Kampanye musim gugur-musim dingin Massimo Dutti wis teka!

Massimo Dutti FW'22 Kampanye

Massimo Dutti wis menehi dheweke musim gugur musim dingin 2022 kampanye. Kampanye sing ora dingerteni thanks kanggo lensa Oliver Hadlee Pearch, tanggung jawab kanggo njupuk gerakan sawetara sandhangan paling wakil ing koleksi anyar iki.

Kaget ing koleksi anyar iki yaiku komitmen kanggo warna. Sing nada jeruk lan jeruk supaya striking lagi adoh saka nada netral karo tenan saka klompok Inditex biasane aran nyaman. Kejutan sing nyenengake, tanpa mangu-mangu, sing bakal mbantu nggawe lemari klambi ing mangsa iki.

Werna

Kaya sing wis kasebut, jeruk lan jeruk katon ing koleksi iki, Koleksi Limited.  Werna sregep sing bebarengan karo ungu lan burgundy tinge Massimo Dutti werna biasanipun palette putih, ireng lan blues. Kita tresna!
Massimo Dutti FW'22 Kampanye

Kain lan bahan

kulit alami sepisan maneh dadi protagonis musim gugur-musim dingin saka koleksi Massimo Dutti. Jas kulit, jas trench, celonone, rok lan kaos ngrampungake koleksi kanthi protagonis kapindho: wol. Sandhangan anget sing ora bisa ilang ing lemari klambi kanggo ngatasi suhu sing kurang.
Kampanye mangsa musim gugur Massimo Dutti

Sing penting

ing gaun rajutan dawa ing werna padhang padha duwe ngarsane gedhe ing kampanye Autumn-mangsa Massimo Dutti anyar iki. Digabungake karo boots ankle dhuwur lan jas anget, iku pilihan sing sampurna kanggo wayah sore lan wengi mangsa.

La rok maxi detail ngarep lan bukaan ngarep minangka salah sawijining potongan sing paling disenengi saka koleksi anyar. Digawe saka kain kulit utawa wol, adaptasi karo kahanan sing beda-beda, digabungake karo sepatu bot dhuwur lan sweter rajutan leher dhuwur. Rok liyane, sutra bordir, uga ora katon, dadi, bebarengan karo kaos sing cocog, minangka salah sawijining alternatif kampanye sing paling feminin lan elegan.

Bebarengan karo sing kasebut, kita nemokake teken klasik: celonone flare, jas wol, jaket trench, blazer lan tas kulit; kabeh mau sampurna kanggo dina. Apa sampeyan seneng usulan kampanye musim gugur-musim dingin iki dening Massimo Dutti?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.