Pez, koleksi alas kaki SS22 anyar Naguisa

Koleksi Footwear Naguisa SS22

Naguisa minangka salah sawijining perusahaan Spanyol sing dakkarepake ing lemari klambi. Aku wis nuduhake sampeyan usulan-usulan sadurunge ing Bezzia lan iki mbokmenawa ora dadi pungkasan wektu dheweke nindakake. Lan iku sing anyar Koleksi sepatu SS22 dening Naguisa Dheweke wis ngyakinake aku maneh!

Pez punika uleman kanggo njelajah lan break karo diadegaké. Koleksi sing diilhami dening pantulan srengenge ing banyu, ing padhang saka tekstur scaled iwak lan ing sawetara saka werna striking fauna segara. Mangkono, perusahaan kasebut nggabungake aksen warna menyang koleksi sing klasik uga ora kekurangan.

Aku ngapresiasi kampanye sing ndadekake produk dadi sorotan lan nampilake kanthi jelas. Mungkin iku sebabe aku seneng banget. foto dening Cecilia Renard, sing gaya wis ditugasake dening Silvia Gutiérrez. Ing wong-wong mau, kita bisa ngapresiasi sandal kulit perusahaan, lambang lan espadrille sing dikepang; desain kabeh mau dirancang kanggo dina.

Koleksi Footwear Naguisa SS22

Sandal

Ikon teken bali ing koleksi anyar iki. Nanging, dina iki, kita fokus ing desain sing dikarepake perusahaan kasebut ing kampanye kasebut. Ing sandal Anea ungu saka kulit kepang maxi-efek lan ing Falua, model uga dikepang kanthi tumit medium sing diikat ing sikil kanthi tali sing nyebrang instep kanggo dhukungan sing luwih gedhe.

Bebarengan karo ndhuwur, Barbo stands metu kanggo versatility sawijining, T-jinis sandal karo ngethok sheepskin, mbukak jempol lan tungkak gesper. Karo sandal kepiting Amura lan Alosa. Sing pertama kurang lan kanthi warna gabungan; kapindho kanthi dhuwur total 6,5 sentimeter lan lancar.

Koleksi Footwear Naguisa SS22

Espadrilles

Espadrilles njupuk peran gedhe ing kampanye anyar iki. Padha ngadeg metu kanggo werna Ancor sing, espadrille karo velcro lan ngethok ing sheepskin kasedhiya ing kuning, brownie lan ireng; lan Bullo, siji sandal platform kanthi tumit blok, ngethok nyabrang ing shovel, mbukak jempol lan tungkak Gesper.

Apa sampeyan luwih seneng sing luwih klasik? Sampeyan bakal tresna Soc, espadrille inspirasi dening "espardenya" tari daerah pitung pita; lan Thalis, sandal crab-gaya sing manggoni tutup kita lan sing nyetel instep karo gesper.

Apa sampeyan seneng koleksi alas kaki SS22 Naguisa?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.