Kebiasaan negatif sing bisa mungkasi pasangan

cah wadon karo meri

Wis umume yen ing pasangan nggabungake lan netepake wektu, seri kabiasaan negatif digawe sing ora apik kanggo masa depan pasangan sing apik. Wiwitane, kabiasaan kasebut bisa uga ora penting, nanging kudu diarani yen suwe-suwe persatuan wong kaya ngono bisa mbaka sethithik.

Yen kabiasaan kasebut ora mandheg ing wektu, unsur-unsur penting kaya ing pasangan kasebut bakal cilaka kaya dene kapercayan utawa pakurmatan. Supaya ora kelakon, sampeyan kudu ngerti kabiasaan kasebut lan mungkasi. Mangkene sawetara conto kebiasaan ala sing bisa kedadeyan ing sesambetan.

Bandingake

Bandhingan mesthi sengit lan sampeyan aja nganti nggunakake rutin ing pasangan. Saben wong duwe cacat lan kautaman, mula ora prelu dibandhingake. Dudu saranake manawa perbandingan sing positif tinimbang sing negatif.

Anane nesu

Ing pasangan kasebut, ora ana rasa nesu lan yen ana, kudu ngobrol karo pasangan kasebut supaya bisa ngrampungake. Ora pantes ngapura wong liya yen ora ditindakake saka ati. Dendam dikubur lan ora dirampungake, bisa tuwuh saya suwe saya suwe lan nyebabake masalah hubungan serius.

Gelut ing umum

Perang ing ngarepe wong liya minangka salah sawijining kabiasaan negatif sing kudu dihindari saben wektu. Masalah sing beda kudu dirampungake ing privasi lan ora ing umum. Iki minangka kebiasaan sing saya nyebar ing pirang-pirang pasangan saiki.

Hubungan beracun

Kurang pujian

Lumrahe lan lumrah yen ing taun pisanan sesambetan, kalorone nampa pujian saka pasangan kasebut. Kabeh wong seneng yen wong sing dikasihi ngaturake sawetara tembung katresnan lan pujian tartamtu. Sayange, suwe-suwe, pujian kaya mengkene lan kalorone bisa mikir kapan wae manawa dheweke wis ora narik kawigaten pasangan maneh.

Cemburu

Masalah cemburu ing pasangan kasebut minangka masalah sing rada angel. Meri ing wektu tartamtu minangka perkara sing bisa dianggep normal lan ora kuwatir. Nanging, yen rasa cemburu luwih maju lan nyebabake masalah sing cukup serius, bisa ngrusak hubungan kasebut. Cemburu ora bisa dadi pakulinan ala ing pasangan kasebut.

Singkat, jinis kebiasaan iki ora apik kanggo pasangan. Suwe-suwe, kabiasaan kaya ngono bisa ngrusak pasangane. Kebiasaan kudu sehat sabisa kanggo mesthekake yen ikatan antarane kalorone dadi kuwat lan katresnan bisa ngalahake jinis masalah apa wae. Sampeyan kudu ngerti carane ngurus pasangan lan menehi solusi kanggo macem-macem masalah sing bisa muncul saka macem-macem masalah sing bisa muncul.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.