

    Sugeng enjing, aku rada kuwatir, aku lali pil kontrasepsi nanging aku ora yakin dina apa. Aku mikir ing minggu kaping telu .. Aku njupuk loro pil nalika nandhang lara. dina iki aku kudu miwiti karo pil plasebo, nanging proyek kasebut ujar yen lali ing minggu kaping telu, aku kudu ngeculake plasebo lan miwiti nganggo kothak anyar
    kepiye aku kudu nerusake?
    apa ana risiko meteng?

  391.   Silvina ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil luwih saka 2 taun, ing sawijining dina Selasa aku miwiti kothak anyar, aku nggawa pil kanggo njupuk lan aku bingung lan esuke esuk aku ora kelingan yen aku wis ngombe njupuk pil kaping pindho lan ing wayah wengi pil kaping 3, yaiku, tanggal 21 tinimbang njupuk pil jambon pungkasan, aku bakal njupuk pil putih kaping 1 jam 7. Apa ana kedadeyan, apa ana risikone? Utawa mung bakal haidku maju lan ora miwiti kothak ing dina Slasa, aku bakal nindakake dina Senin.

  392.   Mariela ngandika

    Aku wiwit ngombe pil dina Kemis jam 8:30 bengi lan dina Selasa aku lali ora njupuk jam 8:30 lan aku njupuk jam 10:30 wengi !! Yen terus ditrapake utawa ora?

  393.   antuanela ngandika

    Halo, aku wis ngombe kontrasepsi meh rong wulan (mercilon) lan aku rampung njupuk kothak nomer loro lan sawise 6 dina siklus haidku teka lan nalika dina pertama haidanku njupuk kothak nomer telu, ora apa-apa.

  394.   Marcela ngandika

    Aku lali ora ngombe pil telung dina nalika ngerti yen wiwit njupuk, aku njupuk sing kaping loro banjur kaping telu lan dina sing cocog karo kaping papat, pitakonku yaiku dina-dina sing ora ngombe pil, aku isih duwe jinis, Aku bisa meteng yen wis sewelas taun ngombe pil?

  395.   Aida ngandika

    Halo, aku wiwit ngombe pil rong wulan kepungkur, lan ing kothak kapindho iki, aku ninggalake istirahat 7 dina lan aku lali tuku lan wiwit njupuk 8 dina istirahat tinimbang 7. Aku wis njupuk 21 pil duwe hubungan seksual tanpa proteksi liyane, lan 4 dina wis kliwat lan période durung tekan. Apa ana bebaya yen meteng?

  396.   carol martinez ngandika

    Kaping pisanan aku miwiti ngombe pil ing dina kapindho periodeku, aku takon babagan iki lan dheweke crita yen ora ana masalah lan sing nomer loro aku terus njupuk obat kaya sing wis daklakoni utawa apa sing kudu aku lakoni sadurunge kahanan kasebut

  397.   Agostina ngandika

    Halo, iki pertama kaline kedadeyan iki, aku nggunakake kontrasepsi 4 taun. Minggu aku esuk karo bojoku, nanging nalika semana uga dina liya aku lali nggawa dheweke ing wayah wengi. Aku kelingan njupuk pil ing dina Senin, aku weruh yen aku uga lali lali sadurunge, sanajan aku wis telat dina Senen, dadi minggu kapindho njupuk. Apa kabeh iki bisa meteng? Mangga kita butuh wangsulan, matur nuwun

  398.   carolina ngandika

    Halo, aku duwe hubungan saiki lan aku lali njupuk kontrasepsi lan aku mesthi njupuk jam sepuluh wengi lan aku teka njupuk jam loro esuk aku uga meteng

  399.   leyda ngandika

    Halo ... aku ngombe pil mlathi ... sawise cuti pitung dina aku wiwit ngombe pil maneh. Wis meh dina pungkasan haidku lan aku nate sesambungan, bojoku pungkasane ana ing njero ... apa aku bisa meteng? Aku nggawa aliran coklat sithik lan aku isih durung ngalami masa amarga wiwit tanggal 20 utawa 24 kira-kira

  400.   dayana ngandika

    ombak ... uga k wis takon babagan nalika sampeyan kudu miwiti pil kaya iki ... sampeyan miwiti dina pertama periode lan terus njupuk saben dina sekaligus nalika ngrampungake tablet sing dietung wiwit dina sabanjure 7 dina istirahat lan Sampeyan miwiti njupuk dina kaping 8, apa aturan conto sing wis kliwat sampeyan rampung pil ing dina Minggu, sampeyan mulai njupuk dina Senen minggu sabanjure (iki kanggo OAC 21 dina ) kanggo OAC 28 dina yen sampeyan ngrampungake tablet, sampeyan kudu miwiti kothak sabanjure

  401.   dayana ngandika

    Halo Carolina, delengen yen sampeyan lali ora ngombe 1 pil, sing paling disaranake yaiku njupuk dina esuk saliyane karo sing cocog, nanging sampeyan uga bisa nggunakake sadurunge 12 jam xk saben pil ora suwene 24 jam maneh. .. nanging ora ngira k iki sing hamil mung butuh wektu 4 jam ... NANGING KABEH CARA, KITA KITA Golek WANITA, METODE ACO Duwe 2% EFEKTIVITAS….

  402.   beatriz osorio ngandika

    Hola
    PITAKONKU AKU MULAI MINGGU REST, Aku njupuk kontradiksi ing dina kaping telu (3 pil) sing bisa kedadeyan aku terus nglindhungi awake dhewe kanthi kondom. matur nuwun kanggo sih

  403.   marina ngandika

    Aku wiwit ngombe pil nalika dina pertama menstruasi, nanging dina kaping telu dipotong, apa iki normal ??, aku uga ngalami pendarahan

  404.   pancet ngandika

    Halo, sampeyan ngerti aku lali ora njupuk pil pungkasan pil kontrasepsi, lan aku njupuk rong dina mengko !!!
    apa sing kedadeyan ing kasus kasebut

  405.   semilir angin ngandika

    Halo dina apik
    pitakonku yaiku…
    Aku kelangan pil kontrasepsi pungkasan, apa aku kudu miwiti maneh, yaiku njupuk saka dina kapisan aku mudhun utawa ngaso kabeh pitu lan aku isih padha?

  406.   Silvia ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa sing kedadeyan yen njupuk pil saka minggu kepungkur rong dina sadurunge pungkasan 21 sadurunge

  407.   Esther ngandika

    Hai! Aku kuwatir banget amarga dina Minggu kepungkur aku lali ngombe pil lan dina sabanjure aku duwe sesambetan, lan dina Senen wengi aku njupuk dina Minggu (amarga dina Senen aku wis miwiti cuti 7 dina), apa kemungkinan Apa ana aku meteng? tulung wangsulan 🙁

  408.   Pancha ngandika

    Halo! Aku njupuk pil udakara. 2 taun lan aku duwe cuti seminggu. Aku lali ora njupuk pil lan nalika ndeleng, aku tetep dina Minggu lan dina Selasa, sawise iku aku njupuk patang pil sing ilang lan dina iku aku entuk haid kanthi aliran sing akeh nanging mung kurang luwih. 2 jam, banjur dina sabanjure wis dipotong, lan dianggep saya menstruasi ing minggu istirahat, amarga isih pirang-pirang dina nganti minggu kasebut. Apa ana kemungkinan dheweke ngandheg? Tulung wangsulan URGENT!
    Sadurunge matur nuwun kanthi sanget! 🙂

  409.   mariana ngandika

    Halo, aku pengin menehi wangsulan sing cepet kanggo pitakonku. Aku wis ngombe pil mercilon udakara 7 wulan .. Aku miwiti kothak anyar seminggu kepungkur lan dina sawise diwiwiti aku wis nesoni. Aku njupuk dina kasebut nanging sawise karo pacarku, tegese esuke aku lali lan njupuk meh jam (meh jam 12 awan) nanging ing kana. apa ana risiko meteng? Iki pertama kaline kedadeyan iki. Matur suwun sanget kanggo wangsulan sampeyan.

  410.   Agustus ngandika

    URGENT. Aku butuh sampeyan mangsuli kanthi cepet. 2 taun kepungkur aku njupuk pil lan tanggal 26/2/2010 aku miwiti kothak anyar nanging kedadeyan ing minggu kapindho aku lali 2 dina berturut-turut njupuk sing dakkira amarga syaraf Maksudku dina Minggu 7 lan 8/3. Aku njupuk dheweke jam 2 dina Slasa nalika aku sadhar, lan nalika cocog karo dina. Apa ana kemungkinan meteng? Amarga aku ora nate lali pil, lan karo pacarku kita kuwatir.

  411.   kurang ngandika

    halo tulung aku butuh pitulung
    Aku ngombe pil telung wulan ing wulan kaping papat, aku lali lan aku njupuk kabeh banjur diwiwiti karo kothak anyar lan tanggal 14 lan aku mudhun maneh lan aku mandheg ngombe lan nate sesambungan kaping 3 saurutan pacar sing pertama aku jaga, nanging sing terakhir ora lan aku kuwatir banget, aku ngerti yen lendhut serviks kenthel ora ana masalah yen subur, tulung aku butuh pandhuan kanggo aku, iku penting lan aku wedi yen hamil

  412.   dann ngandika

    Aku kudu ngerti yen aku bisa hamil, aku nerangake yen aku ngombe pil, yasmin kabeh lumaku kanthi apik pungkasane aku normal nanging wektu iki sawise seminggu aku budhal seminggu maneh aku miwiti njupuk maneh tanggal 24 Februari 5 Maret Aku hubungan seks tanpa kondom, ora ana kedadeyan nanging aku wedi yen hamil, aku bali seminggu lagi ngenteni suwé mbantu aku ngerti apa sing bisa kedadeyan

  413.   ceking ngandika

    Hai, aku ngombe pil kaya nem wulan kepungkur lan wulan iki aku mikir yen lali ora njupuk pil siji lan njupuk loro, intine yaiku amarga kabeh, ora apa-apa lan aku kudune ora ngombe pil loro amarga aku ora apa-apa ing tanggal kasebut lan aku ngerti kabeh masalah lan saiki aku butuh pil kanggo dina iki, apa sing kudu ngenteni nganti pil sesuk utawa mbusak kothak kasebut lan miwiti perawatan wulan ngarep?

  414.   YAMILE ngandika

    Pitakon sing tak tresnani karo pacarku nalika bengi, mesthi wae aku njupuk pil sadurunge, kita padha turu lan ing wayah esuk, kita nindakake maneh lan 2 kedadeyan sing aku entek ing tengah .., aku njupuk pil kasebut WENGI MIDDAY .... PITAKONKU APAK APA AKU NGANDI?

  415.   kass ngandika

    Halo, sampeyan ngerti, aku ora ngurus awake dhewe karo apa-apa lan 2 bengi kepungkur aku ngganggu hubungan seksual nanging aku mamang, bisa uga aku bisa ngusir sithik ing njero ati, mula esuke aku njupuk 2 pil levogestrel karo sing dilindhungi utawa kudu luwih dosis? Aku wedi tenan!

  416.   Marcela ngandika

    Halo dina apik,
    Aku wis ngombe pil YAX udakara 5 wulan, nanging aku lali ora njupuk pil suwene rong dina, lan aku duwe hubungan seks ing wektu iku ...
    Apa sing kudu aku lakoni dina iki?… Pilih pil kanthi konvensional?…. Utawa apa aku kudu njupuk 2 pil sadurunge lan tambahan pil dina iki? ...
    Aku kudu piye?…
    Apa risikone?
    Matur nuwun !!

  417.   mia alejandra ngandika

    Aku butuh kowe nulungi aku kanthi cepet! Aku ngombe pil KB lan sanajan aku umur 16 taun, aku tanggung jawab banget lan ora lali, nanging wingi aku ngalami kacilakan lan aku kelalen lan aku kelingan dina kepungkur udakara jam 3 awan lan aku biasane ngombe jam 11 awan bengi. Yaiku dudu perkara paling ala yen aku duwe hubungan karo pacarku dina sadurunge lan sawise iku, sadurunge aku lali lan sawise aku bakal njupuk dheweke jam 3 awan. apa aku duwe risiko meteng? Nyuwun tulung, aku butuh sampeyan nulungi aku, mula aku butuh informasi luwih lengkap. Matur nuwun!

  418.   camila ngandika

    Halo, aku lunga plancongan lan lali ora njupuk pil kontrasepsi suwene 4 dina banjur tekan dina Minggu lan njupuk papat kabeh lan ngalami pendarahan, apa normal? apa aku nglarani awakku? apa aku bisa terus esuk biasane? tulung wangsulan aku sanalika bisa
    Gracias

  419.   cecilia ngandika

    Aku wis ngonsumsi kontrasepsi sajrone 10 wulan ... kaping pirang-pirang kedadeyan yen aku lali ora njupuk ing wektu sing tepat lan dina sabanjure njupuk rong pil, siji esuk lan siji wengi. Ing wulan iki aku uga lali kaping pindho, nanging ora ngombe rong pil saben dina, aku mung njupuk siji saben dina ... sing kedadeyan yaiku aku kudu ngrampungake pil dina Minggu lan ngrampungake dina Selasa ... mesthine saka dina Minggu menyang mbesuk aku kudu teka, nanging ora kedadeyan ... aku ora ngerti yen amarga minggu saiki aku kudu ngetung wiwit dina selasa nganti selasa utawa pil ora bisa ... aku bakal ngerti yen sampeyan bisa wangsulan aku ... matur nuwun!

  420.   Gaby ngandika

    Hai, aku Gaby, aku ngombe pil nanging tanpa sadhar yen sedina wae aku ora njupuk, aku ora ngerti dina iku lan aku ora ngurus awake dhewe ana risiko ??? Matur nuwun

  421.   milli ngandika

    halo tulung wong sing mangsuli !!! Aku njupuk belara 21 pil ... Aku ngaso 7 dina nanging aku lali njupuk sing cocog karo asupan pertama sawise istirahat ... yaiku, aku istirahat 8 dina !! aku kudu piye? Aku wedi !!

  422.   LUCY ngandika

    Halo, aku pengin takon bubar aku wis jinis lan 5 taun kepungkur, aku ngurus diri karo pil nalika awan aku ngobrol ing wayah wengi, aku obulos, nanging esuke aku lali pil lan banjur esuk aku njupuk pastiya ing esuk lan bengi sing cocog lan aku tetep njupuk wektu suwene 6 dina nalika aku istirahat lan ora entuk menstruasi, apa aku bisa ngandut ??? wangsulan tulung

  423.   Maria ngandika

    Halo, masalahe aku lali ora njupuk pil ing dina Jumuah lan miturut dina Setu esuk jam 9.40, aku njupuk! Aku mesthi njupuk udakara jam 9 esuk II mengko dina Minggu aku duwe hubungan seks.. pitakonku yaiku yen aku duwe kasempatan kanggo hamil !! Tulung tulung

  424.   Maria ngandika

    Halo, masalahku yaiku aku lali ngombe pil dina Jumuah lan miturut dina Setu esuk jam 9.40 aku njupuk! Aku mesthi njupuk udakara jam 9-10 bengi lan ahii! II mengko dina Minggu aku duwe hubungan seks.. pitakonku yaiku yen aku duwe kasempatan hamil !! Tulung aku

  425.   Marcela Simba ngandika

    hello,
    Tulung sampeyan bisa nulungi aku. Aku lali ngombe pil ing sawijining dina, jarene njupuk sing sabanjure lan terus lumaku lan yen sajrone 7 dina aku ora ngganggu, ora ana risiko meteng sawise njupuk kaping wolu, apa bener iki?

  426.   Daniela ngandika

    Halo siji pitakon. Rong minggu kepungkur aku mandheg ngombe pil kontrasepsi amarga aku lara. sawise rong minggu aku duwe hubungan karo pacarku lan sawetara wektu kita nindakake tanpa kondom. Iki wingi lan aku ora ngerti apa kudune, yen ngono, njupuk esuk sawise pil amarga aku mandheg ngombe kontrasepsi amarga aku lara lan mulane aku ragu yen njupuk esuk sawise ... aku kepiye

  427.   andrea ngandika

    Halo, aku lali ora ngombe pil 13 Maret, aku lali lan tak udakara jam 3 esuk lan dina Minggu dakombe jam 3 esuk, aku njupuk pil loro lan pengin ngerti apa aku bisa meteng. 27 Maret aku pengin ngerti apa aku bisa ngandheg

  428.   luisa gonzalez ngandika

    Halo, jenengku Luisa, pitakonanku: wingi 28-03 Aku lali ora njupuk pil kontrasepsi jam 4:30 sore lan aku kelingan dina iki jam 1 awan lan aku bakal njupuk dina iki jam 4 : 30 km Biasane, aku duwe risiko utawa kurang ngontrol.Jawab xfa, apa aku kudu ngerti?

  429.   luisa gonzalez ngandika

    xfa aku butuh wangsulan

  430.   eva ngandika

    Halo, aku duwe bayi umur 9 wulan, lan 4 wulan kepungkur aku wiwit ngombe pil edelsin, aku pengin ditarik maneh amarga kita pengin nambah kulawarga, nanging kasusku yaiku aku lali pil, esuke Aku njupuk salah siji sing giliranku lan wektu tundha aku isih isih telung pil kanggo ngrampungake tablet, dheweke takon: yen aku tetep njupuk telung pil sing isih dak rampungake, apa bakal dakkurangi ? Apa aku duwe pitakon, mugo aku ngenteni tanggepanmu, matur nuwun !!

  431.   lolett ngandika

    Halo, aku pengin takon, apa sing kedadeyan yaiku aku mandheg ngombe pil 2 minggu kepungkur kanthi jelas tanpa ana hubungan seksual, lan aku wis bali njupuk, masalahe yaiku aku bakal ketemu karo pacarku kanggo mbuwang akhir minggu lan Aku kuwatir ngerti suwene wektu kanggo ditrapake maneh, aku wiwit ngombe pil 2 dina kepungkur.
    tulung, aku butuh wangsulan ...
    Aku seneng banget ...
    Salam

  432.   mandrake ngandika

    Aku kudu janjian…. Aku ngombe pil sajrone 28 dina, nanging sadurunge lelungan karo pacarku ing minggu iku, apa sing kudu aku lakoni ... ninggalake pil sadurunge? wiwiti njupuk plasebo luwih dhisik supaya luwih dhisik aku mudhun? Utawa aku ora njupuk plasebo lan langsung miwiti paket liyane sing ora duwe periode wulan kasebut?
    regards

  433.   Anonim! ngandika

    Halo, aku pengin takon sampeyan lan aku bakal matur nuwun banget yen sampeyan mangsuli ... eh iki pertama kaline aku ngombe pil kontrasepsi, aku ngombe sawise haid x 5 dina nanging dheweke ngelu mula aku banjur njupuk lan ayo padha njupuk! Sawise aku mandheg, 4 dina kliwat lan haidku mudhun maneh, aku ora ngerti yen kedadeyan normal bakal kedadeyan ... aku lagi ngombe saben 28 dina, lan saiki aku durung ngerti. nalika haidku bakal mudhun yen aku mandheg sadurunge ngombe pil utawa kanggo tanggal qm teka kaping pindho ing wulan iki… BANTU ME XFAVOR

  434.   Anonim! ngandika

    ahh lan aku lali ngomong .. terus aku haid aku karo pacarku !! apa aku duwe risiko meteng ??? xfa nulungi aku

  435.   Marisol ngandika

    Halo, udakara 4 dina kepungkur ana kedadeyan sing kepengin weruh! Dheweke ora ngelingi manawa dheweke ngombe pil kontrasepsi ing wayah wengi! dadi aku nganggep yen aku wis ngombe lan ngetutake perawatan normal, nanging dina iki aku wiwit menstruasi! lan aku isih kudu menstruasi sajrone 1 dina ... apa sing kudu aku lakoni? bengi iki aku isih ngombe pil? Aku njupuk loro? Saiki menstruasi saiki tegese aku ora ngombe pil ing wayah wengi, bener? amarga iki durung nate kelakon karo aku!

  436.   Alejandra ngandika

    Halo, konsultasi .. Aku lali njupuk pil… lan mung wengi aku kudu njupuk, aku kelingan lan aku kelingan sawise njupuk 12 jam .. Aku duwe risiko meteng ?? Isih duwe seminggu kanggo ngrampungake bungkus..mangga bales aku..matur suwun sanget

  437.   ya wis ngandika

    sawise meteng, aku kepengin banget saben wulan, suwene rong wulan ora ... Aku nindakake rong tes kehamilan saben wulan lan dheweke menehi negatif ... apa aku bakal ngandheg?

  438.   Nasaret ngandika

    Halo, sejatine kalebu konsultasi medis. Aku mestine miwiti pil kontrasepsi sawise istirahat ing dina Jumuah lan aku lali lan wiwit dina Setu. ing wengi sing padha aku duwe jinis sing ora dilindhungi. Apa aku ngelingake babagan meteng?

  439.   SUSI ngandika

    Hello!
    Aku duwe pitakon lan aku pengin sampeyan mbantu. Apa sing kedadeyan yaiku aku terus-terusan ngombe pil KB nanging wingi aku lali ora njupuk. Lan dina iki aku njupuk esuk. Ora ana kasempatan yen aku bakal hamil amarga ora mandheg iki?
    Aku kuwatir banget muga-muga sampeyan bisa nulungi aku

  440.   Paula ngandika

    Halo! Aku ora ngombe pil 3 wengi, bengi iki dadi wengi 4, apa aku kudu njupuk kabeh 4 lan terus normal? (Yaiku, tanpa ngurus awake dhewe), utawa lunga lan nalika haidku ilang, wiwiti paket anyar?, utawa njupuk 4 bebarengan lan ngrawat aku sawetara dina? Tulung aku butuh wangsulan sadurunge luwih suwe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Matur suwun sanget !!!!

  441.   Migu ngandika

    Halo, pitakon. Aku wis hubungan karo pacarku ing dina Senen wengi lan dina Selasa esuk, dina Rebo dheweke kudu ngombe pil jam 22 wengi lan dheweke lali, lan aku mung njupuk jam 18 sore dina Kemis, pitakonku yaiku:
    Apa ana risiko meteng?
    Apa sing kudu kita lakoni ing sesambetan sabanjure?
    Suwene wektu nganti pil bisa ditrapake, contone, yen sampeyan miwiti perawatan dina iki, suwene suwene wektu bisa ditrapake?
    Dheweke njupuk pil merek diva.
    Matur nuwun, aku ngenteni tanggepan sampeyan.
    Migu

  442.   NENA ngandika

    mandheg njupuk pil udakara 2 dina…. Nalika semana aku duwe sesambungan ... apa aku bakal duwe risiko hamil .. ?????

  443.   laura ngandika

    Halo, apa sing kedadeyan yaiku aku lali ora ngombe pil lan wis kaya 26 jam, apa sing kudu aku lakoni? Apa luwih becik ngombe 2 pil sekaligus?

    Lan sawise nglakoni, pancegahan apa sing kudu aku lakoni sajrone wulan iki?

  444.   Suzanne ngandika

    Aku njupuk microval sajrone seminggu sing ora bisa tuku amarga kesel banget, nganti aku nemokake, pitakonanku yaiku yen aku njupuk pil sing durung njupuk balung 9 banjur terus kaya ora ana sing njupuk saben dina utawa aku ngenteni Nganti periode sabanjure kanggo miwiti saka kono, matur nuwun sanget

  445.   PAULA ngandika

    HELLO ..
    Aku duwe rasa ragu-ragu, Wingi aku lali njupuk pil (SABTU), aku njupuk saben dina antarane 9 lan 9:30 sore, esuk iki (Minggu) aku tangi jam 10:00 esuk lan njupuk ing jam 10: 20 esuk, sing dak lali, yaiku siji ing dina sabtu, aku pengin ngerti yen ana risiko meteng wiwit aku duwe hubungan ing wayah wengi jum'at ... yaiku kanggo njupuk 1: 20 menit sawise rong belas jam…. .
    AHHH LAIN-LAIN SING GOLEK AKU GOLEK PILEN SATU Sasi 2 BULAN, APA IKU KANG NGARAMI KANGGO ???
    AKU KUDU DIPUNCIWI APIK APIK APA APA 5 PIL TINGKU AKU DIKUMUM KENE, LAN Jebule AKU KANGGO NGANGGO DALAM WAKTU sing Ditunjukake, LAN OLEH REFRAIN KANGGO ING INGSARI ING KANGGO HUBUNG .... Nuwun

  446.   abang ngandika

    halo ... sing kedadeyan aku wis 3 minggu tanpa ngombe pil, lan aku duwe relasiasi, kemungkinan aku hamil ... matur nuwun muga-muga wangsulanmu

  447.   micaela ngandika

    sawise 7 dina, aku kudu miwiti ngombe pil dina Minggu lan miwiti 1 dina mengko. apa aku kudu melu 2 rapat dina Senen? utawa miwiti biasane. Muga-muga wangsulan, matur nuwun!

  448.   macarena ngandika

    Halo, aku ana ing dalan lan aku lali pil, aku wis suwene 2 minggu tanpa njupuk apa-apa lan aku tekan omah ing omah sewulan, kepiye carane daklakoni? Apa babagan pil kasebut, apa aku njupuk utawa ora?

  449.   mayra ngandika

    Halo Aku duwe pitakon, aku lali njupuk pil sing dak wingi dina Minggu jam 9 bengi lan nalika arep njupuk pil sing cocog dina iki, Senin, aku kelingan aku lali karo dheweke sadurunge (Minggu). Lan wingi aku duwe sesambungan nanging mesthine dina Setu aku menstruasi. apa aku duwe risiko meteng? Apa aku bisa ngetutake pil nalika aku lunga utawa aku ngatasi lan ngrawat awakku nganggo cara liyane, nganti aku miwiti maneh ???

  450.   Augustine ngandika

    Halo, sawise istirahat ana dina sing ora dakkirim.
    apa bisa ana jinis masalah?

  451.   Augustine ngandika

    Halo, sawise istirahat dina pertama, kanggo miwiti maneh, aku ora trima.
    apa bisa ana jinis masalah?

  452.   MARI ngandika

    HELLO NGAMBANG PILIKU, DINA HARI PECAH LELAKI IKU DUWE WENGA WENI SENEN AKU NGOMONG APIK APIK ING DINA SASA WIWI SELASA

  453.   carla romina ngandika

    halo, sampeyan ngerti aku wis ora ngonsumsi pil KB ing seminggu lan aku wis hubungan seks karo mitra, apa aku bisa meteng? tulung wangsulan aku kuwatir banget

  454.   josefina ngandika

    Halo Aku pengin ngerti yen ngombe pil kontrasepsi pacarku bisa ejakulasi ing njero ati tanpa risiko meteng, utawa yen aku kudu ejakulasi ing njaba?
    muchas gracias

  455.   Lala ngandika

    Aku mung mestrud .. lan wis kasep kanggo njupuk pil lan aku ora bakal kelingan saben dina njupuk ing wektu iki, utawa aku bakal turu, bisa njupuk esuk esuk sadurunge jam 12?

  456.   Alejandra ngandika

    Aku njupuk pil 28 dina tanpa istirahat, apa sing dadi sebab finansial, aku ora bisa ngombe pil ing dina sing kudu dibayar lan aku njupuk enem dina mengko, ing dina kaping pitu aku ora duwe proteksi.

    Aku wis ngombe pil KB tanpa mandheg sajrone limang taun.

    Pitakonane jelas, apa ana risiko meteng?

    Ngenteni tanggepan cepet lan matur nuwun sadurunge ...

  457.   panganan cuci mulut ngandika

    Halo, aku pengin takon apa-apa, sampeyan ngerti aku wis njupuk belara tanpa kasusahan, nanging, nanging minggu iki aku lali ngombe pil dina Selasa lan Rebo, aku njupuk awal banget dina Kemis, lan rong dina lali. Aku wis seneng jinis, aku pengin ngerti apa bisa njupuk cara liyane kaya postinor 1, lan terus siklus pil sing normal utawa aku kudu mandheg yen arep njupuk postinor supaya ora meteng.

  458.   Sonia.LA ngandika

    Halo, aku ngandhani yen aku wis ngrampungake jurusan Kedokteran lan aku fokus karo masalah ginekologi mula bocah-bocah wadon sing pengin ngunjungi situs webku diundang, lan ana pitakon utawa pitakon duwe forum, lan email kanggo takon !!!

    regards

    Sonia.LA

  459.   clau ngandika

    Halo, aku wis njupuk kontrasepsi sajrone 5 taun, nanging ing wulan iki kedadeyan aku wiwit menstruasi seminggu sadurunge ngrampungake pil lan pungkasane aku menstruasi maneh. Napa iki bisa kedadeyan?

  460.   beatriz ngandika

    Hai, sejatine pitakon, pil pungkasan sing daklakoni dina Selasa sawise cuti 7 dina aku kudu miwiti ngombe pil dina Rebo lan aku miwiti 1 dina sadurunge (Selasa) kanggo kothak sabanjure pil pungkasan yaiku pil Senen ngliwati dina istirahat apa kena ku dina Selasa? .. ora dadi masalah yen wulan sadurunge aku njupuk dheweke ala, apa sing kudu aku lakoni sadurunge, matur nuwun kanthi sanget

  461.   Augustine ngandika

    Aku wis hubungan seks dina Senen tanpa nggunakake kondom, aku ngombe pil KB, dina sing padha berhubungan seks, aku njupuk pil kaya biasane, nanging dina Selasa aku lali, mula aku njupuk loro, apa aku bisa meteng?

  462.   anonim ngandika

    Hai, aku wedi banget amarga njupuk 18 pil kontrasepsi lan wulan kepungkur aku ora ngurus awake dhewe lan ora duwe hubungan sing ora dilindhungi, pranyata ora malah setengah wulan wis kliwat lan aku duwe periode, nanging suwene 4 dina lan saiki suwene rong dina. Kemungkinan meteng.

  463.   Fran ngandika

    Halo, aku lali ngombe pil ing dina kapindho minggu kapisan, lan aku wiwit ngelu saben dina lan ora bisa mangan babar pisan lan wiwit wedi…. Ana kemungkinan uga yen wis nindakake hubungan seksual seminggu sadurunge, aku bisa ngandheg?

  464.   joha ngandika

    Halo ... Aku kudu ngerti apa sing bakal kedadeyan yen aku njupuk pil sadurunge dina sing cocog karo aku, yaiku sing dakkirim ing dina Jumuah, aku njupuk dina Kemis lan mengko jam mengko aku ngerti yen aku wis entuk pil salah lan aku njupuk sing dakkirim ing dina Kamis. Aku njupuk rong pil ing dina sing padha .. Muga-muga wangsulan mengko aku bakal njupuk novial ...

  465.   anonim ngandika

    Halo, dudu pisanan nggunakake kontrasepsi, aku wis nate nindakake sadurunge, aku ora ngalami masalah, aku mandheg njupuk pirang-pirang taun lan saiki wulan iki aku njupuk pil yasmin kaya sing dituduhake, ing dina iki saka periode, aku miwiti pil kaping pisanan, umume periode 5 dina, nanging aku ngalami periode sing akeh suwene 8 dina lan lara banget lan ora ana pratandha yen aku pengin mandheg, lan aku pengin mandheg ngombe. , nanging aku ora ngerti yen wis kepenak, utawa aku kudu ngenteni ngrampungake kothak, Oq Apa sing kedadeyan yen mung kari 8 pil lan aku mung ngurus kondom, amarga sejatine aku krasa banget ala. Matur nuwun

  466.   samantha ngandika

    Aku duwe pitakon sawise cuti 7 dina
    Aku kudu abstain nganti aku kepenak utawa ora ana masalah yen aku duwe hubungan seks, tulung aku wangsulan

  467.   monikasia ngandika

    Halo!
    Aku wis hubungan seks ing tanggal 15 April, aku njupuk pil nanging tanggal 17 April aku lali ora njupuk pil, aku langsung njupuk obat sing dakeling-eling, lan aku terus dina kasebut, ing wektu sing padha kaya biasane lan karo wong liya, ing kana uga kemungkinan dheweke meteng?

  468.   Cristina ngandika

    Halo, aku wis nggunakake yaszmin luwih saka telung taun lan minggu iki aku lali kabeh minggu mula aku haid nanging durung rampung paket, apa sing kudu aku lakoni?

  469.   ana ngandika

    Halo, aku wedi amarga aku lali ngombe pil lan sawise 5 jam aku kelingan yen aku ngombe, mesthine apa sing daklakoni ora apa-apa utawa bisa ditinggal kanthi kahanan

  470.   Viviana ngandika

    Halo, aku lali ora ngombe pil luwih saka 12 jam, nanging yen kelingan aku njupuk banjur njupuk obat sing kudu dibayar nalika aku lan sesuk aku duwe hubungan seks, apa aku bisa ngandut? Aku wis nggunakake kontrasepsi sajrone 1 taun lan iki pertama kaline aku lali luwih saka 12 jam.

  471.   silvia ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil KB 3 taun nanging ing minggu kapindho aku lali 2 dosis (Jumuah lan Setu) lan aku njupuk obat kasebut ing dina Jumuah dina Minggu esuk sing dina Setu awan lan sing dina Minggu wengi, aku ora Aku ora ngerti Yen aku apik amarga nandhang getihen sithik wiwit dina Senen lan seminggu wis kliwat lan aku terus, aku njupuk amarga kurang kontrol hormonal sing nyebabake aku getihen ing periode ovulasi lan wiwit njupuk dheweke ora kedadeyan maneh karo aku, lan njaga hubungan saiki.

  472.   karinita ngandika

    hello,
    Aku duwe konsultasi dina Jumuah, 23/04, kudune aku miwiti kontrasepsi cd cd anyar (sing dakwenehake 5 taun kepungkur) nanging aku ora duwe paket maneh, dina Selasa iki, 27/04 aku duwe kontrol karo bidan lan dheweke ngandhani supaya ora menehi pil amarga ora miwiti dina sing cocog karo awak lan aku bakal kelangan penyesuaian hormonal lan yen dheweke menehi aku yakin aku lan yen meteng aku bakal nyalahke dheweke mula dheweke aku lunga dina pisanan kanggo golek pil lan miwiti siklus maneh. Aku ora kerep hubungan karo pasanganku mula ora ana risikone. Aku tuku pil dina iki 28-04 lan aku bakal miwiti ngombe saka dina sing cocog karo aku, nanging uga nggunakake kondom sajrone iki. Apa aku bakal duwe resiko yen njupuk pil saiki?

  473.   Flora ngandika

    Hai, ing minggu kapindho, aku njupuk pil nalika telat 13 jam. Sawise 10 dina aku nindakake hubungan tanpa lindhung lan nalika menehi saran akeh, aku esuk njupuk pil. Iki dina Minggu iki. Dina Senen aku miwiti plasebo lan saiki dina Jumuah lan haidku durung mudhun. Aku pancen sibuk.

  474.   Maria Jose ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen nalika dina istirahat pisanan, yaiku, nalika dina pisanan ngombe pil putih, apa aku kudu ngurus awake dhewe? Apa ana risiko meteng?
    thanks.

  475.   Sara ngandika

    Aku wis ngombe pil KB luwih saka rong taun, nanging wingi, aku ora ngerti kepiye, aku lali ora ngombe pil ing wektu sing ditemtokake (9-10 esuk). Aku kelingan jam 2 esuk lan langsung njupuk. Dina sadurunge aku nindakake hubungan seksual lan pil kanggo dina kasebut, aku njupuk wektu sing tepat.
    Apa aku bisa ngandut?
    Tulung banget, aku kuwatir banget

  476.   Francisca ngandika

    Halo, aku nggunakake kontrasepsi diane-35, nanging wulan pungkasan (April) aku ora njupuk, lan saiki aku kaya telat 3 dina, apa normal utawa ora?

  477.   Marta ngandika

    Halo, aku njupuk pil kontrasepsi loette lan isih kari seminggu kanggo ngrampungake lan periodeku wis entek.
    Apa normal sawise njupuk dheweke suwene 2 taun lan iki durung nate kedadeyan karo aku?
    Matur nuwun.

  478.   Jesica ngandika

    Halo, aku takon sampeyan. Aku lali ngombe pil bengi iki lan aku wis hubungan seks esuk. Temenan nalika aku ngerti yen aku njupuk nanging 12 jam wis kliwat ... apa aku duwe risiko meteng?

  479.   MERCEDES ngandika

    HELLO SAIKI AKU LALI NGOMPEN, ORA SABDU SABTU ALA SATU SUKSES AKU NGANGGO Loro-lorone, lan nalika semana aku ana hubungane lan dheweke ora peduli. DARAH INGKU BOMBACHA, SINGIKU KECIL BISA Q PUNCI?

  480.   carla ngandika

    Halo, aku lali ora njupuk pil lan aku nate sesambetan ing dina sing padha, aku bisa hamil… ..

  481.   eliana ngandika

    halo, aku seneng karo kaca sing wis disedhiyakake, aku njupuk yasmin 17 dina kepungkur lan bojoku ejakulasi ing njero aku pengin ngerti apa aku pancen ngandut, coba ngenteni wangsulanmu

  482.   juliet ngandika

    Aku duwe sesambetan, dheweke ora ngurus awake dhewe lan sawise duwe tanggung jawab njupuk pil ing wayah wengi aku njupuk, nanging esuke aku lali, ora nate kelakon, lan aku njupuk esuk dina esuk. Apa ana kedadeyan?

  483.   Lalin. ngandika

    Aku wiwit ngombe pil maneh sawise taun mandheg. Aku wis mlebu kothak yasmin nomer loro. Pitakonku yaiku yen aku duwe mitra anyar lan aku pengin bareng, nanging TANPA risikine meteng. Kothakku wis rampung dina Minggu, yen aku arep ngancani dina Selasa utawa Rebo apa beboyo ???? Aku yakin haidku kudu tekan dina Rebo utawa Kamis.

  484.   andrea ngandika

    hello, aku njupuk pil bocah cilik 28 tablet putih lan 7 putih, aku lali ora njupuk pil putih sing pertama, aku njupuk sawise jam 12 bareng karo liyane. ana kedadeyan? apa aku bisa meteng? Matur nuwun sanget

  485.   Katy ngandika

    Halo, aku ngombe pil saben wengi, lan wulan iki aku lali ora ngombe kaping 2 ing minggu sing padha, nanging beda beda dina sabanjure nalika tangi turu aku njupuk amarga aku kelingan kelalen, ana risiko Nyatane, iki ora sepisanan kelalen iki kedadeyan ing aku, ora ana sing nate kedadeyan, nanging sampeyan mesthi ajrih lan luwih-luwih yen sampeyan wis sesambetan. Tulung sampeyan bisa nulungi aku.

  486.   Isabella ngandika

    Hai, aku ngombe pil suwene 2 wulan lan périodhaku tanggal 17 April lan rampung antara 21 lan 22 lan aku wis hubungan seks tanggal 24 April lan mung dina kasebut ing wektu sing padha aku kudu ngombe pil lan aku lali lan Aku terus njupuk pil biasane, apa aku bisa dadi meteng?

  487.   wengi- ngandika

    hello, aku pengin ngerti apa aku bisa ngandut ... amarga aku lali njupuk 4 tablet pertama lan njupuk 3 tablet bebarengan ..

  488.   romy ngandika

    Aku njupuk pil udakara 5 dina lan aku mutusake mandheg kabeh, mula aku duwe 2 wektu ing wulan sing padha, nanging saiki aku pengin ngerti tanggal apa sing kudu daktindakake kanggo ngerti dina ovulasi, supaya bisa ngandhut . Matur nuwun

  489.   monica ngandika

    Halo, aku lali ngombe pil ing sawijining wengi lan dina esuk aku duwe hubungan seks lan banjur njupuk pil sing dadi kewajibanku dina iku ... aku duwe risiko hamil.

  490.   monica ngandika

    Aku bakal miwiti periode minggu ngarep ... apa aku bakal duwe risiko meteng? Aku kudu njupuk pil sing aku lali?

  491.   kembang aster ngandika

    hello, aku butuh wangsulan sing penting ... sawise minggu istirahat aku miwiti tablet pil anyar nanging aku ora lali pil kaping 4 lan 5 minggu utawa minggu pertama ... Aku njupuk kaping loro ing dina kaping 6 esuk lan ing wayah wengi, sing cocog karo kabeh iki aku duwe hubungan sadurunge tanpa ngurus aku karo kontrasepsi liyane ... apa aku bisa ngandheg?

  492.   Andrea ngandika

    Halo .. Aku wis ngombe pil suwene rong taun lan dina iki kudune aku njupuk sing pertama lan aku lali ora tuku, mula sesuk esuk aku njupuk dhisik, ora bakal kliwat rolas jam, nanging wingi aku kudu jinis tanpa proteksi .. meteng ??? Mendesak .. Matur nuwun.

  493.   geli ngandika

    Aku njupuk pil dina esuk saben-saben aku duwe hubungan seksual sing bisa kedadeyan, aku kuwatir yen tanggal 9 wulan iki aku kudu mudhun wektu lan ora mudhun; aku wis ngombe pil nanging sing nomer loro liwati kula suwene 2 jam aku bakal ngandut, tulung wangsulan aku kudu ngerti.

  494.   tefi ngandika

    Halo !!! Aku lali njupuk pil sedina sajrone minggu kapisan ... lan sesuk njupuk loro saurutan….
    Saiki aku istirahat 7 dina ... aku mandheg njupuk dina Selasa ... kita dina Minggu lan isih durung teka ... apa aku bisa ngandut?

  495.   Anonima ngandika

    Aku wis sawetara wulan ngontrol KB.
    Seminggu sawise haid, aku lali sedina, nanging nganti seminggu iki dak sadhar.
    Wingi, aku langsung njupuk pil sing lali, nanging pirang-pirang dina kepungkur, aku ora duwe sesambungan, amarga aku ora ngerti apa sing kedadeyan.

    Wis seminggu setengah. Apa aku bisa meteng?
    aku kudu piye? Aku ngenteni tekane waktune, utawa kudu njupuk tes kehamilan ..? Kapan tes kasebut efektif?
    Matur nuwun Iku penting.

  496.   Patrick ngandika

    Halo, pitakonku ing ngisor iki, pacarku wis ngombe pil KB 8 wulan lan wulan iki ing wulan Mei, tanggal 7, dheweke lali ngombe pil jam 9 bengi. Yaiku wektu. Dheweke ngombe pil saben dina lan saben dina. Minggu ngarep 8 dheweke njupuk pil nalika dheweke setuju, balung sawise jam 12 k dheweke kudu ngombe pil yen dheweke kelalen, masalahe yaiku dina Selasa 10 lan Rebo 11 kita berhubungan seks lan aku takon pitakon ing ngisor iki: apa ana kemungkinan gedhe yen pacarku bakal ngandut? wektu menstruasi dheweke mesthi tekan minggu pertama saben wulan kaya tanggal 7 utawa 0 ing sekitar kono…. Dina iki kita umure 13 lan aku wedi banget yen bakal hamil utawa ora. Aku butuh wong sing ngerti babagan masalah iki kanggo mbantu aku menehi orientasi.

  497.   MARIA ngandika

    HELLO NAMAKU MARIA AKU NGANGGO ANULETTE X 10 TAMBAHAN ING KANGGO DUA DUING SAKA AKU LALI PILKU SING DILAKU SAKTI ING WENGI, AKU NGANGGO PITUTIH 4 SINGA SAIKI LAN INGSUN ING DINIKU. TUNGGUNG, ORA LALI ORA KENE ngerti APIK APIK APIK KANG SING DILUARKE, PANIODE MENSTRUAL SAKING SAKING tanggal 29 APRIL / MAYI 05 !!! INGKANG LAKON tanggal 15 lan 16 MEI. HELP ME PFA

  498.   ginet ngandika

    hello ... bisa takon yen aku ora njupuk pil dina Setu lan njupuk 2 pil ing dina Minggu

  499.   andrea gonzzlez ngandika

    Aku kudu lelungan minggu ngarep, nanging mung entuk menstruasi nalika semana, apa sing dakkarepake yen mandheg mandheg bakal telat utawa apa sing bisa ditindakake kanggo nundha yaiku wulan pertama karo pil
    tulung wangsulan kanthi cepet

  500.   Adry ngandika

    Urgent .. Aku wis ngombe pil Yasmin suwene 2 wulan lan saiki ing wulan kaping telu sawise leren suwene 7 dina, aku ngentekake x 5 dina lan aku ora ngerti kudu njupuk utawa nggunakake cara liya ??? Kajaba iku, aku duwe sesambetan ing dina 3d lali lan dina kaping 4 lan aku njupuk pil saka dina liyane dina kaping 4 saka 5 sing aku lali..mangga wangsulan

  501.   Ratu ngandika

    hello, aku ora mangu-mangu aku njupuk pil marvelon sing wis daklakoni suwene 2 taun, yaiku nalika aku lali ora ngombe pil, nanging nalika kelingan aku njupuk lan nganti saiki durung ana kedadeyan, nanging wulan iki aku lali kaping loro ing minggu kapindho lan liyane ing dina kaping telu lan aku njupuk bebarengan karo sing terakhir, aku mandheg njupuk dheweke ing dina Kamis lan dina iki dina Slasa lan durung mudhun, bisa uga aku ngandut lan yen kasus sing wis, pil sing aku wis terus njupuk pil bisa uga ana akibat saka bayi. aku butuh tanggepan sing cepet.

  502.   Daniela ngandika

    Hai, aku ngombe pil 2 taun kepungkur. Minggu pisanan kothak (21 pil) aku kelalen pil saka dina Jumuah 12 awan kurang luwih lan dina Setu lan Minggu aku hubungan seks lan ana ing njero ati. Risiko meteng banget?

  503.   iwaray ngandika

    Halo ... mm aku lali ora njupuk pil kontrasepsi ... mung tanggal 7 ... aku wiwit njupuk 2 Mei lan tanggal 9 aku lali njupuk ... Maksude mung tanggal 7 ... nanging aku ora njupuk anggere aku kelingan ... aku ngeculake ... ing 11pm lan aku ora njupuk sing liyane nganti 10 ing 11pm ...: Yen aku duwe risiko hamil? .. Aku duwe hubungan ing dina 12,13, 14 lan XNUMX sawise dina pertama haidku ..

  504.   maria ngandika

    Halo, kenapa aku kudu njupuk nomer ing pungkasan psatillas kanthi urutan? Aku miwiti njupuk nomer 7 banjur mandheg lan njupuk sing sabanjure, aku pengin ngerti apa aku duwe risiko hamil? Matur nuwun

  505.   Andrea ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku kudu miwiti ngombe pil (Evilin) ​​ing dina Rebo lan kanggo kebingungan sing gampang, aku njupuk sing sadurunge (yaiku, salah sawijining sing ujar dina Selasa). Apa sing kudu aku lakoni, apa aku tetep nggawa lag kasebut utawa aku liwat menyang sing ujar Kamis lan Rebo aku njupuk ing pungkasan?

  506.   cahya ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil kontrasepsi suwene 2 taun (yasmin) lan aku lali njupuk 2 dina suwene ... apa sing kudu daklakoni lan suwene disaranake ora nuroni?

  507.   Kelahiran Maya ngandika

    Aku lali ora ngombe pil mung 1 minggu sadurunge perawatan rampung lan aku ora duwe hubungan sing dilindhungi dina Kemis, lan dina Setu wengi aku njupuk Post Day, nanging aku lali pil kontrasepsi lan dina Minggu jam 9 esuk aku njupuk Post Day 2 bareng-bareng lair. pil kontrol sing aku lali dina sadurunge. Perawatan kontrasepsi rampung dina Selasa iki nanging durung ngudhunake aku, apa aku bakal ngandut?

  508.   María ngandika

    Hello

    Aku pengin ngerti apa sing kedadeyan yen aku lali ngombe pil kontrasepsi ing dina 7 lan njupuk loro ing dina 8 (luwih saka 12 jam wis kliwat), apa aku bisa hamil yen duwe hubungan seksual ing dina-dina sabanjure? lan apa sing kudu aku lakoni ing kahanan iki.

  509.   laura ngandika

    Halo, jenengku Laura. Aku saka Venezuela. Aku pengin ngerti apa sing kedadeyan yen njupuk pil sing ora cocog karo aku. Maksude, aku njupuk pil sajrone seminggu.
    Matur nuwun… ..

  510.   NOELIA ngandika

    Halo sugeng enjang. Aku duwe pitakon babagan pil sing dakombe. Aku wiwit ngombe kista ing obarium lan nodule ing dada. gynecologist menehi kula KALA MD24. Ternyata iki wulan kaping 2 sing dakkarepake aku pengin ngerti yen pastiya iki nyegah aku ora meteng utawa mung kanggo masalah sing dakalami. Lan aku uga pengin ngerti yen njupuk pastiya ing wayah wengi yen lali lan esuk nalika kelingan aku uga duwe risiko? Coba dakkirim manawa aku ora mangu-mangu yen pastiya iki nyegah aku meteng utawa ora ... Muga-muga wangsulan sampeyan matur nuwun banget

  511.   Andrea ngandika

    Halo ... pitakonku ing ngisor iki ... Aku metu ing sawijining wengi lan njupuk pilku kaya biasane, nanging aku mutah ... dina esuk aku ilang pil ing kothak, mula aku njupuk loro larik ... lan minggu sabanjure aku ngurus kondom karo kondom ... Nanging saiki wis minggu istirahat, waktune durung teka ... wis telat 4 dina… bisa mengaruhi prekara sing dijupuk 3 pil bareng ??? aku iso meteng ??? tulung tulung aku ora ngerti apa sing kudu tak lakoni !!!

  512.   maca ngandika

    Hello

    Luwih saka 5 dina aku ora njupuk kontrasepsi amarga wis entek, aku tuku udakara 3 dina kepungkur lan aku isih ora njupuk amarga aku sepele lali, aku duwe hubungan seks lan pacarku tetep ana ing njero, apa ana kemungkinan dadi meteng? Apa ana risiko yen ngombe pil dina iki? Aku ngenteni wangsulan.

  513.   pirang ngandika

    Halo, pitakonanku yaiku: tanggal 13 Mei, aku wiwit nggunakake pil kaya saben wulan lan dina 20 lan 21 aku lali ora ngombe, lan rong dina suwene ngalami pendarahan kaya jambon, dadi abang, apa aku bisa ngandut? Tulung tulungana aku

  514.   kta ngandika

    hello,
    Aku njupuk Marvelon 20 nanging wis suwe diganti karo Marvelon.
    Aku kudu miwiti ngombe pil lan njupuk siji lan setengah (pil) marvelon 20 amarga aku lali tuku marvelon. Apa sing kudu tak lakoni sewulan iki?

  515.   Mary ngandika

    Halo, aku butuh pitulung !! Babagan pil darurat, apa sing kedadeyan yaiku aku njupuk sing pertama jam 1:07 sore lan sing kaping loro jam 1:30 esuk. Apa ana masalah amarga bedane 23 menit?

  516.   ukuman ngandika

    hai, aku butuh pitulung !!! Aku lali ora njupuk pil wiwit dina Minggu iki nganti dina Kamis, wis ana 4 pil !!! duwe solusine opo ora ??? Tulung yen ana kedadeyan sing padha, tulungi aku matur nuwun

  517.   mariela ngandika

    Aku kuwatir 6 dina kepungkur aku wiwit ngombe pil kontrasepsi lan pacarku mlebu ing jero, aku pengin ngerti apa aku duwe kasempatan hamil, wangsulan

  518.   karolina ngandika

    Halo, aku butuh pitulung karo sesambungan, nanging aku ora ngurus awake dhewe lan lali ora njupuk pil rong dina mengko aku njupuk pil kontrasepsi, apa sampeyan mikir bakal mbantu aku ora meteng?

  519.   Alejandra ngandika

    Halo, sampeyan ngerti, aku kudu ngombe pil pertama ing amplop nalika dina Jumuah, aku mesthi njupuk jam 22:1 wengi lan wektu iki aku njupuk jam 11:XNUMX Wayahe meteng lan aku wis ngombe. suwene XNUMX wulan, bakal mbantu aku yen sampeyan mangsuli, matur nuwun kanthi sanget.

  520.   MARIA ELENA ngandika

    HELLO ………….

  521.   MARIA ngandika

    Aku butuh pitulung, aku lali ora ngombe 4 pil sawise haid. HUBUNGAN TUBE, HARI-HARI INI Apa kemungkinan meteng. (Bantu aku)

  522.   MARIA ELENA ngandika

    TULUNGGULAKE AKU! PALING PILIH

  523.   VIANEY ngandika

    Halo nalika miwiti ngombe pil sawise 7 dina, aku lali 4 dina, aku kudu njupuk dina Setu lan kita dina Rebo apa sing daklakoni

  524.   LILIBETH ngandika

    Halo, aku lali pil suwene 2 dina lan aku wis berhubungan seks, apa sing kedadeyan lan apa sing kudu aku lakoni? malah ing dina kapindho aku njupuk pil kaya ora ana sing jelas sadurunge jam rolas. Matur nuwun!

  525.   Daniela ngandika

    HooLa ternyata aku lagi ing tablet kaping pindho njupuk pil kontrasepsi Yaz, ing sawijining dina Kemis giliranku njupuk pil nomer 14 lan aku yakin manawa wis njupuk, aku duwe jinis jam 8 bengi, pil iki dakombe jam 7 saben esuk. dina, nalika aku ngerti yen aku ora njupuk dina iku jam 11 bengi, nanging aku langsung njupuk lan dina-dina sabanjure aku terus njupuk jam 7 esuk kaya biasane dakwenehake .. Aku pengin ngerti apa ana risiko meteng, tulung wangsulan
    Gracias

  526.   Daniela ngandika

    HooLa ternyata aku lagi ing tablet kaping pindho njupuk pil kontrasepsi Yaz, ing sawijining dina Kemis giliranku njupuk pil nomer 14 lan aku yakin aku wis njupuk, aku duwe hubungan seks ing 8 wengi, nanging aku ora ejakulasi. Aku njupuk pil iki Jam 7:11 esuk saben dina, nalika aku ngerti yen aku ora njupuk dina iku, jam 7 bengi, nanging aku langsung njupuk lan dina sabanjure aku terus njupuk jam XNUMX:XNUMX esuk Aku tansah ngombe .. Aku pengin ngerti yen ana risiko meteng, tulung wangsulan
    Gracias

  527.   yaenia ngandika

    Halo, aku pengin sampeyan ngrampungake pitakon iki kanggo aku.
    aver, bengi-bengi aku njupuk pil sing lagi nggonku kan? Nanging sawise 5 utawa 10 menit aku kudu lunga menyang kamar mandhi amarga weteng ora apik (aku wis ora sehat kabeh awan) lan lara diare, nanging ora akut, mula ora kakehan, ora normal uga.

    Apa sing pengin dakkenalake yaiku pil apa kanggo aku utawa apa sing kudu daklakoni.
    sawise kedadeyan kasebut lan dhokter ngandhani yen ora ana kedadeyan, kedadeyan yen diare parah.
    Apa sampeyan bisa nulungi aku ??
    Gracias

  528.   katy ngandika

    Halo, aku ngombe pil KB Cerazette sing umur 28 taun amarga aku duwe bayi umur 11 wulan lan aku nyusoni, aku njupuk dheweke ing dina pisanan haidku ing wulan kapisan aku mudhun kaping 2 ing pil pungkasan sing lali. Aku terus njupuk wong-wong mau ing kaloro, nanging ing wulan iki, ora ana menstruasi, aku rampung karo kontainer lan terus karo aku sabanjure ing dina-dina pisanan lan isih durung ana menstruasi, sanajan dheweke ngandhani yen iku normal amarga iki anak pertama lan sawise nglairake iki bisa digunakake kaya ngono, apa mungkin aku ngandheg? Ya, aku isih nyedhot bayi, tulung aku butuh sampeyan mangsuli

  529.   Maira navarro ngandika

    Hola
    Aku pengin ngerti apa sampeyan bisa nulungi aku.
    Aku duwe perjalanan minggu ngarep menyang pantai lan jebule nalika mangkat aku duwe haid, aku njupuk mlathi 24/4.
    Aku pengin aturanku dadi luwih penting tinimbang aku, apa sing kudu daklakoni?
    utawa saran apa liyane sing bisa diwenehake.
    Gracias

  530.   maria ngandika

    Halo, dina Setu aku miwiti pil anyar, dina Minggu aku wis berhubungan seks, lan nganti dina Senen aku ngerti yen aku ngombe pil kanthi apik. Dina Kemis nalika arep njupuk pil, aku ngerti yen aku lali, nanging aku ora Aku ora ngerti apa sing cocog karo dina Selasa utawa Rebo. Apa ana kemungkinan aku ngandheg?

  531.   andrea ngandika

    Yen aku mandheg ngombe pil sawise 3 dina, aku duwe hubungan karo kemungkinan meteng, mangga aku butuh wangsulan sanalika bisa.

  532.   Bebek ngandika

    Ola njupuk pil dina sabanjure sak jam sawise nuroni, nanging tablet kapindho ora dijupuk sajrone 12 jam, nanging suwene 14 jam, aku kudu maca sawetara pengalaman sing padha utawa apa sing bisa kedadeyan ing kasus kasebut… ..apa sing kudu aku apa? utawa apa aku kudu njupuk tablet maneh !!

  533.   danixa ngandika

    Halo, dina iki, aku karo sawetara pil kanggo menehi aku bidan, sejatine, aku ora nate ngombe pil lan ora ana sing kaya ngono, aku mung pengin ngerti jam sing menehi saran supaya aku ora ngerti. carane miwiti monggo wenehi wangsulan ?? matur nuwun

  534.   danixa ngandika

    Tulung, aku butuh wangsulan. Aku mbukak kaca mbukak utawa bakal teka ing surat ???????

  535.   Cilik ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku njupuk YAZ (Iki paket nomer loro). Masalahe yaiku aku lali pil # 7 minggu pisanan. Aku wis nuruti pandhuan kanggo njupuk tanggal 8 sanalika aku kelingan, nanging 12 jam wis kliwat. Aku duwe hubungan seks ing dina 4, lan aku kepengin ngerti sebabe kemungkinan aku ngandheg? sejatine ana meh 100% meteng ing kahananku (kaya sing dicritakake kancaku).
    Salam lan aku bakal matur nuwun banget yen sampeyan mangsuli, amarga aku ora duwe wong liya.

  536.   carolina ngandika

    Halo, aku duwe hubungan karo pacarku lan dheweke ora ngurus awake dhewe, dina iku uga aku lali njupuk kontrasepsi lan aku kelingan dina liyane sawise jam 12 awan. Sing dakkuwatirake yaiku aku ora ngerti yen pil sukses utawa ora. aku bisa meteng? wangsuli aku !!!

  537.   alexandra garcia ngandika

    Halo, sugeng siang, aku sangsi manawa sampeyan beresiko meteng yen ora njupuk pil lan nindakake hubungan seks dina iku.

  538.   CarolaS ngandika

    Saranku: aku lali ora njupuk 4 pil kanthi terus-terusan lan aku sadhar nalika kaping papat, aku lunga menyang situs kontrasepsi femelle 20 lan ujar manawa luwih becik ora njupuk 4 lan ninggali kothak, aku arep lunga ngalami getihen lan dina iku aku kudu miwiti kothak anyar. Kelalen kaping 1 yaiku dina Kemis, tanggal 2 dina Jumuah, tanggal 3 dina Setu, Minggu tanggal 4 lan aku ora trima, tanggal 5 dina Senen, tanggal 6 dina Selasa lan dina iki dina Rebo lan aku durung nate ngalami pendarahan lan Aku kuwatir banget, dudu amarga risiko meteng, nanging amarga ana sebab liya utawa ora seimbang sing disebabake. Pitakonku apa sing kudu aku tindakake, terus ngenteni pendarahan utawa mung njupuk pil pisanan dina iki sanajan durung tekan. Aku bakal matur nuwun banget yen ana wong sing bisa mangsuli kanthi cepet, kanthi URGENSI !!! Matur nuwun !!!

  539.   javiera ngandika

    Apa sing kedadeyan yen aku njupuk kabeh pil sekaligus? apa bisa ngrusak aku?

  540.   the_nena ngandika

    Halo .. Aku duwe pitakon .. Aku wis suwe ora ngonsumsi pil KB lan mula njupuk maneh. intine yaiku aku miwiti njupuk obat kasebut ing dina kaping loro nalika haid lan dudu sing kaping pisanan lan bungkus kasebut ujar manawa wis rampung, cara kontrasepsi liyane (kondom) kudu digunakake sajrone minggu pertama ngonsumsi pil. Masalahe, aku nindakake hubungan seks tanpa proteksi sajrone minggu kapisan. Pitakonane, apa aku duwe kasempatan meteng ???

  541.   CarolaS ngandika

    Tulung, pitakonku butuh wangsulan sing penting !!!, Babagan lali 4 kontrasepsi berturut-turut, ing ndhuwur ana pitakonku, Matur Nuwun

  542.   miky ngandika

    Aku kudu ngerti apa-apa sing aku tenang, aku lali njupuk pastiya yasmin ing dina Senen lan Selasa, nanging mung mlaku kanthi apik ing dina Rebo ami kasa, aku njupuk sing saka dina Selasa nganti esuk lan menyang wengi sing cocog karo Rebo sawise dina sabanjure aku njupuk pastiya ing dina Senen
    Pranyata aku uga wis hubungan seks ing dina Setu lan Minggu, nanging aku terus njupuk pastiyas. ai risiko isin? tulung aku butuh wangsulan
    micasanmillan_016@hotmail.com

  543.   maarlin ngandika

    Halo, aku lali ora ngombe pil wingi.Aku ngerti dina iki .. aku kudu kepiye? lan dina iki aku bakal hubungan karo kancaku .. Aku njupuk pil loro? wingi lan dina iki .. dadi aku bisa meteng?

  544.   Adriana ngandika

    Halooo Aku pengin ngerti apa risiko meteng sing daklakoni, yen aku kudu wiwit ngombe pil dina Kamis 27 jam 8 wengi lan aku miwiti dina Jumuah 28 jam 11 bengi, iki pisanan kanggo aku, Aku kudu ngati-ati karo kondom, utawa wis ora bisa hubungan karo apa-apa .... 2 dina kepungkur aku karo bojoku lan dheweke ora ngurus aku ....

  545.   nindakake ngandika

    Topikku dadi masalah 1 wulan lan menstruasi durung dakkirim ... sadurunge mandheg ngombe pil lan ora hubungan seksual 2 minggu sadurunge, banjur kondom lan sejatine ora ngerti yen rusak ... pitakonane yaiku yen aku mandheg ngombe pil, sepira kemungkinan aku bakal hamil lan suwene pil kelangan efek kontrasepsi?

  546.   kembang veronica ngandika

    Halo… !!! Aku seneng banget yen mbantu kita ngatasi masalah. Muga-muga bisa mbantu aku. Iki pisanan aku njupuk pil iki lan aku kuwatir .... Matur nuwun kanggo kabeh…

  547.   erla ngandika

    Halo, udakara rong minggu kepungkur, aku wiwit ngombe pil kontrasepsi lan ora mandheg mudhun sanajan njupuk pil, iki lumrah. Apa masalahe?

  548.   majo ngandika

    Halo yen aku njupuk yaz, nanging aku kelalen njupuk sedina lan sabanjure aku kumpul lan saben dina aku langsung ngobrol, aku njupuk postinor 2 kapan waktune kudu mudhun?

  549.   biru ngandika

    Halo!
    Aku lali njupuk pil kontrasepsi lan njupuk loro ing dina sabanjure (sing cocog kanggo aku dina lan dina sadurunge) kasunyatane aku rumangsa yen susu saya abuh lan lara kaya nalika haid arep mudhun, nanging iki dudu giliranku 13 dina.
    Apa aku bisa lunga luwih dhisik, amarga aku telat njupuk? Utawa aku bakal lunga ing dina sing dakkarepake? Napa saiki payune saya lara, lan banjur abuh?
    Matur nuwun, aku ngenteni wangsulan sampeyan.

  550.   fiorella ngandika

    Halo bocah-bocah, aku wis nggunakake microgynon suwene 3 wulan lan wulan iki aku wis lali kaping 2, nanging esuk esuk dakbukak, nanging aku ora kelingan jam pira aku njupuk ing wulan Mei, aku tanggal 13 nanging wulan iki ora ana apa-apa lan aku wedi yen duwe bayi umur 7 wulan aku bakal ngandut

  551.   Elena ngandika

    Halo, aku wis rampung blizrter lengkap, lan perawatan mengko 2 dina mengko, isih isih haid, apa aku kudu nggunakake cara liya ??? utawa ora ai masalah ????

  552.   anonim ngandika

    Aku mandheg ngombe pil suwene 3 dina, lan aku takon karo bulikku yen aku ngerti kaya iki lan dheweke kandha yen aku mung kudu ngombe pil uga kabeh sing normal lan ora mangan jam 3
    Nanging aku wiwit getihen lan haidku wis teka, iki bakal 2 tekane wulan, kenapa aku kelakon?

  553.   kembang ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil sak suwene wulan lan dina senen aku lali ora ngombe, wingi, selasa, aku njupuk biasane lan dina iki, dina rabu, dak delok lan lali dina senen, mula aku langsung njupuk, lan dina Senen aku duwe hubungan seks, aku kudu kepiye? apa ok sing tak lakoni ??

  554.   biru ngandika

    Wong sing bisa nulungi aku, aku prihatin banget lan ora ana sing menehi wangsulan
    Halo
    Dheweke nulis sawetara dina kepungkur nalika nulis ing kaca liya nanging ora ana sing menehi wangsulan ...
    Aku lali njupuk pil kontrasepsi lan njupuk loro ing dina sabanjure (sing cocog kanggo aku dina lan dina sadurunge) kasunyatane aku rumangsa yen susu saya abuh lan lara kaya nalika haid arep mudhun, nanging iki dudu giliranku 13 dina.
    Apa aku bisa lunga luwih dhisik, amarga aku telat njupuk? Utawa aku bakal lunga ing dina sing dakkarepake? Napa saiki payune saya lara, lan banjur abuh?
    Matur nuwun, aku ngenteni wangsulan sampeyan.

  555.   isabel ngandika

    Kaping pisanan, halo, aku pengin ngerti apa sampeyan bisa nulungi aku, sing kedadeyan yaiku sawetara minggu aku duwe relasi lan kita ora nggunakake perlindungan. nanging dina esuk kita mangan lan aku njupuk pil (saben 2) siji sing aku njupuk ing 12:40 lan liyane 12 jam mengko nanging aku turu lan njupuk jam 1:36 sing ora mengaruhi apa-apa ?? utawa bisa uga aku ngandheg

  556.   karina ngandika

    Aku kelangan rong pil pungkasan, K apa ????, lan yen wektu telat ????, dina apa aku miwiti paket anyar ?????, aku miwiti dina sing padha kaya biasane ??? ??, tulung tulung!

  557.   Fernanda ngandika

    Hai Shikas, aku lali ora njupuk pil KB kaping 5, banjur aku pacaran karo pacarku seminggu sawise dheweke mlebu ing jero, aku bisa ngandheg, tulung wangsulan

  558.   naty ngandika

    Halo, aku kuwatir banget, dina iki dina Senen lan wis jam 8, sing kedadeyan aku kelingan yen lali ora njupuk pil saka dina sadurunge, yaiku dina Minggu wingi. lan aku mung njupuk, apa bisa ngasilake? Tulung aku butuh wangsulan, aku kuwatir banget aprte cocog karo aku dina Senin dina iki saiki jam 9 bengi kepungkur! ?? tulung wangsulan aku 1

  559.   laura ngandika

    Wigati
    Pitakonku kaya ing ngisor iki, aku wis njupuk kontrasepsi luwih utawa kurang 2 taun tanpa ngaso (maksimal 7 dina istirahat umume pil) masalahe yaiku aku lali ngombe pil 2 dina banjur njupuk wong-wong mau, aku bisa nyebabake aku tundha menstruasi? utawa meteng sing bisa ditindakake? Saking sampun matur nuwun sanget.

  560.   Lorena ngandika

    Halo, aku lunga plancongan amarga ana sedulur ing rumah sakit lan aku lali 3 dina ngombe pil lan haidku sawise 3 dina, nanging isih kudu seminggu lan setengah sadurunge kudu teka, kepiye Apa aku adoh lan aturane teka, aku wiwit tuku wong liya lan saiki aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake, apa bakal terus nganggo paket sadurunge utawa tuku liyane, apa sing sampeyan pikirake?

  561.   maria ngandika

    Halo! Aku kuwatir amarga lali 3 dina berturut-turut pil nganti dina kaping 4 dini banget, aku weruh pendarahan rada sithik lan aku ngombe 3 pil sekaligus lan ing wayah wengi aku biasane ngombe, njupuk dina normal. nanging aku ora ngerti apa iki bisa nyebabake aku kerusakan lan aku uga pengin ngerti apa sing kudu aku lakoni, yen aku kudu nggunakake cara perlindungan liyane saiki. Aku ing minggu pungkasan periode pil.

  562.   Elisey ngandika

    Halo, piye kabare ... Aku sangsi yen wiwit pisanan njupuk YAS tanggal 11 Juni, mula bubar aku njupuk jam 12:50 utawa kadang aku njupuk jam 1:00 sore yaiku tegese Ana dina Aku njupuk sepuluh menit sadurunge lan ana dina sing daklakoni sepuluh menit mengko lan sangsi bisa hamil amarga aku njupuk sawetara menit sadurunge utawa menit mengko aku durung nate intimasi karo pasanganku amarga wedi yen hamil. Matur nuwun, aku ngenteni wangsulanmu 🙂

  563.   marcianela ngandika

    Aku arep njupuk pil dina iki lan ora sengaja meneng lan ora bisa nemokake, mula aku njupuk pil liyane saka tablet nanging apa sing bakal kedadeyan yen aku ora ngombe pil, apa aku duwe resiko? Tulung wangsulan aku!

  564.   Julia ngandika

    Halo, pitakonku ing ngisor iki, ing wulan aku lali ora njupuk pil kaping pindho, nanging esuke aku njupuk loro, ana kedadeyan? Aku pengin wangsulan yaaa! ambung amba

  565.   Mayte ngandika

    Halo, pitakonku kaya ing ngisor iki, aku duwe santai ing tanggal 30 Juni, kedadeyan yen aku ora sabar njupuk pil jam 9:00 lan mitra kerja mulih jam 2 esuk lan nalika semana aku njupuk pil amarga kita bakal nggawe katresnan., nanging aku tetep njupuk pil sing isih ana 11 kanggo ngrampungake., Aku bisa meteng UTAWA risiko apa sing bisa dakkirim, tulung dakkandhani lan matur nuwun ..

  566.   wungu ngandika

    Hai piye kabare! Aku wiwit ngombe pil Yasmin nalika ovulasi kaping 5, yaiku, ing pungkasan siklusku ... apa bakal ana masalah? Napa aku maca manawa ing prospektus, apa sing bisa ditindakake nalika semana ... uga bisa hubungan seksual ing minggu kaping 3 sawise miwiti kothak pisanan?
    lan ora ana drama yen aku ora kejawab sawetara menit saka jadwal tetep sing aku aturake? Matur nuwun!

  567.   BIBIANA ngandika

    Hai, Aku KANGGO HUBUNGAN DARI KAMAL, 1 JULAI, PERATURAN KUDU LALU, APA PUNCUL PILKU SAIKI LALI AKU SAIKI RABU SFUE K KUDUT 2 KANGGO NEMUKAN HARI-HARI sing LEWIH ING WAKTU Luwih Saka 72 JAM NING NGAPAK. Weteng lagi bongkok lan aku rumangsa pengin mlebu lan bengi teka lan aku pancen ora ngerti apa sing bakal ditindakake utawa apa sing bakal dakkandhani ing negara EMBARAZZO NULUNGKULAKKU MUNG KUDU ngerti

  568.   heidy ngandika

    hello, aku lali njupuk pil ing dina Minggu lan Senen amarga aku rutin njupuk jam 7 esuk, nanging dina Senen aku duwe hubungan seks ing wayah esuk nalika aku kelingan ora njupuk, aku njupuk dina Senen udakara jam 5 sore. kemungkinan meteng

  569.   Carla ngandika

    Halo, aku njupuk pil YAZ, luwih saka setaun daklakoni luwih saka setaun, aku mesthi tanggung jawab banget. Intine yaiku mung dina iki aku ngerti yen aku lali njupuk siji utawa aku ngeculake, utawa njupuk loro ora ngerti, amarga pil kanggo dina Rebo (pasif) ora ana !!! Aku ora ngerti apa sing kudu dilakoni ... Aku kudu ngenteni nganti sesuk kanggo njupuk sing cocog karo aku dina Kamis?…. Kepiye yen aku lali njupuk sing putih amarga bisa uga aku ngeculake utawa njupuk kaping pindho saben dina? Aku ngalami stres akhir-akhir iki, mesthine amarga iku, apa sing aku lakoni? Paling ora 2 minggu aku ora hubungan intim lan dina iki aku nembe entuk haid, apa ana kemungkinan padha meteng?

  570.   betiana ngandika

    Yen lali ngombe pil, aku bisa meteng.

  571.   melissa ngandika

    Aku ora njupuk pil dina Setu lan aku duwe hubungan seks ing dina Minggu lan dina iku aku njupuk loro pil ing jam 10 bengi aku duwe hubungan dina Senin, apa kemungkinan meteng

  572.   Marta ngandika

    Halo, aku nulis amarga wis njupuk belara kontrasepsi suwene sebulan ... tenan ing 5 pil rampung 21 dina ... efektif 99.9% ... saben dina njupuk ing 9 apa sing kedadeyan yen lali maksimal 5 utawa 10 menit apa efektivitas% ,, uraaee urgentee urgentee .. thanksss nalika sadurunge

  573.   melissa ngandika

    Aku lali pil dina Setu aku hubungan karo dina Minggu lan aku njupuk oastilla ing dina sing padha jam 10 bengi banjur aku sesambungan maneh dina Senen, kepiye kemungkinan aku bisa hamil

  574.   veronica ngandika

    bucha sawetara dina kepungkur aku lali ora njupuk pil, nanging sing daklakokake biru putih. lan sing tak lali yaiku biru, aku kuwatir banget amarga sanajan bener, aku ora ngerti apa risikone aku kuwatir banget tulung aku butuh tuntunan

  575.   victoria ngandika

    Halo, aku duwe masalah mendesak, aku njupuk pil kontrasepsi ilahi sing ora duwe minggu istirahat .. nanging 5 dina kepungkur aku ora njupuk kalebu dina iki, amarga aku ora arep tuku. Aku ora ngurus awakku dhewe, aku duwe hubungan seks kaya aku wis njupuk dheweke, apa sing kudu aku lakoni? njupuk siji dina sawise? utawa miwiti rong dina kaya ora ana kontrasepsi?

  576.   victoria ngandika

    helloaaaaa, tulung ana sing mangsuli, aku ora pengin ngenteni sedina lan gynecologist lagi plancongan! Aku wis tuku kontrasepsi lan siji dina sawise ..

  577.   Meri ngandika

    Halo, dheweke menehi kula sideburns Yaz, dheweke ngandhani aku supaya miwiti njupuk dina pisanan dina sing daklakoni, nanging dheweke nggawe aku tenang banget lan aku ora sabar anggone njupuk dina aku rampung suwene aku entuk 6 lan getihen maneh dina sabanjure aku pengin ngerti apa iku normal amarga kelainan hormon

  578.   Marta ngandika

    Halo, aku nulis amarga wis njupuk belara kontrasepsi suwene sebulan ... tenan ing 5 pil rampung 21 dina ... efektif 99.9% ... saben dina njupuk ing 9 apa sing kedadeyan yen lali maksimal 5 utawa 10 menit apa efektivitas% ,, uraaee urgentee urgentee .. thanksss nalika sadurunge

  579.   karen ngandika

    Hai, aku ana ing minggu kaping telu kontrol lair lan aku ora kejawab rong pil. Aku njupuk sing siji saka Minggu lan siji saka dina Senen dina Selasa. Aku duwe hubungan sing ora direksa sadurunge lan sawise kedadeyan kasebut. Apa ana risiko meteng? .. Apa sing kudu aku lakoni?
    Aku bakal matur nuwun kanthi cepet.

  580.   yudith ngandika

    Halo, aku nulis amarga aku duwe sesambungan karo bak sing gemeter lan ora ngerti pil apa sing bakal dijupuk utawa apa sing kudu ditindakake avia sadurunge, nanging wektu iki aku ora ngrasakake kajaba oy aku krasa lara weteng lan awak lara banget ora ngerti apa sing kudu ditindakake, dheweke bisa nulungi

  581.   be ngandika

    Halo, bengi aku lali ngombe pil lan aku ora duwe jinis nglindhungi, kudune dijupuk jam 23:00 nanging kudu njupuk jam 14:00 dina esuk. Apa sing bisa tak lakoni. apa aku duwe risiko meteng? Apa bakal ngrusak organisasi yen njupuk organisasi kasebut dina mengko? Apa sing bisa tak lakoni?

  582.   Natalia ngandika

    Halo, aku duwe pitakon. Wingi aku duwe hubungan banjur bengi (22 wengi) nalika njupuk pil, aku lali ora nindakake. Aku njupuk dina iki jam 11 esuk ... apa aku duwe resiko?

  583.   malenny ngandika

    Halo, aku butuh sampeyan nulungi aku suwene 4 dina tanpa sesambungan lan aku lali ora njupuk pil dina esuk, yen njupuk dina iki, apa aku bisa ngandut?

  584.   Laura ngandika

    Aku lali njupuk pil lan njupuk 20 jam mengko duwe pengaruh