Gagasan kanggo nggabungake legging kanggo saben wayahe

Gabungke legging

Nggabungake legging iku cukup prasaja, sanajan kadhangkala kita ilang sawetara gagasan. Padha wis dadi sandhangan dhasar lan salah siji saka virtues gedhe iku sabenere: Bisa nganggo anggere kita pengin. Sing paling dhasar yaiku legging ireng, amarga bakal mbantu milih ide sing luwih beda.

Loro-lorone kanggo acara kanthi sapuan sikat sing luwih formal ing pungkasan dina, uga sing paling dhasar utawa santai nalika esuk utawa sore. Mula, kita mesthi duwe ide kanggo kabeh rasa. Yen sampeyan uga pengin nang ing wong-wong mau, iku wektu kanggo nulis kabeh.

Carane nganggo legging karo blus dawa

Salah sawijining gagasan paling dhasar sing uga kudu ana ing lemari kita yaiku blus putih. Mulane, ing kasus iki kita bisa gabungke karo legging ireng. Loro werna dhasar tansah nambah keanggunan lan rasa apik. Blus dhewe, sampeyan bisa nganggo ing jero nanging yen sampeyan seneng utawa yen dawa banget, luwih apik ing njaba. Sampeyan uga bisa nyelehake sabuk tipis kanggo ngrampungake tampilan sampeyan. Mesthi, jaket denim utawa jas kain tansah dadi rong ide sing sampurna supaya sampeyan ora kadhemen.

Jumper gedhe kanthi legging sing mengkilat

Ing legging ireng, kita uga duwe sawetara finish. Salah siji sing paling dituntut yaiku sing duwe sentuhan sing padhang. Inggih, salah sawijining gagasan sing paling nyaman yaiku nang ing sweaters sudhut utawa uga dikenal minangka oversize. Yen kita gabungke karo celonone iki lan uga sawetara sneakers, kita bakal duwe gaya sing santai nanging tansah nyaman.

Legging karo rompi

Kita wis ujar manawa nggabungake legging minangka prasaja lan kita wis nggawe manawa. Amarga ing kasus iki kita milih kanggo sandhangan dawa liyane kayata rompi, nanging ora teka piyambak. Wiwit kanggo nggawe dipikir anyar, sampeyan bisa tansah nang ing sweter wulu ribbed utawa alus banget. Mesthi, ing kasus iki, sampeyan bisa supaya luwih kenceng, nambah rompi lan sawetara aksesoris minangka kalung dawa utawa saputangan. Elinga yen aksesoris uga penting nalika ngrampungake gagasan kaya iki. Ing werna apa sampeyan bakal gabungke?

Legging kanggo saben dina

Jaket rajutan dawa lan sneakers

Ya, legging uga ngidini kita nganggo cara iki lan ing ndhuwur kabeh, kanggo musim iki. Kita mikir maneh babagan sweter dhasar kanthi ribbed finish sing tansah ana ing lemari klambi. Kita bakal milih legging kanthi luwih utawa kurang cemlorot lan kardigan dawa. Ide sing sampurna kanggo kepenak ing karya. Sampeyan uga bisa nang ing kalung utawa choker yen sweter wis krah sethitik. Sampeyan bakal weruh apa kombinasi apik!

Sepatu hak dhuwur lan blazer

Kanggo gaya sing rada semi-formal, sampeyan bisa milih kanggo gabungke legging karo tumit utawa boots ankle sing uga duwe tumit. Kanggo ndhuwur, sampeyan bisa tansah milih blus karo sapuan sikat utawa renda sing padhang lan transparan nanging tanpa perlu kanggo wong-wong mau dadi overloaded banget. Mulane pentinge legging ing ireng, supaya sampeyan bisa muter luwih akeh nalika nggabungake sandhangan ndhuwur. Pungkasan, blazer mesthi dadi gaya sing paling apik sing kita goleki.

Legging karo gaun gaya kaos

Ya, iki minangka gagasan liyane sing uga kudu digatekake. Senajan misale jek sing dicokot aneh kanggo gabungke celonone lan sugih, iku bisa lan sing mathuk sampurna. Ana akeh selebriti sing wis milih tampilan kaya iki. Cukup bakal sampurna kanggo gaun gaya kaos sing nduweni tombol ing ngarep, saliyane duwe bukaan tartamtu utawa kain semi-transparan. Saiki thanks kanggo kabeh iki, sampeyan bisa nganggo legging ireng nanging tanpa cemlorot lan sampeyan bakal katon sampurna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.