Halaman Pernikahan: Kabeh sing sampeyan kudu ngerti!

Protagonis bocah ing pesta

Kita ngerti yen ing pesta sampeyan kudu ngikat akeh perkara supaya ing pungkasan, kita duwe dina ngimpi. Kanggo alasan iki, poin penting liyane sing kudu digatekake yaiku kaca wedding. Pancen ora kabeh manten katon. Sanajan nalika nindakake, dheweke teka kanthi manis lan asli ing dina sing istimewa.

Dadi, yen sampeyan mikir njupuk kontes wedding, sampeyan bisa uga kudu miwiti ing wiwitan lan mikir apa fungsine (amarga bisa duwe luwih saka siji), apa sing bakal digawa ing tangane, kapan kudu mlebu lan akeh liyane. Dadi, aja kelangan rincian lan mesthi, sawise ngerti kabeh sing dibutuhake, sampeyan bakal milih.

apa kaca

Kaca penganten yaiku bocah-bocah sing dadi protagonis prosesi penganten. Dadi salah sijine fungsine, kaya sing bakal dideleng mengko, yaiku kanggo ngancani penganten. Nanging sejatine dheweke uga duwe makna lan yaiku perane dudu barang anyar nanging kudu bali menyang Roma kuno. Ing dheweke, sawetara bocah-bocah wadon cilik muncul sing nawarake penganten loro kembang lan gandum. Kaloro pilihan kasebut dianggep minangka simbol kemakmuran lan uga kesuburan. Sithik-sithik, bocah-bocah lanang lan wadon padha nguri-uri prosesi kasebut, supaya rejeki ana ing sisihane pasangan sing bakal nikah.

Apa sing nganggo kaca wedding?

Kepiye carane nganggo kaca?

Bebener iku ana akeh gaya kanggo sandhangan. Langgeng sampeyan bisa milih sethitik gumantung ing tema wedding. Nanging sing bener yaiku, minangka aturan umum, bocah-bocah wadon nganggo gaun kanthi warna cahya kayata putih utawa ecru. Diiringi sepatu ballerina lan nganggo kembang utawa busur ing gaya rambut. Nalika lanang bisa nganggo kaos lan rompi, uga jas lan dasi kupu-kupu, yen sampeyan pengin wedding sampeyan duwe gaya sing luwih canggih. Nanging kaya sing dakkandhakake, sampeyan bisa digawa kanthi gaya sing luwih santai sing uga bakal luwih nyaman kanggo dheweke.

Apa fungsi saka kaca

Dheweke bisa duwe sawetara fungsi, kaya sing wis maju sadurunge. Ana sing tanggung jawab teka nalika penganten kakung wis ngenteni lan nggawa tandha wara-wara tekane penganten putri. Bisa dadi frasa sing pinter utawa ora, nanging bakal dibentuk dadi peringatan sing prasaja. Sadurungé rawuhé penganten putri, bocah-bocah wadon bakal katon nganggo kranjang lan kelopak kembang, sing bakal ditinggal.. Uga, kaca manten liyane bisa nganggo aliansi lan ngadeg ing sisih loro, ing jejere penganten. Pungkasan, sawise penganten putri, bisa uga ana kaca liya sing nduweni fungsi kanggo nyelehake busana ing dheweke, anggere dheweke butuh.

Kaca pangantenan

Umur kaca wedding

Ing kasus iki, umur uga penting. Amarga disaranake umure luwih saka 3 taun lan kurang saka 8. Luwih saka apa wae amarga sing enom banget bakal kesel lan ora bakal nindakake misi sing cocog karo dheweke. Semono uga, nalika wis tuwa bisa uga ora pengin dadi bagian saka pesta manten. Dadi, antarane 3 lan 8 taun dianggep umur sing apik kanggo ditimbang. Mesthine karo dheweke lan dheweke, pesta kasebut bakal dadi sing paling asli. Yen sampeyan mung duwe siji kaca, banjur iki bisa dadi siji kanggo nangani rings. Yen sampeyan duwe pasangan, mesthine bisa dadi loro sing ngurus aliansi. Senajan ora ana nomer tartamtu saka kaca wedding, iku bener uga dianjurake sing ora luwih saka 6. Mesthi, antarane anggota kulawarga lan anak saka sawetara kanca, sampeyan bakal bisa kanggo seneng sing tansah tutul khusus. kanggo pernikahanmu!!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)