Paris, pusaté Haute Couture

Haute Couture Paris

Paris dadi kutha Haute Couture ing wiwitan wulan. Ing catwalk, kita bisa ndeleng desain dhewe babagan minggu sing paling diantisipasi lan eksklusif ing tanggalan catwalk 2017/18. Seminggu sing akeh selebriti kesah menyang ibukutha Prancis.

Selebriti lungguh ing baris ngarep arakan saka Chanel, Valentino, Armani Privé, Elie Saab, Giambattinsta Valli lan Christian Dior, lan liya-liyane. Ing Bezzia, sampeyan uga pengin nikmati acara penting ing Haute Couture Week kanthi menehi ringkesan singkat babagan mode musim gugur 2017/18

Kristen Dior

Ing koleksi Christian Dior anyar ing jas dawa kain kayata twill wol utawa kasmir, dheweke dadi terkenal. Dheweke nutupi klambi dawa awan awan wengi, menehi tampilan kontemporer kanggo sing terakhir. Tampilan sing milih warna peteng sing nggawe cathetan warna jas beludru utawa gaun wulu luwih katon.

Kristen Dior

Giambattista valli

Taman kasebut menehi inspirasi kanggo koleksi Giambattista ing musim gugur-musim salju 2017/18 sing anyar. Mula ora nggumunake yen kembang lan godhong bordir Ing gaun renda utawa sifon putih, nuli pinunjul, bisa uga kakehan? Kanggo ngatasi keluwihan ornamen, desainer milih kasenengan ireng; menehi minidresses elegan sing digabung karo sepatu platform dhuwur lan desain tulle dawa sing dijupuk saka dongeng.

Giambattista valli

Prive Armani

Koleksi Armaní Prive sing anyar entuk a tutul barok. Ing catwalk, dheweke wiwitane kaget kanthi nada pastel kanthi finish mengkilat. Katon celonone buludru lan rok sing dipasang kanthi blazer sing elegan. Sajrone acara kasebut, kita uga bisa ndeleng klambi dawa awan lan wengi kanthi cetakan aneh lan / utawa sulaman sing narik kawigaten sing menehi glamor gaya kuno.

Prive Armani

Elie Saab

Abad Pertengahan kayane wis inspirasi Elie Saab, sing ing catwalk nemokake koleksi sing beda banget karo koleksi sadurunge. Gaun kanthi sulaman alus sing nghias rok nggambar bayangane putri lan ratu prajurit. Waca wanita sing mbukak pundhak nanging nutupi tangan.

Elie Saab, Paris Haute Couture

Valentino

Uskup lan martir sing dicet dening Zurbarán menehi inspirasi kanggo koleksi Valentino sing anyar. Koleksi ing endi caped hood, brokat digawe saka katun lan beludru. Koleksi sing kayane angel, nanging digawe nganggo bahan sing akeh banget lan diwenehi rincian kerajinan tangan sing rumit.

Valentino Haute Couture Paris

Zuhair murad

Renda, wulu lan rhinestones Dheweke nambah sentuhan glamor menyang koleksi Zuhair Murad anyar. Antarane potongan-potongan ing koleksi iki, klambi dawa kanthi transparan, topi nganggo wulu lan sparkle rok sing padhang. Minangka kanggo warna, Zuhair Murad ngejutake kita kanthi taruhan ing musim iki kanthi warna biru, lilac lan pastel biru, uga putih lan ireng.

Zuhair murad

Fendi

Karl Lagerfeld nyedhiyakake koleksi Fall-Winter 2017/18 Haute Couture Kebak warna. Fendi adoh saka warna sing adhem lan peteng sing biasane musim salju, nanging milih warna abang, jambon lan biru. Perusahaan kasebut uga nyedhiyakake klambi sing nyenengake kanthi volume, transparansi, wulu lan kembang sulaman minangka protagonis.

Fendi

 

Ana akeh perusahaan liyane sing wis menehi usulan ing Minggu Haute Couture Paris. Dolce & Gabbana, Viktor Rolf, Jean Paul Gaultier, Maison Margiela, Alexandre Vauthier, Ulyana Segeenko, Chanel lan Ralph Russo uga nglumpukake koleksi musim gugur 2017/18 ing musim gugur.

Apa proposal sing paling narik kawigaten sampeyan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.