Gagasan kanggo nggunakake maneh kendhi kaca

Toples kaca

El daur ulang aktif lan kreatif minangka salah sawijining perkara sing paling apik sing bisa ditindakake supaya urip kita luwih lestari saben dinane. Saben dina, kita nggunakake toples kaca ing pirang-pirang panganan kayata jamur utawa kacang polong. Kaleng-kaleng kasebut bisa dibuwang menyang wadhah daur ulang, nanging uga bisa nggunakake sawetara kanggo nggawe barang-barang anyar, yaiku cara daur ulang sing beda sing uga bisa menehi umur luwih dawa ing gelas kasebut.

Pramila dina iki kita arep menyang deleng kepiye maneh nggunakake toples kaca, dhasar sing gampang banget sing ana ing omah lan kita bisa nindakake prekara sing hebat. Temokake lan kumpulake kabeh gelas sing wis dibuwang nganti saiki lan siyap digunakake maneh kanggo macem-macem prekara. Sampeyan bakal bisa ndeleng manawa ana jagad iki bisa ditemokake.

Kendi kaca kanggo nyimpen rempah-rempah

Kendi kanggo bumbu

Ide sing apik yen sampeyan pengin nyimpen sawetara barang yaiku nglumpukake guci kaca kanthi ukuran sing padha utawa desain sing padha. Kanthi cara iki, bakal luwih gampang kanggo kabeh nggabungake lan katon apik. Sampeyan uga bisa tuku tutup sing padha utawa malah cat kanthi warna sing padha. Gampang golek label kanggo macem-macem barang kayata kopi, rempah-rempah, utawa cookie, nanging uga ana label kaya papan tulis sing bisa ditulis mengko lan luwih serbaguna. Cara sing apik kanggo nggunakake maneh kaleng lan ora tuku wong liya kanggo nyimpen barang-barang kasebut. Cara kanggo ngonsumsi luwih sithik.

Tanduran rempah-rempah ing pot sampeyan

Toples kaca

Rempah-rempah cilik bisa ditandur ing papan cilik. Dadi sejatine kita bisa nggunakake prau kasebut kanggo nandur sawetara seneng peterseli utawa oregano, kayata. Tanduran jinis iki mbantu kita ora tuku akeh lan kita uga ngerti kepenak banget yen nggawe barang kaya rempah-rempah sing gampang dijaga lan dirawat. Kanthi cara iki sampeyan bakal duwe peterseli sing seger banget ing pawon lan tanpa nandur modal akeh banget.

Gunakake kendi minangka tupper

Toples kaca

Cara liya kanggo bali menyang nggunakake toples kaca cilik iki kanggo nggawa cemilan esuk utawa sore. Bener, kendi bisa bobote luwih akeh, nanging gelas luwih sehat yen kita arep adhem panganan ing gelombang mikro utawa digunakake maneh. Ing toples kasebut, sampeyan bisa nggawa roti lapis utawa cemilan saben dina kanggo dipangan ing papan kerja utawa ing sekolah. Kanthi cara iki sampeyan bisa nggunakake maneh bola-bali.

Gawe lampu sing apik tenan

Kendi kaca ing lampu

Kendi kaca maneh bisa dadi potongan digunakake kanggo dekorasi omah kita. Ing kasus iki, kita bisa nggunakake toples kaca minangka bagean saka lampu gaya industri. Ana akeh lampu sing ana ing bolam, nanging kita bisa nggunakake kaleng kasebut kanggo nggambar luwih cahya lan bisa menehi sentuhan sing beda, isih industri lan asli. Minangka pangowahan sing angel, nanging sejatine bisa dadi lampu sing luar biasa.

Kendi kaca kanggo nyimpen barang

Kendi kaca kanggo alat makan

Kaleng-kaleng iki paling apik kanggo ngatur barang-barang ing omah. Kajaba iku, iku cocog banget kanggo pawon, mula ana akeh wong sing nggunakake ing pawon kanggo ngatur barang-barang kayata alat makan. Sampeyan bisa uga nambahake tag supaya kabeh ana ing situs sampeyan lan gunakake pot kanggo saben setelan panggonan. Cara sing gampang kanggo njaga supaya tetep cedhak nalika dibutuhake. Dadi, kita bisa nggunakake paling cedhak ing kapal kasebut. Iki minangka ide sing gampang banget nanging bisa dadi apik banget yen milih guci kaca sing apik sing bisa dihiasi nganggo kain utawa tali.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.