Gagasan kanggo nggawe pawon gaya industri

Pawon gaya industri

El gaya industri minangka salah sawijining dekorasi sing paling akeh digunakake. Wis dadi tren ing babagan gaya, mula umume ndeleng omah sing fokus ing garis iki sing diilhami dening Revolusi Industri. Pawon gaya industri duwe rincian tartamtu sing bisa nggawe kita ngerti gaya kasebut, sanajan bisa uga dicampur karo tren liyane kayata potongan-potongan gaya vintage utawa modern.

Este gaya pancen serba guna lan bisa nggunakake pawon khusus lan kanthi kepribadian sing akeh. Yen sampeyan pengin fokus ing gaya tartamtu, sampeyan kudu jelas babagan kunci kanggo nikmati pawon kanthi gaya industri sing apik.

Shades kanthi gaya industri

Nada kanggo pawon industri

El gaya industri nggunakake warna tartamtu, amarga adoh saka tren liyane. Umume gaya iki nemokake warna sing peteng, amarga inspirasi saka industri. Nada ireng, abu-abu lan coklat peteng umum amarga ing gaya iki bahan kayata logam, kayu kanthi nada gelap utawa semen digunakake. Biasane isih ana ing warna dhasar lan mula kita ngerteni yen warna iki peteng banget. Penting kanggo nggawe papan sing luwih entheng nganggo nada liyane kayata abu-abu utawa putih padhang, kalebu ing jubin utawa tembok supaya ora padhang.

Tembok bata

Cara dekorasi pawon industri

Salah sawijining perkara sing umume bisa ditemokake ing tembok pawon industri yaiku tembok bata. Ing Unsur arsitektur gaya industri kayata bata dibukak khas tembok, sanajan biasane, bata palsu digunakake kanggo nggawe perasaan kasebut. Nanging, isih ana unsur sing diidentifikasi kanthi gaya industri lan bakal menehi karakteristik pawon sampeyan.

Tambah rincian logam

Pawon industri kanthi mebel logam

El logam minangka bahan lintang liyane kanthi gaya industri. Mula apik yen nambah furnitur kanthi sentuhan logam lan kayu, sing khas banget saka gaya iki. Logam bisa dideleng kanthi akeh rincian, wiwit saka rak buku nganti lampu nganti sikile meja. Sampeyan bisa nemokake akeh perabotan sing ana logam yen sampeyan pengin rincian babagan gaya iki. Logam iki uga biasane dicet kanthi warna kayata ireng.

Pulo kanthi kursi industri

Pawon industri

Yen sampeyan pawon duwe pulau kanthi gaya industri, umume duwe kursi sing cocog. Bangku industri bisa dadi Tolix, umume, ing logam sing bisa diwarnai. Uga ditemokake rincian liyane kayata kursi karo kayu lan logam. Yen sampeyan golek furnitur kanthi gaya iki, bakal gampang digawe pawon industri amarga gayane bakal katon pisanan.

Lampu sorot industri kanggo madhangi

Lampu sorot kanggo pawon industri

Yen ana sing nemtokake gaya iki kanthi apik, mesthine lampu sorot gaya industri sing apik sing bisa dideleng ing ewonan omah. Lampu sorot iki wis dadi barang sing larang regane, malah kanggo omah kanthi gaya modern utawa modern. Dheweke nyedhiyakake akeh lingkungan lan pancen apik banget kanthi estetika sing kuat lan sederhana. Ing pawon jinis iki biasane diselehake ing wilayah pulau utawa ing tengah kanggo menehi lampu fokus kanggo kabeh. Kajaba iku, kita bisa ndeleng nganggo warna putih, nada ireng utawa uga warna kaya ijo enom, sing awet banget.

Pawon semen

El semen bisa dadi bahan liyane sing digunakake akeh ing gaya industri supaya luwih modern lan adoh saka sentuhan vintage. Semen utawa microcement sing biasane digunakake bermutu, gampang dibersihake lan ora keropos, dadi elemen sing fungsional lan modern banget, cocog kanggo pawon kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.