Karpet nalika musim panas, "Aku"

Karpet musim panas

Secara bertahap lan sebagian amarga eklektisisme sing ana saiki kita wis bisa nyingkirake akeh wong bias hiasan standarisasi, kayata kasunyatan manawa meja putih ora khusus kanggo pawon utawa kita bisa nggunakake maneh lemari buku warisan minangka bench. Saben musim panas biasane menehi hawa anyar menyang omah kanthi ngganti bagean aksesoris tekstil musim salju kanthi tekstur warna-warni alami, bahan lan cetakan seger miturut musim sing dikarepake.

Salah sawijining aksesoris sing nganti bubar ilang karo musim panas yaiku karpet, sing sawise diresiki utawa sawetara guncang digulung nganti musim sabanjure, diganti nganggo rami, pring, serat utawa karpet rami. Wayahe ngrampungake kesalahan nalika nyoba nggunakake kauntungan kasebut Elemen 'hibrida' sing pungkasane bisa digunakake sajrone taun, kayata njupuk proposal dekorasi sing bali menyang Abad Pertengahan, nalika karpet dilebokake ing tembok lan wates ing antarane lan konsep permadani ilang.

Gunakake karpet nalika musim panas

Sejatine manawa ing jaman kuna, fungsi utama karpet yaiku nyedhiyakake panas, suwe-suwe kita sinau nikmati nilai estetis lan Gamelan teksture, nggawe inovasi luwih akeh ing level desain, kekompakan simpul utawa manipulasi jahit. Uga wis ganti dununge ing kamar, njelajah wilayah anyar kanthi lalu lintas sing luwih gedhe: koridor, lorong, atrium, teras menyang teras, area dolanan bocah lan uga ruang mandhi tengah.

Tuladha sing apik kanggo kepiye redefine anget musim dingin karpet sing digawe saka wol kanthi tradisional (ing versi Hand Tufted utawa Hand Knotted) kanggo dicampur karo sutra kanthi persentase sing apik, saengga bisa entuk warna sing luwih cerah, entheng, lan visual. Penerbit Swedia Asplund wis nggunakake ide iki kanthi nggunakake utas sutra alami kanggo nggawe bentuk geometris Dhurries, kayata model Grid sing bisa dibaleni sing dideleng ing gambar kiwa ngisor.

Asplund Dhurrie karpet

Tuladha kain Woodnotes.

Yen, sanajan ana apa-apa, wol nggawe kita tekstur musim panas, kita bakal bisa nggunakake potongan-potongan kertas lan katun kayata sing diprodhuksi dening Woodnotes suwene pirang-pirang taun, wiwitane mikir yen keintiman interior nanging bisa diselehake ing teras lan kebon amarga katon kolonial lan santai, gampang digulung lan sawetara warna koleksi minimalis (kanthi warna abu-abu , putih, pasir lan bumi).

Kaya-kaya njupuk kamar turu ing njobo menehi halo romantis lan bohemian kanggo prabot ruangan; Mesthi wae, penting kanggo diklumpukake saka njaba nalika kita curiga manawa udan bakal nyedhak yen kita pengin amortisasi investasi sampeyan, amarga sanajan katon gampang banget, nanging ora murah.

Karpet musim panas

Tren ngelawan malah luwih fleksibel lan akeh kabecikan: Panganggone karpet ruangan khusus ing njero ngidini kita  njupuk kauntungan saka resistensi lan kekiatan kajaba ngresiki cepet kanthi selang sederhana; Dadi, mesthine ora bakal ngganggu kita, mula ingon-ingon kita dadi reged utawa noda saka sore bisa ngrusak.

Digawe ing tenunan polipropilena o PET sing didaur ulang saka botol, pancen katon apik kanggo rupane lan sentuhan plastik sing apik; desain geometris anyar, kanthi cetakan kewan, herringbone utawa zebra nggawe karpet kasebut minangka kemewahan murah lan aksesori trendi.

Karpet ruangan cilik

Karpet ruangan

DIY - Karpet ruangan

Yen tantangane yaiku ngganti gambar ruang santai kita kanthi proposal DIY sing ngindhari belanja sing akeh banget, kayata karpet adat digawe karo tikar anti banyu, tape listrik lan cet semprotan. Ing iki blog nuduhake kita langkah-langkah kanggo ngetutake lan asil kerajinan kasebut ora bakal luwih janjeni.

Karpet "musim panas" iki cenderung rata banget lan katon duwe sipat gaib: ambegan, adhem, insulate saka panas lan sinar srengenge tanpa luntur, garing cepet sawise dikumbah, anti-alergi lan ora ngasilake listrik statis. Dheweke malah mateni awake dhewe yen ana geni!

Gambar - Tansah nganggo warna putih, Carane dekorasi, Ing tombol deco

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.