Kepiye pengaruh kekuwatan marang pasangan kasebut

bisa

Kekuwatan biasane dadi salah sawijining sebab konflik utawa gelut ing akeh pasangan. Perjuangan kekuwatan tetep lan biasa, minangka perkara sing ora nguntungake pasangan kasebut. Samsaya tambah parah yen partai sing entuk kekuwatan nggunakake bathi kasebut lan ora digunakake kanggo nambah hubungan karo pihak liyane.

Ing artikel ing ngisor iki, kita bakal ngomong babagan perjuangan kekuwatan ing pasangan kasebut lan carane ngrusak bisa kanggo sesambetan.

Perjuangan kanggo kekuwatan ing pasangan kasebut

Nyebarake kekuwatan ing pasangan kasebut dudu tugas sing gampang utawa gampang. Sampeyan kudu nggatekake kabutuhane kalorone lan yen ora kedadeyan, bisa uga kedadeyan bakal rampung. Sing biasane yaiku yen lumaku wektu, kekuwatan kasebut ing ndhuwur disamakan lan saben wong nggunakake kanthi tepat ing wektu tartamtu.

Ora ana ing sesambetan tartamtu, mung siji wong sing duwe kekuwatan kasebut lan pihak liyane mung ora bisa nampa keputusan liyane. Suwe-suwe, dominasi kaya ngono bisa nyebabake cilaka serius marang mitra lan njalari hubungane dadi ringkih banget.

Masalah amarga perjuangan kekuwatan ing pasangan kasebut

Perebutan kekuwatan sing kedadeyan sacara rutin sajrone pasangan, bisa nyebabake akeh masalah:

  • Bisa uga kedadeyan kasebut, perjuangan kekuwatan amarga kasunyatan manawa kalorone wong pengin njupuk peran dominan. Loro-lorone wong pengin bener ing saben wektu, nyebabake konflik lan gelut saben jam saben dina. Kalorone ora duwe tangane bengkong lan nggawe urip bebarengan pancen rumit lan angel. Ing kasus kasebut, sampeyan kudu empati maksimal karo mitra lan nyelehake sampeyan ing sepatu liyane.
  • Kanthi cara sing padha, bisa uga ana konflik sing beda yen ora ana sing dadi pasangan. pengin njupuk kekuwatan lan dominasi. Kekurangan keamanan ing pasangan kasebut luwih jelas lan pungkasane bakal ngrusak hubungan kasebut. Ing kasus iki, penting banget kanggo mbabarake panemu sing beda-beda lan saka kono njupuk inisiatif bebarengan.

lucha

Cekakipun, perjuangan kekuwatan ing pasangan bisa dianggep minangka perkara sing normal lan ora mesthi ala. anggere dominasi lan kekuwatan kasebut ora nyebabake cilaka kanggo bagean liyane. Mesthi ana keseimbangan ing kekuwatan sing saben wong duwe hubungan kasebut. Sing ora apik kanggo pasangan kasebut yaiku distribusi kekuwatan iki minangka sebab kanggo konflik terus-terusan kabeh jinis.

Yen kedadeyan kasebut, penting kanggo njagong lan ngobrol kanthi tenang lan nggawe serangkaian perjanjian miturut kasunyatan sapa sing duwe dominasi ing pasangan kasebut. Saenipun, kekuwatan bakal ngganti tangan miturut macem-macem keputusan sing kudu digawe sajrone hubungan kasebut. Yen ora, kahanan bisa dadi ora bisa diatasi karo kabeh perkara ala sing ditindakake kanggo pasangan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.