Greenwashing, praktik pemasaran "ijo".

mesin cuci ijo

Apa sampeyan ngganti kabiasaan konsumsi dadi luwih lestari? Mbokmenawa ing sadawane dalan sampeyan bakal duwe akeh keraguan sing ana gandhengane karo kabeneran apa label produk iki utawa produk kasebut nyoba adol sampeyan. Lan iku relatif gampang dadi korban greenwashing.

Perusahaan ora tansah muter adil ing strategi pemasaran. Sawetara panaliten nyatakake yen mung 4,8 produk sing ditetepake minangka "ijo" sing nanggapi karakteristik kasebut. Kepiye cara ngenali lan tumindak nglawan greenwashing?

Apa Greenwashing?

Ayo miwiti ing wiwitan. Apa iku greenwashing? Ing cendhak, kita bisa ngomong sing iku a praktik pemasaran ijo ditemtokake kanggo nggawe gambar ilusi tanggung jawab ekologis, njupuk kauntungan saka kerentanan lan moralitas wong sing luwih seneng nggunakake layanan utawa produk kasebut.

Lampung

Istilah sing asale saka basa Inggris green (green) lan washing (washing), dudu anyar. Miturut Encyclopedia of Corporate Social Responsibility, yaiku lingkungan Jay Westerveld sing nggawe tembung iki ing karangan 1986, banjur ngrujuk marang industri hotel.

Uga dikenal minangka eco whitening, ecological washing utawa eco imposture, greenwashing nyasarake masyarakat, nandheske kredensial lingkungan perusahaan, wong utawa produk nalika iki ora relevan utawa ora ana dhasar.

Konsepsi

Praktek ala sing ditindakake dening akeh perusahaan saiki kanggo ngresiki gambar lan entuk pelanggan duwe akibat penting sing duwe pengaruh negatif marang konsumen, pasar lan, mesthi, lingkungan.

  1. nyebabake kesalahan persepsi ing konsumen lan njupuk kauntungan saka kepinginan konsumen kanggo mbangun budaya lingkungan positif.
  2. Ora mung entuk manfaat sing diiklanake ora kedadeyan, nanging ngasilake impact luwihutawa kanthi nambah konsumsi.
  3. Iku mbebayani kanggo perusahaan liyane, amarga ndadékaké kanggo kompetisi ora adil, ora cocog karo tanggung jawab sosial perusahaan.

Kepiye cara ndeteksi?

Kanggo ngindhari greenwashing, sampeyan kudu ngerti carane ngenali. Sastranegara apa sing digunakake dening perusahaan kanggo ngasilake persepsi tanggung jawab utawa kelestarian ekologis iki? Ngerti wong-wong mau bakal mbantu kita dadi luwih ati-ati lan waspada marang pesen tartamtu.

  • Waspada "alami", "100% eko" lan "bi(o)". Yen produk kasebut nyorot jinis klaim kasebut lan ora menehi katrangan sing rinci, mula curiga. Nalika produk pancen organik, ora ragu-ragu menehi informasi sing rinci lan jelas babagan bahan lan metode produksi.
  • Nyingkiri basa sing ambigu. Strategi umum liyane yaiku ngenalake istilah utawa tembung sing nuduhake keuntungan sing lestari utawa lingkungan nanging tanpa konsep utawa dhasar sing jelas.
  • Aja nganti werna ngapusi sampeyan: Njaluk ijo ing label kasebut umume ing perusahaan sing pengin ngyakinake sampeyan babagan hubungane karo kelestarian lan perawatan lingkungan. Mesthine, amarga produk nggunakake warna ijo, sampeyan ora kudu saiki mikir yen ana penipuan, nanging ora cukup kanggo milih.
  • Ora kanggo ndhukung sabab ijo Iku ijo. Uga ora cukup yen perusahaan ndhukung organisasi sing berjuang kanggo lingkungan kanggo njamin produk utawa sistem produksi perusahaan.

Tuladha Greenwashing

Sawise strategi utama dikenal, cara paling apik kanggo nyegah penipuan yaiku maca label kasebut kanthi teliti lan mbedakake komposisi produk. Apa yen informasi sing kita goleki ora ana ing label? Banjur sampeyan bisa nelusuri ing situs web. Aja curiga yen ora ana; lack saka informasi cetha lan pas biasane nimbulaké kanggo tandha.

Nalika maca label bakal dadi bantuan gedhe kanggo ngerti sertifikat pihak katelu ora melu. Ora kabeh prangko nduweni nilai sing padha; goleki sing nawakake jaminan ing tingkat Spanyol lan Eropa. Kita wis ngomong ing Bezzia babagan sertifikasi tekstil lan kita janji bakal nglakoni sadurunge Ekolabel Eropa liyane sing njamin pengaruh sing winates ing lingkungan.

Artikel sing gegandhengan:
Sertifikasi tekstil berkelanjutan sing kudu sampeyan ngerteni

Lapor apus

Yen sampeyan nemokake hoax, aja nyimpulake, lapor! Sampeyan bisa nindakake iku liwat jaringan sosial, ing perusahaan padha lan mesthi minangka konsumen ing salah siji saka organisasi pangayoman konsumen.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)