Efek honeycomb: Hexagon sing menehi inspirasi

Cermin Hexagonal

Heksagon kasebut diarani simbol wadhah, apa sing bisa dipikolehi. Secara ilmiah mesthine bisa makili pesen triad: Estruktur-fungsi-urutan. Kaya ora cukup, wujud ing alam sing apik banget kaya sisir sarang, kristal kuarsa utawa alveoli paru-paru kita. Senar ensiklopedia iki cocog kanggo ngerti nilai dekorasi sing dipikolehi heksagon, unsur geometris sing nyengkuyung harmoni lan misuwur kanthi keanggunan bawaan.

Ing level aksesoris, heksagon pancen menehi inspirasi, utamane ing format bola-bali utawa gabungan kanthi bentuk reguler liyane kayata lingkaran setengah utawa rhombus. Cocog banget karo bahan sing katon keren kayata logam, kaca, utawa lacquer; Ora mbutuhake artefisine luwih akeh tinimbang mbabarake paraga dhewe, sanajan kembang minangka aksesoris sing sampurna amarga organine.

Aksesoris efek heksagon

Hexagon ing jedhing

Cetha manawa nalika mikir babagan estetika heksagon, mula ana sing dipikirake digunakake ing keramik; Wis mesthi dadi motif dhasar ing jubin jedhing, sanajan komposisi saiki cenderung acak, kaya-kaya dijebolake ing lantai tanpa mikir babagan distribusi sadurunge. Yen kita ora wani nandur modal ing tembok utawa kuwatir poli kasebut bakal suwe, kita bisa milih rak andhuk utawa tirai kamar mandi sing dihiasi heksagon lan mula kita uga bakal nambah warna ekstra ing ruangan iki.

Kothak mosaik kanthi format heksagonal menyang pawon kanthi bentuk wates utawa panel ing meja, menehi hawa sing sumilir kanggo peralatan lan kontras karo kesederhanaan linear saka lemari. Pulo persiapan sing pungkasan ing heksagon uga menehi cathetan, supaya kita sithik metu saka aturan persegi dowo sing ditandhani; lan ora mung amarga alasan estetika, nanging uga amarga fungsi, amarga lipatan ing pojokan bisa dadi gerakan lan nggampangake reresik.

Rincian heksagonal ing pawon

Perabotan heksagon

Perabotan kanthi format heksagonal

Versi heksagon paling apik dibayangke ing perabotan, saka ngarep sisih ndhuwur nganti ndhuwur meja nanging umume dhukungan struktural: Perhiasan desain otentik sing disempurnakake dening poligon iki sing nggawe proporsi sing apik lan apik banget, bisa diadaptasi karo gaya avant-garde lan lingkungan sing luwih konvensional.

Ing wilayah kasebut berkembang rak tembok heksagonal, sing saiki wis entuk «must», meh penting banget kanggo dekorasi dekade iki sanajan ora nawakake papan panyimpenan. Kita bisa ndeleng dheweke bebas, diselehake kanthi individu utawa klompok kanthi bentuk sarang lebah sing durung rampung.

Tren sing paling kuat yaiku rak ing kayu alami pengaruh Nordic, bisa uga dibumboni kanthi sentuhan warna sing alus; nanging, versi retro wiwit muncul kanthi finish mengkilap utawa efek pangilon sing ngowahi heksagon dadi obyek mewah sing bisa ditampilake kanthi paling apik.

Rak tembok heksagonal

Dekorasi DIY kanthi heksagon

Wallpaper hexagon ing obyek

Kaya ing acara sadurunge, kita ora bisa nglalekake manawa gaya dekorasi heksagon ditrapake kanggo kita Proyek DIY, contone minangka template poligonal sing bisa dicet tembok lan aksesoris kayu, utawa alternatif sing paling gampang dipikolehi Kertas tembok dicet nganggo grafis heksagonal, tanpa cacat minangka latar mburi rak, tutup kanggo lemari es utawa aksesoris pop kayata desain jam madu iki sing langkah-langkahe dijlentrehake marang kita ing tutorial iki.

Iki minangka poligon sing bakal nggawa kita bali menyang 70-an lan 80-an (sing bisa lali karpet sing kebak heksagon ing hotel El Resplandor) lan ngelingake Star David Dawud sing 6 pucuk, nanging kekuwatan kasebut bisa urip ewu taun ing pola sarang lebah supaya kita bisa nggawe dekoratif pajeg iku pantes.

Gambar - Nolak desain, Dekorasi peretas, desain Enever, Knight ngalih


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.