Lompat tali: kesalahan sing paling kerep sampeyan kudu nyingkiri

kesalahan mlumpat tali

Apa sampeyan ngerti apa kesalahan sing paling umum nalika mlumpat tali? Tanpa mangu-mangu, saben kita miwiti nindakake sawetara jinis olahraga utawa olahraga, iku ora cukup kanggo nindakake akeh repetitions utawa nindakake kakehan bobot. Nanging sing paling apik yaiku ngerti kepiye carane nindakake kanthi bener, panggonane awak lan liya-liyane.

Dadi, sanajan mlumpat tali minangka salah sawijining latihan sing paling dhasar, nanging dudu sing paling gampang. Awit kita uga kudu duwe eksekusi sing apik kanggo nggayuh tujuan sing diusulake. Dina iki kita ngomong babagan kesalahan sing paling kerep sampeyan kudu ngontrol supaya bisa nindakake latihan sing paling motivasi. Apa kita miwiti?

Lompat tali: mlumpat dhuwur banget

Iku bener iku salah siji saka kesalahane sing kerep. Mesthi, kanggo ngontrol, ora rumit banget. Yen sampeyan ngira yen saben mlumpat luwih akeh sampeyan bisa nindakake latihan sing luwih kuat, ora mesthi dadi solusi. Mangkono, disaranake supaya sikil kita munggah saka lemah sawetara sentimeter, tanpa ngliwati. Amarga sing paling apik babagan jinis olahraga iki yaiku tansah ditindakake kanthi cara sing nyenengake. Bener, kadhangkala kita uga bisa dosa yen lompatan kasebut sithik banget. Dadi, kita kudu menehi wong kanthi cara sing seimbang, kanthi kepenak.

Langsung tali

Obahake tangan sampeyan banget

Yen kita ora njaga posisi sing bener saka lengen, kita uga bisa ngukum wong-wong mau lan ninggalake karo sawetara contractures sing kita ora pengin aran. Pramila ngobahake tangan sampeyan, kanthi giliran lebar, dudu solusi. Sampeyan kudu mikir yen karya kasebut pancen ana ing bangkekan lan ora akeh ing lengen. ugi, sampeyan kudu nutup sikut, yaiku, tetep cedhak karo awak. Wiwit saliyane kasunyatan sing bisa meksa wong, iku uga kudu ngandika sing tali bisa dadi sethitik luwih cendhek saka biasanipun lan sing bakal nggawe saben mlumpat angel.

Deleng mudhun ing saben mlumpat

Kadhangkala luwih dadi pakulinan nanging uga bener yen kita cenderung ndeleng mudhun, menyang lompat. Nanging iki minangka kesalahan umum liyane sing kudu dihindari. Minangka luwih becik ngarep-arep supaya bisa duwe awak sing lurus lan dedeg piadeg sing apik umume. Mesthi sampeyan uga bakal bisa konsentrasi luwih apik lan iki sing kita butuhake.

latihan tali

Supaya tali dadi cendhak

Lompat tali minangka salah sawijining olahraga sing kudu ditimbang utawa bisa uga salah sawijining latihan sing paling umum. Mulane, kita mikir yen kita wis ngerti kabeh, nanging ora kaya ngono. Elinga yen tali cendhak uga tegese latihan iki ora bisa ditindakake kanthi sampurna. Kepiye carane ngerti yen tali kasebut cendhak? Dadi sing kudu ditindakake yaiku langkah ing karo loro sikil ing sisih tengah, njupuk ing ends karo tangan lan iki kudu tekan dhuwur armpits. Kanthi cara iki kita bakal duwe dawa sing paling optimal kanggo bisa seneng olahraga lengkap kaya iki.

Nggawe awak kaku banget nalika mlumpat tali

Kesalahan liyane nalika mlumpat tali, utamane nalika kita miwiti, iku kanggo tegang utawa nggawe awak banget kaku. Dadi iki ora dianjurake amarga uga bakal mbatesi sampeyan nalika olahraga. Dadi, bener yen ing sepisanan bisa dadi luwih rumit kanggo ngontrol, nanging kita kudu nindakake kanthi cepet. Mesthi kanthi cara iki sampeyan bakal sok dong mirsani carane katon metu dhewe, kanthi cara sing luwih alami.

Saiki sampeyan ngerti sawetara kesalahan sing paling kerep nalika mlumpat tali. Iku cara sing apik kanggo fokus lan mbenerake supaya seneng kaping pindho jumlah latihan favorit.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.