Cara nyemprotake tindikan puser

Cara nyemprotake tindikan puser

Apa sampeyan ngerti cara desinfeksi tindikan puser? Amarga iku salah sawijining keraguan gedhe sing nyebabake kita nalika nggawe bolongan ing awak lan liyane, ing siji kayata pusar, rereget sing cukup akumulasi sanajan kita ora pengin. Dadi, dina iki sampeyan bakal bisa uwal saka kabeh keraguan.

Kanggo pamer, kita kudu mesthi tindakake sawetara rekomendasi. Kabeh mau bakal nyegah infeksi nyebar lan ngidini kita pamer permata sanalika bisa. Ya tenan, uga coba tindakake pandhuan sing diwenehake profesional sing daklakoni kanggo sampeyan amarga saiki kita wiwiti karo kita.

Apa sing bisa aku lakoni kanggo disinfeksi tindikan

Kita wis maju manawa tindikan puser bisa dadi luwih angel supaya infeksi bebas. Luwih saka apa wae amarga wilayah kasebut minangka reregetan ing sakedip mata. Dadi, kita kudu nggatekake lan kita bakal ngulang kaping pindho saben dina saben dinane.

  • Yen sampeyan pengin nutul larane, kita kudu wisuh kanthi sabun lan banyu. Nanging sing ora ngemot parfum nanging luwih becik milih sing netral.
  • Kanggo wilayah sing dimaksud, perlu uga wisuh nganggo banyu sithik lan sabun entheng. Sanajan uyah fisiologis uga dituduhake. Kita kudu nyemprotake, mriksa manawa wis bolongan kanthi becik.
  • Nalika ngresiki, Sampeyan bisa mindhah tindikan nanging kanthi ati-ati banget lan mung kanggo ngunggahake utawa nyuda, mula ora ana kerak ing antarane. Dina-dina kapisan kita kudu mesthekake amarga iku nalika mbutuhake banget.
  • Yen wis resik, kita kudu ngeringake wilayah kasebut, nanging ora bakal nggunakake andhuk utawa samubarang sing padha. Nanging luwih apik gauze lan menehi sentuhan alus sing cilik, supaya ora nyeret, amarga bisa ngganggu kita.

Kepiye ngerti yen tindikan kasebut kena infeksi

Cara nambani tindikan puser

Kajaba langkah-langkah sing nembe kasebut, mesthi ana perkara liya sing kudu eling amarga penting banget. Dadi, yen sampeyan kepengin ngerti cara ngobati pusar, mula sampeyan kudu ngerti kabeh ing ngisor iki:

  • Sawise dicuci lan diresiki, luwih becik nggunakake disinfektan, kanggo nyegah infeksi sing bisa muncul. Nanging aja nggunakake alkohol ing tatu.
  • Kanthi teken saka kuping lan dibasahi banyu anget, sampeyan bisa nglembutake scab sing kadang katon. Aja narik dheweke lan nggawe kita tatu luwih gedhe, luwih becik tindakake langkah iki supaya bisa luwih gampang dicopot.
  • Aja nyopot tindikan. Sampeyan kudu mindhahake kaya sing wis dituduhake, nanging tetep wae tetep ing panggonan kajaba dhokter menehi saran liya.
  • Kita ngomong babagan tatu sing biasane mbutuhake wektu kanggo mari. Dadi, sampeyan kudu ngenteni rong utawa telung minggu sadurunge lunga menyang kolam renang lan yen sampeyan lunga, luwih becik nutupi sabisa-bisa, dijaga nganti adoh saka klorin.
  • Aja nganggo sandhangan ketat banget ing wilayah iki., sing bisa nganggo permata utawa malah bisa dicekel. Amarga brengsek ora apik sajrone proses penyembuhan.

Cara nambani tindikan puser

Kepiye cara ngerti yen tindikan puser kena infeksi

Bener ora kabeh wong bakal entuk reaksi sing padha. Nanging ya, nalika ngomong babagan infeksi tindikan, kita cetha manawa ana sawetara gejala sing ora kudu dilalekake.

  • Tombol weteng bakal luwih abang tinimbang biasane. Sanajan sejatine dina pisanan bisa uga tanpa infeksi.
  • Sampeyan bakal ngerteni luwih akeh panase ing wilayah kasebut lan sampeyan bakal weruh sawetara inflamasi.
  • Uga, yen ndemek sampeyan bakal lara lan nanah bakal diwiwiti kanggo nggawe tampilan.
  • Ing kasus sing ekstrem banget, bisa mriyang sithik, nanging mesthi ora umum. Yen mangkono, sampeyan kudu takon karo dhokter.

Ing salawas-lawase sampeyan kudu sabar sethithik, amarga iku lara lan butuh sawetara minggu utawa wulan kanggo mari kabeh. Saiki sampeyan ngerti cara desinfeksi tindikan puser!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.