Intimissimi dadi kanggo lingerie karo renda

Intimissimi Lace Lingerie

Apa sampeyan seneng nggabungake anyar set lingerie menyang lemari sampeyan kanthi frekuensi relatif? Apa sampeyan ing titik ngendi koleksi sampeyan mbutuhake dandanan lengkap? Antarane Kabar intim sampeyan bakal nemokake bêsik Fantastic lingerie karo lace!

Yen seneng ing lingerie renda sampeyan ana ing luck! Antarane barang anyar perusahaan kanggo musim gugur, renda dadi misuwur. Lan nindakake ing rasukan kaya sing dituduhake ing dina iki, nanging uga ing antarane sandhangan sing diusulake perusahaan ing omah lan sampeyan bisa nemokake ing situs web.

Renda

El renda crochet stretch Dihiasi karo rincian sulaman ajour kanthi gaya romantis, dadi favorit ing koleksi lingerie anyar saka Intimissimi iki. Sampeyan bisa ngapresiasi kanthi rinci ing foto ing ngisor iki ing gadhing, warna jeroan sing serbaguna.

Intimissimi Ivory Lingerie

Saliyane lace iki sampeyan bakal nemokake liyane ditondoi dening sing desain geometris lan rampung karo ruffles romantis. Ing kasus iki, ing bêsik multicolored karo kabeh sorbets alus, utawa bêsik Gamelan ing jade ijo antarane akeh werna liyane (pink, maroon, abang, putih...). Kanggo ndeleng kabeh, ya, sampeyan kudu ngunjungi katalog.

Lingerie ing nuansa print ijo lan belang

Potongan lingerie

ing bras balconette Kanthi cangkir underwire lan bantalan medium sing nyedhiyakake dhukungan lan efek alami, mula dadi dhasar ing koleksi lingerie apa wae. Uga ing Intimissimi. Bebarengan karo wong-wong mau, desain segi telu tanpa padding utawa underwire ngadeg metu, menehi comfort gedhe lan gambar 100% alam.

Yen kita ngomong babagan kathok, perusahaan duwe pilihan sing jelas. Antarane usulan-usulan anyar kanggo lingerie, nomer kathok brazil. Sanajan sampeyan uga bakal gampang golek culottes, kathok cendhak lan tali senar.

Apa sampeyan seneng karo koleksi lingerie renda Intimissimi anyar? endi sing dadi favoritmu?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.