3D efek helm anak sing luar biasa

Hiu, macan, naga ireng, elang utawa kucing abang. Lali babagan helm klasik kanggo bocah-bocah amarga yen ndeleng, dheweke ora bakal mandheg nganti entuk ...Panginten lan dirancang khusus kanggo Bocah-bocah 3-8 taun helm saliyane tundhuk karo tujuan lan ukum saka Keamanan lan duwe kabeh aksesoris penting kanggo iki sing paling nyenengake sing bisa ditemokake saiki. efek 3D apik tenan iku bakal meh mokal carane padha ngomong ing kothak geni sing pengin njaluk dheweke uwal saka kepala.

Wiwit Cah wadon kita kasurung desainer supaya bisa didol uga kanggo wong diwasa!

ON Firebox


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   EVELYN ngandika

    Kepiye aku entuk saka negara kasebut lan apa biaya?

    1.    monica ngandika

      Hai Evelyn, ing artikel kasebut ana alamat Toko Firebox

  2.   Eduardo Michel G ngandika

    Tuku ngendi?