Musim panas katon Stradivarius sing ora sampeyan kejawab

Klambi cekak dening Stradivarius

Musim panas katon Stradivarius dheweke wis menehi pukulan pungkasan ing babagan rega. Amarga tawaran kasebut paling spesial ing sawetara klambi dhasar sing wis dingerteni. Mula, saiki wayahe sampeyan kudu ora duwe kabeh.

Amarga kita ngomong babagan sandhangan sing bakal sampeyan saben dinane adhep-adhepan panas lagi ngopo Nanging ora mung iku, nanging bakal dadi tren sing sampurna saben dina. Yen sampeyan pengin nikmati tampilan paling apik ing musim panas, coba tetep ndeleng dheweke.

Musim panas katon nganggo gaun dicetak ing Stradivarius

Yen nyebutake tampilan musim panas sing paling akeh, kita bakal jelas klambi minangka salah sawijining sandhangan sing paling akeh dijaluk. Ing kasus iki, perusahaan kasebut uga milih sawetara versi sing kita tresnani. Ing tangan siji, kita duwe klambi cekak kanthi warna sing dicetak lan nyenengake, ing endi lengen klambi V lan lengen cekak uga loro finish sing dipasang ing ruffle ing sisih ngisor rok.

Klambi stradivarius

Kabeh iki bakal menehi cara kanggo gaya dhasar liyane kayata totohan a macak nganggo warna dhasar ireng. Sentuhan sing luwih gampang uga kepenak. Dadi uga pilihan liyane sing kudu dipikirake. Mesthi kanthi alas kaki kanthi warna uga aksesoris, sampeyan bisa ngrampungake tampilan sing paling istimewa.

Aja kantun tampilan denim ing lemari klambi!

Kita jelas, yen ana kain sing bakal menang, iku denim. Ngopo denim dipanggonke ing clono dowo, rok utawa jaket lan jaket. Kita mesthi tetep saiki. Ing kasus iki, babagan taruhan celonone. Siji tangan, sing putih minangka dhasar dhasar musim panas, tanpa lali yen sing nyuwek minangka salah sawijining detail sing uga disenengi, amarga uga ora bisa uwal saka gaya.

Denim Stradivarius katon

Liyane bagean sing paling positif yaiku alas kaki uga bisa dhasar lan sportif lan sampeyan luwih seneng utawa nang ing tutul sing luwih elegan, gumantung saka wayahe. Kanggo ngrampungake, ndhuwur sing asimetris utawa blazer bisa dadi sawetara pilihan sing paling penting sajrone urip.

Gaya rok sampeyan bisa nganggo musim iki

Rok uga ora bisa ditinggal. Iya sandhangan dhasar liyane kanggo musim iki lan liyane, kanggo musim panas. Uga, ing kana kita bakal nemokake kabeh rincian sing disenengi. Ing tangan siji, kita nyebutake kain denim maneh amarga utama, amarga kita seneng lan bisa uga digabung karo kabeh sing dikarepake. Kita jelas manawa musim iki, kita kudu milih kain iki maneh. Kaya sing wis kasebut, sampeyan bakal nemokake kanthi sandhangan beda-beda lan kabeh duwe rega murah amarga katon musim panas saka Stradivarius.

Rok Stradivarius

Ya rok uga dipanggonke minangka sandhangan liyane kanggo sandhangan dhasar liyane. Nanging mesthine, kita uga duwe masalah sing kudu dipilih kanggo musim iki. Ing tangan siji ana kain denim amarga ora bisa digunakake kanthi beda. Kain sing, kaya sing wis dingerteni, bisa dikombinasikake karo kaos utawa kaos sing cendhak kanggo menehi sentuhan sing luwih dhasar. Nanging yen sampeyan pengin gaya sing luwih semi-elegan, sampeyan bisa milih taruhan nganggo rok pola lan potongan sing ora nate lara. Kajaba iku uga kanggo sisih ndhuwur, sampeyan bisa nggabungake karo pucuk sing padha, nanging tetep bisa milih warna. Yen musim panas, priksa manawa nganggo gabungan warna sing beda-beda.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.