Sampeyan kudu ngerti babagan perlindungan srengenge

Cara nggunakake perlindungan srengenge

La pangayoman srengenge minangka bab sing kita pikirake nalika cuaca apik teka, nanging umume, kita nggawe kesalahan sing nyebabake kesehatan kulit dadi resikone. Nalika nglindhungi kulit saka sinar srengenge lan efek sing mbebayani, kita kudu jelas babagan produk sing bakal digunakake lan cara nggunakake. Kita mung bisa nyegah kobong utawa ngalami masalah kulit.

Ayo ndeleng sawetara kesalahan sing ditindakake nalika nggunakake perlindungan srengenge lan cara paling apik kanggo nggunakake. Ana sawetara mitos lan kasunyatan sing kudu dingerteni supaya ora nggawe kesalahan nalika ngurus prekara sing penting banget kanggo kesehatan kulit.

Gunakake perlindungan srengenge setengah jam sadurunge

Kita wis bola-bali ngrungokake iki lan pancen mikir manawa iki cara sing paling bener kanggo nggunakake perlindungan srengenge. Nanging, iki bisa uga ora bener kabeh. Kanthi proteksi srengenge kabeh pancegahan sawetara lan kita mesthi kudu nggunakake akal nalika ngetrapake. Ndhaptar sunscreen setengah jam sadurunge wis ora bisa digunakake amarga wis kabukten bisa digunakake wiwit wayahe ditrapake. Kajaba iku, yen njupuk kanthi luwih dhisik lan nggunakake klambi, bisa uga ngilangi bagean saka produk kasebut, tegese nalika tekan pantai, kulit kurang saka kulit sing dikarepake. Pramila luwih becik ditrapake tanpa sunat srengenge lan nalika mbabarake awake dhewe. Nanging ora bener yen kudu mbuwang sadurunge amarga bisa nglindhungi kita.

Gunakake perlindungan srengenge mung ing pantai

Kesalahan nalika nggunakake perlindungan srengenge

Gagasan iki dadi saya suwe saya umum nanging kita wis sinau nggunakake pangayoman sun mung ing pantai sing lali liyane taun. Kanggo ngrawat kulit, kita kudu nglindhungi kabeh taun nganti ora katrangan. Sinar srengenge bisa uga ora kena pengaruh langsung ing kulit nalika musim salju, nanging ana ing kana lan efeke mundhak. Makane penting kanggo duwe krim sing duwe perlindungan srengenge. Kanthi cara iki, wilayah kayata cleavage, tangan utawa pasuryan bakal dilindhungi.

Aplikasi siji nglindhungi sampeyan saka srengenge

Iki minangka kesalahan liyane sing umume nyebabake kita ayo padha ngobong sanajan wis nggunakake sunscreen. Iki kaya pelembab. Yen kulit garing banget saya suwe, kita bakal krasa garing maneh, amarga kulit bakal nyerep lan bisa diencerake yen mlebu banyu. Mengkono uga sunscreen. Kita kudu nggunakake aplikasi kasebut kanthi asring banget, sanajan proteksi banget, lan utamane sawise mlebu banyu amarga ilang efektifitas. Mung banjur kita bakal ngrawat kulit kanthi lengkap lan bakal direksa saka sinar srengenge.

Yen coklat, kita ora butuh proteksi maneh

Perlindhungan surya

Mesthi sampeyan wis krungu wong ujar manawa ora nggunakake sunscreen amarga wis coklat. Nanging, iki kesalahan. Kulit luwih putih bisa ngobong luwih cepet, nanging Efek sing mbebayani srengenge katon apik ing kabeh kulit. Kanker kulit, penuaan dini, lan luka bakar katon ing kabeh jinis kulit. Mula, kita kabeh kudu nggunakake perlindungan srengenge. Iki minangka masalah kanggo ngurus kesehatan kulit ing jangka panjang.

Yen sampeyan nggunakake pelindung, sampeyan ora coklat ing kulit

Iki minangka perkara liya sing kudu kita lali. Malah wong sing ngetrapake faktor dhuwur coklat. Pelindung ngidini sampeyan njupuk warna sing apik tanpa risiko kobong utawa kulit abang. Mula ora ana alesan kanggo ngindhari sunscreen.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.