Mode saka 50an, gaya sing mesthi nggawe tren

La Mode 50an iku ditandhani jaman. Sanajan tanpa mangu-mangu, kita bisa ujar manawa ora mung sing cocog karo dheweke. Pirang-pirang taun mengko, isih dadi tren. Ana pangowahan gedhe saka taun-taun sadurunge. Feminitas disorot amarga pakean lan mesthine aksesoris kasebut.

Wong wadon luwih yakin babagan awake dhewe lan mesthi wae, luwih sensual tinimbang mlaku-mlaku. Mode 50an jelas yen siluet rada kenceng, tumit sing jelas nggawe keanggunan lan dandanan utawa gaya rambut uga duwe gaya sing luwih penting. Apa sampeyan pengin nemokake kabeh rincian?

Fitur dhasar saka mode lima puluhan

Nalika ngomong babagan mode 50-an, sawetara gambar mesthi katon. Sampeyan ora kudu ana gandhengane karo mode Pin-up minangka paraga utama. 50-an duwe opsi liyane, sanajan wis jelas kabeh iki bisa duwe basis sing padha.

Prints ing taun 50an

Mode iki ditondoi, ing garis umum kanthi cetakan. Ya, ing tahap iki, wanita kasebut dadi wong sing paling genit maneh. Kanggo kalorone iki titik polka, kayata macan tutul lan Vichy minangka telung dhasar kanggo kabeh. Ora diraguhi, sanajan saiki, ora ana koleksi uyah sing ora ana gandhengane.

Klambi dhasar lan gayane

Salah sawijining klambi dhasar ing taun 50an yaiku klambi kasebut. Ya, tanpa mangu-mangu, para wanita seneng banget bisa milih antarane rong pilihan. Mesthine, ing kalorone, pinggul bakal asring disetel. Ing salah siji sisih, kita duwe klambi midi sarung lan liyane, sing duwe rok flores separo lipit. Sandhangan ndhuwur uga dilengkapi setengah lengen klambi, uga kerah sing dhuwur.

Biyen duwe dheweke garis leher diarani Peter Pan utawa bib. Ana prekara sing kedadeyan karo jaket lan pakaian luar. Tombol gedhe lan ing pinggul, biasane duwe area minangka pinggiran kanggo terus menehi tandha pinggul kanthi efek iki. Maju ing dasawarsa iki, kita bakal nemokake celana capri. Revolusi lengkap sing isih ana saiki. Jinis celana bajak laut sing nganggo tanpa tumit.

Telung tampilan kanthi gaya retro

Sawise ndeleng fitur dhasar, apa luwih apik tinimbang nggawe telung katon njupuk wong-wong mau. Mesthi wae kita mesthi bisa adaptasi karo selera lan rincian sing saiki ditrapake. Kaping pisanan, rok potlot minangka ciri khas gaya iki. Sampeyan mesthi luwih apik yen dawa waisted. Ing blus lengan pendek utawa lengen lengen lan nganggo garis leher bunder.

Sampeyan bisa nambah sabuk lan aksesoris lancip sing dicampur karo warna sing dipilih. Saliyane, kanggo tampilan nomer loro, kita isih kari a klambi lurus. Cara sing sampurna kanggo nyetel karo siluet kita. Mesthi, ing kasus iki, kombinasi warna bakal ana ing tangan loro dhasar sing hebat. Ireng lan putih ngidini kita nikmati keanggunan sing hebat. Kanggo ngrampungake kanthi tampilan kaping telu, kita milih klambi maneh, nanging ing kasus iki, kanthi potongan evasé. Gagasan sing apik lan apik, sing bakal digabung karo platform lan tas sing apik banget.

Aksesoris kanggo ngrampungake tampilan apa wae

Aksesoris mesthi dhasar ing saben tampilan regane uyah. Ing mode 50-an malah luwih. Gelas gaya retro dadi nyenengake. Tanpa mangu-mangu, dheweke nutupi tampilan lan menehi gaya apik banget. Gelas pasta gedhe kanthi warna pastel. Kosok baline, sarung tangan uga dadi bagean dhasar sadurunge metu saka omah. Ana prekara sing uga kedadeyan karo topi. Sing paling cedhak lan paling cilik yaiku bagean saka wiwitan taun 50-an. Sanajan rada suwe, topi sudhut amba ngatur kanggo ngukir bolongan gedhe kanggo para wanita. Ing gaya rambut nganggo syal Nipis banget, uga tas nganggo gagang cilik lan warna, iku bakal dadi dhasar kanggo nyorot rasa sing apik.

Gaya rambut paling apik sing ditandhani 50

Yen kita kudu ngomong babagan gaya rambut ing 50an, mula kita kudu nyebutake ikal. Rambute cekak lan persegi sing disenengi karo gelombang sensual banget. Sanajan ing sisih liya, ana uga curl sing kurang ditandhani nanging kanggo mane luwih dawa. Mesthine, busur sing diarani Italia minangka salah sawijining koleksi paling gedhe ing jaman kasebut. Minangka bun medium sing tanpa diragukan, Audrey Hepburn dheweke ngerti banget carane katon.

Saliyane kabeh iki, misale jek sing rambut pirang dadi modis. Marilyn Monroe minangka salah sawijining diva hebat nalika semana. Saliyane, dheweke wiwit ndeleng rambut sing cendhak banget, gaya garçón, ing antarane sing misuwur ing taun 50an. Gaya sing uga modis lan saiki digabung karo gaya pixie sing diarani.

Dandanan gaya Retro

Rias sing cocog karo mode 50an duwe sawetara ciri. Werna sing dipilih kanggo mbandingake biasane duwe finish pastel. Bisa uga sebagian amarga lambe bakal ditandhani kanthi warna abang sing sensual. Soko sing isih ana saiki. Alamiah minangka salah sawijining dhasar sing paling apik kanggo makeup saiki. Sanajan, bayangan cemlorot uga katon. Mesthi wae, garis gedhe kasebut penting banget.

Sing diarani gaya kucing tetep ana ing mripat. Ing kucing-mripat dheweke nglambangake finish kanggo tampilan sing paling sensual. Sanajan mesthi nganggo cara sing rada isin. Ora sawise sawetara taun, kita bakal ndeleng garis gedhe sing ditandhani utawa apik banget. Apa pendapat sampeyan babagan mode iki? Tanpa mangu-mangu, kita isih njaga kanthi cara tartamtu saiki, apa ora?

Gambar: Pinterest, polyvore.com, Fred Perry


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.