Gagasan kanggo dekorasi omah nganggo kain peta dunia

Kain peta donya kanggo dekorasi

Peta donya

Saka lat mediev mappa mundi.

1. m. Perwakilan grafis Bumi ing pesawat sing, ing kartografi modern, nuduhake globe terrestrial dipérang dadi rong hemisfer sing diproyeksikan.

ing kain lan sprei kanthi motif peta Dheweke seneng banget popularitas ing jagad dekorasi sawetara taun kepungkur. Lan sanajan ora populer, kain peta donya isih dadi sumber sing apik kanggo tembok klamben, perabotan mewah utawa nggawe sprei asli.

Napa nggunakake peta ing dekorasi?

Peta mesthi dheweke nuwuhake rasa penasaran, saengga nyengkuyung kita sinau babagan budaya liyane. Ing kamar bocah, iki bisa dadi sumber sing apik kanggo ngajak dheweke takon lan golek wangsulan babagan adat istiadat, fauna utawa flora negara tartamtu. Nanging ora mung bocah sing bisa sinau nganggo peta ing sacedhake.

Kain peta donya

Dheweke uga ngidini kita ngalamun babagan tujuan preinan sabanjure. Kanthi peta ing sacedhake, gampang banget miwiti pacelathon babagan papan sing pengin kita kunjungi utawa sing wis tau dituju. Sampeyan bisa uga menehi tandha nganggo pin safety warna supaya tetep ana.

Sing kasebut mung sawetara alasan kanggo milih kain peta dunia kanggo dekorasi omah kita. Sanajan sampeyan ora butuh motif ekstra, kain peta dunya minangka pilihan sing apik lan kadang cukup.

Kain peta donya kanggo ndandani tembok

Kain kanthi peta dunia minangka motif sing dicithak minangka sumber sing apik kanggo nyandhang tembok. Nalika tembok ora kondhang utawa ora kepenak, kain corak mesthi dadi pilihan sing apik kanggo didandani lan, ing wektu sing padha, nggawa anget nginep.

Peta ing tembok

ing nyuda nada netral lan kanthi inspirasi modern, sampurna kanggo kamar ganti sing dihias kanthi cara alami kanthi mebel kayu lan tembok kanthi nada terang. Gantungake ing tembok ing ndhuwur amben utawa sofa lan sampeyan bakal cepet ngowahi kamar.

Apa sampeyan nggoleki opsi sing luwih nyenengake lan / utawa wani? Sampeyan bisa nyoba nganggo kain saka peta donya kanthi warna kandel. Iki minangka pilihan sing apik banget ing kamar bocah lan lingkungan sing enom lan bebas. Sampeyan uga bisa entuk asil sing luwih wani kanthi totohan sing nutupi tembok kabeh, kayadene mural. Ora bakal dingerteni, dadi titik fokus.

Ing wektu ndandani kain kasebut ing tembok sampeyan bisa nindakake kanthi thumbtacks utawa nggunakake rak. Cara liya supaya dheweke tetep mantep yaiku nambah slat bobot ndhuwur lan ngisor. Pilih cara sing paling disenengi!

Gagasan liyane kanggo dekorasi nganggo peta peta donya

Kain kanthi motif peta uga bisa digunakake gawe sprei, saka sprei, nganti sprei, liwat sarung bantal lan bantal. Kain kanthi nada pink lan biru pastel minangka favorit ing kasus kasebut tanpa mangu-mangu.

Pola kasebut bisa digunakake kanthi apik ing kamar diwasa lan ing kamar bocah. Lan uga ing a kamar bayi, kok ora! Nggunakake kain kanthi motif peta kanggo nyelehake kasur utawa nggawe seprei minangka ide liyane sing kudu dipikirake.

Dekorasi peta global

Ndhukung prabotan iki minangka cara kanggo menehi kesempatan kaping pindho. Nalika perabotan duwe kain pelapis ing kondhang utawa ora cocog kanthi estetis ing kamar, reupholster yaiku pilihan liyane sustainable. Kursi, kursi utawa pouf kanthi kain map dunya bakal nambah sentuhan asli ing sudhut apa wae.

Sampeyan uga bisa nggunakake kain kasebut menyang nggawe kranjang lan dekorasi kothak sing supaya supaya ing kamar beda. Kranjang kasebut migunani banget lan praktis ing kana-kene: ing jedhing kanggo ngatur andhuk, produk higienis utawa gulung kertas jamban ing rak; ing kamar turu kanggo nyimpen aksesoris musim dingin, ing kamar bocah-bocah kanggo ngatur dolanan ...

Kain peta donya bisa menehi akeh dolanan ing omah sampeyan kanggo dekorasi tembok, klamben amben, ndandani perabotan utawa ngatur rak. Sampeyan ora bisa ngerti babagan cara nggunakake jarum lan mesin jahit!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.