Kasual, nganggo jins lan sandal

Gaya nganggo jins lan sandal nalika musim gugur

Musim gugur wis cedhak, nanging isih akeh dina, yen ora musim panas, kanthi suhu sing nyenengake sing isih bisa kita nikmati. Kita bisa terus nganggo klambi musim panas sing disenengi lan gawe gaya kaya kasebut nganggo jins lan sandal sing saiki ditawakake.

Isih isih awal banget kanggo mundur sandal lan tank top, Malah ing sisih lor! Ana kemungkinan ing wektu-wektu tartamtu kita ora bakal nganggo klambi sing dawa, nanging kita ora bakal ngilangi puncak tank nalika bisa nyelehake kemeja lan jaket kasebut kanggo ngatasi wayah adhem sing luwih dawa.

Cowboys

Jeans minangka sandhangan tanpa wates; patang musim taun ngancani kita. Saben wong duwe favorit lan kalebu sing bakal digunakake kanggo nggawe klambi kasual nganggo jins lan sandal kanggo ngrasakake urip saben dinane ing taun iki. Sanajan kabeh kudu diandharake, kabeh nuduhake manawa musim gugur iki bakal dadi desain lurus sing bakal diwiwiti.

Gaya nganggo jins lan sandal nalika musim gugur

Sandal

Apa sing bakal sampeyan lakoni nalika awan? Yen sampeyan arep pindhah saka kene menyang kana, sampeyan luwih seneng totoan ing sandal warata. Sandal jinis shovel taun iki duwe peran penting, sanajan ora kabeh kita dadi biasa mlaku-mlaku. Yen sampeyan kalebu klompok pungkasan iki, sampeyan luwih seneng milih sandal kanthi tali tipis sing dipasang ing tungkak kanthi tumit sing endhek utawa medium.

Gaya nganggo jins lan sandal nalika musim gugur

Sandhangan ndhuwur

Kita duwe akeh kemungkinan kanggo ngrampungake gaya.  Kaos lan kaos dhasar Dheweke bakal dadi sekutu paling apik kanggo nggawe klambi santai sing ana kenyamanan. Ya, uga kaos tanpa tali, sanajan nggabungake karo aksesoris sing cocog, sampeyan bisa entuk sepuluh gaya kanggo metu ing wayah awan utawa wengi kaya Sheryl.

Potong ndhuwur nganggo tali nganggo rincian ruffle lan blus lengan puff putih Dheweke cocog kanggo nggayuh tampilan sing luwih romantis. Nalika sampeyan taruhan nganggo klambi polos lan jas hujan, sampeyan bisa tampil netral, luwih wicaksana lan formal. Lan ya, blus lan kaos kanthi cetakan kembang warna-warni uga dadi pilihan, minangka simbol resistensi musim gugur sing bakal teka.

Apa sampeyan seneng jinis klambi nganggo jins lan sandal? Apa sing disenengi sampeyan?

Gambar - @tulus jules, @komangtrisanthy, @tineandrea, @dewahoya, @bartabacmode, @ cindy.octaviany, @karinemilyblog, @ frenchstyle.agi, @walkinwonderland


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.